|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
9.8.2011 16:58:33   
trixi
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Trixi, user posted image user posted image user posted image user posted image za opravljene domače naloge.  user posted image user posted image user posted image user posted image  

kajuser posted image  samo štiri tortice, ne velja, sem se tko trudla, zdaj pa samo štiriuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image , ala, dej hitro še za aprilčico, ona je bla tudi pridna, pa mid tudiuser posted image
drugače pa wb pa da ste se meli fajn
aprilčica, dobrodošla v klub paničnih mam. Posluši tole, jaz sem enkrat na enem predavanju slišala to, da starši moramo biti skrbni, ne zaskrbljeni, si povem večkrat, malo pomaga.
ona, dan M se približuje, ma sej moraš bit mal twčna no, spada zraven. Bo pa potem bolj lepouser posted image
mi imamo pa sosedovega fanta v varstvu, grem malo v kontrolo, sta z našim sumljivo tiho,
ala grem mešat, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 9.8.2011 16:59:07 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
9.8.2011 17:07:11   
ona
TRIXI, pa ti to resno z marmelado?user posted image user posted image
Ej, čeprav jo ne jem pridem provat,samo po maturi,okuser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
9.8.2011 17:43:33   
aprilčica07
Trixi: hvala za dobrodošlico, v klub mislim user posted image user posted image user posted image user posted image Saj počasi se bom skulirala (upam, no), ker v takem stanju me bo pobralo.. user posted image user posted image user posted image Me še ponoči preganja to dihanje in piskanje v prsnem košu.. Brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Zdaj pa res marmelado kuhaš? Ma pridna.. jst se ubadam z mislijo, kaj skuhat za večerjo.. Jao, jst in kuhanje, smo se zadnjič hecali je rekel moj, da mi bo nabavil majico: rojena za šoping, prisiljena v kuhanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona: jst sem pozabla, kdaj je dan M?

Onur: kako ste danes?

Grem k mulariji. Eden gleda risanko, ta druga pa divja tle naokoli. Še kje primerek, ko je fantina bolj priden kot deklica? Pri nas je to takooo resnično....Tamala je divja za znoret. user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
9.8.2011 21:39:16   
onur
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ekola za vse tri, ker ste bile pridne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona, še malo pa bo matura pod streho. user posted image user posted image user posted image Kakšno torto boš spekla za rojstni dan? Glede Petje in Vida pa je kar pestro. Tamala sploh nima včasih občutka in ga kar zagrabi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilčica07, boš videla, da bo vse ok na dopustu. Kar se panike tiče, pa sem tudi jaz taka, dobro, da je moj bolj flegma. Sem se pa nasmejala prisiljena v kuhanje, ... user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro, da imamo taščo in ona skrbi za kosila. Za včerje pa včasih skuhamo, včasih pa pripravim samo kaj za Petjo.

Trixi, kdaj bo prova marmelade?

Mi drugač ok. Danes sem šla s tavečjo popoldan spat, ma sem se zbudila še slabša kot sem šla. Je tamali vstal že ob 6.00. Popoldan smo bili zunaj pri sosedovih, ker je bila tavečja tam. Tamali pa je spal v vozičku od štirih do sedmih. Sem pa mislila že, da smo kolo na vozičku zvili, ker smo tamalo vozili gor, pa ga je bilo treba samo podmazat.
Se je pa Petja pričela vozit s kolesom s koleščki. user posted image user posted image user posted image user posted image Tricikle je začela zdaj obvladat, zdaj pa se je spravla na bratrančevo kolo, ki ji ga je dal, pa ji je kar šlo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri pa imamo posvetovalnico in cepljenje proti rotavirusu. Bližamo pa se že sedmim kilam.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
9.8.2011 21:48:37   
trixi
ojla,
ma ste navalile s to marmelado, jp, sem jo zares skuhala, eno rudno včeraj, drugo danes, količine so pa take- butične, če boste pridne vam jo bo božiček prinesel za darilouser posted image .
Mi smo šli danes en krog s kolesi, zdaj pa moram napakirat obvezno opremo za plažo, gremo jutri se provat vržt v morje. Nimam pojma kam, jaz bi sicer šla tam pod un križ v strunjanu, ma mislim, da ostali del familije nima v mislih hribolazništva, je res malo več za hodit, ma meni je tam tako lepo, v bistvu edini košček naše obale, ki mi je všeč. Pa ladje bomo šli pogledat, si mali želi.
Naša je še vedno na morju, jih je danes ponoči skoraj odpihnilo, ja halo, če pa kampirajo pod velebitom.
onur, dej napiši še kaj, vidim da si gor

