|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
17.8.2011 22:25:47   
KOKICA32
Ne vem za to, da bi jim kaj pošiljal...user posted image

Super za Lio!!!user posted image user posted image user posted image Kako dolgo pa traja film? A je sinhroniziran?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
17.8.2011 22:28:11   
KOKICA32
Ou jeeee!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 17.8.2011 22:37:55 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
17.8.2011 23:17:32   
Tulipan12
Čer!user posted image
kokica, ja saj to je tisto potrdilo. Jaz sem poklicala, povedala, da sem 2009 rodila in bila takrat o vsem seznanjena in so me naročili na sestanek. Tam sem dobila potrdilo za EA, oz. tisti neki obrazec, da sem zdrava in seznanjena z vsemi morebitnimi posledicami in je to to. Potrdilo iz MŠ pa sem itak imela v materinski kr zraven.
smrkci so sinhronizirani, trajajo pa cca 2 uri. Lia je bila full navdušena, predvsem nad dejstvom, da je lahko stopila v magični svet kina, da je z mamo preživela 2 uri ob gledanju filma in zobanju kokic. Res je bila full pridna, proti pričakovanjem. Sedela je kot bubica, če je bilo bolj glasno, sem jo malo po rokici pobožala, pa se mi je zdela kar mirna. Imela je 3D očala, najprej ji jih nisem mislila daz, potem pa sem videla, da so efekti lepi in ne strašljivi in si jih je dala gor in z njimi gledala. Malo je hotla zajokat, ko sem ji rekla, da je konec in da gremouser posted image , pa sva šli plišastega štrumfa kupit in je bilo ok. Srečali Persido in Taso, ki sta verjetno še kje na kakem pirčku, SREČNICI!user posted image
Tudi mi zbiramo slikice, ampak smo slabi z Merkatorjem, če kaj dobim viška povem, če bo imela katera druga kak višek, pa se priporočam. Imam pa ogromno Disneyevih, če katera rabi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
18.8.2011 7:56:13   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Seveda sem spet prva. user posted image Včeraj sem še vse lepo zlikala, no D. srajce in hlače, svojih stvari pa ne, ker se mi ni več dalo.

Tulipan, samo jaz sem hodila v Bistrico v MŠ, misliš, da bo to tudi veljalo? No, saj bom videla 29.-tega.user posted image

Super za kino, aha kokice sta imeli, dobra ideja, to bi verjetno tudi Valentina na stolu obdržalo. Verjetno bomo tudi mi šli, samo ne vem, če bo imel očala gor, ker ga vse moti kar ima na glavi, tudi klobučki,... Ampak teh 3D filmov, se ne da brez njih gledati, ker je slika malo zamaknjena. Vsaj tako se je nama zdelo, ko sva gledala Avatar.user posted image

Danes imam ful naporen dan, no zame bo, ker sem pač user posted image .user posted image Upam, da zdržim! Pa še ful vroče bo.

Uživajte!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
18.8.2011 10:10:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Sem dvakrat objavila, da bo zgledalo, da full čvekamouser posted image user posted image user posted image  nekaj mi šteka!user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3580
18.8.2011 10:14:52   
tasa_m
Eeee. babe žabe. Ne folgam vas prebrat. Morm zdaj v službo. Nena dost klepetajte user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
18.8.2011 12:23:05   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image
Eh, po mojem to nima veze kam si hodila v MŠ. Če pa bodo karkoli komplicirali, pa pokliči kdaj je zdaj MŠ, pa ono predavanje o EA, pa greš samo tisto uro poslušat in rešiš zadevo. Ampak res mislim, da niso tako malenkostni.
Nehaj likat, ne boš imela mesec pred porodom kaj za delat!user posted image  Že maš kaj pripravljeno za novo šefico družine?user posted image  Kaka finta mi je, da boš dobila pupo, sem te navajena o moškem spolu govorit!user posted image
Vroče pa je za znoret! Se mi zdi, da sem pred morjem lažje prenašala, zdaj pa sem kr cele dneve v spodnjem perilu doma, ker mi je grozno!
Nosečke, to vam ne zavidam.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
18.8.2011 12:23:26   
trezika
Dan! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3583
18.8.2011 12:32:38   
Najaa
Dan.
Lep dan,z mojim imava obletnico in čaka nas lepo popoldne. Zjutraj sva pa šli s Tijo mal v mesto in zagleda ona kip B.Kidriča pri CD. In njej nič jasno, kaj je to zdej pa me vpraša, če je začaran. Ja, to je pa vpliv risanke-Trnjulčica. user posted image Pa take prbija zdej, da bi lahk knjigo smešnic napisala. Nika pa sveda vse ponavlja za njo.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
18.8.2011 12:34:18   
Tulipan12
Prejšnji post sem že zjutraj napisala, pa me je ven metalo, ampak mi je ratalo ga zdaj skopirat. No, zato piše dobro jutro.user posted image
Danes je full vroče in sva že iz sprehoda. Pa huligan noče spat, da bi imela malo mira in kaj naredila. Vsepovsod ga je polno, sem že pozabila kako je to, ko se ti nekaj sedemkilskega mota med nogami!user posted image
Kaj kuhate v teh dneh? Jaz sem brez idej in apetita, ampak so drugi člani kr lačni!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3585
18.8.2011 12:41:27   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan.
Lep dan,z mojim imava obletnico in čaka nas lepo popoldne. Zjutraj sva pa šli s Tijo mal v mesto in zagleda ona kip B.Kidriča pri CD. In njej nič jasno, kaj je to zdej pa me vpraša, če je začaran. Ja, to je pa vpliv risanke-Trnjulčica. user posted image Pa take prbija zdej, da bi lahk knjigo smešnic napisala. Nika pa sveda vse ponavlja za njo.

