|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
5.9.2011 10:32:30   
PENCA
Smrketa24 hvala za odgovor in link user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
5.9.2011 11:01:16   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: Nejčka71

IZVIRNO SPOROČILO: _perla_
Aja, Lux4Kids pa mi ni všeč edino zato, ker moraš vzeti športni del dol z ogrodja, da lahko voziček sploh zložiš. To pa mi sploh ni v interesu, ker v malem avtu to ne gre.. Drugače so mi pa ti vozički nasploh zelo všeč.

Perla, športni del ostane pri vozičku gor, ko ga zlagaš - smo probali, ko sva šla v LJ v trgovino.

Zanimivo.. Ko sem bila v trgovini v Mariboru, je prodajalka dala športni del iz ogrodja, ko ga je zložila.. Mogoče sem pa gledala drug model..
Ja nič.. Bo potrebno it še malo naokrog pogledat.. Ali pa tudi kakega rabljenega pogledat. user posted image

(odgovor članu Nejčka71)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
5.9.2011 12:58:16   
Zojatisa
Joj punce men se bo že zmešal od teh vozičkov sej več nevem kaj naj in kirga naj bol gledam manj vem.
Kaj priporočate kir voziček da bo šol v najin manši vato(škoda Fabia).
Lp

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
5.9.2011 13:26:01   
Oblačka
Nejčka 71 in Rakica 7 hvala za vse informacije. V sredo zjutraj grem še enkrat v Lj samo, da si ogledam te vozičke in mislim da bo potem odločitev lažja. Mislim, da pa zdj ne bo problem najti trgovine, ker ste mi ful ful pomagaleuser posted image . Sj ne da ratam kar mal slabe volje, ker sem tam v krogu hodila in gledala pa nč našla no ja se bom že potolažla. Dejte mi sam nekaj povedat v kolikšnem času voziček dobiš, ko ga naročiš a imajo dolg dobavni rok?

Lp

(odgovor članu Nejčka71)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
5.9.2011 14:01:34   
disko
Živetijelepo: ja, tole naše zdravstvo je tudi "vredno svojega denarja"... Tako da upam, da te čez en teden temeljito pregledajo oziroma izmerijo bejbija, za katerega sem pa prepričana, da je v najlepšem redu! user posted image

Meni dieta kar uspeva, tudi sladkor imam pod kontrolo (skoraj vedno konkretno pod 6.6), čeprav se večkrat pregrešim z medexovimi piškoti in KAO dietnim kremnim namazom z lešniki user posted image Sicer pa sem za "gušt" in krizne trenutke odkrila Deit in Cockto light. Jah, kaj čmo, če je pa včasih težko... :)

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
5.9.2011 14:46:24   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 21.9., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image   user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 14.9., Savinjska user posted image   user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 22.9., Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.9., Ljubljana user posted image user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Ptuja user posted image
mishel, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 31.8. user posted image  user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.9. (UZ rasti ploda), 16.9. Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska  user posted image   user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image , Kranj user posted image user posted image   user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 21.9., Primorska    
disko, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.9., Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image user posted image
MinnieMouse, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 20.9., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 14.9., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 14.9., Maribor  user posted image user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 9.9., Štajerska user posted image  user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image   user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Savinjska user posted image   user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1 user posted image , 0  user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image  user posted image

16.11.
alsa88, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lovrenc na Pohorju user posted image user posted image

17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 15.9. user posted image   user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 12.9. user posted image

19.11.
lean, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.9., okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 22.9., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, 23.9., Zasavje user posted image  user posted image
jass1,  user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , 8.9., Ljubljana user posted image
malla20 user posted image
bella106, user posted image , 1 user posted image , 16.9., Kamnik user posted image user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.9.  user posted image  user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted image , Prlekija user posted image   user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , okolica Ljubljane user posted image   user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image
tjasyka, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Slovenj Gradec user posted image user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 7.9., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 user posted image
Lotosova, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.9., okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0, 28.9.   user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 28.9., Gorenjska user posted image user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image
PENCA user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 5.10. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image
Norica, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image

30.11.
7.12.
Sončna30, 31 let, 1  user posted image , 0  user posted image , okolica Celja

x.11.
tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   
007sissi, user posted image    
polikana, Brežice user posted image
_betty_, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 109
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 21
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 27
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 13

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
    - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
         - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil _perla_ -- 5.9.2011 14:47:24 >

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
5.9.2011 14:46:43   
_perla_

user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

7.9.
melona27, 24.11., Ljubljana

8.9.
kristidream, 20.11., Ljubljana
Rakica7, 6.11., Ljubljana - UZ rasti ploda

9.9.
Maja_V., 11.11., Štajerska

12.9.
Edinka, 18.11.

13.9.

smrketa24, 5.11., Ljubljana

14.9.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki
twiggi, 11.11., Maribor
lananai, 31.10.,  Savinjska

15.9.
lean, 19.11., okolica MS
amarnat, 8.11., Mariborsko okrožje
Tjasa27, 17.11.

