Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.8.2011 21:41:21
|
|
|
|
petarda
|
Mi smo imeli danes že uvodni roditeljski sestanek. Petardito bo v razredu s tistimi prijateljčki, ki si jih želi ...punce so pa v drugem razredu...no vsaj tiste od katerih mamice sem danes srečala ....mi je kar malo hudo, ker so res fejst deklice in mamice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 0:00:42
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bomo šli v Tomato. Smo šli in je bilo res dobro za jest! Drugače pa smo se imeli fajn, bi šla spet drugo leto v mobilno hišico, samo v kakšen drug kraj. Mi je pasalo, da je bila letošnja destinacija bolj blizu, ker Izak se noče vozit, smo se ful pogosto ustavljali in pomoje bi do Dalmacije rabili 3 dni!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 0:11:19
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda No, pa smo tudi mi nakupili veliko stvari za šolo ... Nekaj DZ še manjka, pa copati in kakšna malenkost...ampak v glavnem je vse na kupu...smo pa naredili OGROMNO napako in imeli v šopingu s sabo še juniorja (ker ga nismo imeli kam dat)....in raje ne govorim o tem, da je tudi on hotel radirko, pa šilček, barvice Še dobro, da vsaj mini še ne dojema
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 0:25:59
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Še mesec nazaj, ko smo bili na morju nihče od dvojčkov ni hotel plavat brez rokavčkov, niti v moji prisotnosti ne. Sedaj ko sta bila na počitnicah, sta oba splavala in to tako dobro, da se upata tudi potapljat. Jaka ima še rokavčke, potunkat pa se upa.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 0:27:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bomo šli v Tomato. Smo šli in je bilo res dobro za jest! Drugače pa smo se imeli fajn, bi šla spet drugo leto v mobilno hišico, samo v kakšen drug kraj. Mi je pasalo, da je bila letošnja destinacija bolj blizu, ker Izak se noče vozit, smo se ful pogosto ustavljali in pomoje bi do Dalmacije rabili 3 dni! A Novigrad ti pa ni všeč? Saj jaz že kar nekaj let nisem bila tam med sezono...gremo ponavadi samo na kakšen enodnevni spomladanski, jesenski, zimski izlet malo obujat spomine. Mi smo se imeli tu res noro, noro...mi je bilo vse všeč, samo še če bi bila voda tako kristalno čista kot v Dalmaciji...dve poletji zapored je takrat vse cvetelo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 0:29:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Še mesec nazaj, ko smo bili na morju nihče od dvojčkov ni hotel plavat brez rokavčkov, niti v moji prisotnosti ne. Sedaj ko sta bila na počitnicah, sta oba splavala in to tako dobro, da se upata tudi potapljat. Jaka ima še rokavčke, potunkat pa se upa. Kaj pa Nika? Ker jaz vsak dan ugotavljam koliko več si junior upa, ko gleda petardita...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 0:29:39
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Petardito je tudi splaval ta vikend in se tudi že potaplja (z masko in brez nje) ....junior in mini pa sama plavata v šlaufku
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 0:38:59
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Prevozili smo pa dobrih 50 km... ...tole turco smo naredili letos že 3x, ker je res fletna Jaz sigurno ne bi zmogla tega! Bravo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 0:41:35
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Jaz sem pa zdaj prav vesela, ko kg letijo dol. Se vidi, da sem se zredila v nosečnosti samo 3,5 kg. Zdaj imam dobrih 6 kg manj kot pred nosečnostjo, ampak še vedno ogromno viška. Kaj ti velja! Meni se ne premakne nikamor. No, saj ne, da se kaj trudim!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 0:45:59
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A Novigrad ti pa ni všeč? Kaj pa vem, ni me preveč fasciniral, so sigurno lepši kampi kje drugje. Plaža je bila bolj tako, pogrešala sem prod.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 0:49:55
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj pa Nika? Ker jaz vsak dan ugotavljam koliko več si junior upa, ko gleda petardita... Nika plava že 2 leti.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 0:52:22
|
|
|
|
Urša
|
Nič, grem počasi spat. Me čaka nočni šiht.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 8:13:11
