|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
2.9.2011 9:59:55   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Ojla nosečke.. Midva pa izbirava voziček. pa rabim namo pomoči user posted image Izbrala sva, da bova vzela Baby Boom, ker nama je lepi, pa še zelo praktičen (razen tega, da se ne more obračat športni del v obe smeri vožnje).. Ampak ok. Cena je tudi kar solidna za to, kaj vse dobiš. Ne moreva pa se odločiti, ali bi vzela trikolesnika http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/69/otroski_vozicek_3ycombo_rdec_potovalni_paket/ ali štirikolesnika http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_xcrosser/73/otroski_vozicek_xcrosser_bez_potovalni_paket/ . Vsekakor sta oba takšna, kot želiva- velike napihnjive gume, tudi za makedam in zimske razmere, da se zloži v enem, itd.. Razlika v ceni je sicer okoli 50 evrov.
Je katera že šla pogledat ta voziček in malo poskusit vozit?

Meni osebno je trikolesnik bolj všeč. Tudi sama imam trikolesnika (sicer ne od te firme) in ga ne zamenjam za nobenega štirikolesnika.

Aha, zanimivo.. No, na tej prvi sliki je štirikolesnik res malo bolj čuden.. Spodaj na galeriji pa zgleda tut lepo. Kaj pa čist kaj konktretgnega - zakaj je boljši trikolesnik, zakaj bi bil boljši štirikolesnik?

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
2.9.2011 10:00:24   
lananai
_perla_, okusi so različni. Jst že v štartu ne bi gledala 3-kolesnika. Tako da sem vsekakor za 4-kolesnika. Mislim, da je voziček bolj stabilen s štirimi kolesi.

< Sporočilo je popravil lananai -- 2.9.2011 10:01:13 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
2.9.2011 10:09:31   
smrketa24
Perla, kakor je lananai napisala, okusi so različni. Meni je trikolesnik na splošno bolj všeč in sem se zanj odločila predvsem zaradi izgleda. Ne vem pa kako je s stabilnostjo. Meni se zdijo enako stabilni (kar sem jih pač takrat sprobala).

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
2.9.2011 10:14:36   
twiggi
jaz sem imela nagledanega in tudi naročenega trikolesnika. je ful stabilen in vredu se ga da vodit. samo je bil prevelik za moj avto in sem ga morala vrniti. na žalost!

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
2.9.2011 10:46:38   
lean
Dan

perla meni je definitivno bolj všeč trikolesnik, ga imam tudi sama, sicer quinyija. Ti vozički so sigurno vsi zelo stabilni, je pa tako da s trikolesnikom greš lažje v trgovino,... pa lažje se jih zloži. Jaz osebno si ne predstavljam s štirikolesnikom nakupovati, bi verjetno vse podrla. Pač odvisno če boš veliko mobilna, jaz sem recimo bla in bom verjetno tudi z drugim otrokom, mi je lažje vse nabavt dopoldne, ko bo ati v službi in tamala v vrtcu. Prve mesece marela še ne pride v poštev.

cari moja bo zdaj dopolnila dve leti in je tudi navdušena nad bušijem in dojenčki. Ga skoz ljubčka pa govori mami ima babo pa pokaže kje bo bebica jedla. Zgleda, da ima še kar spomine na joške user posted image . Kot dojenček pa se prepozna, imamo njene slike kot dojenček na steni in smo ji skoz kazali, da je to ona pa še tak koledar imamo, kjer so njene slike.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
2.9.2011 18:53:30   
Norica
Živjo user posted image

perla, jaz sem za trikolesnik. Vsak ima svoj okus. Mi smo bili zelo zadovoljni s trikolesnikom. Zelo lahek za vozit, pa stabilen tudi. Če bi še enkrat kupovala voziček bi se ponovno odločila za 3kolesnik.