16.9.
Rakica7, 6.11., Ljubljana
bella106, 20.11., Kamnik

20.9.
voxaja, 10.11., Posavje
Spetmami, 21.11.

21.9.
Oblačka, 29.10., Primorska
malanovinka, 7.11., Primorska

22.9.
Zojatisa20.11., Prebold
lollypop, 1.11., Gorenjska

23.9.
hopsala, 20.11., Zasavje

28.9.
felix725.11., okolica Grosuplja
moni23, 26.11.
lisicamica, 26.11., Gorenjska

5.10.
muca*maca, 27.11.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
5.9.2011 15:24:02   
Nejčka71
Oblačka - mi2 sva ga naročila v četrtek. Prodajalka je rekla, da je dobavni rok 2-4 tedne, tko da sporočim, ko ga dobimo.user posted image Grem pa jutri popoldne v BTC in bom še k njim pogledala, če
bo čas in mal povprašala. Pa verjetno  bom tudi posteljnino pri njih naročila, k mi je ful lepa.
Če boš šla v LJ v sredo, ima trgovina odpiralni čas od 10-18 ure - da ne boš prezgodnja.user posted image

< Sporočilo je popravil Nejčka71 -- 5.9.2011 15:26:53 >

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
5.9.2011 16:18:17   
SuzanaF
Pozdravljene!
Že dolgo se nisem oglasila!
Moram pa povedat, da sem končno dobila trebušček in tako zdaj lahko to tudi drugi vidijo, da veselo pričakujemo!!!!user posted image Je bilo že tečno, ko so vsi govorili kje se skriva najino dete!! No, saj tudi zdaj ni glih velik toda samo da je!!!
Voziček- Midva sva se odločila za lux4kids in sicer baby Merc Q7. Doplačala pa bova še napihjlive gume in dežnikec. Sva šla pogledat kako zgledajo in so mi lepi, ne pretežki in se da obrnit tudi športni del v obe smeri tako kot košaro in lupinico!!! To je mojo sestro najbolj motilo pri vozičku, da tega ni imela in je mogla kar naprej gledat naprej kaj naša pupa dela. Izbirava samo še med barvami in potem greva naslednji teden naročit.
Materinska šola- jutri začnema hodit v Mb
Počutje- kar ok, le ta zgaga!!!
Naslednji pregled- Jutri!!!

(odgovor članu Nejčka71)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
5.9.2011 19:32:54   
Zojatisa
Danes sem končno dobila odločbo od komisije za bolniško in so mi podalšali do konca-do porodniške.
Hvala bogu saj ena skrb manj.
lp

(odgovor članu SuzanaF)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
5.9.2011 21:05:45   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa
Joj punce men se bo že zmešal od teh vozičkov sej več nevem kaj naj in kirga naj bol gledam manj vem.
Kaj priporočate kir voziček da bo šol v najin manši vato(škoda Fabia).

Midva sva pri prvi imela Polota in kar velik voziček, pa je šel lepo v prtljažnik. Košaro oz. športni del sva vozila pač na zadnjem sedežu. Tokrat se bova tudi temu izognila, ker v karavana gre vse. user posted image Zdej bosta na zadnjem sedežu 2 otroška sedeža in varianta kot 1. ne bi bila več mogoča.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
6.9.2011 8:44:49   
Rakica7
IZVIRNO SPOROČILO: Oblačka
Dejte mi sam nekaj povedat v kolikšnem času voziček dobiš, ko ga naročiš a imajo dolg dobavni rok?

Baje je rok 2 do 4 tedne. Vendar je spet odvisno, ali imajo pri nas barvo, za katero si se odločila, ker jo morajo v nasprotnem primeru iz Nemčije pripeljat. Je rekla, naj kar čim prej naročimo, ker se zna zavleči v oktober.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaF
Voziček- Midva sva se odločila za lux4kids in sicer baby Merc Q7. Doplačala pa bova še napihjlive gume in dežnikec.

