|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
7.9.2011 21:49:01   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: tassika
Punce, ki imate že enega prej, jaz imam previjalno v Zojini sobi in je ne mislim selit, na začetku, ko ga bo treba mogoče še ponoči previt bom pa to kar v dnevni ali pa v spalnici zrihtala. Kako boste pa ve rešile ta problem? Pri Zoji sem imela to na pralnem stroju, zdaj pa tam kraljuje sušilecuser posted image  

Midva sva imela previjalno mizo že za prvo v najini spalnici, kjer bo tudi posteljica za user posted image . Mi je bolj komot, da je vse pri roki, ko se sredi noči zbudiš, komaj gledaš in vidiš, da je malemu kakec prišel čez plenico... Bi se še kam zaletela, če bi blo treba kaj bolj daleč kot 2m proč od postelje. user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
8.9.2011 13:09:50   
natka28
Ojla! Da se še tu oglasim... sem ravnokar prišla iz pregleda, moram počivat in ne smem nič dvigovati, ker se mi krajša mat. vrat in posledično lahko prej rodim. Drugače pa je z user posted image  vse ok, tehta že 1700 g, kar je nadpovprečjem-sem pa v 29 tednu, je pa že obrnjen z glavo navzdol. Počutim se dobro, sladkor imam pod kontrolo, hvala bogu! Naslednji pregled imam čez 2 tedna, prav tako za sladkorno.
Sedaj pa je res že čas, da grem na podstrešje in si začnem urejat vse za dojenčka, nekaj sicer že imam - ampak imam tak občutek, da bom res prej rodila. No, upam da ne prehitro. Lep pozdrav:)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
8.9.2011 13:12:12   
lollypop
ojla user posted image

ja kje pa se skrivate user posted image  smo mal manj čvekaste ratale... saj bo bolje, ko se bo začelo dogajat, potem pa tudi upam da bo še kaj časa ostalo za RR user posted image

jaz delam še drug teden in potem končno lahko v miru pripravim vse za user posted image  sicer imamo že kar v glavnem urejeno, še kozmetiko pa kakšno malenkost in potem samo še počakamo da naše dete prijoka na ta svet.. je pa res, da jaz sem čisto na začetku novembra, tako da moramo kar biti v pripravljenosti.. čeprav pa ne računam, da bi kaj prej rodila, prva punca je tudi zamujala en teden ampak človek nikoli ne ve user posted image  danes grem še v KIK pogledat, kakšne bodije in žabice imajo, čeprav se mi ne zdijo ravno poceni user posted image  sem videla reklamo od Leclerca - a katera kaj ve, kakšne kvalitete so tisti, ker so res poceni?? Sem pa v KIK-u dobila ene par luštnih pajackov in kompletkov (hlače + puloverček), sem vzela po dva plišasta pajacka in kompletka v št. 62..

gibanje otročka: jaz sem tudi za vikend že skoraj malo zapaničarila, se mi je zdelo da jo sploh cel dan nisem čutila user posted image  v nedeljo zvečer sploh nisem vedela kaj naj, a naj grem kar na urgenco... no potem je pa v ponedeljek nadoknadila vse za nazaj user posted image  zdaj pa že spet cel teden veselica v trebuhu, da se kar cela premaknem.. zgleda da kakšen dan tud otročki rabijo malo miru in več počivajo, ali pa smo me bolj aktvine in potem sploh ne registriraš da se kaj dogaja..

končno malo bolj normalne temperature, sem že komaj čakala ker mi je bilo že prav težko za dihat od te vročine..

< Sporočilo je popravil lollypop -- 8.9.2011 13:13:26 >

Carpe diem

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
8.9.2011 14:00:28   
lananai
lollypop, jst sem bila do zdej zadovoljna še z vsem, kar sem kupila v LeClercu. In če maš šanso, si pejdi pogledat. Ker imajo tako lepe bodije, da ne boš vedla, kaj izbrat. Pa ugodne tudi. Za bodije sem se uspela zadržat. Tamali (kmalu tavečji) sem pa potem kupila dvojne žabice (skupi pakirane) za 3,80€, kar se mi zdi dost ugodno. Pa še en plišast podložen žakelj za pozimi za spat za slabih 14€. Nikjer nisem vidla take cene. Pa ful lep. user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
9.9.2011 10:28:00   
tasa.m
Jaz sem pa danes čist off, sem se celo noč obračala, potem mi jo je pa še tamala zjutraj zagodla, ker ni hotela vstati za vrtec, pa nič oblečt, pa en kričanje, meni se je pa v službo mudilo ... obup,

