oktober11
|
takole, pa se še jaz javim po krajši pavzi pri meni zaenkrat nič novega - trebušček se vedno bolj kaže, pa kar brca in brca. najlepše mi je bilo par dni nazaj, ko se je desno dol od popka trebuh kar izbočil, pa ful trdo je bilo. moj dragi se je prav ustrašil, če mi je kaka bula zrasla drugače pa otročiček najbolj uživa ko se uležem, te pa pokaže vse sposobnosti miganja. včasih je nežen, včasih pa konkretno "grobi". bodoči ati se kar ne more načuditi, kak fejst včasih brcne, in kak to da se ne ustrašim fajni filing, res glede nabavljanja za mi2 sva začela s ta večjimi nakupi. voziček naju že čaka v trgovini, in ko bova hotela ga lahko prideva iskat. sva se odločila naj še kaki mesec tam počaka, da mi2 v miru vse ostale zadeve urediva, ker nonstop neke omare in mize prestavljava. ta vikend sva v baby centru nabavila pojstlo, jogi ter zaščitno podlogo (edino pri posteljnini se nama je ustavilo, rada bi zeleno, pa je v nobeni otroški trgovini niso imeli v takem odtenku kot sva si mi2 zamislila, hehe. ampak ok, to še mava čas). prejšnji vikend sva pa na bolhi našla ful lepo ohranjeno in veliko previjalno mizo, točno tako kot sem si jo zamislila. v trgovini stanejo po 200 €, mi2 sva pa dala za njo 60 €. v njo pa bova skoraj vse sprotne cotike dala. glede cotik in kozmetike bova pa še počakala. za prvo silo imava nekaj bodijev, tetra plenic, nogavičk ter en kompletek, to pa je tudi vse. mam več stvari velikosti 62, ki še jih pred novembrom al pa decembrom ne bomo rabili. ko bo v trgovinah malo večja izbira pa akcija. kupovala bom pa št. 56, ampak ne kaj preveč. prvi mesec bomo več ali manj doma, tak da ne vidim potrebe da bi otroka cele dneve preoblačila, itak bo bolj kot ne spal. mam pa v namenu v začetku septembra oprati cotike in te zadeve. igralna podloga in ležalnik.. ležalnik bova nabavila okrog novega leta, vsaj tako nama je prodajalka v baby centru svetovala, glede igralne podloge pa še nisva odločena. bomo sproti kupovali jaz še nimam nekih bolečin v križu, ker še nimam ful velikega trebuha. tak da normalno 8 ur delam, večinoma v sedečem položaju. pride pa obdobje, ko me utrujenost zdela, te pa se kar v pojstlo dam in dam vse na ignor, tudi telefon zaj sva pomembna mi2 z takole, to bi pa res že preveč zaj blo, tak da še vsem čestitam za fajn opravljene preglede ter zdrave za seznam pa javljam da imam naslednji pregled 22.8. (kar pozno, glede na to da sem imela prejšnji pregled 18.7. lep dan vsem
|