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
9.8.2011 23:12:58   
onur
Trixi, si že šla, sem te zamudila. Še malo marmelada. Kako jo delaš, da so koščki olupkov notri, ali čista. Meni je dobra tista z olupki. No, ne znam ti drugače povedat.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
10.8.2011 20:54:23   
ona
Oj!

Ma ste me nasmejale, predvsem se še vedno smejem zaradi marmelade user posted image user posted image
No,malo smeha pa ne škodi,kajne user posted image

Nič, jaz se pospešeno pripravljam na M, danes sem bila pri eni kolegici,ki uči angleščino na fakulteti in smo šle malo skozi snov za maturo in je rekla,da se nimam kaj bat user posted image Mater sem bla prav srečna,če ti tako reče nekdo,ki je profi v angleščini,sem bolj mirna sedaj user posted image Ma itak,da bom naredila, ne bom glih zlata maturantka,ma nekje sredina bi mogla bit,vsaj tako se mi zdi.Edino,če doživim tam black out in ne bom nič znala user posted image
Začnem z maturo ma že 25.8 in potem imam vsak drugi dan pisno in vmes ustno,tako,da verjetno končam tja do 1.9. potem se pa otrokom začne šola...joj, kako si jaz želim,da bi imela en dan samo zase v miru in,da bi zjutraj spala do 12,edino to željo še imam zadnje cajte user posted image Ma bo prišel dan,ko se bo tudi ta uresničila,vam prisežem user posted image

APRILČICA, ne čudi se,da so punce divje,je pri nas ravno tako...sine je priden,umirjen, prijazen, tamala pa cel razbojnik...no sedaj se je malo umirila,ker ima že 6,5 let in je malo dorastla,ampak vseeno se skozi nekaj daje z tavečjimuser posted image
Kdaj pa greste vi v toplice,kej kmalu ne?

TRIXI kam jo pa vi mahnete se kopat? JOj,jaz bi se šla tudi rada vržt še enkrat letos v morje,ma se mi zdi,da bo prej september...ta teden ne utegnem, drugi bo baje spet slabše vreme...user posted image
Kako kej marmelada user posted image Če ti manjkajo slive,jih imam jaz na dvorišču user posted image

ONOUR, torto bom pekla nutelino,ker nimam časa z drugimi recepti se ukvarjat, otroci pa samo to hočejo,tako,da druge torte odpadejo.
Bravo za Petjo, zdej bo pa gas po vasi gor in dol z biciklom user posted image
Jutri ti pa želim,da fajn odpravite!!

Ala, se beremo, uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
10.8.2011 23:05:17   
onur
Bravo za Petjo, zdej bo pa gas po vasi gor in dol z biciklom Jutri ti pa želim,da fajn odpravite!!

Zdej gre po borjaču, ker smo ji zabičali, da se ne sme spustiti po poti dol, ker je klanec. Zadnjič je šla s tricikom in na koncu pristala na koncu trt. Hvala bogu je bilo vse dobro.
Pri pediatrinji smo odpravili dobro in se načakali. Imamo 6850 kg in 59 cm. Cepili smo ga za rotavirus. Za popkovno kilo pa je rekla, da misli, da se bo lahko tudi sama zacelila in je bila kar začudena, da je v Šempetru predlagal operacijo že po 6 mesecu. Bomo videli, kaj bo prinesel čas.

