Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.8.2011 22:25:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ne vem za to, da bi jim kaj pošiljal... Super za Lio!!! Kako dolgo pa traja film? A je sinhroniziran?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.8.2011 22:28:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ou jeeee!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 17.8.2011 22:37:55 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.8.2011 23:17:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
Čer! kokica, ja saj to je tisto potrdilo. Jaz sem poklicala, povedala, da sem 2009 rodila in bila takrat o vsem seznanjena in so me naročili na sestanek. Tam sem dobila potrdilo za EA, oz. tisti neki obrazec, da sem zdrava in seznanjena z vsemi morebitnimi posledicami in je to to. Potrdilo iz MŠ pa sem itak imela v materinski kr zraven. smrkci so sinhronizirani, trajajo pa cca 2 uri. Lia je bila full navdušena, predvsem nad dejstvom, da je lahko stopila v magični svet kina, da je z mamo preživela 2 uri ob gledanju filma in zobanju kokic. Res je bila full pridna, proti pričakovanjem. Sedela je kot bubica, če je bilo bolj glasno, sem jo malo po rokici pobožala, pa se mi je zdela kar mirna. Imela je 3D očala, najprej ji jih nisem mislila daz, potem pa sem videla, da so efekti lepi in ne strašljivi in si jih je dala gor in z njimi gledala. Malo je hotla zajokat, ko sem ji rekla, da je konec in da gremo , pa sva šli plišastega štrumfa kupit in je bilo ok. Srečali Persido in Taso, ki sta verjetno še kje na kakem pirčku, SREČNICI! Tudi mi zbiramo slikice, ampak smo slabi z Merkatorjem, če kaj dobim viška povem, če bo imela katera druga kak višek, pa se priporočam. Imam pa ogromno Disneyevih, če katera rabi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 7:56:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober dan! Seveda sem spet prva. Včeraj sem še vse lepo zlikala, no D. srajce in hlače, svojih stvari pa ne, ker se mi ni več dalo. Tulipan, samo jaz sem hodila v Bistrico v MŠ, misliš, da bo to tudi veljalo? No, saj bom videla 29.-tega. Super za kino, aha kokice sta imeli, dobra ideja, to bi verjetno tudi Valentina na stolu obdržalo. Verjetno bomo tudi mi šli, samo ne vem, če bo imel očala gor, ker ga vse moti kar ima na glavi, tudi klobučki,... Ampak teh 3D filmov, se ne da brez njih gledati, ker je slika malo zamaknjena. Vsaj tako se je nama zdelo, ko sva gledala Avatar. Danes imam ful naporen dan, no zame bo, ker sem pač . Upam, da zdržim! Pa še ful vroče bo. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 10:10:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Sem dvakrat objavila, da bo zgledalo, da full čvekamo nekaj mi šteka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 10:14:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Eeee. babe žabe. Ne folgam vas prebrat. Morm zdaj v službo. Nena dost klepetajte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 12:23:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Eh, po mojem to nima veze kam si hodila v MŠ. Če pa bodo karkoli komplicirali, pa pokliči kdaj je zdaj MŠ, pa ono predavanje o EA, pa greš samo tisto uro poslušat in rešiš zadevo. Ampak res mislim, da niso tako malenkostni. Nehaj likat, ne boš imela mesec pred porodom kaj za delat! Že maš kaj pripravljeno za novo šefico družine? Kaka finta mi je, da boš dobila pupo, sem te navajena o moškem spolu govorit! Vroče pa je za znoret! Se mi zdi, da sem pred morjem lažje prenašala, zdaj pa sem kr cele dneve v spodnjem perilu doma, ker mi je grozno! Nosečke, to vam ne zavidam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 12:23:26
|
|
|
|
trezika
|
Dan!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 12:32:38
|
|
|
|
Najaa
|
Dan. Lep dan,z mojim imava obletnico in čaka nas lepo popoldne. Zjutraj sva pa šli s Tijo mal v mesto in zagleda ona kip B.Kidriča pri CD. In njej nič jasno, kaj je to zdej pa me vpraša, če je začaran. Ja, to je pa vpliv risanke-Trnjulčica. Pa take prbija zdej, da bi lahk knjigo smešnic napisala. Nika pa sveda vse ponavlja za njo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 12:34:18
