|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
4.8.2011 7:54:19   
candi
Dobro jutro!

Ponudim vam kavico z enim priboljškom, da se malo odkupim za neredno javljanje.
user posted image

Ta teden sem imela morfologijo in je vse tako kot mora bit. Imamo že malo čez pol kile.user posted image Sem pa na +4.5 kg do konca 24. tedna. Zaenkrat mi je tako super. Upam, da bo šlo tudi naprej tako počasi gor, brez kakšnih večjih skokov.user posted image Počutim se odlično, nimam nobenih nosečniških težav.
Glede vozička bi vam svetovala, da pogledate tudi voziček concord neo v pikapolonici, je nekje v tem cenovnem razredu kot jane in ostali, ki ste jih omenjale. Voziček je res top, midva sva ga kupila, pa sploh ni bil na prvotnem seznamu. Zelo lahek, okreten in znižan za 150 eur do konca avgusta. Tako stane zdaj 800 eur. Je pa komplet - športni del, košara in jajčka. Zraven je še dežna prevleka in prevleka za nogice v primeru vetra. Tudi nakupovalna košara je pri tem novem modelu precej povečana. Zloži se zelo na malo in je med najlažjimi.
Drugače smo pa zdaj v fazi nabave opreme.user posted image Počasi bo zmanjkalo artiklov za nabavljat, potem pa preklopimo na oblačila in drobnarije.user posted image Se moram prav bremzat, da ne nakupim nepotrebnih stvari, ker je vse tako lepo za te male škrate.user posted image
Lep dan vam želim punce!!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
4.8.2011 8:30:42   
twiggi
candi: hvala za kavico user posted image in čestitke za dobro opravljeno morfologijo. user posted image

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.8.2011 8:36:48   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa
Ja to mi je jasn da pride nasledni dan ko prideš iz P ni mi pa jasno zakaj bi prej prišla?
Jutri pa kontrola pri G!

To je, če sam hočeš kaj vprašat, se kaj pogovorit. Večina tega ne izkoristi, ti pa pripada.
Dobro opravi danes pri G.

lisicamica, jst mislim, da se pri vozičku dostikrat plača le ime.

candi, hvala za zajtrk. Jst sem si danes privoščila 2 kosa kruha z nutello. user posted image
Drugače pa pri concord vozičku mene moti, da se ga ne da dat v vodoravno (športni del). Če user posted image leži s hrbtom vodoravno, ima nogice pod kotom dvignjene. Športni del je narejen kar iz enega kosa in se ne da regulirat samo naklona naslona, ampak se zarotira kar cel sedež. Vsaj kolikor sem jst vidla pri modelu 2009 ali 2010.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.8.2011 8:37:01   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: mimsi
Jao, sem pa od včeraj doma, ker enostavno nisem mogla več in prav sestavljam se že 2 dni, danes sem spala od pol 9 zjutrej in do 1 popoldne, pa še nisem v redu....uh, uh... pa da ne govorim o srbeči koži...neverjetno me srbi...ma še katera tako težavico?...

Mene je v 1. nosečnosti ful trebuh srbel. Je bilo boljše, če sem si ga mazala z oljem. Tokrat me še ne, tako da si tudi kar malo pozabim mazat. Me je ravno včeraj moj kregal, da bom imela strije, če ne bom bolj vestna...

Pa dobro jutro vsem!

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.8.2011 8:47:23   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

candi, hvala za zajtrk. Jst sem si danes privoščila 2 kosa kruha z nutello. user posted image

hehe, jaz tudi user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.8.2011 8:48:21   
smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: mimsi
Jao, sem pa od včeraj doma, ker enostavno nisem mogla več in prav sestavljam se že 2 dni, danes sem spala od pol 9 zjutrej in do 1 popoldne, pa še nisem v redu....uh, uh... pa da ne govorim o srbeči koži...neverjetno me srbi...ma še katera tako težavico?...

Mene je v 1. nosečnosti ful trebuh srbel. Je bilo boljše, če sem si ga mazala z oljem. Tokrat me še ne, tako da si tudi kar malo pozabim mazat. Me je ravno včeraj moj kregal, da bom imela strije, če ne bom bolj vestna...

Pa dobro jutro vsem!

