Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.8.2011 23:01:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* In če imaš srečo (in spar plus kartico), ti lahko znesek nakupa povrnejo... akcija traja 10 dni no, jaz sem imela srečo in dobila povrnjeno 34,02 eur Jaz tudi približno isti znesek... tisti centi so malo drugačni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.8.2011 23:02:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 samo da vam povem, da imam the best šefico, pa se zvrnem v posteljo.... več drugič, če katero zanima ja, seveda nas zanima Jaz še ne vem, koliko the best šefe imam.... je vedno nekaj negotovosti prez začetkom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.8.2011 23:02:59
|
|
|
|
*bubi*
|
teni za ekspresen porod. Lepo se cartajte!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.8.2011 23:03:21
|
|
|
|
*bubi*
|
aja, kaj se boš zdaj preimenovala v tenilu?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.8.2011 23:05:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo pa danes preživeli krasen dan pod Pohorjem in na vrhu Pohorja.... v fajn družbi... in si obetam tudi fajn končni izdelek fotkanja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.8.2011 11:04:44
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, kaj se boš zdaj preimenovala v tenilu?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.8.2011 7:51:30
|
|
|
|
ada2
|
tak, ponedeljek je in jaz sem fraj gremo z otroci na bazen že zjutraj, ko še ni gužve. da poročam - miha je bil zdaj 2 noči brez plenice in ni lulal in še zakaj je moja šefica the best? v petek zvečer mi je uspelo izgubiti glavne ključe od službe - ja, vem grozaaaaa, in ko sem vsa skrušena, razburjena, zaskrbljena, panična s tresočim glasom in rokami šla to povedat v njeno pisarno se je samo zasmejala in rekla naj se najprej vsedem, globoko zadiham in naj ne skrbim, ker njej se to zgodi 5x dnevno. in potem mi je pomagala pri iskanju. HB so se našli aja, potem mi je pa še septemrski razpored priredila, da lahko peljem ata na pregled v SG
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.8.2011 20:35:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Iiiiii Tenilu čestitke Kakšen korenjak , naj ostane še naprej tako priden . Tvoji punci sta verjetno navdušeni in kar predstavljam si kako tekmujeta katera ga bo večkrat previla/pestovala/polupčkala...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.8.2011 20:39:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
No tko... na koncu smo bili "samo" na Murterju v kampu Jezera. Fajn miren družinski kamp in kljub prvim pomislekom (itak ni bil po mojih merilih) sem bila tudi jaz navdušena nad njim. Mojo potrebo po "divjini" smo pa tudi potešili s potikanjem po divjih plažah . Otroka sta v soboto zvečer, ko smo odhajali kar jokala ker je bilo treba domov . Tina se je naučila ful dobro plavat , tako da smo lahko hodili skupaj plavat in ni bilo treba ves čas čmuriti ob obali v nizki vodi . Fotke sledijo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.8.2011 20:42:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zobek se Tini ne maje še noben, pa si tudi zelo želi, da bi se ji .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.8.2011 20:52:39
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Iiiiii Tenilu čestitke Kakšen korenjak , naj ostane še naprej tako priden . Tvoji punci sta verjetno navdušeni in kar predstavljam si kako tekmujeta katera ga bo večkrat previla/pestovala/polupčkala... Hvala. Res je, ampak jaz bolj cvikam in še ne pustim preveč. Ker oni2 bi Lukca nosili in žulili do onemoglosti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.8.2011 21:22:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No tko... na koncu smo bili "samo" na Murterju v kampu Jezera. Fajn miren družinski kamp in kljub prvim pomislekom (itak ni bil po mojih merilih) sem bila tudi jaz navdušena nad njim. Mojo potrebo po "divjini" smo pa tudi potešili s potikanjem po divjih plažah . Otroka sta v soboto zvečer, ko smo odhajali kar jokala ker je bilo treba domov . Tina se je naučila ful dobro plavat , tako da smo lahko hodili skupaj plavat in ni bilo treba ves čas čmuriti ob obali v nizki vodi . Fotke sledijo... Dobrodošla nazaj, sem te že pogrešala . Samo, da ste se imeli fino...divjina je bila...a tobogani tudi? Pa za Tino, da se je naučila plavat...petarditu še vedno ne gre... Zobek se je pa pri nas majal samo en dan in je potem že izpadel...ampak ga je petardito skoz rukal z jezikom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.8.2011 21:46:45
|
|
|
|
petarda
|
