Nina33
|
Čer! Zakaj je pa tako zatišje kle Sem potihem upala, de bom imela "preveč" za prebrat poj pa tkole . Bom pa jaz mal "poročala" : N se po novem, ko mu ponudim prste (za iz ležečega v sedeč položaj se potegnit) postavi na noge Madona, se jim mudi, ne morš verjet, kako gre cajt. Plazi se pa še ne glih (vsaj jaz temu še ne rečem plazenje, čeprav je presneto mobilen naš guzman), sedi pa že tako fajn, de se mi kr zdi Hrana: zanč mu je nisem nič grela (kašice kupljene) in je bila bolj "sobne T°" in neužina, sem jo doma poj pogrela...pa je bila še vedno neužitna Une z mesom... nisem prav velikrat je kupila (za starejšega) in tut niso šle nekam v slast (pogrete, za na dopust). Drugače je pa danes jedel z maslom zabeljeno cvetačo in je še kar šlo, a še vedno ne niti blizu unim 140g, ki jih je dosegal dva tedna nazaj Eh, bo že, večno itak de nau na men visel Zobki: status quo, se mi pa zdi, de mu Calgel mal nuca No, vsaj nad okusom je navdušen (čeprav je men bljak, kot D3 gtt., ki so tut njami njemu ) Spanje: boj za en K... Zaspi okoli pol osmih, po novem ne več na ( . ), ampak v košku mal guncan, kar me sicer sploh ne moti, moti me, de spi do ene enih (cca., ura gor ali dol), ga sevede čakam in poj podojim...ga dam budnega v posteljico, zaspi sam (!) in se čez dve uri zbudi za repete al kaj jaz vem kaj. In ga dobi (ker drugo ne pali), pije cca. pol ure poj pa v jok In poj je dretje . Sem zblojena že od nespanja ko... ne vem niti kdo In delam traparije - včeri sem med čakanjem zaspala, ob dveh greva "jest" v najino posteljo, pobč na zunanji strani (30 cm od roba), sem bila zih, de ne bom zaspala - pa sem Se je na srečo zbudil in ga prestavil v posteljico. Rajš si ne predstavljam, kako bi lahko dol padel . Čeprav je moj rekel, de njegov sine že ni tolk trapast, de bi se od ( . )( . ) preč obračal . No, ncoj (upam de) me ne bo zmanjkalo pred njim. Predajam štafeto - upam, de ima še kera kej za napisat. Lahko noč in lepe sanje! P.S. Sem pozabila - Mišyka, ja, zdej smo tut pri N fasali takole avtomobilsko sproščanje . A HB se mi zdi, de je bil največji problem (poleg pač zobkov ipd.) to, de me je videl zraven in ga nisem vzela v naročje, ker je bila to zgolj epizoda (zaenkrat zgleda tko, upam de se ne motim) ... Pa de ne bi kera mislila, de mam "razvajenga" otroka... Sem pa ugotovila, kolk se da vseen narest, tut če maš dete v slingu
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 27.8.2011 23:33:20 >