Cary, najina hči bo kmalu 4 leta stara in je čist naudusena. Vsakemu pove, da mami imauser posted image v trebuščku. Skoz se pogovarjamo o dojenčku: kako se bo jokal, kako bo dudal, katero ninico bo imel, katere pesmice mu bomo peli...pa 2x ko sem imela UZ je bila z nama in ona čuva slikice. Spomnim se, prvič ko je dobila sliko na nuhalni ji ni bilo jasno kaj vidi in čist zaskrebljena pride in reče: mami, dojenček nima ušes, pa se je začela jokat user posted image

Natka23, upam, da se bo hčerka čimprej navadila na spremembo in da bo z veseljem hodila v vrtec. Spomnila si me na prvo uvajanje v vrtcu...joj kolk mi je bilo hudo...hb hitro je minilo...
Mi smo imeli zjutraj malo krizo, hotla je iti v staro skupino, pa jo je nova vzgojiteljica zamotila. Ko sem sla po njo je bila čist v redu.

disco, kakšna je normalna vresnost glukoze v krvi na tešče? Mislim, da je za nosečnice malo drugače...Koliko imaš ti na tešče? Jaz sem zjutraj dala kri na tešče in je rezultat pokazal 4,5 mmoč/L.

Lp

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
2.9.2011 19:20:19   
lisicamica

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Ojla nosečke.. Midva pa izbirava voziček. pa rabim namo pomoči user posted image Izbrala sva, da bova vzela Baby Boom, ker nama je lepi, pa še zelo praktičen (razen tega, da se ne more obračat športni del v obe smeri vožnje).. Ampak ok. Cena je tudi kar solidna za to, kaj vse dobiš. Ne moreva pa se odločiti, ali bi vzela trikolesnika http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/69/otroski_vozicek_3ycombo_rdec_potovalni_paket/ ali štirikolesnika http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_xcrosser/73/otroski_vozicek_xcrosser_bez_potovalni_paket/ . Vsekakor sta oba takšna, kot želiva- velike napihnjive gume, tudi za makedam in zimske razmere, da se zloži v enem, itd.. Razlika v ceni je sicer okoli 50 evrov.
Je katera že šla pogledat ta voziček in malo poskusit vozit?

Meni osebno je trikolesnik bolj všeč. Tudi sama imam trikolesnika (sicer ne od te firme) in ga ne zamenjam za nobenega štirikolesnika.

Aha, zanimivo.. No, na tej prvi sliki je štirikolesnik res malo bolj čuden.. Spodaj na galeriji pa zgleda tut lepo. Kaj pa čist kaj konktretgnega - zakaj je boljši trikolesnik, zakaj bi bil boljši štirikolesnik?

_perla_   jaz sem si šla ogledat trikolesnega babyboom-a v Lesce v Mercator center (trgovina Bambi) in moram reči, da sem presenečena nad njim. Voziček je zelo stabilen, edino kar me je zmotilo je to, da ima zelo malo torbo, majhno odlagalno mrežo spodaj in košara ni ojačana iz plastike, ampak je stabilna, tako da ni panike.. No, pa zavora tudi ne bi bila odveč..

Drugače sem zagreta za GT3, ampak me moti, ker je tako ogromen, še potem ko je zložen in zasede praktično cel prtljažnik v karavanu user posted image

Je še čas, da si najdem nekaj..

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
2.9.2011 19:25:35   
lisicamica
Še to..

V sredo sem imela pregled, vse OK, sem v 29t, poslušal je pretok "tekočine" čez popokovino, če sem ga pravilno razumela, leži mi vodoravno in baje je še 40% možnosti, da se obrne v pravi položaj. Upam, da se bo čimprej, preden mu/ji zmanjka prostora.

Nasl. pregled 28.9., delal mi bo tudi glukozni test, do sedaj sem pridelala cca. 8 kg user posted image

Upam, da ste vse ostale OK in držim za pesti za vse, ki imate težave user posted image user posted image

(odgovor članu lisicamica)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
2.9.2011 20:16:08   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Norica

Živjo user posted image

perla, jaz sem za trikolesnik. Vsak ima svoj okus. Mi smo bili zelo zadovoljni s trikolesnikom. Zelo lahek za vozit, pa stabilen tudi. Če bi še enkrat kupovala voziček bi se ponovno odločila za 3kolesnik.

