|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
5.8.2011 10:41:19   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Pri men se je začela pa ena nevšečnost, ki se imenuje zgaga, pri T. sem jo tudi imelauser posted image

zojatisa če si ga kontroliraš in je normalen, jih jaz ne bi jemala,user posted image user posted image user posted image za pregled

se strinjam, jaz tudi ne bi jemala. Jaz imam pritiska normalno 60/90, ful nizek, ampak ko pa pridem na pregled pa vedno 70/110 (in to vedno istega user posted image ). Itak, da smo pred pregledom vse vznemirnjene, komaj čakamo ali pa nas še kej skrbi in pritisk naraste.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
5.8.2011 10:41:26   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: twiggi
zanima me koliko imate izkušnje s sušenjem otroških stvari v sušilcu? sama imam slabe izkušnje s sušilcem in me je kr strah kako bo pozimi potekalo sušenje oblačil. user posted image

jaz že dve leti in pol nisem niti ene otroške cunjice (razen kej štrikanega) obesila, vse mečem v sušilca. Že tako ne maram obešanja perila, da bi mogla pa cel stroj tistih mini cunjic obešat, se mi pa zmeša user posted image

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
5.8.2011 10:42:02   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: 3masha

Dobro jutro iz meglene Ljuser posted image

Vidim da ste vse v pospešeni pripravi na dojenčkov prihoduser posted image , no moje misli so popolnoma drugje. Namreč nepričakovano se moramo seliti, in si moramo streho nad glavo uredit najprej, kar bo tik pred porodom verjetno. Tako da nič priprav zame...pač pa pakiranje škatel v devetem mesecu. Imam bolj malo časa za karkoli, imamo take skrbi da verjetno boljše da ne veste. Bi nam pa prišla prav kakšna pomoč, vendar ne bom tu pisala, če katero zanima lahko na zs...smo namreč malo v stiskiuser posted image

Nevem zakaj tako komplicirajo glede pritiska. V prejšnji nosečnosti sem vedno imela višji pritisk v ambulanti, to je normalno, ker se temu reče "pritisk bele halje"user posted image ! Zraste utrip, ker smo malo nervozne recimo. Prejšnjič sem ga imela vedno 140/100, enkrat celo 160/110. Niso nikoli nič rekli, sem bila pa res nervozna ker sem za vsak dan trepetala če bo vse ok. Zdaj imam pa vedno 120/70 ali pa 130/80 največ.

user posted image user posted image user posted image kakšna nesreča, ravno v tem lepem obdobju user posted image upam, da hitro najdeš novo ustrezno domovanje in čim manj stresa želim.

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
5.8.2011 10:42:05   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: miskica1983

Ljubljančanke : kavica, tortica, čvek je napovedan za sredo 10.8. ob cca 17 uri ...

Lokacija še ni znana - predlogi ??
Čestitke za vse uspešne preglede, UZ-je user posted image

Lep pričetek dneva in seveda še lepši vikend vam želim user posted image

jaz žal ne bom mogla, bom pa mislila na vas debeluške user posted image

(odgovor članu miskica1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
5.8.2011 10:44:07   
_perla_
Malo sem zgubljena user posted image Prisem na hitro gor pogledat, preberem, nareidm seznam, pa že moram letet dol.. Zdaj pa imam malo časa.. user posted image
Poslteljnine in obrobe- za začetek si bom nabavila eno posteljnino in eno obrobo (v kompletu), potem bom pa mogoče predlagala komu, da še eno postelnjnino (prevleke in rjuho) kupi za darilo user posted image Tako da bi imela dve posteljnini (prevleke in rjuhe) in eno obrobo. Kaj pa pravite za baldehin? Meni je to takoo lepo.. Sem gledala na www.galeb.eu in imajo kar ugodno posteljnine in te komplete, tako da bom verjetno nabavila kar od tam. Pa unovčila bom še tisti bon -25% od DMa in se tako kar fajn prišpara.. Mislim, da je ena že pisala o tej strani..
Tudi mene že daje to gnezdenje user posted image Kar nekaj stvari sem že nabavila za našega bejbija. Kupila sem nastavek za bočno ležanje, pa nekaj cotik. Seveda pa oprezam za vsemi mogočimi oglasi - gledam vozičke in kakšne takšne stvari, ki res ne rabijo biti nove. Počasi se bo potrebno lotiti tudi urejanja stanovanja - da pripravimo vse potrebno.. Pa malo še v Ikeo pogledat. In bo november takoj tu user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
5.8.2011 10:47:51   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Malo sem zgubljena user posted image Prisem na hitro gor pogledat, preberem, nareidm seznam, pa že moram letet dol.. Zdaj pa imam malo časa.. user posted image
Poslteljnine in obrobe- za začetek si bom nabavila eno posteljnino in eno obrobo (v kompletu), potem bom pa mogoče predlagala komu, da še eno postelnjnino (prevleke in rjuho) kupi za darilo user posted image Tako da bi imela dve posteljnini (prevleke in rjuhe) in eno obrobo. Kaj pa pravite za baldehin? Meni je to takoo lepo.. Sem gledala na www.galeb.eu in imajo kar ugodno posteljnine in te komplete, tako da bom verjetno nabavila kar od tam. Pa unovčila bom še tisti bon -25% od DMa in se tako kar fajn prišpara.. Mislim, da je ena že pisala o tej strani..
Tudi mene že daje to gnezdenje user posted image Kar nekaj stvari sem že nabavila za našega bejbija. Kupila sem nastavek za bočno ležanje, pa nekaj cotik. Seveda pa oprezam za vsemi mogočimi oglasi - gledam vozičke in kakšne takšne stvari, ki res ne rabijo biti nove. Počasi se bo potrebno lotiti tudi urejanja stanovanja - da pripravimo vse potrebno.. Pa malo še v Ikeo pogledat. In bo november takoj tu user posted image