Drugače pa sem se jaz s tamalima dvema jutri povabil k sestri na kosilo (možek je rekel, da bo šel malo trte poštimat). V soboto pa menda gremo proti Cerknemu prijatelja obiskat, ki sedaj avgusta pričakuje bebico. Malo pohajanja.

Aprilčica07, vi odpeketate v petek, a ne?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
12.8.2011 6:30:50   
aprilčica07
Jutro

ja, mi danes po službi pičimo v toplice. KOmaj čakam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Š prej imam neki opravkov, pol pa na lepše. Upam, da bo vreme kolkor tolko ok.

J&J sta zaenkrat ok (trkam).

Onur: lih zaradi čakanja pri dr sem se jst preložila v NG. ko sem z bolno Julijo čakala od 8 30 zjutraj do 13 30 popoldan, mi je dvignilo pokrov in sem rekla, da meni tega res ni treba. In pri naši dr ne čakamo nikoli več kot 40 minut. Sicer pa proti dohtarjem nimam res nič, ker so mi bi vsi ok (od tozona, do mugoške do martine), ampak organizacije je pa ubitačna.user posted image user posted image  

Nič, se grem poštimat pol pa delat.

Uživajte.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
12.8.2011 16:20:59   
ona
Ojla!
Sem hotla že zjutraj se javit,ma je šlo mimo,sem hotla APRILČICI zaželet lepe počitnice!!
Upam, da boste uživali in se imeli fajn user posted image

Jaz sem danes že cel dan v loncih, sem spekla torto, okrasila jo bom jutri,ko se udela, pa 2 vrsti peciva in vmes sem se še učila,ko se je peklo, ma sem prav smešna sama sebi user posted image
Zvečer naredim še francosko solato in jutri grem po meso in to bo to, ne bom dosti komplicirala za to mojo fešto,pa niti časa nimam letos kakšne posebne prigrizke delat.Ponavadi sem preizkašala kakšne recepte, da je bilo čimbolj pestro za jest, letos bo pa bolj tako...bo drugo leto boljše, če ne bom kar najraje zbežala na dopust za moj RD user posted image
Zdej sem pa tako zaspana,da mi niti kava nič ne pomaga, mogoče bom šla malo zakinkat, ma se bojim,ker potem sem še slabša, če slučajno kdaj popoldne zaspim, kar je zelo poredko user posted image
A,ja pa likat bi mogla, sem skoraj pozabla user posted image To pa se mi res ne ljubi, je kakšna prostovoljka med vami za likanje user posted image

ONOUR, a ne bi kdaj tudi mene vzela kam na kosilo user posted image

ala, uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 4135
12.8.2011 21:55:16   
onur
A,ja pa likat bi mogla, sem skoraj pozabla To pa se mi res ne ljubi, je kakšna prostovoljka med vami za likanje

Pridi raje ti k meni. Je pralnica polna perila.

Ona, ti kar pridi, te vzamem na kosilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače uživamo doma. Tavečja pridna in nepridna, vsake toliko jo nosi luna. Možek peni, da ne ve kaj bi naredil, ko ima Petja izpade. Tamali priden, malo ga nosi pri dojenju, mogoče je to posledica cepljenja (rotavirus).
Jutri pičimo v Cerkno k prijatelju, ki pričakuje naraščaj. Upam, da jih vidimo še v enem kosu.
Imamo pa ta vikend praznik terana in pršuta. Joj, kako bi šla, pa ne gre. Bomo šli samo v nedeljo malo pogledat popoldan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
12.8.2011 23:20:59   
ona

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Ona, ti kar pridi, te vzamem na kosilo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ok, zmenjeno :)

Imamo pa ta vikend praznik terana in pršuta. Joj, kako bi šla, pa ne gre. Bomo šli samo v nedeljo malo pogledat popoldan.