Midva bova tudi tega vzela z napihljivimi gumami, in sicer olivno-zelenega. Čeprav, če greš gledat isti Q7 olivno-zelene barve na nemško spletno stran je čisto drugačna barvna kombinacija. Tako da bom še posebej preverila, če res dobiš takega, kot je na slovenski spletni strani!

Drugače sva bila pa včeraj prvič na šoli za starše v Lj porodnišnici. Sestra, ki predava, je full faca user posted image , tako da hitro mineva. So pa spet pozivali k udeležbi v raziskavi moje-mleko.si, pravijo, da ljubljansko območje se kar prijavlja, rabijo pa še kakšne udeleženke s Primorske in Štajerske. Ko sem jaz prebrala letak, sem mislila, da bom morala jaz vse tiste vzorčke za analize pobirati, vendar to vse poskrbijo pri njih (v porodnišnici ali na pregledih potem), tako da ti ni treba nič skrbeti. Še po SMS-ih te v naprej obvestijo, kdaj je nasledji Edino, kar moramo nosečke/mamice narediti, da si 2x tehtamo 4 dni vse, kar pojemo. Dobiš pa zato za darilo elektronsko kuhinjsko tehtnico user posted image . Naslednji informativni sestanek je v LJ P 12. 9. ob 16:30, če katero zanima, da bi se potem odločila za sodelovanje. Jaz še vedno kolebam, tako da bom šla na sestanek, da še kaj dodatnega izvem.

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
6.9.2011 13:11:18   
malanovinka
hej.... jaz sem tudi naročila lux4kids q7 in sicer sicer sivo krem.... nisem pa napihljivih gum ekstra naročala..... ne vem kolikšna je potreba po njih user posted image

sem pa drugače v baby centru gledala vzmetnico troll pa me zanima vaše mnenje.. ali je kaj kvalitetna ali bi bilo boljše, da se ozrem za dražjimi??? še link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205576

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
6.9.2011 13:48:55   
Norica

IZVIRNO SPOROČILO: Rakica7

Drugače sva bila pa včeraj prvič na šoli za starše v Lj porodnišnici. Sestra, ki predava, je full faca user posted image , tako da hitro mineva.

Mi2 sva tudi bila včeraj ob 16h. Sestra je bila pa zakon user posted image Glede raziskave, še premišljujem, ker prvič mi ni dojenje steklo tako kot bi moglo...mastitis, pa ena operacija, pa druga operacija in sem komaj zdržala 6 mesecev...porod je bila mala malica v primerjavi s tem kaj je sledilo. Drugač mi je všeč raziskava, če ne bi imela slabe izkušnje od prej, bi sigurno bila že prijavljena...

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
6.9.2011 22:00:21   
Rakica7
IZVIRNO SPOROČILO: malanovinka
hej.... jaz sem tudi naročila lux4kids q7 in sicer sicer sivo krem.... nisem pa napihljivih gum ekstra naročala..... ne vem kolikšna je potreba po njih user posted image

Meni so boljše napihljive, že zaradi občutka in ker se je kar nekaj kolegic pritožilo, da iz gumijastih ven kamenčke pobirajo in se jim luknje poznajo na gumah. Ampak, vsaka se sama odloči, še sreča, da je toliko izbire user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Norica
Mi2 sva tudi bila včeraj ob 16h. Sestra je bila pa zakon user posted image Glede raziskave, še premišljujem, ker prvič mi ni dojenje steklo tako kot bi moglo...mastitis, pa ena operacija, pa druga operacija in sem komaj zdržala 6 mesecev...porod je bila mala malica v primerjavi s tem kaj je sledilo. Drugač mi je všeč raziskava, če ne bi imela slabe izkušnje od prej, bi sigurno bila že prijavljena...

No, potem smo bili pa skupaj v predavalnici user posted image . Sva bila tudi midva ob 16h. Na raziskavo sem se pa potem prijavila, pa bom šla na informativni dan naslednji ponedeljek. Še vedno lahko odstopim, tako kot so rekli. Če pa ti po porodu dojenje ne steče ali pa nimaš mleka oz. kakšne druge težave, ti pa itak ne morejo nič, to je pač višja sila. Zato pa jih po mojem rabijo več, kot je v načrtu, ker hitro lahko katera odpade ali pa si premisli.

Mastitis je pa res sranje po domače, je razlagala kolegica, ki je bila tik pred tem, da ga dobi, da je komaj prenašala bolečine in bule v dojkah user posted image . Si nočem predstavljati, kako je, ko ga dejansko imaš user posted image . Držimo pesti, da ga nobena od novemberk ne dobi user posted image .    

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
7.9.2011 6:38:42   
Norica
Dobro jutro!

