|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
30.7.2011 9:27:58   
lananai
kilce - na zadnjem tehtanju +6kg. Če bi blo tko, kot pri prvorojenki, grem lahko že skor rodit. user posted image

kozmetika - mi smo imeli zelo dolgo kar trdo milo. Pa seveda kremo za ritko in olje za po kopanju. To je vse.

popek - mi je čistila patronažna, midva sva kar z vodo.

oblekice - nisem kupila še čisto nič user posted image . Neki bom dobila, neki bom od tamale ponucala. Ko bom vidla, kaj vse imam, bom šla v jesensko kolekcijo še kaj po nakupih. user posted image Bom pa sigurno za začetek kupovala le 56. Mogoče kaj celo 50, če bo velika številka. Prva user posted image se je rodila s 47cm, tko da ne pričakujem lih neki velikega dojenčka.

(odgovor članu anna_)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
30.7.2011 9:36:13   
pikomiko
Helov.

Punce v šoli za starše so nam rekli, da je bolje da doma uporabljamo za popek alkohol, ker izhlapi in se posuši, fiziološka pa pusti vlago v gubici in se rado kaj vname. V porodnišnici čistijo s fiziološko ampak tam je zdravnik takoj na dosegu oz. on preverja. Odločitev je vaša. Jaz bom uporabljala alkohol.
Za pranje perila nam je bilo naročeno pa tako: praška malo, mehčalca in osvežilnih robčkov do 3.meseca NE. Prav tako ne smeš sušit perila na radjatorju. Če imate sušilca so cotike mehke ravno tako brez mehčalca.

Jest imam nekaj 56 in nekaj 62, bomo (bodo) dokupili po rojstvu, ker ne vem kako velik bo našuser posted image . Po trebuhu sodeč je že zdej velik.user posted image

Za sladkor sem pa slišala, da so se pred kakšnim mesecem preselili v klinični center in je tam nosečnicam bolj prijazno(predvsem zračno).

user posted image lepo bodite.

(odgovor članu anna_)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
2.8.2011 11:03:23   
Atko
Pozdravljene dame!

Vem da morda to ni ravno pravo mesto, ampak vseeno NUJNO potrebujem vašo pomoč.

Z mojo drago septembra pričakujeva najin prvi naraščaj in sva dala skupaj že vse od nuhalne svetline do 3D ter vseh ostalih "radosti", ki spadajo zraven (brez zamere, ker pišem v dvojini, vendar moja draga pravi, da imam včasih hujše simptome kot ona user posted image ).

V glavnem, pripravil sem ji prav posebno darilo oz. presenečenje, pa me (preden ji ga razkrijem) zanima vaše mnenje, ker ste na istem čolnu kot ona - upam, da medtem ne bo slučajno ravno zašla na ta forum.  Ogledate si ga lahko na tej povezavi:

http://video214.com/play/YUT818uaPJzxVFvfGaNkrQ/s/dark

Zelo bom vesel kakršnekoli pripombe, mnenja ali predloga!

V naprej hvala za pomoč in srečno pri vsem kar vas še čaka...

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
2.8.2011 12:29:29   
Mica Potica
Živjo Atko,

zelo lepo darilo. Malo moških je tako pozornih, da bi pripravilo kaj podobnega. Jaz bi bila zelo vesela takšnega darila in zagotovo še jokala zraven.

Zaprosil si za predlog: pesem je zelo lepa.  Pravijo, da si otročiček v trebuhu zapomni pesem, ki jo mami večkrat posluša in ga pomiri ko je dojenček.  Morda ji zraven pokloniš tudi kakšno pesem.  Pesem se ji bo zelo vtisnila v spomin in jo morda tudi pomirila ob rojevanju..  Odloči se pa sam. Skratka, ko je moj mož, ki nima ravno posluha za petje začel prepevati pesem "Mamica je kakor zarja" sem se začela cmeriti kot bi bil najhujši naliv. Rekel je, da je to njegova pesmica za pupo. Od takrat naprej skoz pojemo to pesmico in naša pupa se takoj pomiri. Pesem je sicer bolj otroška, ampak mene je najbolj ganilo besedilo, predvsem pa, da se je moj to spomnil in mi to "podaril". 
Z izbiro kakšne takšne pesmi in da vneseš še besedilo, da je to "vaša" skupna pesem, bi pri meni zadel v center.

pohvale za takšen trud.