Cary, najina hči bo kmalu 4 leta stara in je čist naudusena. Vsakemu pove, da mami imauser posted image v trebuščku. Skoz se pogovarjamo o dojenčku: kako se bo jokal, kako bo dudal, katero ninico bo imel, katere pesmice mu bomo peli...pa 2x ko sem imela UZ je bila z nama in ona čuva slikice. Spomnim se, prvič ko je dobila sliko na nuhalni ji ni bilo jasno kaj vidi in čist zaskrebljena pride in reče: mami, dojenček nima ušes, pa se je začela jokat user posted image

Natka23, upam, da se bo hčerka čimprej navadila na spremembo in da bo z veseljem hodila v vrtec. Spomnila si me na prvo uvajanje v vrtcu...joj kolk mi je bilo hudo...hb hitro je minilo...
Mi smo imeli zjutraj malo krizo, hotla je iti v staro skupino, pa jo je nova vzgojiteljica zamotila. Ko sem sla po njo je bila čist v redu.
disco, kakšna je normalna vresnost glukoze v krvi na tešče? Mislim, da je za nosečnice malo drugače...Koliko imaš ti na tešče? Jaz sem zjutraj dala kri na tešče in je rezultat pokazal 4,5 mmoč/L.

Lp

ja danes je že normalno šla, kot da včeraj ni bilo ničuser posted image user posted image

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
2.9.2011 20:23:37   
disko
Norica, sej to je to, ker sploh ne vem. Ker mi še vedno vsak pove drugače. Prvič sem imela na tešče 5.9 (ampak je bila bolj problematična tista vrednost 1h po obroku oziroma glukozi, ki je bila čez 11 in to je baje ta meja za gestacijski diabetes), zadnjič na kontroli pa 4.9, zdej imam pa zjutraj na tešče, ko merim sama tudi po 4.7 in 4.2. Zdejle čakam še eno urco, da vidim, kaj bo rekel merilec po večerji in celem dnevu (ker sem jedla sladkor...).

V knjižici mi je sestra zapisala, da naj ne bi vrednost sladkorja uro in pol po obroku presegla 6.6. We'll see.

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu lisicamica)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
3.9.2011 8:37:13   
živetijelepo
Pozdravljene.
Končno na bolniški. Teža ne gre nikamor. Kdo se je spomnil te diete, pri kateri mi itak vse dvigne sladkor??? Eh, bo že.
Disko: sladkor moraš imeti na tešče do 5,3, uro in pol po obroku pa ne več kot 6,6. Sem že mesec dni na inzulinu zjutraj in zvečer. Uspeva mi nekako le za kosilo, pa še takrat ne vedno. Slinavka mi je dobesedno ponorela. Če bi hotela imeti lepe cukre, bi tako morala iz  jedilnika vreči popolnoma vse, razen zelenjave, pa še tiste ne smem vse in majhen kos pustega mesa na žaru. Od tega sem pa po kosilu tako lačna, da znoriš. Da o kruhu sploh ne govorim. V glavnem, smola do konca. Vsak teden pa slabše. Se mi zdi, da tudi tale inzulin ne pomaga preveč. Pol pa bodi pameten.... Tako komaj čakam, da se naša štručka odloči prit na svet. Naslednjič bomo imeli ultrazvok, in držim pesti, da bo user posted image dovolj velik in težek. Počasi me začenja skrbet, saj tudi ginekologinja ni navdušena nad mojo težo. Pa tako sem se bala, da se bom zredila najmanj 20 kg, saj hrane prej niti pogledat nisem smela, pa so bili kilogrami že gor. Zdaj pa tole... sicer pa, samo še dva meseca bo treba zdražat...
Lep in sončen dan.

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
3.9.2011 8:56:49   
disko
Živetijelepo, dojenček pa se lepo in normalno razvija? Z njegovim obsegom trebuščka je vse ok in s plodovnico tudi ali se je tudi tu pokazal negativen učinek tvoje sladkorne?
Koliko si pa že shujšala ob taki drastični dieti?

