|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
23.8.2011 22:51:22   
šebela
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Zakaj ležeči vrtni palček? Zato user posted image :
user posted image

user posted image user posted image Saj ne morem verjeti..... če me kdaj prime da bi imela palčka, bom imela točno takega....user posted image user posted image user posted image

Nina hvala, za vse odgovore! Pa mi tudi bolj slabo spimo zadnje dni.... upam, da res zaradi vročine in da kmalu mine.
Lahko noč!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
23.8.2011 22:55:15   
meta21
Jaz pa trenutno uživam pred hišo, berem RR in FB, zrak je pa končno znosen.

Sem bla pa zdele tko pridna, da sem kar ponosna nase. Od 20h do zdaj sem dala oba spat (kopanje, hranjenjem pravljica ...), naflancala solato, posejala motovilec, zalila rože, vse igrače znesla skupaj okoli bajte, pospravla posodo (ven in not iz pomivalca), pomila flaške, zavrela vodo, zložila en stroj perila in enega obesila, sebe stuširala in se parkirala pred bajto. Velik del tega ponavadi postori moj mož ampak je že 3. zaporedoma v nočni, ker je en zbolel in sem se mogla mal zmigat.

Zdaj grem pa življenjepis in prošnjo osvežit, ker sem zvedla, da so me prestavli na čist drugo delovno mesto, ki mi ne diši preveč. Tako da začnem malo prošnje pošiljat. Sicer imam zdaj za nedoločen čas ampak tega enostavno ne morem počet, ni zame.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
23.8.2011 23:17:32   
Nina33
Midve Meta sva si pa podobni user posted image Sedim pri odprtem oknu na fajnem zraku pa tut jaz sem bila podobno pridna (žehto bom dala še prat, pa na vrtu se jaz ne udejstvujem user posted image ). Škoda za nočne šihte drgač. Pa za prestavljeno delovno mesto user posted image . A misliš že kar zdej pošiljat? Al boš še malo počakala, do januarja je le še kar neki cajta (a ni škoda porodniškega, če se da vlečt?)? Jaz moram tut neki najt, samo ne bi pa prav kmalu mališa doma "samega" pustila user posted image Čeprav čas res tako beži, de ni neumno mal pohitet s tem. Upam, de najdeš kaj "ravno pravega" in de te počakajo do januarja.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
23.8.2011 23:57:29   
meta21
Hvala nina! Ja sej je res mal hitro za iskanje službe ampak, če pomislim, kolikokrat je mož poslal prošnjo pol so ga pa čez 1 mesec al pa celo 3 klicali, da ima čez 14 dni razgovor. Včasih se niti ni več spomnil, da jim je prošnjo poslaluser posted image . Na razgovoru so mu rekli, da sporočijo v roku 14 dni itd. Čas pa leti.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 23.8.2011 23:58:21 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
24.8.2011 0:00:56   
Teyla
Meta upam, da najdeš kakšno fino službo. časi niso ravno lepi za iskanje, tako da ti želim veliko sreče. user posted image

Spanje je tudi pri nas slabo zadnje dni. Zbuja se kar pogosto. Včeraj se je začela jokat (dret) ob 2h zjutraj, pa sva jo komaj umirila. Sva že gledala za zobke, pa menda ne morjo bit že novi, če je komaj 2 tedna od prvih. In tudi nič ne kaže na to. Mogoče je kaj sanjala, pol je bila pa tečna, ker se je zbudila... Upam, da bo danes bolje. Kar šibam počasi v horizontalo.

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
24.8.2011 8:54:57   
Tigrica86
U Meta, pridna user posted image Pa Nina tud, da nebo pomote. Ja mene tud čaka iskanje službe, čeprav bom verjetno še neki časa odlašala, ker men se srček para, da bi mogla malega v varstvo dat (kam, je drugo vprašanje), pa še (po moji teoriji) se mi za neki mescev ne splača na šiht, ker pol bo pa menda že mali dobil družbo (po moževi teoriji.