Ne pozabi pa pripravljati še takšnih presenečenj na temo rojstva in kasnejših dogodkov.  To so lepi spomini, ki jih radi gledajo tudi stari starši.

(odgovor članu Atko)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
2.8.2011 14:19:27   
frutolino
Ja atko to je pa zelo lepo od tebe! Upam, da svoja draga to ceni!user posted image

No jaz se nisem že dolgo javila, ker vse poteka OK, pa mal dopusti vmes, pa urejanje kopalnice itd, pa čas hitro mine!user posted image
No jaz sem v 30T 3D in sem imela v ponedeljek pregled! Naš pikec je super ima 1750g in je čisto po tabelcahuser posted image . To je zame super novica, saj mamicam, ki imajo gestacijski diabetes lahko otročki preveč zrastejo. Ja malo se pazim kaj jem, da nimam previsokega sladkorja, kar redno tudi preverjam na pregledih v diabetološki ambulanti!
Sem pa trenutno na -2kg kot pred nosečnostjo ampak to je zaradi moje začetne teže (prevelike) in diabetesa super! Važno je, da hodim redno na UZ kjer skozi spremljajo razvoj mojega pikiča in, da imam sladkor pod kontrolo!user posted image
Kar se tiče ostalih stvari pa rihtam počasi. papirji za porodniško čakajo v službi na potrditev in jih morem do konca meseca odnest na SCD!
Nekaj oblekic že imam od taprve princeske (kar ni bilo roza), nekaj stvari še dobim, nekaj pa sem tudi že kupila in še bom!
Septembra bom naročila voziček. Posteljico in prevajalno imam že od prej in jih samo postavim v spalnico!
Zdaj si grem sprintat seznamček vseh porebnih stvari za novorojenčka, da bom lahko sproti kljukala kaj že imam!
Delam tudi nekaj za faks, ker iamm konec meseca izpit pa rabim naredit še seminarsko nalogo! Ampak mi ni v tako breme. Vbistvu mi kar paše, da delam kaj drugačnega, saj sem že od marca meseca doma na bolniški!
Ta veliko princesko imam na počitnicah pri babici, ati je ves čas v službi zato imam doma blagi mir in tičino! Včash kar paše! :)

No božajte bušije in pa pa!user posted image

frutolino

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
2.8.2011 14:42:04   
oktober11
atko zelo, zelo lepo.. sem se kar raznežila poleg user posted image

frutolino oooooo, ti maš pa že težkega pikeca, hehe. vidim da vas že dosti ve, kako težke user posted image imate. upam, da 22.8. ginekologinja tudi meni UZ naredi, pa da malo podebatiramo kak pa kaj.

pri meni nič novega, brcamo in migamo. danes se prične šola za starše, tak da bodo zanimivi tedni. in vsaki dan smo bližje našim user posted image

izkoristite ta sončni dan, ki ga že dolgo ni bilo user posted image user posted image

(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
2.8.2011 14:47:27   
špelca marelca 1
zdravo punce - kako smo kaj!
mi smo srečno z dopusta prišli domov, malo oprat potem pa še enkrat do konca avgusta. user posted image
zanima me če še katera čuti bolj premike (kot bi se skala valila user posted image ) po trebuhu kot pa brcike?
Čez dan prav redko čutim brcike pa me mal skrbi če je to cool...... ima še katera podobne občutke?

lepo bodite.....

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
2.8.2011 22:44:50   
*lenc@*
atko - zelo lepo, da si vzameš čas za te stvari! fajn...

špelca marelca - razumem te
jaz sem bila prvičuser posted image  čist panična, full malo sem čutila user posted image , zdaj drugič je enako. Ne poznam občutka močne brce, pa da ne vem kaj vse izstopi iz trebuha... Moj G me je pomiril - važno, da se čutijo gibi, intenzivnost ni važna. Pa moram reči, da je tudi čez dan večino mirno, malo začutim na vsake nekaj časa in to je to. ravno zato sem si kupila angel sound, da se pomirim.
In ja, tudi pri tej user posted image  čutim nežne premike, ne bum...
Prvič je bilo enako in vse je bilo OK. Tudi pri tebi jeuser posted image .

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 2.8.2011 22:46:54 >

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu špelca marelca 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
2.8.2011 22:50:30   
*lenc@*
vidim, da pišete o teži
v 31.t sem imela UZ in user posted image  je imela 1990 guser posted image user posted image . Pričakujemo 4kilašico. in to veliko. MOj je velik, jaz majhna in G me je prav vprašal po kom bi to lahko bilouser posted image .

