![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 4.8.2011 11:32:15
|
|
|
|
lluna
|
Ja, janchek81, močno roza. Sicer jih je notri 5, ampak so 12 ali 13 eur, res super, sploh v primerjavi s tistimi Ovul! Sm res vesela, da vsaj kakšna stvar drži tudi pri meni! Res je, da to ni zagotovilo, da bo prijelo, ampak nikoli ne veš, sem vendarle toliko bolj optimistična, ker vsaj vem, kdaj se dogaja! CariSSa10, dobrodošla v klubu , seveda poskusi! Ko je črtica tako močna kot v kontrolnem okenčku ali še močnejša, O nastopi v naslednjih 24 do 36 urah. Jaz bom za ziher računala kot da je danes, jutri, pojutrišnjem, no mogoče še kakšen dan več..
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 4.8.2011 12:49:11
|
|
|
|
dspela
|
Janchek81, lluna, vredo sem. Ni nič novega. Čez en teden bo dobila 2 . Pa odštevam dneve do posveta,dopusta, in do pregleda, da vem, kdaj lahko spet začnema. Sem pa zaposlena te dni, delala sem vrtnice in liste za torto. Zdaj sem dala testo za torto pečti,popoldan naredim filo in gre v hladilnik do jutra.Potem pa okrasit in gremo na vikend, ko imamo praznovanje 2X abrahama. Pa še frizerja ima danes. Imam kr pestro. Janchek81, hvala, da se spomneš name
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 4.8.2011 13:04:57
|
|
|
|
Janchek81
|
dspela ja res se spomnem nate .. pa na CariSSa10 ... in to večx Drugače pa je to super, da se tkole zamotiš in da nimaš časa razmišljat o takih in drugačnih slabih stvareh ... pol pa itak kmal več ne bo in že spet pridejo novi 'problemi' ampak vseen luštni, ker bo vse ok .... pestke držim in drži se
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.8.2011 11:45:01
|
|
|
|
lluna
|
dspela, super, da si zaposlena, vsaj ni časa za kakšne slabe misli.. tudi jaz sem si včeraj privoščila frizerko, sem kot prerojena .. iz česa pa delaš vrtnice, iz marcipana? Jaz sem se lansko leto namatrala za sinovo torto, je želel imeti bagra gor in sem barvala marcipan.., je uspelo fajn, le roke sem imela še 2 dni obarvane. Janchek81, sem danes naredila še en O test, čeprav piše, da ko enkrat kaže močno, ne delaš več.., ampak, probat je treba ne . Vglavnem, ćrtica ni več tako intenzivna, ampak precej bolj bleda. Zdaj pa ne vem, ali je bil res vrh O torej že kar včeraj ali pa, ko O že poteka, ne pokaže več tako intenzivno? So tudi tebe kdaj srbeli prsti in si poskusila test še naslednji dan? Danes drugače čutim rahlo zbadanje.. LP
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.8.2011 11:49:12
|
|
|
|
Janchek81
|
Iluna jaz sem ga opravljala s temi Mullerjevimi testi enkrat 12. dan po M, 13. dan, 14. dan, 15. dan in 16. dan in je bilo tako da je bil 12. dan druga bl švoh črtica, 13. dan je bla že bolj ostra, 14. dan zeloooo močna in potem 15. dan isto kot 12. dan in 16. dan skorej nič več, tako, da pri meni je to pomenilo, da je bil 14. dan vrhunec ... tako je bila pri tebi ovulacija vceraj oz. vrh dosežen včeraj jaz sem probavala take in drugačne stvari, res ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.8.2011 12:24:07
|
|
|
|
lluna
|
No, pri meni pa torej 11. dan švoh, dvanajsti dan, torej včeraj, močna, 13. dan, danes, spet šibka... očitno je trajalo zelo kratko, upam, da smo ujeli!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.8.2011 12:36:26
|
|
|
|
CariSSa10
|
JanaB dala si link od te strani ko ti naročaš teste. se mi zdijo kar ugodni. in še nosečniške maš zraven pa rekla si da poštnine ne zaračunajo? kak potem plačaš z kartico al lahko po povzetju?nisem še nikoli nič preko interneta naročala, pa res ne vem :/ in v kolikem času od naročila jih dobiš? hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.8.2011 17:00:24