No, pa smo tudi mi nakupili veliko stvari za šolo ... Nekaj DZ še manjka, pa copati in kakšna malenkost...ampak v glavnem je vse na kupu...smo pa naredili OGROMNO napako in imeli v šopingu s sabo še juniorja (ker ga nismo imeli kam dat)....in raje ne govorim o tem, da je tudi on hotel radirko, pa šilček, barvice Še dobro, da vsaj mini še ne dojema Me je pa petardito kar presenetil, ker ni hotel nobenih zvezkov, mape, nalepk ali torbe s kakimi motivi bakoganov, ben10 ali mcqueen... Torbo si je izbral z morskimi motivi, mapo enobarvno modro, nalepke - morski motivi...jaz bi mu izbrala čisto drugače, še dobro, da je bil z nami Ni pa niti približno toliko navdušen nad torbo, kot je bubi, ki jo je hodil božat ....pač torbo ima in že razmišlja o Smarties bombončkih .... Mogoče bo jutri, ko bomo pospravili večino stvari vanjo le razvil kakšna čustva
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.8.2011 22:26:57
|
|
|
|
*bubi*
|
morski fantiček
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.8.2011 22:34:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* morski fantiček očitno ....sem si jo šla pa zdaj še enkrat ogledat ....in ni čisto taka, kot na sliki....je pa podobna, s tem, da je spodnji del manj načičkan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.8.2011 7:41:28
|
|
|
|
petarda
|
Smo morali že zjutraj pospraviti stvari v torbo Samo....smo stremeli k čimmanjši torbi...zdaj pa ne vem, če ni premajhna Če bi hotela zložiti noter še vodene barvice, flomastre, voščenke...jih ne bi imela kam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.8.2011 7:42:16
|
|
|
|
petarda
|
Koliko več potrebščin - zvezkov in delovnih zvezkov, učbenikov pa imajo v drugem in tretjem razredu?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.8.2011 8:37:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Koliko več potrebščin - zvezkov in delovnih zvezkov, učbenikov pa imajo v drugem in tretjem razredu? Po moje ne veliko več.... poglej malo na spletno stran šole, morda imajo sezname za vseh 9 let. Ali pa poglej na emka.si, vtipkaj šolo in razred, pa boš videla. Likovne potrebščine smo mi pospravili v posebno torbico, lahko pa damo celo to torbico v šolsko torbo. Za to torbico pa sem se odločila zato, da bo imel v šoli na polički pospravljeno, da mu ne bodo vse te drobnarije letele naokoli. Aja, pa še doma si jo je sam našel med svojimi igračami Boš videla, navdušenje nad torbico bo iz dneva v dan večje sem gledala bubija v soboto, ko je še sosedova punčka prinesla torbico (za fotkanje ), to pa je bilo totalno navdušenje, pa primerjanje, gledanje, božanje, cartanje.... torbic
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.8.2011 8:41:04
|
|
|
|
petarda
|
Komaj čakam slikice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.8.2011 17:59:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Komaj čakam slikice Nič pred 1. septembrom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.8.2011 19:34:31
|
|
|
|
ada2
|
joj vsi bodo imeli take prave torbe, naš adam pa bo imel malo torbico z omw-ja od tega medvedka, ki je bil zdaj v akciji. predvsem zato, ker so nam rekli, da prvošolčki še ne rabijo torb, da je dovolj nahrbtnik, ki ga dobijo pri kopija nova (pri nas je praksa, da cela šola naroči pri kopija nova delovnike). ampak ker so vsi okoli tako silili v adama kakšno torbo bi imel in to, pa skoraj že tekmovali kdo mu jo izbral , sem se odločola, da mu kupim to. bila je poceni, pa sploh ni tak švohna. hrbet je podložen, naramnice oblazinjene... eno leto bo zagotovo zdržala. in če se spomnim kako je bilo pri nuši... dobila je za RD torbo od moje zdajšnje tašče. bila je krasna torba barbie motiv, ampak mnogo prevelika za prvi razred. ampak, ker se je nuši tako zelo dopadla jo je tovorila vsak dan v in iz šole, čeprav sploh ne bi bilo treba. nekako je pri nas praksa, da se delovniki nosijo domov ob petkih, med tednom pa sam0o kaki delovni listi v mapi. no, potem je to torbo imela še v drugem, tretjem in četrtem razredu... zdržala bi še peti razred, ampak takrat pa motiv ni bil več punci povolji in smo nabavili drugo, tako univerzalno ( glede motiva) in jo bo imela zdaj že tretje leto.
< Sporočilo je popravil ada2 -- 23.8.2011 19:40:40 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.8.2011 19:36:53
|
|
|
|
ada2
|
pa še to: v službi sem postala skrbnica mačka mikija, ki je danes prispel iz zavetišča v MB.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.8.2011 22:23:38
|
|
|
|
*bubi*
|
ada, saj je ok glede torbice. Tudi bubi bo puščal potrebščine v šoli in jih nosil domov za vikend. In torbica bo morala zdržat prva tri leta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.8.2011 22:38:30
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas so pa prav poudarili, da bodo torbico nosili vsak dan domov ....ma meni je to ful čudno, glede na to, da jih večinoma vsi puščajo v šoli ....pa prav poudarili so, da naj bo res torba in ne kakšen nahrbtniček...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?