|
|
|
|
Tulipan12
|
Prejšnji post sem že zjutraj napisala, pa me je ven metalo, ampak mi je ratalo ga zdaj skopirat. No, zato piše dobro jutro. Danes je full vroče in sva že iz sprehoda. Pa huligan noče spat, da bi imela malo mira in kaj naredila. Vsepovsod ga je polno, sem že pozabila kako je to, ko se ti nekaj sedemkilskega mota med nogami! Kaj kuhate v teh dneh? Jaz sem brez idej in apetita, ampak so drugi člani kr lačni!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 12:41:27
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dan. Lep dan,z mojim imava obletnico in čaka nas lepo popoldne. Zjutraj sva pa šli s Tijo mal v mesto in zagleda ona kip B.Kidriča pri CD. In njej nič jasno, kaj je to zdej pa me vpraša, če je začaran. Ja, to je pa vpliv risanke-Trnjulčica. Pa take prbija zdej, da bi lahk knjigo smešnic napisala. Nika pa sveda vse ponavlja za njo. Čestitam za desetko! Mata pa kičast datum! Uživajta danes! Tija ga seka! Lia je danes za zajtrk atiju prodala laž, da sva dogovorjeni, da greva jutri spet v kino! Huliganka. Klasična!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 12:47:28
|
|
|
|
Najaa
|
Huligan, kak mi je smešno to prebrat! Joj sej res Tulipan, ti maš pacifista doma, ko se po trebuhu vleče haha. Ne vem, kaj mi je danes, ampak komaj čakam, da grem po Niko in da bomo skupaj. Mal sem nostalgična.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 12:56:35
|
|
|
|
trezika
|
Joj, kam ti dnevi tako hitro šibajo.... kaj bi šele bilo, če bi v službo hodila jutri greva z vlakom na Koroško, pa pride v nedeljo ati po naju... tako da šibam zdaj v miru nekaj cot skupaj nametat pridem nazaj....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 13:03:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Huligan, kak mi je smešno to prebrat! Joj sej res Tulipan, ti maš pacifista doma, ko se po trebuhu vleče haha. Ne vem, kaj mi je danes, ampak komaj čakam, da grem po Niko in da bomo skupaj. Mal sem nostalgična.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 13:05:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Joj, kam ti dnevi tako hitro šibajo.... kaj bi šele bilo, če bi v službo hodila jutri greva z vlakom na Koroško, pa pride v nedeljo ati po naju... tako da šibam zdaj v miru nekaj cot skupaj nametat pridem nazaj.... Točno to se jaz vsak dan sprašujem. Tak mi hitro mine, pa še zdaleč nimam vse pošlihtano doma kot bi se spodobilo za nekoga brez službe.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 13:06:30
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Joj, kam ti dnevi tako hitro šibajo.... kaj bi šele bilo, če bi v službo hodila jutri greva z vlakom na Koroško, pa pride v nedeljo ati po naju... tako da šibam zdaj v miru nekaj cot skupaj nametat pridem nazaj.... Ja, res gre vse prehitro! Ko sem gledala zadnjič Lio na kolesu, sem se prav zamislila kak leti ta čas, mi je prava mala punčka gor zgledala. Po otrocih se najbolj vidi, da čas kar drvi. Se Maruša rada vozi z vlakom? Lia jih obožuje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 13:13:47
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika Joj, kam ti dnevi tako hitro šibajo.... kaj bi šele bilo, če bi v službo hodila jutri greva z vlakom na Koroško, pa pride v nedeljo ati po naju... tako da šibam zdaj v miru nekaj cot skupaj nametat pridem nazaj.... Točno to se jaz vsak dan sprašujem. Tak mi hitro mine, pa še zdaleč nimam vse pošlihtano doma kot bi se spodobilo za nekoga brez službe. Če jaz trenutno spadam v to kategorijo, me je lahko res sram. Ker imam namreč še en kovček napol poln in mi še ni uspelo stvari posortirat. So neuporabljene, ampak moram pregledat, če je kaj za odstranit (prerastli) in če je kaj tako zelo poletnega, da ne bom jaz več letos oblekla, pa enostavno ne najdem časa za to. Imam ga pa v spalnici, tak da ko mi Luka spi, pa nočem tam nekaj ropotat. V glavnem, bljak je to gospodinjstvo, ki se ti tak al tak nikoli ne obrestuje in je vedno začaran krog umazanega perila, praha, posode, kuhanja, da se o večjih posegih sploh ne menimo. Naja moj malček ni več nič kaj na trebuhu, samo šiba okoli po vseh štirih in komaj čaka nekaj, kjer se lahko dviguje na noge, da ga mama potem dol vleče!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 13:20:13