|
|
|
|
lluna
|
Punce, jaz se za nekaj dni poslavljam, gremo malo na lepše, odmisliti vsakdanjik. Pridno , da bo čim več , tiste srečnice pa se pridno čuvajte! Janchek81, srečno naslednji teden, pa sporoči spet kakšno fajn novičko! Jaz bom pa upala, da se je kaj prijelo...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.8.2011 19:07:22
|
|
|
|
Janchek81
|
Iluna bom seveda sporočila, tako tukaj kot tebi na privat ... upam na najboljše, tebi pa želim da še ta mesec zagledate In za vse druge tudi upam, da čimprej zagledate in da vam čimprej mine čas do tega dneva
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.8.2011 12:03:03
|
|
|
|
Katte
|
Hej punce. Najprej se vam opravičujem, ker vas malo ignoriram. Sem namreč na dopustu in res ne morem slediti. Nisem pa vas pozabila, držim pesti za vse tukaj. Še en teden sem doma, potem bom spet bolj aktivna tukaj. witch in Nusyka, hudo mi je, ker vama ni uspelo v tem krogu. Posebej za witch, ker tvojega toliko časa ne bo. Drugače pa sem ravno v času O in tokrat je vse tako, kot mora biti . O sem čutila, Ovul test je bil včeraj super pozitiven, pridni smo bili tudi. Zdaj pa čakam, če bomo kaj pridelali.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.8.2011 13:57:45
|
|
|
|
mladika
|
Katte ti kar uživaj na dopustu,še za nas malo,ki smo že bile... jst pa zapuščam avgustovski seznamček,ker je pricurila danes 3 dni prezgodej več ne vem kaj se z mojim telesom dogaja in res ne vem kako več naprej...sem mislila si O teste kupit,pa kaj ko ne vem kdaj naj testiram ko mam pa čist zmešane cikluse!!!!jst sem počasi že obupala,da bo pri nama uspelo naravno!!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.8.2011 17:17:02
|
|
|
|
Katte
|
mladikica - . Ne obupaj, vse lepo še pride.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.8.2011 12:36:47
|
|
|
|
leekah
|
Pozdravljeni, pridruzujem se vam tudi jaz, nova clanica ringaraja *leekah* tudi midva z mozem sva se odlocila, da je cas za razsiritev najine druzine (zdaj sva midva in kuza) ta mesec sva zacela ne vec pazit :) tabletk ne jemljem 2 leti (mi je zal da sem sploh kdaj jih jemala --> prevec je uplivalo na moje pocutje) oba sva zdrava, rekreativna sportnika in se zelo zdravo prehranjujeva :) le sluzbe imava oba precej stresne :( in upam da nama ne bodo te sluzbeni stresi kaj kazili najinih nacrtov skratka, zelim reci le ZIVJO vsem skupaj in upam da nam cim prej uspe ;)
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.8.2011 17:09:38
|
|
|
|
SamoTi
|
No pa da sem vam še jaz javim po dolgem času... Vas redno prebiram, ampak sem se malce distancirala od vsega. Leekah dobrodošla , želim ti da vama čimprej uspe zagledati . Moja je spet prišla, seveda na dopustu, kako pa drugače . Niti nisem bila preveč razočarana, ker nisem nič pričakovala. Imam pa sedaj takšne dneve, ko spet obupujem . Ampak, saj bo... naslednje ne pričakujem v začetku septembra. Mladika - kar pogumno naprej . Vem kako ti je. Jaz imam tudi čisto zmešame cikluse, ko si merim bazalno mi temperatura tako skače, da sploh ne vem kaj naj razberem iz tega. ovulacijski testi pa mi tudi v razmahu 14 dni kažejo ovulacijo (nemogoče), tako da nimam pojma kako je z mojo ovulacijo, ali jo spoh imam ali kako.... Janchek81 - super, da je vse tako kot mora biti. da bo še naprej tako!!! Seveda še naprej držim pesti, za vse nas, da bomo čimprej srečke !!!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.8.2011 8:15:32