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu živetijelepo)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
3.9.2011 11:01:06   
MalinaNina
Evo... da vam poročam. Včeraj sem imela v Kranju pregled, kjer so ugotovili, da se mi je malce izbočil plodovni mehur. Sicer nobene panike, ampak zaradi moje odprtosti, so me z rešilcem prepeljali v LJ. Seveda sem pri moji sreči imela v rešilcu pijanca, ki je smrdel po čikih in alkoholu, pomešanim s švice, user posted image Ampak smo vseeno preživeli trdo pot v LJ. Tukaj me je sprejela krasna zdravnica. Kar ni mogla verjeti kaj vse se dogaja v KR, zakaj tako šparajo. Ni mogla verjeti, da mi niso v celem tednu naredili UZ, niso mi vzeli brisa, kjub prisotnost določenih bakteri, dobila sem eno injekcijo premalo za razvoj pljuč... tako da sem včeraj mela res komplet pregled, dala sem še kri in vodo. Je pa moj fant v Lj prišel ravno pravi čas, ko sem šla čez hodnik, do Uz, tako da je šel z mano. Najin junak lepo raste ima že 1,7kg, je rekla zdravnuser posted image naprej, nabiram dneve, verjamem, da tudi tedne!
Lepo se imejte, pa se javljam naprej. Čaw čaw

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
3.9.2011 13:23:32   
lananai
MalinaNina, potem si zdej na boljšem. Fajn. V LJ naj te pa fajn porihtajo in s svojim user posted image ostanita še kak teden skupaj, da pridobi na kilaži.

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
3.9.2011 14:24:04   
Oblačka
Perla: Jst sm si tud včeraj šla ogledat ta voziček Baby boom in sicer trikolesnika. Meni je ful všeč moti me edino to, da se športnega dela ne da obračat v obe smeri. Štirikolesnika sem si ogledala bolj na hiter, ker mi nekak ni padu v oči mi deluje tak preveč robusten. Če se bom odločila se bom ziher za 3-kolesnika. Mal še kolebam ker sem imela včeraj v planu še en ogled in sicer vozičkov lux4kids, ker je zdaj nova trgovina v Lj ampak sj ne da sm iskala celo popoldne in na koncu tud ne našla. Ljudje so me pošiljali po celem btc-ju nobedn ni vedu da se je sploh odprla kaka nova trgovina grozauser posted image . Mal sm si sama kriva, ker si nisem prej pogledala na spletu ampak sm si rekla da kdo bo pa ja vedu vsaj na informacijah nič od nič tko, da sm pol odšla čist žalostna domov. Zdj pa ne vem al nj grem v pondelk še enkrat v L al naročim kar baby boom. Bom premislna čez vikenduser posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
3.9.2011 17:11:38   
Nejčka71
Oblačka in Perla: mi smo šli gledat voziček Baby boom v KP, pred tem pa Lux4Kids v MB. Naše mnenje glede vozičkov: mene baby boom ni preveč navdušil, gledali smo predvsem treking varianto s 4 kolesi, ker so mi 4-kolesniki bolj všeč. Košara pri BB je precej majhna, predvsem me moti, ker se ne da vozit v obe smeri. Pa izdelava pasčkov za pripet user posted image se mi zdi mal robustna (paščki niso dost zaščiteni z blagom in se mi zdi da bi user posted image lahko žulili). Pa tud drap in rjava barva za voziček mi ni bila všeč. Osebno ne maram temnih ali pustih barv, ker se mi zdi, da morajo biti vozeki za user posted image veseli in živih barv in ne temni, čeprav kaže da so zdaj temne barve kr zlo moderne user posted image (se opravičujem, okusi so pač različni, nobenega ne žalim, takšno je moje mnenje).