jaz imam tudi obsesijo z bolho user posted image sicer praktično ničesar ne potrebujem, za cunjice računam, da si jih bom sposodila, pa vseeno skoz gledam, kaj ljudje kaj prodajajo user posted image edino aventovo električno prsno črpalko sem kupila, ker že prvega nisem mogla dojit, ampak sem mleko 6 mesecev črpala, tista črpalka je že ful stara in je tik pred tem, da odpove, tako da sem se oborožila kar vnaprej. Če bi mi pa slučaaaaaaaaaaaaaajno ratalo dojit, da bi bil naš naslednji član zelo ješč, pa jo lahko še vedno prodam naprej, ker sem jo kupila kar ugodno.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
5.8.2011 11:12:50   
tassika
Punce poglejte še malo na stran recinkota: http://www.recinko.si/dojencke-otroke-c-791.php
jaz sem tukaj zelo ugodno kupila obrobo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
5.8.2011 11:35:47   
kristidream
Samo toliko, da napišem za tist medenični pas, če ga katera potrebuje, namreč danes sem šla v ta Simps in pas je tak:
http://lekarna-soca.si/products/medenicni-pas-pas-ortel-p
Je "mučo" drag, ampak kaj čem...moram pa povedat, da imam občutek, da sem takoj, ko sem ga dala gor čutila olajšanje! Ne znam opisat, ampak res olajšanje. Js sm v Simpsu sicer dala 50,63 evrov, tle pa vidim, da je v lekarni Soča cnej, v eni drugi spletni lekarni pa clo še cnej....

Tko...js sm dala zjutraj skos obremenitveni test za sladkorno..."pijača" je zanč, ampak sm mela s sabo limono, tko da se je dalo prežvet...

Ljubljančanke...meni verjetno ob 17ih ne bo uspelo priti v BTC user posted image sm v službi, v centru, s trolo, tako da...če pa mi slučajno uspe, vem kje vas najdem!? user posted image

Leeeeeeeeeeeeeeeeep vikend vsem!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
5.8.2011 13:56:35   
kristidream
Groza...lihkar me je klicala sestra, da imam številne bakterije v urinu in da ga moram ponovno oddati v ponedeljek zjutraj, da bodo nardili Urikult. Je imela katera že takšno izkušnjo? Ful mi je čudno, ker me nč ne peče k grem na vodo!? Najbolj me skrbi ali to škoduje moji Pikici!? user posted image

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
5.8.2011 14:08:36   
lollypop
baldehin: imela sem ga prve tri mesece - za v košek, potem smo tamalo preselili v "taveliko" posteljico in v svojo sobo, takrat pa ničesar več.. tudi tistega vrtiljaka ne, čeprav sem bila parkrat pred tem da ga kupim, samo naša je vedno zvečer lepo spat hodila in ni tečnarila tako da potem res nisem videla potrebe po nečem kar bi jo begalo... so pa meni tudi tile baldahini ful kjut user posted image   ne vem pa če imajo kakšno posebno funkcijo user posted image

bakterije v urinu: mene so tako prestrašili v prvi nosečnosti, sem morala čez dva dni še enkrat oddat, da so nevemkakšne teste delali, ampak takrat je bila voda potem v redu user posted image  kristidream poskusi čimveč piti... a do sedaj si imela uredu izvide?