Tassika, mi imamo isti problem, smo dali Larino previjalno delat enemu mizarju z nastavkom za previjalno desko in smo to kasneje prestavili v nejno sobo in dodelali celo sobo, tako da zdaj ne vem, ali naj tisti nastavek zmotiramo nazaj oz. bi najraje imela v spalnici, samo potem moramo naročiti celo previjalno, imava v spalnici še malo placa za kakšen predalnik in bi mogoče samo tisti zgornji del potem dali gor, časa pa tudi ni veliko za študirat.  

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
9.9.2011 12:18:48   
tassika
Jaz sem se odločila tako, previjalna ostane v sobi, za ponoči si bom pa en komplet prinesla v dnevno sobo, če bo slučajno treba kaj previt. Razen, če se mi zgodi kot pri tamali, da toliko prej rodim in sem jo mogla striktno budit na 3h zaradi zlatence in nizke porodne teže in ker ni hotela drugače se zbudit, jo je bilo treba previt. Ma ne bom komplicirala, se bom sproti prilagajala, še vedno lahko prestavimouser posted image

Natka koliko pa imaš velik maternični vrat, jaz sem trenutno na 2,5cm, so rekli malo počivat, ampak da ni nič kritičnega, kljub temu, da imam še tisti smotani lijak, to zgleda kot črka U na koncu materničnega vratu, kar lahko pomeni predčasno odpiranje. Vglavnem, ne sekiraj se, jaz sem se prvič ful, malo več počivaj, zdrži tam do 37t potem ti pa dovolimo it rodituser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
9.9.2011 12:56:43   
Rakica7
Živijo souser posted image ,

UZ za kontrolo rasti za mano. Vse je ok, imamo konkretnega fanta user posted image , saj v 31t 4d tehta 1.900 g, povprečje je od 1.700-1.800 g. Je obrnjen navzdol, obseg glavice je 29 cm, dolžine se ne da več izmeriti, ker je že premalo prostora. Sem seveda dodatno vprašala, ali ima popkovino okoli vratu, če je zaprta hrbtenička ... Me je G potolažila, da je vse ok. No, glede na to, da bom malčka videla ponovno, ko se bo rodil, je bilo treba izkoristit pa dlje gledat UZ user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
9.9.2011 12:57:59   
natka28
tassika-hvala za spodbudne besede:) Ja, moram se res čuvat, samo je kar teško, živimo sami v hiši, mala je v prvem razredu, sicer je full samostojna in nimam nič dela z njo, ampak se najdejo druga opravila po hiši: pospravljanje, kuhanje, likanje, pa še vrt,... no, moram pohvalituser posted image , je zelo priden in mi zelo pomaga. Kolko mam skrajšan vrat, pa nimam pojma, samo ko mi je UZ delal, je rekel, da se mi krajša in da moram čimveč počivat in nič težkega dvigovat. Jaz tudi upam, da vsaj tam do 36-37 t zdžimo, in držim pesti za vse tiste, ki imajo kake težave, lep dan še naprej:))))

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
9.9.2011 13:07:14   
Zojatisa
Punce jz bi pa ful rada narisala na steno kakšnega medvedka Puja ali kaj takšnega apak nism dober risar pa me zanima če se da kje dobiti kaka šablona lai kaj takšnega? lp

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
9.9.2011 13:47:21   
punsha
Toliko, da se po dolgem času še tukaj malo javim. Vidim, da ste vse že zelo pridne s pripravljanjem. Moram rečt, da je v drugo čisto drugače kot prvič. Sedaj se sploh ne poglabljam ne vem kaj, niti ne pregledujem kaj vse še moram. Pa se bo počasi res fino malo pripravit in porihtati stvari. Pranje cunjic, kupiti še kakšne stvari, pripraviti posteljico... Res je, da imam večino stvari od prej, pa vseeno je treba to pripravit aneuser posted image
Drugače je pa počutje super - nosečniško. Izvidi so sicer slabi in sem spet na antibiotikih zaradi bakterij na cerklaži. Upam da so le ti že prijeli in bo vse ok. No, mora biti user posted image Naslednji pregled imam pa 13.9., ko mi bo delal UZ, pri točno 32 tednih.
Kilogrami gredo pridno gor, ampak bodo šli tudi potem pridno doluser posted image . Sedaj sem na +10.
No tole je bilo na hitro... se oglasim še...