Pred tem smo vidl lux4kids in so mi bli vozički veliko bolj všeč. Sicer smo najprej gledali zeleno barvo, vendar v smo ugotovili, da je v živo zelena barva mal svetleča, zato smo se se odločili za barvo limete.
Tako da sva z mojim (na žalost sta bila otroka v šoli user posted image ) takoj v četrtek, k so odprli trgovino, letela v LJ in naročila voziček Fenix limeta barve z napihljivimi kolesi. Trgovina je v hali nasproti zadnjega vhoda v City park, v tisti hali je tudi Kik. Trgovina pa je v kleti, tako da moraš na koncu hale po stopnicah dol (tam je lokal Chemo bar) in zaviješ v kletne prostore. Malo naprej na desni je pa trgovinica. V četrtek še niso imeli telefona, poglejta na spletnih straneh, če je že objavljen.

Torej povzetek: postali smo ponosni lastniki lux4kids - model Fenix - barve limeta z rozicami. Glede na cene drugih vozičkov (Peg, Cam, Quinny,...) se mi zdi, da je cena teh vozičkov ugodna, pa tudi kvaliteta je OK.

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
3.9.2011 17:46:12   
Natka23
baby boom voziček jaz sem ponosna lastnica prvih modelov baby boom vozička, sicer rdečega zdej pa vidim, da so postali lepši, no jaz bom vsaj košaro še iemla pri drugem, športni del, pa ne je kar zjajcan, očistit se ga pa ne dauser posted image

(odgovor članu Nejčka71)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
3.9.2011 20:59:10   
nadinne
Živjo novemberke.

Oprostite ker vdiram v vašo temo, ampak me zanima če bo katera od vas kupovala sleepy wrap? Imam namreč bon za 10% popust, pa ga ne potrebujem. Če ga katera potrebuje mi pišite na ZS da ji napišem kodo bona.

Drugače pa vam vsem želim prijetno nosečnost do konca...ja še malo...se kar z nostalgijo spominjam lasnkega leta, saj sem sama novemberka 2010 No sedaj imamo pa doma 9 mesečno navihanko user posted image

LP

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
4.9.2011 19:53:13   
Rakica7
_perla_ - midva sva šla pogledat Babyboom-a v KP (imajo jih pa tudi v Šmarci pri Kamniku v trgovini Urša). Ker na slikah se nama je zdel zelo všečen. Tam sva s prodajalko res vse razstavila in sestavila pri trikolesniku (349 EUR) in pri štirikolesniku (399 EUR). Obe ceni sta za celoten komplet - lupinica, košara, športni del in torba. Prodajalka je rekla, da bi nama priporočila štirikolesnika, če nimava težav s prostorom v prtljažniku. Da je bolj stabilen. Pa tudi lupinica je bolje izdelana pri štirikolesniku. Čeprav ima tudi trikolesnik nekaj prednosti . npr. daljša strehica in potem ne rabiš senčnika. Kljub temu, da nama je najbolj všeč sivo-zelen trikolesnik, sva potem dala v ožji izbor štirikolesnik, ker je košara višja (sva oba dokaj visoka, pa se mi ne da sklanjati v trikolesnik) in lupinica je boljša, čeprav ni primerljiva s kakšno firmo (Maxicosi), ki so kvalitetnejše.

Vseeno sva se odločila počakati, da v LJ odprejo lux4kids trgovino, kjer so cene za isti komplet primerljive (od 399 do 499 EUR za cel komplet - lupinica, košara, športni del, torba). V petek sva šla gledat potem te vozičke in se mi zdijo veliko boljši od Babyboom-a, tako, bolj kompaktni pa izdelava je malo boljša za moje pojme. So pa res samo štirikolesniki, vendar se vse tri stvari (lupinica, košara in športni del) dajo voziti v obe smeri, kolesa so isto napihljiva oz. jih lahko ob doplačilu 30 EUR zamenjaš, če jih osnovni model nima. Tudi tukaj sva vse razstavila in sestavila, zdaj imava pa težavo pri odločitvi glede barve, ker jih je sicer veliko, samo nobena mi ni padla v oči tako kot sivo-zelen Babyboom. Se odločava zdaj glede olivno-zelenga Q7, samo na slikah je po navadi drugačna barva zaradi luči, kjer so slikani in se bojim, da ne bo potem kakšna driskasta ven prišla user posted image  Ali je katera v MB videla tega olivno-zelenga Q7, pa lahko komentira barvo?

