dspela
|
ajerdna88, čestitke! Katte, . Te razumem, da ti je hudo. Meni je bilo tudi hudo, ko sem mislila da sestra načrtuje dojenčka. Sem bila 100.........% prepričana, da delata na dojenčku. Tako so se mi zdelo po pogovoru in zvečer , ko sem se ulegla v posteljo, sem se tako zjokala. Mi je bilo hudo, da onadva lahko delata, midva ne, da bosta lahko onadva imela prej dojenčka, kot midva,ker midva bi že lahko imela. Sem pa jo čez nekaj dni vprašala,pa je rekla da ne delata, da je kar tako rekla teti naj za onadva tudi drži pesti, da bo kaj. Se mi je kamen od srca odvalil. Čeprav vem, da se sliši grdo in bi ji privoščila, samo mi je pa hudo,če bi prej bila mamica,kot jaz,ker sem imela že 2 krat smolo. Jaz pa sem imela danes posvet. Rekla je, da je verjetno pregrada ali pa genetske napake,pa tudi, da lahko imam, strdke v krvi. Če bi bila njena pacientka, bi me kr poslala na operacijo za pregrado, ker se najbolje vidi če je. Ne bi nič čakala 3 mesece in delala UZ. Če pa se bo naredilo še tretjič, pa me bo poslala v Ljubljano na genetske preiskave. Rekla, je še, da z jajčevodi in jajčniki ne morem imeti težav in mož tudi, ker se 2 krat hitro zanosila. Sem pa jo vprašala, če bi se lahko predstavila k njej, pa je rekla, ni problema. Sem že klicala v ZD Celje in rekla, naj pošljejo v ZD Velenje. Sestra me je že vpisala in sva se zmenle, da v ponedeljek pokličem, če je kartoteka prišla in bo mi poslala napotnico. Ko bom dobila napotnico, bom poklicala v bolnico , da mi povejo kdaj se moram naročiti na poseg.
|