KOKICA32
|
Dobro jutro! Smrkci- A gresta na 3D? Tak vedno nakupujem v Marcatorju, sedaj pa imajo še štrunfe, pa smo tak vsi veseli, pa čeprav so sedaj že kosmati. Tasa, poznam to nenehno zvonjenje telefona, ja. Tudi pri nas je tako, no letos na morju je bilo malo boljše, ker mu je sodelavka res vse klice preusmerila k drugim, ampak kaj, ko je šel ves naspidiran dol, živčen in niti po 14 dnevih ni niti malo pozabil na toto kurčevo službo. Sedak, ko smo bili na Češkem, pa tak spet isto. Tudi jaz mislim, da ga bomo nekje v UKC obiskovali ali pa mene, če se ne bo meni prvi vtrgalo. Ko bo še drugi tukaj in njega ne bo doma, ko ga bom najbolj potrebovala. Vrtec- mi imamo nahrbtnik in torbo (izdelala Ana B.), čeprav ima tam predalček zase, mi pride prav, da tja nosim plenice, robčke, flaško (ko jo je še imel)...Oblačil nimamo označenih, tam ima eno rundo za preoblečti, če se umaže ali polije, ima copatke dr. Harvey (trdi, prodajajo jih v Alpini,...), drugače pa nič kaj posebnega...Aja pa na začetku smo morali tja prinesti 100 toaletnih robčkov za nos,...Vse boš lahko sproti nosila, ni panike, le copate naj ima 1. dan. Pri nas nekih svojih igrač ne dovolijo, le če ima kako ninico samo za spanje, potem to lahko ima a je so spanja shranjeno v predalu, ....Vprašale te bodo za kakšno posebnost pri otroku, ki jo je dobro vedeti in so bodo to zapisale (npr. kako zaspi, kaj ne je rada, s čim se najraje ukvarja,...). Le pogumno. Solze bodo, tvoje ziher a bodo v 14 dnevih izvenele, ker bo Lia rada hodila v vrtec.
|