Oblačka - tako kot je že Nejčka71 napisala, je nova trgovina lux4kids za Cityparkom, v isti hali kot je Kik, Mothercare in Office Superstore - moraš iti pa po stopnicah na severni strani hale (tam pri Kik-u) dol v kletne prostore - zunaj izgleda kot da je samo lokal spodaj, ker ljudje pri mizah sedijo, vendar je spodaj nekaj trgovin in to trgovino takoj opaziš na desni strani, ker so pač vozički notri user posted image  Je prodajalka full prijazna, samo v petek še vedno niso imeli telefona. So pa to baje nemški vozički in npr. za model Q7 v Nemčiji odšteješ 299 EUR, tukaj pa 399 EUR. V Slovenijo jih pa ne dostavljajo po tej ceni, ker imamo uradnega dobavitelja user posted image . Aja, pa Q7 in Q7 limited imata v košari ovčko notri, tako da za naše zimske otroke je to super, ker jih ni treba toliko oblečt, ker bo dovolj toplo v košari. Pa pri košari se lahko naklon tudi dvigne, da otroček ne teži, ko bi rad že gledal ven, bo pa še premraz za športni del user posted image .

Sem se malo razpisala, samo skoraj sva že doktorirala iz vseh vozičkov ... če bi denarnica dopuščala bi verjetno vzela Jane Slalom Pro ali pa Maxi Cosi Mura 4, tako bo pa tudi tale voziček čisto v redu user posted image . Sestrična, ki ima že 3 otroke je rekla, da moram sama videti, kaj bo ustrezalo mojemu malčku, da ona bi vzela samo košaro in potem čim prej marelo, ker se ti ne da non stop zlagati in prenašati vse tiste teže celih vozičkov user posted image  Ja, izkušnje še pridejo, haha.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
5.9.2011 9:05:29   
_perla_
O drage punce, hvala vsem za vaša mnenja.. Sva šla z mojim tudi pogledat in Baby Boom in tudi Lux 4 Kids.. Pri Baby boomu mi edino to ni všeč, da se športni del vozička ne da obračat v obe smeri. Drugače je pa idealen za najin mali avto. Gresta oba-tako štirikolesnik kot tudi trikolesnik v avto v prtljažnik, kar sem bila zelo presenečena, glede na to, da ne zgleda ravno mali user posted image Pri trikolesniku je še tako, da ima manjšo košaro za novorojenčka in tudi manjšo lupinico, tako da ne moreš imeti v uporabi dalj časa. Štirikolesnik pa ima te stvari malce večje.
No, še vedno se nisva odločila, ali bova vzela štirikolesnika ali trikolesnika.. Bolj naju vleče štirikolesnik, ker bomo kar dosti vozili po makedamu, pa še pravijo, da so malce bolj stabilni. Bomo videli.
Aja, Lux4Kids pa mi ni všeč edino zato, ker moraš vzeti športni del dol z ogrodja, da lahko voziček sploh zložiš. To pa mi sploh ni v interesu, ker v malem avtu to ne gre.. Drugače so mi pa ti vozički nasploh zelo všeč.

In še to.. Pozna katera te vozičke? http://babyotroskatrgovinamiska.eu/index.php/sl/2-OTROSKI-VOZI%C4%8CEK-TRIKOLESNIK/256-Otroski-Vozi%C4%8Dek-Bambinoworld-trikolesnik-s-prenosno-kosaro-be.html zasledila sem, da imajo sedaj akcijo- rekli so, da jih je kar dosti v uporabi, pa me zanima, če katera ve, kao se obnesejo v praksi? Zdi se mi edino kar precej težak.. Cena je pa kul.
Drugače ste ok? Upam, da. Mi bomo počasi začeli pripravljat vse za novega družinskega člana, komaj čakam user posted image