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Jaz sem pa zdaj prav vesela, ko kg letijo dol. Se vidi, da sem se zredila v nosečnosti samo 3,5 kg. Zdaj imam dobrih 6 kg manj kot pred nosečnostjo, ampak še vedno ogromno viška. Kaj ti velja! Meni se ne premakne nikamor. No, saj ne, da se kaj trudim! Jaz še tudi ne. Saj potem, ko se bom začela trudit, bo pa šlo gor namesto dol.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 9:17:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Jaz sem pa zdaj prav vesela, ko kg letijo dol. Se vidi, da sem se zredila v nosečnosti samo 3,5 kg. Zdaj imam dobrih 6 kg manj kot pred nosečnostjo, ampak še vedno ogromno viška. Kaj ti velja! Meni se ne premakne nikamor. No, saj ne, da se kaj trudim! Jaz še tudi ne. Saj potem, ko se bom začela trudit, bo pa šlo gor namesto dol. Ampak to je pa čista resnica!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.8.2011 11:03:07
|
|
|
|
Teni_
|
Tak je bilo po prejšnjih porodih. Najprej dol, pol pa gor.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.8.2011 9:07:35
|
|
|
|
Urša
|
A vas že kaj zvija? Jutri je velik dan za naše novembrčke in za njihove mamice tudi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.8.2011 10:32:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A vas že kaj zvija? Jutri je velik dan za naše novembrčke in za njihove mamice tudi. Jap...mene zvija ....zdajle sva s petarditom podpisala vse zvezke in ostale stvari, vadila dat torbico gor, dol...joj, kako je težka, če damo VSE stvari noter....je pa dobra stvar, da ima na naramnicah ene take haklčke, kot obešalničke in lahko potem za tisto zagrabi za pomoč...pravi, da je torba težka, kot medved, če pa prime za tisto pa lahka kot mišek .... No, saj potem bodo verjetno veliko stvari puščali v šoli in bo takoj lažja torba
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.8.2011 15:13:50
|
|
|
|
petarda
|
Vročica se stopnjuje ...sicer niso tako lepe, kot bodo od bubija...bodo pa vseeno lep spomin
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.8.2011 17:35:28
|
|
|
|
Paštetka
|
Iiiii kak je dober s tole torbo... Petarda, M je imel zlomljeno roko. Pa saj sem otem pisala. Drugače, pa tudi M , že nekaj časa (od lani) plava, zdaj se še pa potaplja z masko in brez, ter skače s pomola bombice. A si dobila SMS? sem ti poslala slikico, našega peciva. A si že spekla? Jaz sem polila gor na čisto tanko čokolado, narezala na majhne, 1,5 cm kockice, ter kockice posipala z različno dekoracijo. Biserčki, srčki, mrvicami... S , je že pol pleha zmazal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.8.2011 20:46:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Iiiii kak je dober s tole torbo... Petarda, M je imel zlomljeno roko. Pa saj sem otem pisala. Drugače, pa tudi M , že nekaj časa (od lani) plava, zdaj se še pa potaplja z masko in brez, ter skače s pomola bombice. A si dobila SMS? sem ti poslala slikico, našega peciva. A si že spekla? Jaz sem polila gor na čisto tanko čokolado, narezala na majhne, 1,5 cm kockice, ter kockice posipala z različno dekoracijo. Biserčki, srčki, mrvicami... S , je že pol pleha zmazal Nisem dobila SMS-a Hvala za idejo...bodo tudi naši malo pisani ...Jaz jih grem zdaj pečt
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.8.2011 21:19:55
|
|
|
|
petarda
|
In? Še nedolgo nazaj smo jih rodile, še včeraj uvajale v vrtec...jutri pa jih pospremimo v šolo ....še malo pa bomo pri oltarju (če se bo seveda ta generacija sploh še poročala )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.8.2011 21:21:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda ...samo tole lahko prilepim kako luštnega prvošolčka imaš . Jaz se (še ) nisem spomnila, da bi Tino s torbo pofotkala , ravnotako lani nisem Anžeta . Ah, bom pa letos nadoknadla . Mi smo zadnji počitniški dan (spet) preživeli aktivno Dopoldne smo obiskali skate park (no en razpadajoč skate park, ki ima le ene tri rampe), da sta otroka izživela energijo na rolkah (fotkiča sem doma pozabila ), popoldne smo pa šli s kolesom do Martuljka, kjer je imel Anže trening (plezali so na umetni steni - spet sem ene 2 cm višja , ko je splezal do vrha 10 metrske stene ), mi2 s Tino sva se pa vmes zapeljali še do Kr.Gore. Za v posteljo smo bili v nasprotju z načrti malo (pre)pozni, ampak upam, da zjutraj ne bo težav . No tko, zdaj pa še Anžetovo rutko najdem... ...in nočko!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.8.2011 22:31:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda ...samo tole lahko prilepim kako luštnega prvošolčka imaš . Jaz se (še ) nisem spomnila, da bi Tino s torbo pofotkala , ravnotako lani nisem Anžeta . Ah, bom pa letos nadoknadla . Hvala za špeh! .... Komaj čakam, da vidim slikice Tine in Anžeta...pa tudi ostale...dajte jih malo pofotkat, da vidimo kako so že veliki naši novembrčki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.9.2011 7:10:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ...no dons gre pa zares Srečno vsem šolarjem !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?