Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes se postim po luni 16.7.2011 11:09:58
|
|
|
|
Najaa
|
Zdržala, itak. Edino popoldan sem pojedla mali košček lubenice, cel dan sem pa pila limonado brez sladkorja z malo cedevite. Če odštejem Ospen na 8 ur sem zdržala brez hrane. Ko se je končala luna danes, sem spila en jogurt, zdej pa čakam na eno lahko kosilo.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 17.7.2011 21:37:43
|
|
|
|
Alex01
|
men je tut uspelo
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 17.7.2011 21:45:21
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508 No pa je za menoj...........včeraj spila črno kavo in 2 beli kavi.............ostalo voda enako, zdržala brez problemov, prekršek le 3x kava z mlekom, ostalo voda
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 29.7.2011 20:18:09
|
|
|
|
sonček33
|
Bo katera zraven jutri?Me pa zanima, kako je tole izogibanje tekočin?
|
|
RE: Danes se postim po luni 29.7.2011 20:46:08
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz bom. Kdaj se pa začne?
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 29.7.2011 20:55:26
|
|
|
|
sonček33
|
Jutri, 20.40.
|
|
RE: Danes se postim po luni 30.7.2011 18:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
zdajle torej še "zadnja večerja"? kaj je torej s temi tekočinami?
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 6.8.2011 8:38:18
|
|
|
|
sonček33
|
OB 13.08 torej akcija. Še katera?
|
|
RE: Danes se postim po luni 6.8.2011 9:21:47
|
|
|
|
Najaa
|
Sem zraven.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 6.8.2011 23:09:26
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 OB 13.08 torej akcija. Še katera? če nisem jz blond...bemusunac...pa so se mi zdel otroc' sitni, mož prstjen...men pa ne potegne, da luna NI V SOBOTO 13.08. AMPAK OB 13.08. Torej...DANES!...... Ma deeej....zabluzila. Žrem ko svinja že cel dan.
|
|
RE: Danes se postim po luni 6.8.2011 23:13:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
ajaaa...neee...Je, je, v soboto 13.08.2011 je POLNA luna! Nisem zabluzila, ne, ne. Za krajce se očitno prenažiram
|
|
RE: Danes se postim po luni 8.8.2011 10:19:44
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 OB 13.08 torej akcija. Še katera? no, jaz sem pa ravno danes začela z Madal balom , potem lahko pa kar tole pokoristim....A je danes samo ob tekočinah al kako?
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 8.8.2011 10:53:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ajaaa...neee...Je, je, v soboto 13.08.2011 je POLNA luna! Nisem zabluzila, ne, ne. Za krajce se očitno prenažiram Kak sem se nasmejala zdej. Ja, 13.8. je, začne se ob 20.57. Idealno, ker v soboto imamo piknik, nedelja bo pa očiščevalni dan.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 8.8.2011 18:08:33
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
meni je uspeloooooo!!!! vuuu vuuuu vu vu vuuuuuu vuuuuu!!!!!! sicer ne vem kolko sem shujsala, ampak pocutim se pa boljse. spila sem 8 l vode, 1 zeleni caj z medom in 2 crni nesladkani kavi. kdaj je spet? sem zraven!
|
|
RE: Danes se postim po luni 8.8.2011 18:14:07
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* meni je uspeloooooo!!!! vuuu vuuuu vu vu vuuuuuu vuuuuu!!!!!! sicer ne vem kolko sem shujsala, ampak pocutim se pa boljse. spila sem 8 l vode, 1 zeleni caj z medom in 2 crni nesladkani kavi. kdaj je spet? sem zraven! ne me j... 8 litrov? Jz sem pa mislila, da s 4,5 zmagam (no, v bistvu...ker men je včasih tut 2 deci dnevno težko spiti)
|
|
RE: Danes se postim po luni 8.8.2011 18:18:13
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
meni tudi. nikol nisem pila. ampak zdaj pa sem delala in "švicala" :D.... oba dneva. ko zanalasc. v soboto popoldan in nedeljo dopoldan.
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.8.2011 9:39:14
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
gremo? danes ob 20:57 se zacne. "Ob ščipu (polni luni) pijemo le nesladkane tekočine, bolje, da ne vsebujejo mehurčkov." dans na lahka....jutri bo mal bolj kriza!
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.8.2011 12:28:38
|
|
|
|
Najaa
|
Sem zraven.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.8.2011 12:32:31
|
|
|
|
TomTaylor
|
dons zvečer se začne, jz se pa že pripravljam; jem lažjo hrano - sveže sadje in zelenjavo, zdajle za kosilo bom pečene bučke in kumarično solato. Večerja bo podobna. srečno
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.8.2011 12:33:46
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mi gremo pa na piknik.... tako, da se ne bom kaj pripravljala. bom pa naredila zalogo za jutri.
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.8.2011 12:44:42
|
|
|
|
Julija08
|
Jaz sem tudi zraven, čeprav imamo danes piknik bom malo pazila, jutri pa nič...upam da uspe!!!
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.8.2011 12:48:45
|
|
|
|
sonček33
|
Sem zraven. Mamo jutri sicer piknik, sam kaj čmo, luna je luna :)
|
|
RE: Danes se postim po luni 14.8.2011 14:13:53
|
|
|
|
sonček33
|
Dva litra vode, 3 dcl čaja. En češnjev paradižnik
|
|
RE: Danes se postim po luni 14.8.2011 17:00:21
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
še mal..... 2 zelena čaja, 2 limonadi, 2 čni kavi pa nebroj vode..... lulam pa skoooooz.
|
|
RE: Danes se postim po luni 14.8.2011 18:18:58
|
|
|
|
Najaa
|
2 črni kavi, hektolitri vode, lulam skoz... ja, pa lubenica, grešim malo sam je itak sama voda. Danes mi sploh ni problem, mi čas hitro teče.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?