Jaz tudi, danes je moj mož bil v LJ službeno in je bil prepričan,da pride tast domov že danes, da bi čuvala mulce, da bi šla midva do Dutovelj,ker me je mislil presenetit,ko je prišel domov, zdej pa je vse splavalo po vodi...tasta ni, varstva tudi ne, tako,da sem sama za pc-jem, moj je pa šel v Dutovlje pogledat,ker sem mu jaz rekla,da naj gre sam,če se mu da, ker itak je skozi doma,sploh sveta ne vidi revež user posted image
Tako, da mi je prav malo žal,samo kaj čemo, po drugi strani pa nisem niti imela neke težke volje tja it user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
14.8.2011 8:44:59   
onur
Živjo. Včeraj smo se potepali po Ceknem. Bilo je lepo. Tamala dva sta bila pridna. Dan je minil kot bi mignil. Zvečer pa prišli domov vsi paf. Danes pa bolj na easy. Popoldan bomo šli pogledat povorko na praznik, pa mogoče kaj na sejem dopoldan v vas.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
15.8.2011 10:07:44   
ona
No, kam ste šle,na morje?

Joj,kako bi jaz šla še en dan na morje,ma bom šla,če ne prej v petek,ker imam prej en kup opravkov user posted image
Seveda grejo knjige z mano,ni druge user posted image

Drugače smo po starem, v soboto smo imeli feštico za moj RD in je prav pašalo se malo odklopit,včeraj sem bla cel dan v bukvah,tako, da niti ne utegnem kaj preveč tukaj gor viset,ma itak mi boste oprostile zdej.Bom pa po maturi bolj klepetala,obljubim user posted image

Ala, javte se kej!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
15.8.2011 21:10:48   
MID
Hej,hej!
Evo mene,za vaše gušteuser posted image z morja.Smo odrajžali v petek in se vrnili danes pozno popoldne.Bilo je...carsko!Lepo vreme,33 stopinj vsak dan.Punce,kaj naj vam rečem,kamp je zakon!Tako blizu morja ste,se splača kupt eno prikolico,jo stacionirat in živet za vikende.
ONA predvsem zate vem,da si anti kamp,ma za otroke je to raj.In ko vidiš mulce presrečne,razigrane,svobodne,si rečeš-to je to!
Naj vam še povem,da smo za stacioniranje prikolice za 3 mesece dali natanko 377 eurov,potem mislim da sem vam povedala veliko.Vsaj za tiste,ki ste kolikortoliko za kamp.Kamp je srčen,majhen,a domač. in senčen.Mi smo v eni uri dol v višku sezone.Skratka naš drugi poletni dom.Vem,že nekaj časa vam obljubljam informacije,ma če katero res zanima vam podam vse informacije.
APRILČICA upam da ste,oz.uživate še vedno v toplicah.
ONA nič ne maraj,vem,da boš zlata maturantka!
TRIXI...marmelada....mi imamo sliv na bacanje,pa se še vedno šlepamo na mamo in taščo...user posted image !Ma me mika,da bi probala!
ONUR,čestitam za lepe dosežke v merah sinka.Lepe mere,samo tako naprej in vse čestitke hčerki za dosežene napredke v vožnji s kolesom!Kako hitro otroci odraščajo,kajne?!
Nič,se beremo...
Pa,pa...!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
15.8.2011 21:29:08   
onur
Ooooooo, MID, lepo te je slišat. Daj javi se kaj večkrat. Kje pa imate stacionirano prikolico?