Rakica, pogumna si, da si se prijavila. A boš povedala malo več po sestanku?

Administratorke na FB: Prosim, če me lahko sprejmete v skupino Novembrke. Inicijali ED. Hvala!

Se mi zdi, da zelo malo čvekamo na RR...a ste se vse prestavile na FB?

Otroci niso naša last...
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
7.9.2011 10:36:25   
Oblačka
Nejčka 71-Joj ja sm šla včeraj še enkrat pogledat preden kot sm šla spat delovni čas. Sm mela v glavi da ob 8-ih in glej ga zlomka spet ni uspelo moj ma tak pestro v službi popoldne pa najino gnezdece rihta in se nama nekak ne izide. Razmišljam, da bi šla kar sama mal je smotan ker moran najprej na bus pa pol na trolo sam kar je treba je treba. Ne vem sj pomoje so vsi tok prjazni, da bi mi razstavl tist voziček pa mal pokazal k drugač sm kar mojmu to prepustila. Razn tega, če gre v prtljažnik pa neb mogla prevert sam pomoje, da nau problema. Če bom še en čas čakala mam občutk da bo dete prej kot voziček to pa neb blo lih fajn. Ja dj ti pa kar sporoči, ko boš postala ponosna lastnicauser posted image .

Drugač sm bla pa tud jst včeraj prvič v šoli za starše in mi je blo prav luštno mal smo se pogovarjal mal potelovadil pa so šle tri urce tik-tak mimu:)

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
7.9.2011 11:36:18   
Zojatisa
Živjo punce!
Neki me zanima ali se vam tudi zdi da sedaj ko je dete že kar veliko da niso več tako močne brce so še vedno isto pogosto tu pa tam tudi kakšna močnejša ampak imam občutek da drugače bol rahle brce, kk se vam zdi?
lp

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
7.9.2011 11:44:16   
muca*maca
Moje dete že nekaj dni brca kot pri norcih, se mi zdi, da me bo včasih kar premaknilo, je pa res, da imam PDP šele pri konucu meseca in ima še dovolj prostora.
Kdaj imaš ti PDP?

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
7.9.2011 13:02:01   
tassika
Jaz ga čutim ful, včasih že prav boli, je pa res, da je tudi Strahova danes rekla, da je zelo živahen otrok. Ah ja, zgleda bomo imeli dva živca doma user posted image  brca pa ves čas, sploh ni več da bi bil kaj pri miru, mogoče se ponoči malo umiri, to je pa tudi vse. Sem pa zdaj na bolniški in lahko malo začnem preurejat sobico in pospravljat stvari.

Punce, ki imate že enega prej, jaz imam previjalno v Zojini sobi in je ne mislim selit, na začetku, ko ga bo treba mogoče še ponoči previt bom pa to kar v dnevni ali pa v spalnici zrihtala. Kako boste pa ve rešile ta problem? Pri Zoji sem imela to na pralnem stroju, zdaj pa tam kraljuje sušilecuser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
7.9.2011 13:12:30   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz ga čutim ful, včasih že prav boli, je pa res, da je tudi Strahova danes rekla, da je zelo živahen otrok. Ah ja, zgleda bomo imeli dva živca doma user posted image  brca pa ves čas, sploh ni več da bi bil kaj pri miru, mogoče se ponoči malo umiri, to je pa tudi vse. Sem pa zdaj na bolniški in lahko malo začnem preurejat sobico in pospravljat stvari.

Punce, ki imate že enega prej, jaz imam previjalno v Zojini sobi in je ne mislim selit, na začetku, ko ga bo treba mogoče še ponoči previt bom pa to kar v dnevni ali pa v spalnici zrihtala. Kako boste pa ve rešile ta problem? Pri Zoji sem imela to na pralnem stroju, zdaj pa tam kraljuje sušilecuser posted image  

Sem selila pralni stroj v kurilnico in previjalno v kopalnico,Tjaša spi celo noč, tak da mislim jo vsake 3h budituser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
7.9.2011 13:48:50   
lean
Dan

Najprej zojatisa: jaz imam isti problem, včeraj sem že malo paničarila. Otrok se je čisto umiril, včasih je zvečer tako lepo brcal, čez dan sem ga čutla slabše, ampak na to sem navajena, ker tudi v ta prvo sem zelo slabo čutla brce. Zdaj pa ne vem kaj je, upam da je vse uredu in da rabi samo počitek. Ga pa tud jaz rabim, ne vem kaj mi je, že ta drugi dan sem tako utrujena, da dopoldne, ko je tamala v vrtcu, samo spim.

malanovinka ta jogi, katerega imaš nagledanega, je čisto uredu. Ne obremenuj se s ceno, to še ne pomeni, da če boš kupila dražjega, da bo tisti kaj boljši.