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
9.9.2011 14:23:15   
Norica

IZVIRNO SPOROČILO: natka28

Kolko mam skrajšan vrat, pa nimam pojma, samo ko mi je UZ delal, je rekel, da se mi krajša in da moram čimveč počivat in nič težkega dvigovat. Jaz tudi upam, da vsaj tam do 36-37 t zdžimo, in držim pesti za vse tiste, ki imajo kake težave, lep dan še naprej:))))

Natka, a ti je vaginalni UZ delal?
Držim pesti, da zdržiš do konca user posted image

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
9.9.2011 19:58:44   
natka28
Ja, vaginalni in po trebuhu, to pa se je videlo pri vaginalnem pregledu.

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
9.9.2011 21:21:19   
Rakica7
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa
Punce jz bi pa ful rada narisala na steno kakšnega medvedka Puja ali kaj takšnega apak nism dober risar pa me zanima če se da kje dobiti kaka šablona lai kaj takšnega? lp

Zojatisa - sposodi si projektor od koga in na steno projeciraj slikco Medvedka Pu-ja, ki jo potem najlažje narišeš. Jaz bom tako naredila s Slončkom Humprheyjem user posted image .

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
11.9.2011 18:36:14   
pedikerka
evo, pa se še jaz malo javim. danes umiram od vročine, tudi user posted image ni nič kaj živahen :) se mu pomoje ne da. sem pa tut nervozna, toliko vsega mava z dragim na "grbi" da sploh ne najdeva več časa drug za drugega...drugače je danes še natanko 2 meseca do PDP, iii :) že komaj čakam da vidim to najino malo bibo, ampak me vedno bolj grabi panika pred porodom. trebuh imam že ogrooomen, sem prava žogica marogica. tudi ginekologinja je rekla, da zna prit lump mali kr prej na svet. sem pa bolj lene sorte in kljub materinski šoli pojma nimam kaj nabaviti za tamalega... to delo bolj prepuščam bodoči babici, je čisto navdušena in skos nekaj kupuje. mam vsaj jaz manj dela, mi prav paše ker nisem ravno za trgovine :) naju pa malo matra-dobila sva dva vozička, sicer starejša... in ta s košaro je lep, ampak težek kot hudič. sploh jaz ga še zložit ne morem, niti dvignit. ampak se tolažim da bo tako kmalu toplo in bo potem v tistem športnem delu (drug voziček). bi fuuul mela novega, ampak so take cene da adijo pamet :( no, malo sem pojamrala, zdaj pa naprej pisat diplomo. hitim, ker bi jo rada spravila skupaj preden se tamali rodi. potem bo vse samo še težje, poleg tega bo pa takrat še drug faks za furat. huh.. lepo se imejte in božajte bušije, še malo pa bomo cartale naše user posted image :))))

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
12.9.2011 9:31:19   
muca*maca
Čao, punce!

Vidim, da je kar malo pojenjala vnema na temle forumu, sploh če se spomnim malo nazaj, ko nisem mogla niti dohajat z branjem, kaj šele da bi kaj napisala.

Ste se dobile Ljubljančanke prejšnji teden? Ali že en prej? Kako je bilo? POROČILO, prosim! user posted image

Kdaj se dobite spet? Res je skrajni čas, da se pridružim user posted image

Midva sva končno našla stanovanje, ki nama ustreza, z oktobrom se začnemo seliti, jupiiiii!!!!
Sem res vesela, ker mi že preseda v 3. štuk peš hodit, ta malega gor vlečt (sicer je priden, pa gre že skoraj vse sam, samo včasih se pa strmari in noče, a naj ga nesem v 3. štuk?)
Novo stanovanje je pa v pritličjuuser posted image user posted image user posted image

Sem videla od Leklerka reklamo, super lepe stvari imajo, jaz sem imela od njih previjalno torbo, ki je zdržala eno leto in pol neprestane uporabe, zadrga se je potem pokvarila, kdo bi ji zammeril - odpirala in zapirala sem jo po 10x na danuser posted image  priporočam.