Čestitam za desetko!user posted image  Mata pa kičast datum!user posted image  Uživajta danes!

user posted image user posted image user posted image  Tija ga seka!
Lia je danes za zajtrk atiju prodala laž, da sva dogovorjeni, da greva jutri spet v kino!user posted image  Huliganka. Klasična!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
18.8.2011 12:47:28   
Najaa
Huligan, kak mi je smešno to prebrat! user posted image
Joj sej res Tulipan, ti maš pacifista doma, ko se po trebuhu vleče haha. user posted image

Ne vem, kaj mi je danes, ampak komaj čakam, da grem po Niko in da bomo skupaj. user posted image Mal sem nostalgična. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3587
18.8.2011 12:56:35   
trezika
Joj, kam ti dnevi tako hitro šibajo.... kaj bi šele bilo, če bi v službo hodila user posted image user posted image user posted image jutri greva z vlakom na Koroško, pa pride v nedeljo ati po naju... tako da šibam zdaj v miru nekaj cot skupaj nametat user posted image  pridem nazaj....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
18.8.2011 13:03:02   
Tulipan12

Huligan, kak mi je smešno to prebrat! user posted image
Joj sej res Tulipan, ti maš pacifista doma, ko se po trebuhu vleče haha. user posted image

Ne vem, kaj mi je danes, ampak komaj čakam, da grem po Niko in da bomo skupaj. user posted image Mal sem nostalgična. user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
18.8.2011 13:05:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Joj, kam ti dnevi tako hitro šibajo.... kaj bi šele bilo, če bi v službo hodila user posted image user posted image user posted image jutri greva z vlakom na Koroško, pa pride v nedeljo ati po naju... tako da šibam zdaj v miru nekaj cot skupaj nametat user posted image  pridem nazaj....

Točno to se jaz vsak dan sprašujem. Tak mi hitro mine, pa še zdaleč nimam vse pošlihtano doma kot bi se spodobilo za nekoga brez službe. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
18.8.2011 13:06:30   
Tulipan12

Ja, res gre vse prehitro! Ko sem gledala zadnjič Lio na kolesu, sem se prav zamislila kak leti ta čas, mi je prava mala punčka gor zgledala. Po otrocih se najbolj vidi, da čas kar drvi.user posted image
Se Maruša rada vozi z vlakom? Lia jih obožuje!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
18.8.2011 13:13:47   
Tulipan12

Točno to se jaz vsak dan sprašujem. Tak mi hitro mine, pa še zdaleč nimam vse pošlihtano doma kot bi se spodobilo za nekoga brez službe. user posted image

Če jaz trenutno spadam v to kategorijo, me je lahko res sram. Ker imam namreč še en kovček napol poln in mi še ni uspelo stvari posortirat. So neuporabljene, ampak moram pregledat, če je kaj za odstranit (prerastli) in če je kaj tako zelo poletnega, da ne bom jaz več letos oblekla, pa enostavno ne najdem časa za to. Imam ga pa v spalnici, tak da ko mi Luka spi, pa nočem tam nekaj ropotat. V glavnem, bljak je to gospodinjstvo, ki se ti tak al tak nikoli ne obrestuje in je vedno začaran krog umazanega perila, praha, posode, kuhanja, da se o večjih posegih sploh ne menimo.