Mene zaenkrat še ne srbi. Se pa spomnim, da me je v prvi nosečnosti kar srbel. Sem se zvečer fino z oljem namazala, da je bilo malo boljše.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.8.2011 9:03:12   
kristidream
felix 7  jp...sm tudi jst fuuul čakala pri Dimnikovi, sm bla že kr mal živčna, ker sem letela med službo, ampak se je splačal user posted image   sm dobila ene 5 3D slikc user posted image sm bla fuuul vesela.

tasa.m...aja...super...sm sicer vidla ja, da ena G dela nekajkrat na teden...ampak mene so vseeno poslali za Bežigrad, ne vem zakaj....

lisicamica sm oblubla, da poročam o tem nosečniškem pasu...sm bla zjutraj na Metelkovi (sm se šla zment za laboratorij), ampak na žalost se ta Simps odpre šele ob 9ih, js sm bla pa konc že ob 7.30, tko da bom šla jutri k mam obremenitveni test za sladkorno, ki traja 3 ure, tako da bom ziher dočakala odprtje trgovineuser posted image

Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil kristidream -- 4.8.2011 9:09:49 >

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.8.2011 9:08:07   
disko
candi, hvala za slikco, a lahko zdej še eno dostavo naročim? I NEED SUGAR!!! (pa ga je zmanjkalo doma in ga ni v službi...)

jaz pa danes dobim voziček in posteljico user posted image . kooomii čakam! potem pa še po "dodatno" posteljo za v otroško sobico v ikeo, previjalno in lahko končno urejati sobico za mojga žižija user posted image

mejte se lepo, še enkrat spat in je viiiiikeeend!!! user posted image

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.8.2011 9:19:23   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Tudi jazuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.8.2011 9:25:16   
smrketa24
Jaz sem že v sedmem kvadratku user posted image user posted image Uf, gre hitro.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
4.8.2011 10:09:39   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Kake sladkosnedke smo. user posted image No, sej vaga pa tudi ne laže, je že sigurno ene +8kg. user posted image Sem pa na srečo še na kilaži, pri kakršni sem s Tiso zanosila, tko da je še upanje zame. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
4.8.2011 10:25:01   
Zojatisa
Hay
No sej tud men se je zdel čudno da bi patronažna kr tk prišla ča sam hočeš to je pa drugo.
Hvala, ja upam da bo vse ok na pregledu dans kaj bi dala da mi nardi UZ in da bi se končn vidu spol, ker me firbc kr daje, druge še pa bol hahaha.
Glede strij je pr men tk da kljub temu da se mažem jih že kr nekaj mam, kaj češ bo že tk ko bo .
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
4.8.2011 10:26:37   
disko
Vsem sladkosnedkam v tolažbo: Milla Jovovich se je v nosečnosti zredila za 34 kg! No, to je moja tolažba. user posted image Ker sem že na +11. user posted image

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
4.8.2011 11:21:34   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Kake sladkosnedke smo. user posted image No, sej vaga pa tudi ne laže, je že sigurno ene +8kg. user posted image Sem pa na srečo še na kilaži, pri kakršni sem s Tiso zanosila, tko da je še upanje zame. user posted image

jaz pa +5kg, sem celo boljša kot prvič, ko sem joh imela takle čas +10kguser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
4.8.2011 11:49:09   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, morfologija, 3D/4D UZ, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.8., Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.8., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image   user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 8.8., Savinjska user posted image   user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 4.8., 9.8., Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image
Sončna30, 31 let, 1  , 0  , okolica Celja 

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 19.8., Ljubljana user posted image  user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.9., 9.8., Ljubljana user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , 5.8., okolica Ptuja user posted image
mishel, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 31.8. user posted image  user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.8., Gorenjska  user posted image   user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image , Kranj user posted image user posted image   user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 31.8., Primorska    
disko, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 14.8., Ljubljana user posted image user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 31.8., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.8., Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.8., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image user posted image
MinnieMouse, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 17.8., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 9.8., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.8., Maribor  user posted image user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 12.8., 29.8. (UZ), Štajerska user posted image  user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.8., okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 26.8., 26.8., Savinjska user posted image   user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1  , 0  , Ljubljana user posted image user posted image

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image  user posted image

16.11.
alsa88, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.8., Lovrenc na Pohorju user posted image user posted image

17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 18.8. user posted image   user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 9.8., user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8. user posted image