paničarjenje: jaz sem v prvo ful bolj komplicirala in paničarila, itak ker ne veš kaj te čaka user posted image  je pa res, da so tudi meni napovedovali otroka težkega okoli 4 kg, potem pa se je rodila drobcena dolginka z 2960 grami in 54 cm user posted image  prav je, da se pazimo in da delamo kot mislimo, da je za naše dete najboljše, vsekakor pa je potrebno včasih kakšno stvar vzeti tudi z rezervo.. in pomojem je tudi tako, da če se mamica dobro počuti tudi otročku nič ne manjka user posted image

uživajte pa lep viiiiiiiikend... upam da bo lepo vreme user posted image

Carpe diem

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
5.8.2011 14:40:17   
kristidream
lollypop jp...do sedaj sm imela uredu izvide. Enkrat na začetku celo me je maol pekla voda, pa sm dala urin, pa je blo OK! Zdej pa nobenih težav, pa kr številne bakterije v urinu....Je pa res...priznam, da redkokdaj spijem več kot 1 liter tekočine na dan! Zdaj bom probala še s tem, da bom 3 litre, v ponedeljek pa še enkrat na test. Si bom kr Flaško naštimala in jo 3x napolnila user posted image Hvala za nasvet! Joj, upam, da bo ok... predvsem za otročka. Ker nekje sm brala (valda, zdej sm šla pa vse kar sm najdla brat), da se zaradi teh bakterij začno tvorit neki hormoni, ki povzročajo prezognji porod... user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
5.8.2011 15:02:31   
Maja_V.
Pozdravček,

že nekaj časa se nisem oglasila, pa tudi prebirala vas nisem nič kaj prida... ni šlo skozi...
skratka, jaz sem trenutno na bolniški, sem na insulinu user posted image , zaenkrat 2x dnevno, ampak kot zgleda bo treba večkrat, ampak ni panike, bo že, samo da bo vse s čebelčkom user posted image ok.
Brca lepo, včasih že prav močno user posted image
Otroški kotiček je končno pobarvan - nežno rumenkasto, zdaj pa še sestavimo posteljico, postavimo previjalno mizico in okrasimo stene z nalepkami user posted image , komaj čakam!!!
Počutje drugače je kar ok, le včeraj sem imela zelo hudo vrtoglavico, več ur nisem mogla biti niti sede, kaj šele stoje, pa je bil pritisk in sladkor ok, ne vem, kaj mi je bilo... danes me malo boli v predelu levega jajčnika, upam, da se ne bo razvilo kakšno vnetje...

Imam eno vprašanje, če katera slučajno ve... a mi lahko nadomestni ginekolog napiše priporočilo za bolniško???user posted image Moja je namreč na dopustu in je ves avgust ni.

nič, lepo se imejte, pa se kaj beremo... pa pa

user posted image user posted image user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

Neposredna povezava do sporočila: 3262
5.8.2011 15:04:48   
disko
kristi, mene so že dvakrat klicali nazaj, da moram na urikult, češ da imam slabe izvide. pa se je vsakič izkazalo, da je bila panika nepotrebna (ker sem prvič tudi jaz zelo prestrašila in tiste dni pila vodo in čaje kot nora ;), ker je bilo vse BP (slabi izvidi so lahko posledica tega, da si vodo dala "proti koncu dneva", ko se tam spodaj že itak razvije mega leglo bakterij, pa morda nisi ujela srednjega curka itd itd. - no, tako so meni razložili). držim pesti, da bo tako tudi pri tebi! user posted image

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

Neposredna povezava do sporočila: 3263
5.8.2011 16:24:54   
Sončna30
Pozdravljene user posted image !

Po dolgem času se vam javljam. Dopust je za mano in morfologija (29. 7.) tudi. No, naš pričakovani član se ne želi pokazat. Na prvem pregledu nama je kazal ritko, na drugem pregledu se je nekako videl user posted image , vendar obrazka ne želi razkriti, da o kakšnem spolu sploh ne razmišljava.
Danes sem imela tretji pregled (UZ), G je mislila da bo malo bolj razpoložen za slikanje, ampak ni bilo uspeha, zato mi je dala napotnico za morfologijo in me napotila v LJ porodnišnico (v ponedeljek pokličem, za datum).
Drugače je počutje OK, brce najinega nadobudneža so vse močnejše in včasih se počutim kot boksarska vreča user posted image . Čez dan je najin malček zelooo aktiven, ponoči se umiri, tako da lahko spim user posted image .
Naslednji pregled imam 22.8., pri katerem bom imela še glukozni test. Sladkor si merim občasno doma, na tešče, in je na meji 4,8, tako kot pritisk in vse ostalo user posted image .

Želim vam lep vikend, v upanju na čim več sončka! 