|
|
|
|
Janchek81
|
SamoTi bomo jutri natančno videli kako in kaj, ker imam prvo zgodnjo morfologijo .. ne praši .. strah me je že danes .. ampak vseeno pa računam na najboljš in upam, da bo resnično tako kot mora biti .. ampak po taki neprijetni izkušnji ni čudno, da se vsa tresem ko pomislim na jutrišnji dan, kaj bo šele jutri Kako si pa drugače ti? Po eni strani te definitivno razumem, da si se mal distancirala od tega foruma, tud jaz sem imela takrat pomisleke, ampak men je pomagalo, da smo bile sotrpinke skupaj in da smo se podpirale ena drugo ... je pa res, da si nismo vsi enaki .. želim ti, da bi čimprej zagledala Vsem drugim pa tudi želim en lep dan, lep teden in da čimprej privre kakšna luštna novica na dan
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.8.2011 21:24:33
|
|
|
|
Jassika
|
Evo, dečve, da še vam sporočim vesele novičke. Danes sem imela spet pregled in vsa v trepetanju, živčna, oh... no pa je HB vse v redu, pikec velik 19,3 mm bije!!! Tako, a bi zdej kar lahko poletela, za ene 5 minut, ker ne da bi hotla neki jamrat, ampak ta je čisto drugačna od prejšnje, s sinkom. Zdej so slabosti res močne in utrudljive. Pa ni panike, vse potrpim, samo da bo piko OK. Mi je pa drugače našla rjav izcedek (katerega sama nisem niti opazila - očitno še ni vun pokukal ), tako da me je dala na bolovanje za 14 dni. Če sem čisto iskrena, bo res pasalo, ker sem zadnjih 14 dni kot cunja. janchek stiskam pesti na rokah, nogah, povsod, da bo jutri vse OK, kar pa ITAK DA BO!!! - prepričana sem. Te pa čist zastopim, jst sem bla dons živčna razvalina od 15 naprej. Tako, da jutri čakam lepe novičke. Seveda pa tudi od drgih, drage borke, nekam švoh se barvate m Mislim da je zadnji in skrajni čas, da pride na plano kaka nova nosečka. Čim več, tem bolje! Pa glavo pokonci in pogumno naprej!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.8.2011 22:06:40
|
|
|
|
Gulia
|
Lep večer, soborke da se vam malo oglasim po dolgem času.. Sedaj kot gospa končno sva dala čez vse ceremonije ki spadajo k temu in vse je spet po starem, samo še na en ˝orng˝ dopust bo treba it bo pasalo!! Pri meni se je v avgustu že prikazala, odlila svoje, tako da moram poklicati svojo G da mi napiše napotnico za laparoskopijo - tako sva zmenjeni, potem pa na klomifen, čeprav ne vem točnega vrstnega reda . Kako ste ostale punce? Forum je čez poletje čisto zamrl, sicer je pa prav tako je treba delat nove , in če se le da možgane na off in uživat v življenju.. bom probala še sebi to dopovedat, da ne bom samo pametovala tukaj . Čeprav nimam časa napisati kaj veliko in preberem le na hitro kaj je novega, mi je žal za vse tiste katere je (spet!! ) obiskala , počasi tudi jaz res že razmišljam da bi zamenjala naslov, ker tole nikamor ne pelje . Držim pesti da bo avgust poln novih in dobrih novičk!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.8.2011 8:20:53
|
|
|
|
Janchek81
|
Jassika čestitke da je blo vse OK na pregledu in hvala, ker misliš name in ker mi želiš all the best ... mene je dons res abnormalno strah, že od zjutraj ( 6h ) sem bila že 4x na wcju pa nekako se še kar držim ampak tole je res čist preveč stresa joooj k bi vsaj bilo vse ok, vzamem v zakup, vse preživim samo da je z vse ok .... Lep dan vsem in drže pestke ob 11.45 ... hvalaaaaaa
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.8.2011 12:02:58
|
|
|
|
Gulia
|
Janchek81, tudi me na forumu držimo pesti da bo vse ok.. Pozitivno prinese pozitivno! In tudi tako bo..