Naja moj malček ni več nič kaj na trebuhu, samo šiba okoli po vseh štirih in komaj čaka nekaj, kjer se lahko dviguje na noge, da ga mama potem dol vleče!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
18.8.2011 13:20:13   
Najaa
Eh ja, po dopustu se tudi meni še kakšna potovalka par dni valja po dnevni. Se mi ne da, sploh ko je sam pranje v igri. user posted image
Po vseh štirih? Še malo pa bo drvel po dveh. Meni je od 6m do enega leta najhitreje minilo, ker se je največ dogajalo. Vsak dan je odkrila kaj novega, kaj novega obvladala. Zdej pa že kolo ja. Kakšnega pa ima Lia? Nika je mela do dveh dni nazaj še trokolesnik in ravno sem razmišljala, da ji bo treba eno kolo kupit, ko se je trokolesnik pri belanci razmajal in se zlomil. user posted image user posted image Tako da bo dobila novega.

Neposredna povezava do sporočila: 3593
18.8.2011 13:39:13   
trezika

Ja, res gre vse prehitro! Ko sem gledala zadnjič Lio na kolesu, sem se prav zamislila kak leti ta čas, mi je prava mala punčka gor zgledala. Po otrocih se najbolj vidi, da čas kar drvi.user posted image
Se Maruša rada vozi z vlakom? Lia jih obožuje!

ja, ful jih obožuje... pa od naše hiše v grabo ful lepo vidiš progo in vsak vlak... in kar nekajkrat dnevno slišim: mamiiiiiiiiiiiii, vlaaaak se pelje user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3594
18.8.2011 13:47:46   
Tulipan12

Eh ja, po dopustu se tudi meni še kakšna potovalka par dni valja po dnevni. Se mi ne da, sploh ko je sam pranje v igri. user posted image
Po vseh štirih? Še malo pa bo drvel po dveh. Meni je od 6m do enega leta najhitreje minilo, ker se je največ dogajalo. Vsak dan je odkrila kaj novega, kaj novega obvladala. Zdej pa že kolo ja. Kakšnega pa ima Lia? Nika je mela do dveh dni nazaj še trokolesnik in ravno sem razmišljala, da ji bo treba eno kolo kupit, ko se je trokolesnik pri belanci razmajal in se zlomil. user posted image user posted image Tako da bo dobila novega.

Lia ima tistega najmanjšega. Jo bom slikala, pa sliko gor pripopala, ko bom utegnila. Saj bi filmček dala kak se pelje, pa ga ne znam.user posted image  Lia je marca dobila poganjalčka in ga obvlada v nulo, full šiba, noge v luft, skačeuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa sta ji babi in dedi kolo kupila in se je z njim zapeljala kot da se že vozi ne vem kak dolgo. Moti me edino, da ima pomožna kolesa, ampak jih mora imet, ker ne segne z nogicami do tal. Mislim pa, da je ravnotežje super natrenirala s poganjlačkom.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
18.8.2011 13:50:22   
Tulipan12
http://www.sportnalinija.net/otrosko-kolo-tigress-12

evo, tega ima Lia!

Neposredna povezava do sporočila: 3596
18.8.2011 13:52:45   
Tulipan12
Je rekla tašča, da je vzela nevtralno barvo, da bo še za Luko????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če pa ima vse detajle pinki!!!user posted image user posted image user posted image  Lii full paše, za Luko bomo pa se še fejst pogajali!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3597
18.8.2011 13:53:59   
Tulipan12
Dete spi. Grem zdaj oni kovček v dnevno odpeljat in ga posortirat, da ne bo zgledalo, da nič ne delam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3598
18.8.2011 13:57:14   
Najaa

http://www.sportnalinija.net/otrosko-kolo-tigress-12

evo, tega ima Lia!

Pa ji je ta lepo prav? Se da sedež kej zvišat?
No takega bo Nika dobila sam drugo firmo.

Neposredna povezava do sporočila: 3599
18.8.2011 14:01:30   
KOKICA32
Oj, sem nazaj...

Tulipan, hvala za vse info o EA...nič ne bom več spraševala, kar tako bom šla tja. Pa saj me vse tolažijo, da je drugič brezveze EA jemati, ker gre vse bolj gladko. Pa berem knjigo, ki si mi jo svetovala- Modrost rojevanja. Sicer strani bolj počasi obračam, ker res ne utegnem.user posted image

Ful je vroče, sedaj sem po mestu hodila izključno po senci pa sem vseeno prišla v pisarno kuhana kot riž.

Trezika, lepo, da gresta spet malo uživati. user posted image Valentin pa se še ni peljal z vlakom, niti busom ne, bo treba še to sprobati. Sem imela namen vse to izvesti med tem zadnjim dopustom pa ni šlo skozi, pa še vreme je ful sračkalo.

Na morje bi še šla.user posted image   Mi je sodelavec ponudil prikolico v Rovinju v septembru, pa ne vem, če ne bom izkoristila te ugodnosti.user posted image

Najaa- čestitke za obletnico user posted image user posted image user posted image Pa lepo preživite dan. Midva sva imela 01.08. 18 let. Sva postala polnoletna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......