Nina33
|
Čer! IZVIRNO SPOROČILO: šebela Kako dolgo pa se sploh smatra za normalno, da nimaš menstre po porodu, če dojiš? Dokler dojiš sploh ni nujno, da jo dobiš, šele tri mesece po popolnem prenehanju (tudi 1x na dan za 5 minutk šteje) začnejo mal jajčnike gledat, zakaj še spijo . Jaz sem prvega dojila dobrih 21 mescev (dolgo le zvečer), 1. sem dobila pri pobčevih 13 mescih, se pravi 8 mescev pred popolnim prenehanjem. Sem ga pa takrat "odstavila", ker so me ( . ) bolele med dojenjem za umret vse od "+" (no, že mal prej ). Me večerno cartanje ni motilo, njemu je pa pasalo . IZVIRNO SPOROČILO: šebela Še nekaj, klara ful lepo sedi v stolčku za hranjenje (čeprav drugače še ne sedi samostojno), pa nisem ziher če je ok, da jo dam not, ko jo hranim ali jo naj imam raje v naročju? V naročju so nekateri raje (in posledično lepše jejo), ker jim je položaj znan od dojenja. zaradi hrbtenice ni nič nevarno, res pa ne smejo biti (pre)dolgo prisiljeni v položaj, ki ga še ne obvladajo. A če praviš, de lepo sedi - poj je ne siliš, ne GH: dons je kar šlo (bučke, riž in koruzni kosmiči, pa repično olje), koleraba ga ni napenjala, ker je pojedel vsega eno žličko poj je pa rajš mehurčke delal in/ali jokal. Zakaj ležeči vrtni palček? Zato : Drugače sem prebrala izraz v eni knjigi . N pa že dve noči ponoči zelo slabo spi (no, od enih naprej, samo kaj, ko jaz ne grem kaj prej spat - pa tu če bi, bi se pa prebujanje pač prej štartalo ), "sitnari", nič mu ni prav, pil nebi, nosit se ga pa meni glih ne da. Zvečer danes še ni hotel kaj prida pit pri meni ( v bistvu cel dan, vročina verjetno), je HB zaspal relativno hitro tut brez tega. Nič, lahko noč in lepe sanje!