Dete pridno brca, včasih se tudi naguzi na eno stran, ali pa glavico ven potisne, včasih se pa razjezi in se razbrca in poboksa mamico kar navznoter - auččččuser posted image

Že kaj urejate na CSD??? Nadomestilo in to. Pa me neporočene cvetke moramo poskrbeti še za zapisnik o očetovstvuuser posted image  Ahhhh, dela še pa još.

No, toliko zaenkrat...

Lp vsem

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
12.9.2011 10:06:20   
lananai
Ja, kaj je zdaj to, nič več klepetanja? user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
12.9.2011 10:43:47   
spominčica
FB je bolj ažuren, hehe.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
12.9.2011 11:12:24   
muca*maca
Ah, pa ne, da ste se tudi ve tja preselile?
Ne vem, kaj je potem sploh še smisel foruma, če vse pobegnete na FB, poleg tega vsi nimamo FB. No, ja, kakor vam drago.

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
12.9.2011 11:18:43   
lollypop
evo, se še jaz malo javim tukaj.. sicer tudi na FB nisem preveč ažurna, poskušam vsaj spremljat in se sem ter tja tudi oglasit user posted image  no, računam da bo bolje, ko bom doma in bo več časa tudi za račkota, zdaj pa v službi imam še gužvo, da vse posle predam tistemu ki me bo nadomeščal, popoldne pa itak 2,5 letnica ni sekundo pri miru user posted image  zvečer pa itak samo še padem dol in se mi ne da še tipkat... se bom poboljšala user posted image

CSD imam že vse urejeno.. sem že dobila odločbo za dinarčke (namesto paketa) in odločbo za porodniško (za prvih 105 dni), potem kasneje pride še druga odločba do konca porodniške, kolikor sem gledala papirje za nazaj... očetovstvo pa tudi lahko urediš že prej (za neporočene cvetke user posted image  )

muca*maca: user posted image  user posted image  user posted image  za stanovanje..

otroška sobica - midva sva takrat od medvedka PU-ja kar nalepke nalepila, pa čist luštno izgleda.. zaenkrat bo še tako, ko bosta punci malo zrasli, bomo pa videli kakšne zahteve in želje bodo, tako da bomo preurejali naknadno.. zaenkrat bosta obe skupaj v isti sobici, pa upam da se bo obneslo (no prve 3 mesece bo dojenčica pri nama v spalnici v košku, potem jo imava namen preslit v skupno sobico)

zdej grem pa še FB prečekirat, da vidim kaj je tam novega user posted image

Carpe diem

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
12.9.2011 11:19:48   
lollypop
meni osebno tudi forum bolj odgovarja, tam na FB se ne znajdem preveč user posted image  

Carpe diem

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
12.9.2011 12:23:31   
Spetmami
Pozdravljene po dolgem času user posted image
Končno sem za nekaj časa razrešena službenih skrbi in lahko začnem pripravljati stvari za novega družinskega člana, od papirjev naprej...
Mi ni niti malo dolgčas, ker med drugim tudi preurejamo stanovanje (kako je to luštno, ko imaš vse na kupu user posted image ).
Spim zelo slabo, mi noben položaj ne paše, zvečer sem pa tako utrujena, da bi šla že s kurami spat.
Ampak najina 3 in pol letnica ni takega mnenja - ponavadi ga fiksa tam do desete ure in mene prej zmanjka.
Dete pridno telovadi, dobivam že orenk brce, pa tako "fino" mi na mehur pritiska, da sem kar naprej na WC-ju user posted image
No, bom že potrpela še dva meseca, da bo le vse ok.

Vprašanje - imate tiste, ki boste že drugič (ali več) mamice namen spet obiskovat materinsko šolo?
Jaz razmišljam, da ne bi bilo napačno še enkrat slišat teorije, čeprav se še malo spomnim, kako to zgleda user posted image .

Lepo se imejte in uživajte v jeseni!

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
12.9.2011 12:33:20   
Natka23
OJ!!