Za vse firbčne, pa tud tiste malo manj - sm se zjutri le opogumla in polulala tisto palčko user posted image No, pokazalo se je pol pluseka, drugo polovico bomo pa čez čas še nardili user posted image . Sm si kar malo oddahnala (čeprav ne bi blo nč narobe, če bi bil cel plusek). Zdj vsaj vem pri čem sem in preklinjam jajčnike, ki očitno ne delajo tak k bi mogli (mi že prej niso). Pa še izjava mojga user posted image : Ti se pa res pošč*** na 5€! (tolk je bil tester) user posted image No, njega je najbolj skrbelo to, da bi še vedno pazla pri user posted image in bi se na koncu izkazal da brez potrebe, ker je že tak al tak neki not user posted image user posted image user posted image

ah ja, grem še hit neki rož zalit, predn se začne pripeka in dokler mali še spi!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
24.8.2011 12:56:15   
DIANE
Dan. Madonca ste ene pridne ena bolj ko druga. user posted image No dones pa jst počivam moj mož je tok priden in kuha kosilo tamal mi pa spi. Blažen mir. Nč grem uživat...user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
24.8.2011 15:51:17   
Juxy
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Za vse firbčne, pa tud tiste malo manj - sm se zjutri le opogumla in polulala tisto palčko user posted image No, pokazalo se je pol pluseka, drugo polovico bomo pa čez čas še nardili user posted image . Sm si kar malo oddahnala (čeprav ne bi blo nč narobe, če bi bil cel plusek). Zdj vsaj vem pri čem sem in preklinjam jajčnike, ki očitno ne delajo tak k bi mogli (mi že prej niso). Pa še izjava mojga user posted image : Ti se pa res pošč*** na 5€! (tolk je bil tester) user posted image No, njega je najbolj skrbelo to, da bi še vedno pazla pri user posted image in bi se na koncu izkazal da brez potrebe, ker je že tak al tak neki not user posted image user posted image user posted image

To me pa na moje "avgustovske aktivnosti" spominja user posted image ... smo namreč imeli 7.8. krst in seveda polno obveznosti pred tem, po krstu pa sem čez par dni delala 5 dni zaporedoma O-test in vedno mi je pokazalo malo druge črtice, za kar sem mislila, da se bo pojačala (O naj bi bila med 12. in 14.8.)... in glej ga zlomka, potem pa tudi druga izgine... sem si rekla OK, torej je bilo tomesečno user posted image varno... pa glih ni bilo tako, ker se je že 4 dni pred pričakovano user posted image pokazal debel + user posted image ... se je O verjetno prikazala vsaj 3-5 dni pred mojim predvidevanjem.

< Sporočilo je popravil Juxy -- 24.8.2011 15:53:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 3608
25.8.2011 9:55:40   
vipercat
lepo pozdravljene

samo da se na hitro javim
mesec in pol smo bili na morju. prav uživali smo. v ponedeljek smo imele pregled in ugotovila sem, da je prav velika deklina
pri pol leta, tehta 9720g in je velika 69cm. hahaha
je rekla zdravnica naj raje začnem dajati pravo hrano :)
ko bom imela več časa, bom malo za nazaj prebrala. trenutno je mala zbolela, dobila je vročino... izgleda da bo sedaj končno kaj z temi zobki (vsaj mali je vedno pred zobkom dobiil vročino). no upam da ste vse ok

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
25.8.2011 19:14:32   
Nina33
Hoj!
Vipercat - mesec in pol na morju user posted image user posted image Jaz bi tut user posted image . Sem pa danes po treh letih(!!!) preverila, če sploh še znam plavat - smo šli v Bohinj in je bilo super! Otroka sta zmatrana (N ni bil nič v vodi, mal je brcal po njej za kej več pa mu ni bilo), najmlajši že spi, starejši kaže slike atiju (bili smo z mojima staršema) a je že na baterijah, zato se tut jaz zdejle poslavljam user posted image .
Če me ncoj ne bo več gor -
Lahko noč in lepe sanje!!!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
25.8.2011 21:56:23   
cukica
Juxy iskrene čestitke sem tok vesela,ko sem prebrala tole,....
Ravno kar sem dobila od brata punce slikico njenega bušija je v 19 tednu in,ko pomislim,da smo bile me lani tudi takšne sem ker žalostna,ker komaj čakam,da bo tud nam uspelo,...Se pa veselim,ker se bliža 13.september,ko imam pogovor tako,da mislim,da če bo vse po sreči,da enkrat oktobra bi morala jit v postopek,...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
25.8.2011 21:57:35   
cukica
Pa hvala vsem,ki že sedaj mislite na nas,...Če nam rata v prvo nardim drugo leto piknik za nas februarke,...!!!