Ona, kot MID, zlata maturantka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj povem. nič kaj posebnega. Na obisku je mama tako, da je tavečja z njo okupirana. Tamali pa je priden. Je in spi. Se mi zdi, da se krčki malo umirjajo, pa tudi kila je malo manjša. user posted image user posted image user posted image user posted image Smo šli pa včeraj popoldan pogledat povorko na praznik, zvečer pa smo šli jaz, možek in tavečja za dve urci še malo poplesat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
15.8.2011 21:54:41   
trixi
ijla,
samo na hitro. Mi smo sedanes vrnili s kratkega dopusta, smo kampirali, samo ne na morju- v hribih, malo naprej od bovca. Ni bilo toplo, oziroma tako, čez dan toplo, noči mrzle in vlažne. Ma smo se oblekli, se stisnili, danes pospravili moker šotor, je bilo vseeno lepo. Jaz -mi smo za kampiranje, samo ne na isto mesto, nam paše, da gremo vedno nekam na novo.
Sicer pa smo dopust končali zelo žalostno, sporočili so nam, da je umrl en prijatelj, naš letnik, pustil ženo in malega otroka. Se človek zave, da je vse minljivo in mi tudi, mah, kaj čem govort.
Ala, čau, čau

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
16.8.2011 14:51:30   
onur
Sicer pa smo dopust končali zelo žalostno, sporočili so nam, da je umrl en prijatelj, naš letnik, pustil ženo in malega otroka. Se človek zave, da je vse minljivo in mi tudi, mah, kaj čem govort.

Moje sožalje.

No, pa je spet zagrelo. Pa saj je prav tako. Mi trije gremo danes malo v naše konce. Ima bratranec rojstni dan, pa gremo voščit, potlej pa prespimo pri mami pa jutri pridemo nazaj domov.
Pa še ena nova, sem včeraj začela z možekom teč, pa da vidimo, kako vztrajna bova.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
16.8.2011 15:11:22   
ona
Ojla!
No, tako se mi dopade, da imam vsaj kaj za komentiratuser posted image

Sem pa na FB videla,da je Aprilčica dala gor slike iz Olimpja,ma sem pozabla kej komentirat,ker sem se prehitro odjavila.Ma kot zgleda,se imajo super in uživajo user posted image

ONOUR, ma bravo za tek!!! Joj, jaz sem zmeraj tekla in sem pred kakšnim mesecom nehala,ker se mi enostavno ne da zdej poleti tečt, ma takoj,ko bo malo ohladilo grem spet v akcijo, zdej poleti vsekakor raje plavam,le če imam možnost, ma tudi tek je super. Ti pa povem, da se zdej,ko ne tečem,počutim kot en zakrnel robot in bom počasi mogla spet začet...no, samo,da šolo končam,potem bo vse drugo user posted image

Pa kje vi meni o zlati maturantki...pa,ja, user posted image user posted image Bom vesela,če samo naredim z dva, ne zahtevam več, samo,da se rešim že enkrat user posted image
Ma mi je pa lepo, da mislite in sočustvujete z mano user posted image

MID, ti verjamem,da je super imet tako prikolico, Bomo pa kupili kar stanovanje na morju,najboljše na Krku,tam mi je všeč user posted image
Ne, se ne hecam, smo se glih z lady od tasta pogovarjale,da bi onadva si kupla eno stanovanje na morju in bi tudi mi hodili tja,bi se malo izmenjavali, oni bi bli lahko pol leta dol, vmes pa mi čez vikende in dopust.Tako, da bomo še videli,za sedaj je vse v oblakih.
Se pa bojim, da se bomo mi naveličali bit na enem in istem kraju,ker smo ugotovili,da nam bolj paše,če klatimo okoli in da smo največ 3 dni na istem mestu, tako,da se prav bojim kaj bo drugo leto z dopustomuser posted image
Še ena varianta je, da imamo zdej šanso kupit en kampre,ker ga eni znanci prodajajo,ker smo kupili večjega in je super ohranjen, tako,da me tudi ta vaianta malo mika user posted image Še prej pa seveda grem loto igrat user posted image user posted image

TRIXI; sožalje tudi z moje strani...ni fajn ob taki novici user posted image

Ala, peljem mulce na RD, kako fajn, bo par urc blaženega miru user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
16.8.2011 20:45:11   
aprilčica07
Ojla

mi smo nazaj. Imeli smo se super dobro. Tamali so bli pridni, noreli po bazenih in toboganih, vreme je blo odlično, hrana tudi, družba pa itak. user posted image user posted image
Ustavili smo se še v Pravljični deželi (ali neki takega, so liki iz pravljic) in na Jelenjem grebenu. Otroci seveda nadušeni. Bomo definitivno ponovili.