19.11.
lean, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.8., okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 4.8., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, 26.8., Zasavje user posted image  user posted image
jass1,  user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , 17.8., Ljubljana user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 17.8., user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted imagePrlekija user posted image   user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , 2.8., okolica Ljubljane user posted image   user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image
tjasyka, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 4.8., Slovenj Gradec user posted image user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 9.8., Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 11.8., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.8., Ljubljana user posted image user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 user posted image
Lotosova, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8., Ljubljana user posted image user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.8., okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0, 24.8.,  user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 31.8., Gorenjska user posted image user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.8. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image

30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   
007sissi, user posted image    
polikana, Brežice user posted image
_betty_, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 105
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 17
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 26
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 12

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
    - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
         - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
4.8.2011 11:49:22   
_perla_

user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

4.8.
Zojatisa20.11., Prebold
tjasyka, 22.11., Slovenj Gradec
lollypop, 1.11., Gorenjska

5.8.
breskvica13, 5.11., okolica Ptuja

8.8.
lananai, 31.10., Savinjska

9.8.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki
tassika, 18.11.
mimsi, 23.11., Kamnik

10.8.
jagodaaa, 27.10., Novo mesto
melona27, 24.11., Ljubljana (glukozni test)
alsa88, 16.11., Lovrenc na Pohorju

11.8.
amarnat, 8.11., Mariborsko okrožje
melona27, 24.11., Ljubljana
lean, 19.11., okolica MS

12.8.
Maja_V., 11.11., Štajerska

14.8.
disko, 7.11. Ljubljana

16.8.
Edinka, 18.11.
Lotosova, 24.11., Ljubljana
_tina_ 11.11., okolica Jesenic

17.8.
voxaja, 10.11., Posavje
twiggi, 11.11., Maribor
Spetmami, 21.11
Oblačka, 29.10., Primorska + injekcija za Rh-

18.8.
Tjasa27, 17.11.

19.8.
teodora75, 2.11.,Ljubljana

23.8.
Nejčka71, 22.11., okolica Ljubljane

24.8.
moni23, 26.11. + glukozni test

25.8.
scarlett_, 24.11., Ljubljana

26.8.
amalija81, 12.11., Savinjska
hopsala, 20.11., Zasavje

29.8.
Maja_V., 11.11., Štajerska (UZ)
punsha, 8.11., Gorenjska
MalinaNina, 6.11., Gorenjska

30.8.
felix725.11., okolica Grosuplja
muca*maca, 27.11.

31.8.
malanovinka, 7.11., Primorska
lisicamica, 26.11., Gorenjska
diamantina, 8.11., Štajerska
mishel, 5.11.

13.9.
smrketa24, 5.11., Ljubljana

user posted image

user posted image

datum pregeda
nick, PDP, kraj

9.8.
smrketa24, 5.11., Ljubljana
melona27, 24.11., Ljubljana
lollypop, 1.11., Gorenjska

17.8.
kristidream, 20.11., Ljubljana

26.8.
amalija81, 12.11., Savinjska

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
4.8.2011 12:27:54   
mimsi
o, perla, kje si se zgubila?user posted image

Uh, nutella...ste mi lušte nardile, si grem takoj zdele namazat...user posted image kile, mah mi je pa čisto vseeno, ker grejo itak lepo dol pol, sam mal se je treba zavzet...sem že na +10, pa verjetn bo šlo še kej gor....ne verjetn skor zihr...

koža...ja si jo namažem, pa je pol res mejhn bolš, sam je pa za znort...najbol sovražim, če me kej srbi...uh...user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
4.8.2011 12:46:23   
miskica1983
Ojla user posted image
Včeraj imela pregled, mali pridno raste user posted image Drugače vse ok, tako kot mora biti, le moja voda je zanič, kot vedno, ne vem zakaj, tud dohtarji ne pogruntajo, pa je tako že od kar vem zase, sem bila tud v bolnici 10 dni ko sem bila mala zaradi tega... pa niso nič najdli... no ja ginekologinja pravi če me ne peče, nimava kaj...

Vidim da imate debato tudi o kilogramih, no jaz sem v 26 tednu, pridelala 9 kg user posted image Sem pa vprašala ginekologinjo kakšna je sedaj priporočena številka, glede na to da se stalno spreminja - in meni je rekla 14 kg .. hmm bo treba malce pazit, res pa je da sem se v zadnjem mesecu zredila za 3kg, če mi je pa nenormalno pasala čokolada zvečer, sem pojedla celo Milko na večer... no od tu te 3 kilce user posted image

Sobica / oprema: stene pobarvane, posteljico čakava, previjalna sestavljena, zibko sva dobila na posojo, prav tako veliko cunjic, kar nekaj sem tudi kupila, tako da ne vem če bomo sploh lahko vse ponosili user posted image

Punce kolikor posteljnin in obrob priporočate ?