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
25.8.2011 22:03:58   
Tigrica86
Nina, kaj si pa ugotovila? Še znaš? user posted image

Js sm pa neki slabe volje, pa sploh ne vem ka mi je... Jezim se za brezveze, še na malega stresam slabo voljo, pa ni nič kriv. Zgleda da bo res treba it pogledat ščitnico, mogoče je to user posted image

Dans sm mu vsa vesela skuhala polento, nardila precej redko (z mlekom) in si zamišljala kak bo vse pojedu. Že pri prvi žlički je mami pokvaril veselje, ker je vse šlo ven in se "davil". Ok, js s paličnim še mal predruzgam, poskusim ponovno in po nekajkratnih poskusih da bi to spavil v želodček, obupam, ker se mu je zaletelo in sm kr zaključla s poleto. Potem mu dam pa kupljeno kašico, pa je tud ni hotu jest user posted image Da o packariji sploh ne govorim user posted image Ok, prebrisana mama mu nardi AM (ker so (.) ble bol prazne) a glej ga zlomka, mali je še bolj prebrisan in ni hotu nič popit user posted image No, na koncu je pristal na (.) in zaspal user posted image

Tiste ki že dajete piškote, katere dajete? Plazma (ki meni delujejo zlo trdi) al one s cukrom?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
25.8.2011 22:08:10   
Tigrica86
vipercat - fauš sm ti user posted image zelooo

drugače je pa res kr velika babika že, mislim da je na isti dan k naš, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3614
25.8.2011 23:37:28   
Nina33
Čer!
Tigrica, še znam, še user posted image
Čukica - te držimo za besedo: piknik pade, zihr user posted image user posted image user posted image
Vipercat - konkretna babnica, ni kej user posted image
Juxy, ne vem, če sem prav razumela: a sta planirala + al si O-teste delala zaradi "preprečevanja" pluska? Vsekakor pestro user posted image Midva sva prvega na podoben način dobila - očitno je O tisti mesec prehitela, človek res ne ve, kje (in kdaj) ga sreča čaka user posted image
Pri nas smo pa zadnje noči (in pogosto tudi čez dan) grozno slabovoljni in nespeči user posted image Mu ni nič prav, najmlajšemu. Se je danes npr. drl pol poti do Bohinja in pol poti nazaj user posted image Sproščujoče da ni kej... Ima pa to dretje en plus: ker sem sedela zadaj med otrokoma, sem med dretjem našega N opazila dve beli črtici spodaj in rahli "vdolbinici" - po izkušnjah bi rekla, de bo v nekaj dneh naš dojenček postal mlečnozobec user posted image Do takrat bom veselo nucala Calgel (če bo kej nucal) in upala, de bo poj s spanem in slabo voljo kaj bolje user posted image Je pa danes si privoščil opoldanski spanec: dobro uro in pol je dremuckal v slingu na plaži jezera user posted image In bil poj kaki dve uri prav dobrovoljen. GH mu pa dons spet ni šla, je pa res, de sem mu ponudila "umetno" (Hippove bučke s krompirjem... bom jutri ponovila vajo, mogoče mu bodo pa doma teknile user posted image ).
Še žehto počakam in grem spat. Ne bom čakala, de se mališ zbudi, ke se poj zihr ne bo do dveh spet user posted image . Kar bi bilo čist fajn, če bi poj spal vsaj do ene pol sedmih in ne do pol petih. Sva oba z user posted image čist skurjena user posted image user posted image .
Mirno prespano noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3615
26.8.2011 8:04:14   
Juxy
cukica, hvala. Ti bom fejst držala pesti, da boš čim prej user posted image