Trixi: a je bil ta dečko iz Šempetra?user posted image user posted image user posted image user posted image

MID: kje imate prikolico?

Ona: jst tudi navijam za maturo user posted image user posted image

Onur: kako je blo na teranu in pršutu? Super za tek. jst sem provala že neštetokrat pa nikoli mi ni ratalo. Mi zmanjka volje in vztrajnosti.

Sem zmatrana. Bla v Lj in pršla domov precej pozno. Jutri je pa še sreda. Uf, bo naporno.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
18.8.2011 21:54:22   
onur
Onur: kako je blo na teranu in pršutu? Super za tek. jst sem provala že neštetokrat pa nikoli mi ni ratalo. Mi zmanjka volje in vztrajnosti.

Bili smo samo v nedeljo. Popoldan vsi štirje, zvečer pa midva in tavečja za dve urci, tamali pa je bil pri moji mami. Smo šli, da se je tavečja malo zdivjala.
Tek, za zadaj mi uspeva. Morda jutri provam kaj kolo. Sem si rekla, da moram shujšat, ker drugače bo treba celo garderobo menjat. Samo še jest moram malo manj, pa bo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona, kamper je potem idealen za vas. Tako boste lahko malo časa na večih mestih. V nakup. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo v redu. Tamali je zvečer ponovno tečkast. Kar joka tam med sedmo in osmo, tako, da dela sesalec na polno paro, da se pomiri. V soboto gremo na rojstni dan k bratrančku, bo imel uradno zabavo, za nedeljo pa se moramo ša kaj umislit (moj gre itak delat).

Neposredna povezava do sporočila: 4146
19.8.2011 11:35:15   
aprilčica07
Ojla

jst na šihtu, pa sem vsa taka zaspana in zalimana. Zunaj je že pošteno toplo. V pondeljek gre naš ta velik spet v vrtec, se zaenkrat veseli, kako bo takrat pa bomo šele vidli. user posted image

Jutri greva z vd možekom, če je zrihtal varstvo, na stand up komedijo. Komaj čakam. Drugo soboto pa na žurko od  prijateljev. Vmes pa začetek trgatve. Ja, pestro bo.

onur: saj jst sem tudi dosti sama. MOj je itak skozi nekje okoli. Sem se navadla, pa nekako gre. Čeprav mi včasih razjeda živce, da sem skozi sama. MI je pa zanimivo, da sta tamala dva bolj pridna, če smo sami. user posted image
Kako tek? vztrajaš? Kilogrami bojo že šli dol, jst sem jih prvič zgubljala 9 mesecev, v drugo je šlo pa takoj. Sem bla pač pooooolna vode. In sem hodila lulat res non stop. Školjka je bla moja ta bolša prijateljica.user posted image

Grem delat.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
19.8.2011 21:07:41   
onur
Kako tek? vztrajaš? Kilogrami bojo že šli dol, jst sem jih prvič zgubljala 9 mesecev, v drugo je šlo pa takoj. Sem bla pač pooooolna vode. In sem hodila lulat res non stop. Školjka je bla moja ta bolša prijateljica.

Še vztrajam. Danes sem šla na kolo (nismo imeli varstva) po dolgemmmmm času. Sem tamalo zadaj peljala in smo šle en kratek giro. So pa noge trpele v klanec. Se vidi, da sem brez kondicije.
Naj pa ta dan čim prej mine. Tavečja se je drla cel dan, če ji ni bilo kaj prav. Tamali pa tudi jok, pa smeh, pa jok.