Enako mi je govoril prvič pa je imela 3300 5 dni čez rok, tak da ... še je upanje, da ne bo pre-hudo.

Rodila pa sem zelo hitro in še enkrat podpišem za tak poroduser posted image user posted image .

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.8.2011 7:59:08   
špelca marelca 1
*lenc@* hvala za mnenje o premikih.
a si drugače kadilka? zdejle mal spremljam porode pa kilaže - mislim saj ni lažjega otroka od 4 kg .....
pravijo pa da se kadilkam (tudi če v nosečnosti ne kadijo) rojevajo lažji otroci.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.8.2011 12:59:12   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Mica Potica

Živjo Atko,

zelo lepo darilo. Malo moških je tako pozornih, da bi pripravilo kaj podobnega. Jaz bi bila zelo vesela takšnega darila in zagotovo še jokala zraven.

Zaprosil si za predlog: pesem je zelo lepa.  Pravijo, da si otročiček v trebuhu zapomni pesem, ki jo mami večkrat posluša in ga pomiri ko je dojenček.  Morda ji zraven pokloniš tudi kakšno pesem.  Pesem se ji bo zelo vtisnila v spomin in jo morda tudi pomirila ob rojevanju..  Odloči se pa sam. Skratka, ko je moj mož, ki nima ravno posluha za petje začel prepevati pesem "Mamica je kakor zarja" sem se začela cmeriti kot bi bil najhujši naliv. Rekel je, da je to njegova pesmica za pupo. Od takrat naprej skoz pojemo to pesmico in naša pupa se takoj pomiri. Pesem je sicer bolj otroška, ampak mene je najbolj ganilo besedilo, predvsem pa, da se je moj to spomnil in mi to "podaril". 
Z izbiro kakšne takšne pesmi in da vneseš še besedilo, da je to "vaša" skupna pesem, bi pri meni zadel v center.

pohvale za takšen trud.

Ne pozabi pa pripravljati še takšnih presenečenj na temo rojstva in kasnejših dogodkov.  To so lepi spomini, ki jih radi gledajo tudi stari starši.

Se bom kar tule podpisala. Zelo lepo. Če bi to moj naredil zame, bi jokala kot dež... od sreče... user posted image

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.8.2011 13:00:27   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*
Rodila pa sem zelo hitro in še enkrat podpišem za tak poroduser posted image user posted image .

Tudi jaz. Dobre 2 tedna prej, hitro in 2910g, 47cm, obseg glavice 34cm.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.8.2011 18:50:53   
pikomiko
Ohoj.

Jaz sem danes iz pregleda, spet razočarana. Sicer mi je naredila UZ (3.) ampak zraven ni povedala nič, razen tistega, kar sem jo jaz vprašala. Ko sem vprašala koliko je že user posted image velik, je rekla: VELIK. Pozabila pa sem vprašat, če spol drži. Sem se spomnila, ko sem bila že dol iz postelje pa je rekla: ja žal niste nič rekla. Doma sem pogledala mat. knjižico, mi pa celo nič ni vpisala UZ-ja. Za znoret.

Hellp me: kje v Lj delajo samoplačniške preglede, ker bom šla, da bom pomirjena.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.8.2011 19:37:50   
marelicadoo
ojla

ti smola

moja kolegica bila pri dr. Pušenjaku -čist na lastno pest in je bila zadovoljna nadvse - si je vzel čas ji vse razložil skratka zvedela je vse kar ji je padlo na pamet ni mu bilo problem odgovarjat na njena vprašanja - skratka ona pravi da je car

moja izkušnja z njim je tudi zelo dobra - mi je delal AC v ljubljanski porodnišnici in ko sem ga vprašala če je moj lahko zraven ko mi bo delal ultrazvok - da vidi malega ker do takrat še ni bil nikol z menoj in je rekel ni problema sam v času posega bo pa šel ven - sem rekla itak ni problema ampak je bil skoz zraven in ni sploh nič kompliciral

