Nina33
|
Hoj! Šebela, našmu jaz "hitro" spravim v prebavila le ene 20g (sem dons prav vagala), poj pa zatežim še s kake 10g Porkaš, pa že skor 150 mi je pojedel. Saj ima grozno veselje s hrano, on bi jo šlatal, mazal, glodal (skorjico kruha, krhelj ipd.), žličke in šalčke je vesel ko ne vem kaj, poj pa... kremženje, pljuvanje, davljenje ...ni da ni. Pa ne dajem česa groznega: dans je imel bučke s pirejem, a je "najdu" not en ne čist spasiran konček in je blo konc Bom mogla kake kupljene mu dajat al kaj , jaz bolj kot tko zmiksat ne znam, sem že razmišljala, de bi čez gazo stisnila...Jah, v sili še muhe žre, ne? Drugače pa pri meni pije ob cca. osmih, pol enajstih, pol treh/treh, pol petih in okoli sedmih pa ponoči okoli enih pa poj še 1 do 2x do jutra (to je med sedmo in osmo- prej se jaz ne grem ). Zvečer in ponoči se "valja" na meni po pol ure in več, drgač ma pa 10 minut čez glavo, ne sme nič zamudit. GH dajem pa okoli enih,dveh. In poj naslednji obrok pri meni ni kaj zaželen (mogoče 5 minut). Lačen zgleda ni, kaj pa vem. Aja, hitro ti/vama bosta minila ta dva meseca , se mi kar smiliš, ampak... Saj bo Vsem, ki želite podaljšati P - vso srečo Čukica, manekena bosta oziroma sta že Saj mene sama "kilaža" ne moti tolk kot slab "prirastek" Saj me bo nehalo motit, samo upala sem, de je težji Drugače se pa nejcu na videu nič ne vidi, de bi mu kaj "manjkalo", motorično pač fajn razvit men zgleda Meta, upam, de pogum ostane Midva greva jutri se mal igrat na igrala k vrtcu (sva zmenjeni z vzgojiteljico), s Š se veliko pogovarjava o tem, a ga sumim, de me ne jemlje resno, ko pravim, de bo "sam", brez mene in atija se tam igral MoSoNi, welcome back Super za čofotanje in za sprobanega Deuterja (meni je zakon, kot de ne bi skor nič nosil - je pa res N bolj peresne kategorije) Spanje in hranjenje pa upam, de se zdej, ko je mal hladneje in tako, uredi vsem nam (berem, de nas je veliko na istem). Mogoče je bil pa mlaj (mal dolgo drži, ampak... ) Čakam žehto... Al sem pridna: odkar otroka spita sem pomila in obrisala posodo (dve rundi), skuhala (in tudi pojedla) puding, "speglala" žehto, dala eno prat, druga še čaka, zribala tuškabino, se stuširala in pogledala Castla na TV Če ni več nobene kle gor, bom šla tut jaz kr dol Lahko noč in lepe sanje!