Nina33, glih na polno nisva delala na user posted image že zdaj, sem pa stemi O-testi želela vedeti na čem sem... no, pa me je narava okol prinesla user posted image
Drugače pa ima tudi naš mali dve noči čisto zbrkljane. Ne zaspi več šele okoli enajstih, ampak že okoli devetih in je že ob dveh lačen, namesto ob petih ali šestih.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
26.8.2011 10:42:04   
Tisia
OMG se vidi da me ni čist nič tle gori ....tuk dogaja jaz pa zamujam,
juxy ČESTITKEuser posted image user posted image  
kr ne morem vrjet ene že delate na polno zauser posted image  bravo....
me kar malo povleče da bi še jaz user posted image pa bomo sam treniral kako se ga dela čez kako leto al pa dve pa bomo mogoče prešli iz prakse user posted image

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
26.8.2011 13:44:14   
Mišyka
Nina torej si bla tud ti deležna take sprostitve - da boš drugič bl cenila mir v avtu. Ampak je mel pa dober izgovor za to in za slabo voljo ane.
Mene je kr groza ko pomislim, da se bo treba spet peljat na morje (čez en teden) in da je velik možnosti, da bo spet jok. Že tko traja ene 5 ur, sama vožnja, s postanki pa pol hitr prideta ene 2 uri več in če se ti 3 ure joka na polno... ti pol še pol dneva odmeva v glavi. Upam na najboljše, bomo šli ponoči dol, nazaj pa zvečer, da bo mal več možnosti za spanje.

A te kupljene zelenjavne kašice (pa tud mesne se dobijo) pol grejete al kako? No ja, zdej bi človk lohk sam na sonce postavu, pa bi mel kot kuhano.
Jst sem ji prej dala bučko z riževimi kosmiči in mal mojega mleka in je take face delala... Do zdej ji je blo vse ful dobro, itak je bla skoz sam zelenjava, tole ji pa ni in ni šlo. Kr ni hotla pogoltnit in nč ni brcala in krilila z rokami kot ponavadi. Včerej, po brokoliju sva pa mele cel žur - joka. Pol je pa popila deci in pol čajčka in je blo boljš. Brokoli je tako zaenkrat še na čakalni listi.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
27.8.2011 23:29:03   
Nina33
Čer!
Zakaj je pa tako zatišje kle user posted image Sem potihem upala, de bom imela "preveč" za prebrat poj pa tkole user posted image .
Bom pa jaz mal "poročala" user posted image : N se po novem, ko mu ponudim prste (za iz ležečega v sedeč položaj se potegnit) postavi na noge user posted image Madona, se jim mudi, ne morš verjet, kako gre cajt. Plazi se pa še ne glih (vsaj jaz temu še ne rečem plazenje, čeprav je presneto mobilen naš guzman), sedi pa že tako fajn, de se mi kr zdi user posted image
Hrana: zanč mu je nisem nič grela (kašice kupljene) in je bila bolj "sobne T°" in neužina, sem jo doma poj pogrela...pa je bila še vedno neužitna user posted image Une z mesom... nisem prav velikrat je kupila (za starejšega) in tut niso šle nekam v slast (pogrete, za na dopust). Drugače je pa danes jedel z maslom zabeljeno cvetačo in je še kar šlo, a še vedno ne niti blizu unim 140g, ki jih je dosegal dva tedna nazaj user posted image Eh, bo že, večno itak de nau na men visel user posted image
Zobki: status quo, se mi pa zdi, de mu Calgel mal nuca user posted image No, vsaj nad okusom je navdušen (čeprav je men bljak, kot D3 gtt., ki so tut njami njemu user posted image )
Spanje: boj za en K... Zaspi okoli pol osmih, po novem ne več na ( . ), ampak v košku mal guncan, kar me sicer sploh ne moti, moti me, de spi do ene enih (cca., ura gor ali dol), ga sevede čakam in poj podojim...ga dam budnega v posteljico, zaspi sam (!) in se čez dve uri zbudi za repete al kaj jaz vem kaj. In ga dobi (ker drugo ne pali), pije cca. pol ure poj pa v jok user posted image In poj je dretje user posted image . Sem zblojena že od nespanja ko... ne vem niti kdo user posted image In delam traparije - včeri sem med čakanjem zaspala, ob dveh greva "jest" v najino posteljo, pobč na zunanji strani (30 cm od roba), sem bila zih, de ne bom zaspala - pa sem user posted image user posted image Se je na srečo user posted image zbudil in ga prestavil v posteljico. Rajš si ne predstavljam, kako bi lahko dol padel user posted image . Čeprav je moj rekel, de njegov sine že ni tolk trapast, de bi se od ( . )( . ) preč obračal user posted image . No, ncoj (upam de) me ne bo zmanjkalo pred njim.
Predajam štafeto - upam, de ima še kera kej za napisat.
Lahko noč in lepe sanje!
P.S. Sem pozabila - Mišyka, ja, zdej smo tut pri N fasali takole avtomobilsko sproščanje user posted image . A HB se mi zdi, de je bil največji problem (poleg pač zobkov ipd.) to, de me je videl zraven in ga nisem vzela v naročje, ker je bila to zgolj epizoda (zaenkrat zgleda tko, upam de se ne motim) ... Pa de ne bi kera mislila, de mam "razvajenga" otroka... user posted image Sem pa ugotovila, kolk se da vseen narest, tut če maš dete v slingu user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 27.8.2011 23:33:20 >