|
|
|
|
Najaa
|
Eh ja, po dopustu se tudi meni še kakšna potovalka par dni valja po dnevni. Se mi ne da, sploh ko je sam pranje v igri. Po vseh štirih? Še malo pa bo drvel po dveh. Meni je od 6m do enega leta najhitreje minilo, ker se je največ dogajalo. Vsak dan je odkrila kaj novega, kaj novega obvladala. Zdej pa že kolo ja. Kakšnega pa ima Lia? Nika je mela do dveh dni nazaj še trokolesnik in ravno sem razmišljala, da ji bo treba eno kolo kupit, ko se je trokolesnik pri belanci razmajal in se zlomil. Tako da bo dobila novega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 13:39:13
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Joj, kam ti dnevi tako hitro šibajo.... kaj bi šele bilo, če bi v službo hodila jutri greva z vlakom na Koroško, pa pride v nedeljo ati po naju... tako da šibam zdaj v miru nekaj cot skupaj nametat pridem nazaj.... Ja, res gre vse prehitro! Ko sem gledala zadnjič Lio na kolesu, sem se prav zamislila kak leti ta čas, mi je prava mala punčka gor zgledala. Po otrocih se najbolj vidi, da čas kar drvi. Se Maruša rada vozi z vlakom? Lia jih obožuje! ja, ful jih obožuje... pa od naše hiše v grabo ful lepo vidiš progo in vsak vlak... in kar nekajkrat dnevno slišim: mamiiiiiiiiiiiii, vlaaaak se pelje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 13:47:46
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh ja, po dopustu se tudi meni še kakšna potovalka par dni valja po dnevni. Se mi ne da, sploh ko je sam pranje v igri. Po vseh štirih? Še malo pa bo drvel po dveh. Meni je od 6m do enega leta najhitreje minilo, ker se je največ dogajalo. Vsak dan je odkrila kaj novega, kaj novega obvladala. Zdej pa že kolo ja. Kakšnega pa ima Lia? Nika je mela do dveh dni nazaj še trokolesnik in ravno sem razmišljala, da ji bo treba eno kolo kupit, ko se je trokolesnik pri belanci razmajal in se zlomil. Tako da bo dobila novega. Lia ima tistega najmanjšega. Jo bom slikala, pa sliko gor pripopala, ko bom utegnila. Saj bi filmček dala kak se pelje, pa ga ne znam. Lia je marca dobila poganjalčka in ga obvlada v nulo, full šiba, noge v luft, skače , zdaj pa sta ji babi in dedi kolo kupila in se je z njim zapeljala kot da se že vozi ne vem kak dolgo. Moti me edino, da ima pomožna kolesa, ampak jih mora imet, ker ne segne z nogicami do tal. Mislim pa, da je ravnotežje super natrenirala s poganjlačkom.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 13:52:45
|
|
|
|
Tulipan12
|
Je rekla tašča, da je vzela nevtralno barvo, da bo še za Luko???? če pa ima vse detajle pinki!!! Lii full paše, za Luko bomo pa se še fejst pogajali!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 13:53:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dete spi. Grem zdaj oni kovček v dnevno odpeljat in ga posortirat, da ne bo zgledalo, da nič ne delam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 18.8.2011 14:01:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oj, sem nazaj... Tulipan, hvala za vse info o EA...nič ne bom več spraševala, kar tako bom šla tja. Pa saj me vse tolažijo, da je drugič brezveze EA jemati, ker gre vse bolj gladko. Pa berem knjigo, ki si mi jo svetovala- Modrost rojevanja. Sicer strani bolj počasi obračam, ker res ne utegnem. Ful je vroče, sedaj sem po mestu hodila izključno po senci pa sem vseeno prišla v pisarno kuhana kot riž. Trezika, lepo, da gresta spet malo uživati. Valentin pa se še ni peljal z vlakom, niti busom ne, bo treba še to sprobati. Sem imela namen vse to izvesti med tem zadnjim dopustom pa ni šlo skozi, pa še vreme je ful sračkalo. Na morje bi še šla. Mi je sodelavec ponudil prikolico v Rovinju v septembru, pa ne vem, če ne bom izkoristila te ugodnosti. Najaa- čestitke za obletnico Pa lepo preživite dan. Midva sva imela 01.08. 18 let. Sva postala polnoletna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Triki za odvajanje od plenic glede na astr...Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......