Glede vozičkov pa je tako, zdaj ko ga kupujete še vse opazite, ampak potem ko pa ga boste imele doma in noter svojega otroka bo pa vsaka pomankljivost pozabljena. Kakšne malenkosti vas bodo mogoče motile, a bo vaša pozornost drugam usmerjena. Jaz sem v ta prvo dobila vozek zadnji vikend preden sem šla rodit za darilo. Bil je rabljen quinyi trikolesnik, košaro sva dokupla, ko je prišla bebica in sva v bistvu ugotovila, da športni del še ne pride v poštev, tudi lupinica ne razen za kratke nakupe. Potem ko je šla v športni del, sem ugotovila, da se ta vozek ne da obrnit, kaj češ drugega sem se navadla, itak je večinoma že po nekaj minutah zaspala, kasneje pa je vse raje drugo gledalakot pa mene, me je itak imela skoz pred očmi, je prav uživala z žemljo v rokah in dolgih sprehodih. Imela sem in ga še imam twingota pa nikoli ni bil problem ga zložit v prtljažnik pa čeprav je bil težek, sem ga tudi zložila in spravla not, ko pač moraš, se vse da. Tako da se preveč ne sekirajte za kakšne malenkosti, itak jih imajo vsi vozički, kupte takšnega, ki vam bo všeč, ostalo bo potem že pozabljeno, ko bo not ležala vaša bebica.

tassika  moja bo tudi zdaj stara dve leti, se počasi poslavljamo od pleničk, samo jih še veliko rabimo, saj še ne pove lepo, da jo lulat ali pa pove pa ne opravi do konca in ji potem še uide. Tako da v vrtcu jih ima še, doma ne pa zvečer ji dam še tudi. Imam pa tudi jaz tako, da jo najlažje previjem in oblečem na previjalni. No jaz sem tako to zadevo rešla, zdaj ko je v svoji sobici, sem podlago odšraufala iz previjalne in jo dala na njeno pisalno mizo, previjalno pa premestila v spalnico. Na previjalno pa bom kupla novo podlago, da bo tako imela vsaka svojo. Neva to, kateri ji je znana, dojenček pa novo. Zaenkrat brez ne gre, saj jo tudi najlažje tam oblečem, na postelji mi potem skoz pobegne in se igra, je pač navajena tiste previjalne podlage.

< Sporočilo je popravil lean -- 7.9.2011 13:52:11 >

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
7.9.2011 14:45:07   
Norica

IZVIRNO SPOROČILO: lean

Dan

Najprej zojatisa: jaz imam isti problem, včeraj sem že malo paničarila. Otrok se je čisto umiril, včasih je zvečer tako lepo brcal, čez dan sem ga čutla slabše, ampak na to sem navajena, ker tudi v ta prvo sem zelo slabo čutla brce. Zdaj pa ne vem kaj je, upam da je vse uredu in da rabi samo počitek. Ga pa tud jaz rabim, ne vem kaj mi je, že ta drugi dan sem tako utrujena, da dopoldne, ko je tamala v vrtcu, samo spim.

Isto je pri meni. Samo zvečer, ko se umirim ga čutim. Vcasih fajn me pobrca, da ne morem zaspati, vcasih samo malo poboža. To sem omenila G v ponedeljek in mi je naredil Uz, pa je rekel, da je vse v redu user posted image pred tem sem bila panična...

Otroci niso naša last...

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
7.9.2011 16:28:54   
Zojatisa
Jz mam rok 20.11.
Sm pa nekje prebrala da ko večji je otroček da manj močno bi naj brcal,koliko je to res a ne vem

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
7.9.2011 20:07:44   
malanovinka
hej... jaz imam rok 7.11. in se mi zdi, da šele zadnje čase brca za prav user posted image
namreč več ali manj skoraj jočem kako to boli..... moj mali vragec ni prav nič usmiljen z mano.... mojemu dragemu pa sploh ni jasno, kako da to tolko boli.... pol pa gleda grimase mojega treuščka pa kar vtihne in se čudi :)

< Sporočilo je popravil malanovinka -- 7.9.2011 20:08:12 >

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

SPANJE
riba5

KJE SPI VAŠ OTROK

PRI VAS V POSTELJI (22%)

V SVOJI POSTELJICI (52%)

V SVOJ SOBI (26%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!