Natka23
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Spetmami Vprašanje - imate tiste, ki boste že drugič (ali več) mamice namen spet obiskovat materinsko šolo? Jaz razmišljam, da ne bi bilo napačno še enkrat slišat teorije, čeprav se še malo spomnim, kako to zgleda . Jst ne bom šla še 1x, itak nič konkretnega ne povejo. V prvo je bilo fajn, da malo vidiš o rokovanju z dojenčkom, porodu, dihalne vaje... V drugo bomo pa že. FB - meni je tud skor bolj forum všeč, zato sem pa kar žalostna, ker ni nič več tuki... Sicer pa tud FB preberem. natka - fajn, da je Tjaši zdej OK. Je ful težko peljat otroka v vrtec, če joka. Še meni je težko, pa imamo trenutno kar mir (ima občasne izpade, ko bi ne šla), ker si mislim, da bi lahko bila tudi doma, če sva oba doma. kavica - sem že na FB vprašala . Jst sem za. Mi je pa vseeno kdaj. Samo v sredo imam pregled. Za četrtek je pa baje neko slabo vreme napovedano al kako? Mogoče bolš za drug teden, da bodo vidle vse, tud tiste, ki niso najbolj pogosto gor. jaz imam tudi v sredo pregled in po dolgih 6 t, sem že čist neučakana, me zanima kam je obrjen, čeprav ima občutek enkrat počez enkat gor enkrat dol, ma resen pri tem otročeku, je sama akcija, upam, da bo miren ko ven pride, pa še cd snemava za Tjašo, tak da sreda ne gre, joj kje je še to Se strinjam za drugi teden Sam če bi šlo v pon ali tor
|