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
28.8.2011 8:37:37   
šebela
Jutro!
Pa je res nekam zatišno tle... nas vsaj ne morajo okrivit za včerajšnje nevihte.... kaj bi šele bilo, če bi se bolj čvekalo user posted image
Pri nas vse lepo in prav.... fauš za en mesec in pol morja tudi z moje strani user posted image no saj mogoče se bomo mi še tudi za kak teden na jug premaknili, upam.
jaz tudi pravim, da maša še ne plazi, puza al kakor koli, ampak čim stran pogledam je na robu svoje sestavljanke iz puzzlov in jo raztavlja in žveči, pa zadnje čase ful rit dviguje in in se postavlja na vse štiri.. ziba se še ne.....
Nina bogica da tako slabo spiš... pri nas je malo bolje se zbudimo 2x in vedno jo uspešno nazaj uspavam al kr tako al pa na (.) - večina, upam, da se pri vas tudi kmalu izboljša.
Kupljene kašice - jaz sem jih imela na morju, pa jih nisem nikoli grela so bile kr na sobni T in je naša lepo jedla, mislim tolk ko pač poje (cca 150-160g)
Je pa zdaj za obroke v stolčku in ji bolj paše, se ne krega več tolko... verjetno zato, ker lahko še bolj krili in packari user posted image user posted image , pa tudi k meni se ne rabi stiskat in ji ni vroče.
E, toliko od mene za zdaj....

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
28.8.2011 10:22:41   
trsica
Hello. Evo tudi mi z morja. Tamalčka polno uživala. Celo toliko da je david običajno zaspal v vodi. user posted image  Sicer pa pri nas toliko dogaja, da nimam več časa za nič.
Pred morjem smo bili še v razvojni zaradi Nadjine rokice (ena je bila nekam čudno zakrčena) in dobili Airex blazino (ta hudič stane 180€ user posted image ), ki nam je prav prišla na morju. user posted image  
zobki: David je na morju pridelal obe enkici spodaj brez kakršnihkoli težav, Nadja je še vedno brezzoba. user posted image  
GH: Jemo vse, kar se za 7 mesečnike spodobi. user posted image
spanje: že trkam, spimo. user posted image  aja, edino to mi je fascinantno, da imata uro ob 19-ih in takrat morata dobiti večerjo (mleko) in it spat. do zdaj smo samo dvakrat izpustili to rutino (enkrat smo bili na enem RD in drugič na prvi dan morja) in smo imeli tako štalo do enajstih zvečer, da je joj. zanimivo.
posvetovalnico in tretje cepljenje imamo šele sredi septembra. do takrat bomo pa samo ugibali, kakšnih dimenzij sta. user posted image

zdaj grem pa brat, kaj ste še vmes napisale (če mi uspe seveda) user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 28.8.2011 10:27:23 >

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
28.8.2011 12:40:26   
Teyla
Ojla

Res je zatišje tu, bo treba zadevo popravit. Pri nas nič novega, le zgornja enkica že rine ven, spodnje pa itak še niso do konca pogledale. Nekam hitro rinejo ven tile zobki. Zgleda, da je naša čist po knjigi, prvi zobek pri šestih mesecih, zgornja dva 4 tedne po prvem... user posted image

Nina upam, da se vam tole spanje kmalu unese. Mogoče ga zobki matrajo ali pa vročina, pa je večkrat žejen ponoči? Drugače bi pa jaz šla spat skupaj z njim, pa bi se potem zbudila ob 1h oz 2h in ga podojila.

spanje pri na je zaenkrat ok, čeprav se par dni večkrat zbuja ponoči (danes se je ob 2h in 6h) za dojenje. Itak so zobki krivi, ker je zraven tudi stokala. Upam, da bo kmalu mimo.