Neposredna povezava do sporočila: 4148
19.8.2011 22:15:14   
ona
Ojla!
No, pa sem spet med vami user posted image
Ma veste, da se mi sploh ni sanjalo,da me ni blo že par dni tukaj user posted image
Se pozna,da nimam časa, še drugi teden bom bolj tako,potem pa upam,da malo zadiham....smo jo pa danes pičili z otroci za cel dan v Sesljan in je bilo prav super.Toliko kot sem danes plavala,nisem cel teden v Čatežu user posted image
Res, sem si prav želela plavanja do onemoglosti user posted image
Sej bom mogla tudi jaz začet počasi kaj telovadit,ker sem šla ene dva kila gor v Čatežu in zdej z leti se mi vse pozna user posted image
Mi je začelo hodit v trebuh in me ful moti,ker sem bla vedno kot deska spredaj, zdej pa imam že tak zasilni šlaufek user posted image Pa mi sploh ni všeč user posted image
Mimogrede sem na morje vzela eno knjigo,ma nisem niti pogledala...sem si prav mislila,nekaj pa že znam in se ne smem preveč obremenjevat in je prav,da sem si malo oddiha vzela....sem pa študirala,da če bo tako lepo vreme bom šle še kakšen dan skočit do morja, zdej je prilika, magari upam na september,ko vse končam.
Joj,kaj se je danes zgodilo v Sesljanu ravno ko smo odhajali. Ena mama je tekala ko nora gor in dol in iskala hčerkico in je prav rjovela,ko jo je klicala.Smo en čas stali pri avtu in opazovali, ma nisem hotela it gledat kaj se dogaja,ker sem imela otroke s sabo, da se ne bi kaj ustrašli.Očitno je izgubila otroka in ga panično iskala, ma potem je še policija prišla z dvemi avti, tako,da nekaj je moglo bit, ma si nisem upala bit tam,ker mi je blo prav hudo,samo to mamico poslušat user posted image
Zdej mi je pa žal,ker ne vem kaj se je zgodilo,ma po drugi strani boljše,da niti ne vem user posted image

Onour, ja bravo za tek, samo v tej vročini ti lahko dam samo medaljo, da greš laufat user posted image
Kili bojo pa šli počasi dol, le vztrajna moraš bit user posted image

Aprilčica, si zdržala v službi?Joj, ti prav nič ne zavidam...edino srečo si imela,ker je petek in si vikend fraj.
Ma kja trgali grozdje boste že zdej, imate kakšno zgodnjo sorto?

Ala, bodi dovolj za danes user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
21.8.2011 16:57:21   
onur
Ena mama je tekala ko nora gor in dol in iskala hčerkico in je prav rjovela,ko jo je klicala.Smo en čas stali pri avtu in opazovali, ma nisem hotela it gledat kaj se dogaja,ker sem imela otroke s sabo, da se ne bi kaj ustrašli.Očitno je izgubila otroka in ga panično iskala, ma potem je še policija prišla z dvemi avti, tako,da nekaj je moglo bit, ma si nisem upala bit tam,ker mi je blo prav hudo,samo to mamico poslušat Zdej mi je pa žal,ker ne vem kaj se je zgodilo,ma po drugi strani boljše,da niti ne vem

Tako jo je nam zagodla tamala pri sestri doma. Smo bili zunaj, ona pa z mulci na vrtu. Jaz in sestra smo šle v hišo bunde iskat, pa kliče mama ali je Petja pri tebi. Jaz pa ne in se začnem trest. Potlej pa klicali po vrtu in Petje nikjer. Pa se ti oglasi v hiši: sem šla lulat, pa se je z vrati zaprla, ker ima sestra na hodniku vrata na bunko. Jao. Mi je požrla pol življenja, sem se vsa tresla.

Včeraj smo uživali pri bratrančku na rojstnodnevni zabavi. Danes pa se hladimo v hiši, ker je vroče za znoret. Moj itak dela. Drugač pa nič kaj posebnega. Čas vrtca se približuje. Za tamalega pa sem tudi oddala vlogo za naslednje leto septembra.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......