tako da jaz ti svetujem njega

za naprej pa najboljše da menjaš ginekologa - ker tole sploh ni ničemur podobno

jaz sem s svojo ginekologinjo zadovoljna sploh pa s sestrami - si vzamejo čas sploh zdaj ko sem imela zadnji pregled in sem začela spraševat o poodniški pa o tem - sestra si je vzela pol ure - da mi je razložila kako in kaj, dala mi je vaje za medenico, pa še cifro od partonažne ker mi pripada en obisk preden rodim in glede na to da imam pozno materinsko šolo - slab mesec pred porodom in da je to moj prvi user posted image jo moram še poklicat da se dogovorim za obisk

aja pa da ne pozabim napisat hvala v sem ki ste omenile, da se da dobit stvari na bolhi - sem šla prec v akcijo in najdla ful hud košek za malega in sem ga itak šla takoj iskat in sem čist zadovoljna

zdaj me pa še nekaj zanima glede plenic baje so ene bolj "učinkovite" za punčke in druge za fantke - zdaj me pa zanima kolk je kaj resnice na tem

drugač je pa mali aktiven zelo kar me veseli ker me je bilo mal strah ko smo šli na dopust na Vis in mi je sestra rekla, da naj bom pozorna da bo mali vsaj 10 x na dan brcnil - da se mi javi ampak saj pravim zaenkrat brez težav

tako da čakam na ponedeljek ko imam UZ da ga spet malo vidim user posted image

pozdravček vsem nosečkam

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
4.8.2011 8:23:44   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: marelicadoo
zdaj me pa še nekaj zanima glede plenic baje so ene bolj "učinkovite" za punčke in druge za fantke - zdaj me pa zanima kolk je kaj resnice na tem

Nisem bila posebno pozorna na to oz. še nikoli ni prišlo do tega pogovora med kolegicami. Kupila sem pač tisto, kar je bilo rečeno, da je cenovno in kakovostno najbolj primerno. Za začetek sem probala Müllerjeve in kmalu prešaltala na Pamperove iz Müllerja, ker mali riti moja prva izbira ni ugajala. Zadnje leto sem spet kupovala Müllerjeve in bila zelo zadovoljna (glede na 2,5€ cenejši paket). Za drugega bom najbrž začela isto z Müllerjevimi. Zdaj smo na srečo že 1 mesec brez plenic, tako da nam oktobra ostane le ena pleničasta ritka. user posted image user posted image

(odgovor članu marelicadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
5.8.2011 12:06:40   
pikomiko
Hvala marelicadoo za odgovor.
Tudi jaz sem pomislila na Pušenjaka, tko da se v kratkem naročim. Takoj po porodu bom menjala G. Sestra je fenomenalna, a ona (G) sem brez besed. Če hočem menjat G a to kar mal kličem naokoli, če kje sprejemajo???

Za pleničke glede na spol pa še nisem slišala, da bi ble katere bolj zauser posted image druge pa zauser posted image .

Ja na bolhi se dobi marsikaj koristnega in zelo ohranjenega.

Lep dan

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
5.8.2011 19:00:35   
*lenc@*
ja, bolha, kaj fajnega se včas najde, zdaj v drugo kaj pogledam, prvič sem mogla met vse novo za pupiko, pa pol vidiš, da že ko novo dam pripelješ je rabljeno.user posted image

Zdaj sem kupla povijalno, rabljeno za 100€, drgač je nova skoraj 300€, ni sploh da razmišljaš - pa lepo ohranjena

npr. - čevljev pa ne bi nikoli rabljenih vzela, ker vsak drugače hodi ...

ali pa recimo igralni center za dojenčka - koliko se znuca v enem letu ali še manj kolikor ga rabijo - skor nič
cene pa polovične 

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 5.8.2011 19:09:33 >

R. K.

(odgovor članu špelca marelca 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
5.8.2011 19:05:12   
*lenc@*
špelca marelca - ne, ne kadim, v nosečnosti sploh ne odobravam tega, drgač pa kakšnega tu pa tam

Plenicxe zauser posted image  in user posted image  - fantkom lulček stoji enkrat tako drugič...pa potem mamice iščejo naj variante polenič, v tem je fora, kolegica je zaradi tega kupovala le pampers ene nočne, široke, dober oprijem...

R. K.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
5.8.2011 21:17:04   
frutolino
Jaz sem pa dones mal šopingirala! Nakupla sem pleničke, pa stekleničke, pa dude pa blazince za prsi, pa tetra planičke, itd.
Še mal pa bo seznamšek cel rečrtan! Fali mi samo kozmetika, ki jo bom nabavla v lekarni ter voziček in lupinca in bomo kompletni! Pol pa samo še bebika fali in je komplet popoln :)!