Mi smo drugače včeraj šli še enkrat na bazen in je bilo prav luštno. čeprav Teji ni tolko pasalo, se mi zdi, da je bila voda malo prehladna in tudi hladnejša kot v sredo. Tako da ni bila razpoložena, ji je bilo pa vseeno super. V obroču se nič ne joka, ampak uživa na polno.user posted image

Motorične sposobnosti naša ne sedi niti približno. Verjetno je razlog tudi v tem, ker je niti ne posedam veliko, ampak je večinoma na trebuhu in na hrbtu. Vse bolj pogosto se postavlja na vse štiri in gunca naprej in nazaj. Za sedenje pa nima mišic, se kar zvrne ali nazaj ali vstran. Ne vem niti ali naj jo posedam ali ne. Sem večkrat brala, da naj jih ne bi posedal, če še niso zreli za to- bo že ko bo sama zmogla.

D3 kapljice v navodilih nič ne piše, ampak jaz jih dodajam s hrano. Če ji dam na dudo, se namreč tako slini, da mislim da nič ne pogoltne. pa še maščob ni zraven tako da ne vem kako se kaj absorbira. Tako da kapnem eno kapljico na žličko in je zadeva rešena. Se pa vseeno nakremži, hehe. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
28.8.2011 19:25:08   
Nina33
Oj!
Šebela, a tolk poje? Pridna user posted image Našmu zadnji teden komi kaj več kot 50g not spravim user posted image Saj bo, upam user posted image
Tršica, welcome back user posted image Lepo, de ste uživali. Mi gremo v petek - zih bo dež cel teden. Pa super za blazino, znadjino rokico je pa itak že OK, ne? Posvetovalnico mamo pa mi šele oktobra, pomoje ga grem v torek zvagat user posted image user posted image Spanje - pr nas smo tut na sedmo udarjeni, drgač je sploh štala (pri obeh).
Teyla, bom morala nekaj način "spat dajanja" spremenit - N zaspi v košku v dnevni, de se s Š ne "budita". In poj jaz lahko spim samo ob peči na klopci, kar ni glih udobno (se pa da user posted image ), v kabinetu, kjer pa je enapostelja, je pa še user posted image na računalniku zvečer (tut zato sem bolj pozno kle gor - no, zdej N kao je: se neki zgovarja v naročju, nekedel se je zgleda že). Bomo morali drugačen ritual uvesti zgleda user posted image Glede sedenja: jaz ga nisem posedala nikoli, mu ponudim prste za dvignit se - in se je frajer enkrat kar spustil in lepo obsedel user posted image Zdej pa trenira vstajanje. Plazenje ipd. bomo zgleda spet +/- preskočili user posted image D3 pa jaz kar med dojenjem nakapam v ustni kot, poj bo pa po žlički z mlekom ipd. dobil.
Nč, grem mališa spat dat user posted image
Lepe sanje vsem!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
28.8.2011 22:18:51   
meta21
Hej!

Da se malo javim. Pri nas nič posebno novega. Ta teden bo pestro, ker začnemo tavečjega v vrtec uvajat pa en kup zdravnikov mamo vsi po vrsti (cepljenje, ščitnica, ...). HB ni več tako vroče.

No, toliko, da veste, da sem še tle. Zdaj grem pa kar spat. Sem čist hinuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
28.8.2011 22:24:51   
Nina33
Oj!
Meta, lepo, de si še kle. Želim vam uspešno uvajanje - nas čaka čez dva tedna (po morju), se trudim ne bit živčna user posted image Poročaj, kako bo, prav? Pa zdravnike lepo pozdravi user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?