trezika
|
Jaz pa sem spet žalostna zdaj pa sem začela močno dvomit, da bo sestra dovolj močna, da bo izpeljala to zdravljenje in ostala zdrava danes so strica klicali iz zavoda, da gre že jutri v komuno, ampak sestra noče it... in očitno je z njo fejst hudo, da jo že po enem tednu dalje pošiljajo... prvo je bilo rečeno, da bo en mesec v Ljubljani, pa niti en teden ni... pa zadnjič, ko je mama njeno pismo dobilo, s ful lepimi in pozitivnimi besedami, mi smo itak vsi po vrsti nasedli.... pa sem danes izvedela, da ga sploh ni direkt mami poslala, ampak prek nekega kolega, ki ga je mami prinesel.... je bila sicer njena pisava, ampak brez kuverte.... in še enkrat pravim, da je mama čist preveč dobra, ima v sebi čist preveč ljubezni, sestra pa to ve v svojo korist obračat.... saj je mama tudi ful jezna in žalostna, da je bila spet tako naivna..... eh, naj gre vse skup v 3 P.M. zdaj je šel stric na ta zavod, se pogovorit s terapevti in s sestro... ker če ne gre dalje, potem ne vem kam bo šla... ker je tu v Lj ne bodo več imeli, terapevtka je rekla, da ne popušča, takšne pa je od domačih tudi nihče ne bo imel... če pa bo šla k tem njenim "kolegom", pa se ji tako nič dobrega ne piše..... za znoret.... celi čas že jokam se opravičujem, ker vam tu gor težim, ampak moram dat malo iz sebe....
|