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
5.9.2011 9:14:50   
tjasyka
pozdravljene!
perla jaz imam ta voziček samo da druge barve. baje naj bi bil enak kot baby boom samo da je "ponaredek" tako sem jaz slišala pravit:) naj bi imel enake lastnosti kot bb samo z nekaj pomankljivostmi.. kupila sem ga pa od kolegice, ki je bila z njim zelo zadovoljna. pa tudi poznam veliko zadovoljnih uporabnic. mislim da pri tem ne velja da je "škart" ker je poceni. je pa stabilen. jaz sem bila zelo navdušena ko sma ga kupila in me je moj koma prepričal da sma ga pospravila za par mesecev.:) no to je moje mnenje. lp

Ko ne moreš pomagati, vsaj nagajaj. Najvažnejše je sodelovati. <3

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
5.9.2011 9:31:47   
živetijelepo
Pozdravček!
Disko: hja, sej to je to, ko čisto nč ne vem. Pa bom morala trpet še točno en teden, ko imam končno ultrazvok, tako da bomo videli, kako in kaj se dogaja. Samo upam lahko, da je vse vredu in da bo naša štručka dovolj velika in težka oz. da ne bo pretežka. Ne vem zakaj morajo v takšnih primerih tako šparat. V primeru ponorelega sladkorja bi lahko ginekologi malo bolj spremljali potek rasti z ultrazvokom. Pa dobro, en teden bomo še že preživeli. Mi je pa drugače že vse presedlo. Sem že popolnoma zmešana, bol ko vagam in pazim, slabši je. Metat iz jedilnika stvari pa tudi ne morem, ker bi potem lahko gledala v prazni krožnik. Jutri imam spet kontrolo, pa bomo videli kako naprej. Kako pa kaj s tvojo dieto? Ti uspeva?
Lp

(odgovor članu tjasyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
5.9.2011 9:44:32   
PENCA
Pozdravljene novemberke

Rabim vašo pomoč, ni mi namreč čisto jasno s katerim dnem nastopim porodniško. PDP imam 26.11.2011. Se ta datum šteje še zraven ali 28 dni pred tem datumom?

Hvala punce za odgovore.

Glede sladkorne vam ne morem nič svetovat, zaenkrat nimam težav. Z vozički se pa tudi ne obremenjujem, bom imela sposojenega, pa tud ne vem kako zgleda, samo da se da peljat user posted image

Lepo nosečnost še naprej in čim manj težav vam želim

(odgovor članu živetijelepo)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
5.9.2011 10:06:16   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA

Pozdravljene novemberke

Rabim vašo pomoč, ni mi namreč čisto jasno s katerim dnem nastopim porodniško. PDP imam 26.11.2011. Se ta datum šteje še zraven ali 28 dni pred tem datumom?

Hvala punce za odgovore.

Glede sladkorne vam ne morem nič svetovat, zaenkrat nimam težav. Z vozički se pa tudi ne obremenjujem, bom imela sposojenega, pa tud ne vem kako zgleda, samo da se da peljat user posted image

Lepo nosečnost še naprej in čim manj težav vam želim

Če imaš PDP 26.11., nastopiš s porodniško 29.10. - tu si lahko izračunaš: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
5.9.2011 10:07:36   
Nejčka71
Aja, Lux4Kids pa mi ni všeč edino zato, ker moraš vzeti športni del dol z ogrodja, da lahko voziček sploh zložiš. To pa mi sploh ni v interesu, ker v malem avtu to ne gre.. Drugače so mi pa ti vozički nasploh zelo všeč.

Perla, športni del ostane pri vozičku gor, ko ga zlagaš - smo probali, ko sva šla v LJ v trgovino.

Naš avto je sicer Nissan Primera, ampak 4 vratna varianta in je prtljažnik ful zoprn, ker ima samo odprtino in se ne odpira z vrati vred, tako da smo gledali, kako se vozički zložijo in gredo v prtljažnik. Sva zložila, dala v prtljažnik in ugotovila, da  gre Fenix malo lažje v prtljažnik (oz. zavzame manj prostora) kot BB. Najbolj fino je, da res sprobaš in ga daš v avto, da vidiš kako gre, mere same nič ne pomenijo.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dostava 2.
nada56

Kateri dan vam najbolj ustreza za dostavo?

med delovnim tednom (54%)

tudi sobota (25%)

vse dni v letu (21%)

Število vseh glasov: 161

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!