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.8.2011 12:57:39
|
|
|
|
Janchek81
|
Evoooo me punce ... hvala vam za vse pestke in misli name Z našim je zaenkrat vse ok .... se lepo razvija in je pridkan ... morfologijo ( zgodnjo ) mi je pa delu dr.Cerar me je tud mal u zadrego spravu pa sprašval če vem kakšna je verjetnost da se spina bifida ponovi .. pa sm mu povedala, da me je skrbel, da bi bilo kaj druzga narobe pa se je sam zamejkou in reku, da je zaenkrat vse ok Ooooo kako sm si oddahnila ... zdej me pa še en šok oz. en strah čaka v 22. tednu dokončna morfologija ... ko bo pa to OK si bom pa vsaj mal oddahnila
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.8.2011 15:34:09
|
|
|
|
SamoTi
|
Jassika in Janhek81 - SUUUPER, da je vse ok . Janchek81- sem bila z mislimi s tabo in držala pesti. Zaslužiš si, da si končno oddahneš in uživaš v nosečnosti. Verjamem, da bo tokrat šlo vse tako kot treba. No jaz pa sem tako tako, saj veš kako je, so dnevi ko si poln zanosa, naslednji dan pa obupujem in ne vem kaj bi. Malo sem že naveličana vsega tega razmišljanja in iskanja raznoraznih variant, da bi končno uspelo. Ampak kaj hočemo, pravijo da je vsaka stvar za nekaj dobra in upam da se bo tudi tokrat tako!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.8.2011 16:05:12
|
|
|
|
Jassika
|
janchek bravo . eko, zdej pa po mojem lahko mirno uživaš do konca. gledal te je res strokovnjak in če bi blo kej narobe, sem preričana, da bi že opzail. Tko da, GO girl, tvoj je zdrav in na poti v tvoj objem! samoti nikar ne obupat. Iz lastner izkušnje ti rečem, da se ponavadi zgodi vse, ko že skorej obupaš. Jaz sem bila že prepričana, da mi otroci niso namenjeni - abrazije, nič ni bilo..., evo zdej pa starejša ko sem, bolj sem plodna Samo galvo sem mogla pošlihtat in se naht tko obremenjevatkot sem se, pa je šlo . Res upam, da vama rata čim prej ugledati . srečno!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.8.2011 6:58:32
|
|
|
|
Janchek81
|
SamoTi hvala za lepe želje in za to, da si mislila name ... samo čaka me še en mal težji pregled kjer se bom mal tresla, to bo v 22.tednu morfologija pol pa mislm, da si bom že mal bol oddahnila ja Jassika ma s pregledi ni še čist konc in s tem, da bi si lahko dokončno oddahnila, kakor sem napisala že SamoTi je fora ta da vseeno je potrebno počakat do 'prave' morofologije, ker zdej še notranji organi (nekateri ) niso povsem razviti, tako, da zdej tega ni mogu niti gledat ... tako, da me v 22. tednu čaka še en tak pregled pol bom pa res zadihala No vsem vam pa želim da čimprej zagledate Lep dan
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.8.2011 14:17:23
|
|
|
|
Katte
|
Punce, spet se va oglašam (sem še vedno na dopustu). Kako ste? leekah, dobrodošla med nami borkami. Ne ostani tukaj predolgo, prav? Jassika in Janchek81, čestitam vama za uspešna pregleda in vajini rastoči pikici . Jaz pa sem v redu, čakam, če smo kaj pridelali.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.8.2011 14:49:07
|
|
|
|
lluna
|
Jassika super, da je vse OK, takšne stvari je tako lepo prebrati! Janchek81, vem da te še malo skrbi, ampak si na dobri poti, da si oddahneš! Super, da je bil pregled v redu, ti bodi le pozitivna in uživaj v teh lepih dneh, to je najpomembneje! Moja O je bila precej močna, sem jo čutila na desnem jajčniku, vendar je prišla po tem, ko je bila črtica na O testu že šibkejša (zadnji dan, ko sem še testirala). Naslednji dan pa se je pričel grozen pritisk na mehur in vnetje mehurja - lulanje, tiščanje na lulanje in še enkrat lulanje!!! Ves čas hodim lulat, dala sem vodo in imela UZ sečil, me je osebna zdravnica kar poslala, vendar ni nič, k sreči, zdravim se s pitjem tekočine, čeprav mi je zaradi krvi v urinu in povišanih levkocitov predpisala antiseptik. Danes je že tako bolje, imam pa precvej belega izcedka. Nič, držim pesti za vse, ki nas tile datumčki v avgustu še čakajo .. Lp
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.