Koža na trebuhu : hmm ja malce srbi, se pa mažem ene 3x na dan vsaj 

Nasledni pregled : 1.9. UZ, toksa, injekcija

3D/4D : 8.8.
Dravlje

Vidim da je vam / nam je Facebook všečen user posted image

Ljubljančanke : kavica, tortica ???

Lep popoldan še naprej, pa upam da vam ne bo prevroče user posted image

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
4.8.2011 12:53:15   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: miskica1983

Jaz sem imela samo 2 posteljnini za košek. Ko je šel v večjo poteljo, sem imela okoli 4 rjuhe, spal je itak v spalni vreči, obrobi imam pa tudi samo 2. Sedaj bo šel pa v veliko posteljo pa nimam še nobene posteljnine, bo za začetek kar najino imel.

Ja, kavica, smo že na FB-ju rekle, da bi se dobile drug teden. Dajmo kar dan in uro določit, da bo lažje, kaj pravite?? Lahko bi rekle v sredo?? Kaj pa ura? Enkrat po 17h??

Kg - jaz sem v petih mesecih pridelala 1kg, v zadnjem, šestem mesecu, pa kar 4. Se vidi, da sem doma in mi je dolgčas user posted image user posted image No, ni še tako hudo, ker sem samo na +5, tak čas prejšnjo nosečnost sem imela še eno kilo več. Vsega skupaj sem takrat pridelala +9. Upam, da bo sedaj podobno user posted image

< Sporočilo je popravil smrketa24 -- 4.8.2011 12:58:36 >

(odgovor članu miskica1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
4.8.2011 13:40:33   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: disko
Vsem sladkosnedkam v tolažbo: Milla Jovovich se je v nosečnosti zredila za 34 kg! No, to je moja tolažba. user posted image Ker sem že na +11. user posted image

Hehe, sej vem, da še ni panike. Samo v prvič sem na +7kg šla že rodit. user posted image

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
4.8.2011 13:45:02   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: miskica1983

Obrobo sem imela samo eno, itak ne umaže. Posteljnini sem uporabljala le 2, čeprav sem imela 3 (ena je bolj iz grobega materiala). Sem pa dajala pod jogi rjuho ponavadi še nepremočljive podloge za enkratno uporabo, ker je večkrat prišlo kaj čez pleničko. Mogoče je zato fajn imet kako jogi rjuho več, ker se bo pozimi bolj švoh sušilo.

(odgovor članu miskica1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
4.8.2011 14:21:17   
sana_83
Živjo nosečnice,

tudi za mano je uspešna morfologija, čez dva tedna moram iti za sladkor, naslednji pregled pa imam 25.8.
A mogoče katera je ve s čim se zmanjša sladkor pred pregledom?

Natka28 iz katerega kraja točni si, ker jaz sem doma v Murski Soboti?

Lep pozdrav!

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
4.8.2011 14:43:01   
teodora75

ja, sreda pop je OK. Če ne bomo/boste vmes še kaj prestavljale, mi bo le uspelo vas videt.

Pa upam, da se naprej dogovorite (tudi) tukaj, ker s FB tudi midva nisva 'prijatelja'.

T.

Neposredna povezava do sporočila: 3223
4.8.2011 14:48:15   
lollypop
evo mene... sem iz pregleda, že spet ni bilo moje G (dopust), no ampak vseeno izvedela da je bejbi OK, se lepo razvija, z mamico pa tudi vse uredu user posted image

v torek pa še 3D - komaj čakam user posted image

glede posteljnine: jaz sem imela eno obrobo (dovolj), pa dve posteljnini + nepremočljivo podlogo tako v košku, kot tudi kasenej v posteljici.. za vsak slučaj, saj ni velikokrat plenica spustila, se je pa naredilo in takrat je ta podloga prav prišla.. bom dokupila še kakšno rjuho ali pa še to ne, ker itak imamo sušilca tako da je isti dan vse suho user posted image

kg: na +8.. se ne sekiram  user posted image  

Carpe diem

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
4.8.2011 14:49:23   
lollypop
aja - za seznamček: naslednji pregled 01.09.

sem pa danes dobila tudi potrdilo o PDP, tako da grem lahko urejat papirje na CSD

Carpe diem

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?