Evo mi po super vikendu opet v akciji!!!user posted image user posted image Možek dela, tjaša v vrtcu(po prvem dnevu, o krizi ni več sluhauser posted image ).jaz pa sem šla dane spšo jogije za otroško sobo, kriza sem na blagajni pa ugotovim, da nimam ne denarja ne kartice z sabo, sem pšla kar k možu v službouser posted image user posted image Priznam, da me daje huda pozabljivost, ne bom pravla vse primereuser posted image user posted image user posted image
porodniška papirji danes urejeni, drug teden je ati doma, pa greva uredit očetovstvo, potem pa če bo vreme dopuščal še malo na morjeuser posted image user posted image

materinska š. sem se odločla, da še enkrat ne grem, ma ne vem, mi nekak ne znese, pa tudi ne da se miuser posted image

urejanje cotk itd
nisem še nič z nakupi, sicer po tavlekm zaključla, še kapice mi falijo in kaki sestavni deli kompleta za domov, pa kozmetika ampak o tem drug mesecuser posted image Priznam, da nimam neke sile za šopingiranje, ker me kar mine, kolko lahk zapravišuser posted image user posted image

(odgovor članu Spetmami)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
12.9.2011 12:33:41   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Ja, kaj je zdaj to, nič več klepetanja? user posted image

kaj je savinjčanjak bo kaj z kavicouser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
12.9.2011 13:10:25   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Spetmami
Vprašanje - imate tiste, ki boste že drugič (ali več) mamice namen spet obiskovat materinsko šolo?
Jaz razmišljam, da ne bi bilo napačno še enkrat slišat teorije, čeprav se še malo spomnim, kako to zgleda user posted image .

Jst ne bom šla še 1x, itak nič konkretnega ne povejo. V prvo je bilo fajn, da malo vidiš o rokovanju z dojenčkom, porodu, dihalne vaje... V drugo bomo pa že. user posted image

FB - meni je tud skor bolj forum všeč, zato sem pa kar žalostna, ker ni nič več tuki... Sicer pa tud FB preberem.

natka - fajn, da je Tjaši zdej OK. Je ful težko peljat otroka v vrtec, če joka. Še meni je težko, pa imamo trenutno kar mir (ima občasne izpade, ko bi ne šla), ker si mislim, da bi lahko bila tudi doma, če sva oba doma.

kavica - sem že na FB vprašala user posted image . Jst sem za. Mi je pa vseeno kdaj. Samo v sredo imam pregled. Za četrtek je pa baje neko slabo vreme napovedano al kako? Mogoče bolš za drug teden, da bodo vidle vse, tud tiste, ki niso najbolj pogosto gor.

(odgovor članu Spetmami)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
12.9.2011 13:15:12   
Natka23
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Spetmami

Jst ne bom šla še 1x, itak nič konkretnega ne povejo. V prvo je bilo fajn, da malo vidiš o rokovanju z dojenčkom, porodu, dihalne vaje... V drugo bomo pa že. user posted image

FB - meni je tud skor bolj forum všeč, zato sem pa kar žalostna, ker ni nič več tuki... Sicer pa tud FB preberem.

natka - fajn, da je Tjaši zdej OK. Je ful težko peljat otroka v vrtec, če joka. Še meni je težko, pa imamo trenutno kar mir (ima občasne izpade, ko bi ne šla), ker si mislim, da bi lahko bila tudi doma, če sva oba doma.

kavica - sem že na FB vprašala user posted image . Jst sem za. Mi je pa vseeno kdaj. Samo v sredo imam pregled. Za četrtek je pa baje neko slabo vreme napovedano al kako? Mogoče bolš za drug teden, da bodo vidle vse, tud tiste, ki niso najbolj pogosto gor.

jaz imam tudi v sredo pregled in po dolgih 6 t, sem že čist neučakana, me zanima kam je obrjen, čeprav ima občutek enkrat počez enkat gor enkrat dol, ma resen pri tem otročeku, je sama akcija, upam, da bo miren ko ven pride, pa še cd snemava za Tjašo, tak da sreda ne gre, joj kje je še touser posted image Se strinjam za drugi tedenuser posted image Sam če bi šlo v pon ali tor

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

porod

Prvega otroka sem rodila:

pred dopolnjenim 37. tednom (24%)

med dopolnjenim 37. in 38. tednom (6%)

med dopolnjenim 38. in 39. tednom (8%)

med dopolnjenim 39. in 40. tednom (18%)

točno na PDP (8%)

po PDP (36%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!