Povejte kako so kaj vaše bebe velike in težke?

frutolino

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
5.8.2011 22:20:46   
Janja506
Zdravo!

No tudi mi smo imeli ta teden nakupovalni. Imamo že vse pripravljeno za dojenčka, zibelke so že sestavljene, sedaj še posteljco sestavimo pa je. Edino v lekarno še morem po kremice za ritko pa za spiranje popka ipd kozmetiko. Naročili smo tudi voziček, ki pa ga dobimo čez dober teden dni.

Kdaj boste ve začele z urejanjem papirjev za novorojenčka (porodniška, otroški dodatek, ipd)?

Neposredna povezava do sporočila: 1645
6.8.2011 10:04:19   
marelicadoo
ojla

kot berem je očitno bil tole teden za nakupovanje

mi smo tudi včeraj nabavli voziček pa previjalno in smo cenovno prišli skoz zelo zelo dobro res da smo se mogli zapeljat v italijo ampak se je splačalo tako da če ima še katera namen nabavit peg perego voziček ji toplo priporočam obisk Italije ker imajo skoraj vse vozičke znižane ker dobijo kmalu novo kolekcijo in potem vse tiso kar imajo na zalogi dajo zelo ugodno sam za primerjavo tolk ko bi mi tu dali za voziček s popustom - smo dobili dol zraven še previjalno mizo pa še kopalni plašček za malega

tako da zdaj imamo ta velike stvari vse čaka pa nas še obisk tosame - za vse pleničke pa gazice pa takšne stavri

glede porodniške - jaz imam že vse urejeno glede na to da se mi začne 04.09.2011 sem že ta ponedeljek nesla papirje na socialno in včeraj sem že dobila odločbo tako glede porodniške kot tudi o tem koliko mi bojo dal evrčkov glede na to da nisem vzela paketa

tako da želim lepo soboto popoldne - moje bo pralno in likalno obarvano ker me čaka gora perila še od dopusta

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
6.8.2011 10:11:25   
Shilou
čestitam za nakupe!!

midva morava še sobico sestavit, voziček že čaka na malega, vzmetnico dobim ta teden, -tako da bo počasi.

Zanima me, če morda veš če se splača po stolček 3v1 PP TATAMIA iti v Italijo, ker pri nas je res drag??

Jaz se  super počutim. Naš mali je ful priden, vprašanje kak bo, ko bo prišel na svet,... Drugače me pa prsi neki bolijo danes,....

nič lepo soboto in uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1647
6.8.2011 11:15:25   
frutolino
Mene tudi zanima kakšne so kaj cene Tatamie v Italiji in kam natančn naj grem v nabavo po voziček PP?

frutolino

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
6.8.2011 11:42:25   
marelicadoo
oj

za dotični voziček nevem ti pa priporočam da mal prečekiraš italijanske spletne trgovine z opremo in boš videla kako in kaj

mi smo gledali za peg perego in tako sem našla tri trgovine ki so jih že prej pohvalil na forumih in pol sva šla v akcijo in je bilo kar res kar so napisali

tako da midva sva vse stvari nabavila v Io bimbo, zraven pa še trgovine Toys in pa Pernatal vse imaš na kupu tako da mal prebrskaj po netu - se najde dosti uporabnih informacij na forumih tako dal prefirbcaj pol pa v akcijo . sva midva isto naredila in ko sva videla ceno na spletu se nama je zdel mal čuden kako je to mogoče isti model pa taka razlika v ceni npr. pri nas cca 700 evorov res da v vseh barvah dol pa za 530 samo v zeleni barvi - ker pač pucajo zalogo in tko pa še znižajo ti pol kar direktno v trgovini - same prodajalke takoj ko vidijo da bi kaj kupil

na forumih kjer sem jaz še firbcala so pohvalili trgovino Tuto per il bambino monofalcon (gorizia) in vmes sva se zapeljala še v scambini-ja in mal pregledala stvari - smo imeli pač malo izleta še zraven

aja pa še za garancijo - dol je z računom dve leti

tako da mal prefirbcaj kako je z tvojo verzijo vozička

pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1649
7.8.2011 7:39:41   
Mica Potica
Živjo,
Janja506 - glede papirjev--> Prej kot 60 dni pred datumom poroda ne moreš nič. Izračunaj si in ko dobiš papirje pri G, lahko greš tja in vse urediš.

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?