Rakica7
|
_perla_ - midva sva šla pogledat Babyboom-a v KP (imajo jih pa tudi v Šmarci pri Kamniku v trgovini Urša). Ker na slikah se nama je zdel zelo všečen. Tam sva s prodajalko res vse razstavila in sestavila pri trikolesniku (349 EUR) in pri štirikolesniku (399 EUR). Obe ceni sta za celoten komplet - lupinica, košara, športni del in torba. Prodajalka je rekla, da bi nama priporočila štirikolesnika, če nimava težav s prostorom v prtljažniku. Da je bolj stabilen. Pa tudi lupinica je bolje izdelana pri štirikolesniku. Čeprav ima tudi trikolesnik nekaj prednosti . npr. daljša strehica in potem ne rabiš senčnika. Kljub temu, da nama je najbolj všeč sivo-zelen trikolesnik, sva potem dala v ožji izbor štirikolesnik, ker je košara višja (sva oba dokaj visoka, pa se mi ne da sklanjati v trikolesnik) in lupinica je boljša, čeprav ni primerljiva s kakšno firmo (Maxicosi), ki so kvalitetnejše. Vseeno sva se odločila počakati, da v LJ odprejo lux4kids trgovino, kjer so cene za isti komplet primerljive (od 399 do 499 EUR za cel komplet - lupinica, košara, športni del, torba). V petek sva šla gledat potem te vozičke in se mi zdijo veliko boljši od Babyboom-a, tako, bolj kompaktni pa izdelava je malo boljša za moje pojme. So pa res samo štirikolesniki, vendar se vse tri stvari (lupinica, košara in športni del) dajo voziti v obe smeri, kolesa so isto napihljiva oz. jih lahko ob doplačilu 30 EUR zamenjaš, če jih osnovni model nima. Tudi tukaj sva vse razstavila in sestavila, zdaj imava pa težavo pri odločitvi glede barve, ker jih je sicer veliko, samo nobena mi ni padla v oči tako kot sivo-zelen Babyboom. Se odločava zdaj glede olivno-zelenga Q7, samo na slikah je po navadi drugačna barva zaradi luči, kjer so slikani in se bojim, da ne bo potem kakšna driskasta ven prišla Ali je katera v MB videla tega olivno-zelenga Q7, pa lahko komentira barvo? Oblačka - tako kot je že Nejčka71 napisala, je nova trgovina lux4kids za Cityparkom, v isti hali kot je Kik, Mothercare in Office Superstore - moraš iti pa po stopnicah na severni strani hale (tam pri Kik-u) dol v kletne prostore - zunaj izgleda kot da je samo lokal spodaj, ker ljudje pri mizah sedijo, vendar je spodaj nekaj trgovin in to trgovino takoj opaziš na desni strani, ker so pač vozički notri Je prodajalka full prijazna, samo v petek še vedno niso imeli telefona. So pa to baje nemški vozički in npr. za model Q7 v Nemčiji odšteješ 299 EUR, tukaj pa 399 EUR. V Slovenijo jih pa ne dostavljajo po tej ceni, ker imamo uradnega dobavitelja . Aja, pa Q7 in Q7 limited imata v košari ovčko notri, tako da za naše zimske otroke je to super, ker jih ni treba toliko oblečt, ker bo dovolj toplo v košari. Pa pri košari se lahko naklon tudi dvigne, da otroček ne teži, ko bi rad že gledal ven, bo pa še premraz za športni del . Sem se malo razpisala, samo skoraj sva že doktorirala iz vseh vozičkov ... če bi denarnica dopuščala bi verjetno vzela Jane Slalom Pro ali pa Maxi Cosi Mura 4, tako bo pa tudi tale voziček čisto v redu . Sestrična, ki ima že 3 otroke je rekla, da moram sama videti, kaj bo ustrezalo mojemu malčku, da ona bi vzela samo košaro in potem čim prej marelo, ker se ti ne da non stop zlagati in prenašati vse tiste teže celih vozičkov Ja, izkušnje še pridejo, haha.
|