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
5.8.2011 16:36:34   
amarnat
 da se malo javim....dopust en dva tri mimouser posted image
preživela glukozni test - mi še v življenju ni bilo tako slabo!!! sem vprašala nato sestro in je rekla, da je to normalno.
obrobe imam še prvo, je ena čisto dovolj. 2x posteljnino, grem pa v ponedeljek v hofer - imajo akcijo, dve napenjalni rjuhi za 7e. te stvari ima hofer zelo kvalitetne
baldehin smo ga imeli prvič - ker smo vsi spali v eni sobi in še s televizorjem in je prišel zelo prav, da jo svetloba ni motila, zdaj pa ga bom uporabila, ker se že "drži" kinderpeta user posted image
pritisk kot vedno 90/60, po kavi user posted image
sušilca nimamo in ga ne pogrešamo, je dovolj prostora za sušenje, če se kaj mudi pa dam na radiator

ostalega pa nisem še nič nabavljala... moramo najprej po komodo, da bom imela kam pospravljat user posted image

lepo bodite!  user posted image

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
5.8.2011 17:44:50   
kristidream
user posted image uh...hvala diskouser posted image ...sm si kr malo oddahnila user posted image zdej sm že cel dan "prpopana" na tole Flaško (sm jo dobila za r.d., nič kaj uporabljala, zdaj imam pa dober razlog, da sm obrisla prah iz nje) ...upam, da je bla (je) tut pr meni SAMO nepotrebna panika...in da se bo splačalo tole letanje na skret vsakih pet minut user posted image

Maja_V. jp...lahko ti napiše nadomestni G! Saj v bistvu ti "mora", če tvoje G ni!

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
5.8.2011 17:50:51   
disko
Veeelikoo pij, za vsak slučaj, pa kupi si še brusnični čaj (meni ga je priporočala) in še malo pij :). Kdaj imaš urikult? Ne pozabi sporočiti, kako je bilo. Držim pesti.

No, zdej si še mene spomnila, da bi bilo fino zaužiti tista dva ali tri litre tekočine (ker vedno pozabim). Včasih pa celo namenoma ne pijem toliko, ker se mi enostavno ne da skoz letat na wc user posted image . Se bom poboljšala...

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

Neposredna povezava do sporočila: 3267
5.8.2011 18:19:03   
kristidream
Jp...js tut včasih kr namenoma ne pijem, ker sm že tko skos na stranišču...bo še kdo v službi mislu, da zabušavam user posted image Ampak danes sm pa pridna. Sej, zmeri sm pridna, ko mi kaj grozi user posted image

V ponedeljek zjutraj moram oddati urin. Ne vem pa koliko časa traja, da dobiš izvid! Vseekakor sporočim...user posted image

Aja...sm brala tvoj post na FB ju. Pa dej no...kaj tolk težijo s temi kilami. Js sm plus 9 pa res me je saaaaam trebuh, pa noben ni reku, da je kaj narobe! Js sm jedla Elevit na začetku 3 mesce in sm mela super kri...pol sm pa nehala..evo, takoj Hemoglobin iz 132 na 114. Tko, da...
No, js si v DMu vsake tolk cajta kupim Frutek sok Mami, imajo dva okusa, so naravni, brez cukra, majo pa dodane vitamine B, vitamin C in železo... 2dcl zadovlji prbl 60% celotnih dnevnih potreb po teh vit., po železu pa mal manj. Mogoče probaš to...ampak, če je otroček "normalne" velikosti, ne vem zakaj tak problem z dodatki!?...po navadi je "problem", če je otroček prevelik...pač zaradi poroda...no, moja sestrična je rodila 4025g in 54cm velikega fantka, pa je mela FUL majhen trebuh! Mislim, da velikost trebuha in pridobljeni kg ne napovedujejo velikosti otroka ob rojstvu... ti sam pazi na železo...aja...in ne pozabi veeeeliko pit user posted image

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
6.8.2011 13:14:50   
Kamca
pozdravljene sonosečke user posted image

po doooooolgem času se spet javljam tukaj... vas sicer berem ampak ni bilo kaj dosti časa za čvekanje user posted image

vidim da vse lepo napredujete... user posted image čestitke vsem za uspešno opravljene morfologije user posted image user posted image

kavica ljubljančanke - bi se vam še jaz pridružila v sredo če lahko user posted image user posted image

trebuščki rastejo... user posted image smo že prave žogice user posted image mene tudi fulll zgaga peče user posted image pa v križu ščipa kot kako staro mamo user posted image

pa še za seznamček: jaz prispevam še eno punco v mesec november user posted image user posted image

lepo se imejte user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3269
6.8.2011 23:09:38   
scarlett_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Kamca!! Super za punčko, a sem ti rekla, da bo punčka, ker si kot rojena za mamico ene lepe princeske!!
Super, da je vse ok pri tebi, jaz sem se že ful spraševala kje si..
Se vidimo v sredo!!
IZVIRNO SPOROČILO: Kamca

pozdravljene sonosečke user posted image

po doooooolgem času se spet javljam tukaj... vas sicer berem ampak ni bilo kaj dosti časa za čvekanje user posted image

vidim da vse lepo napredujete... user posted image čestitke vsem za uspešno opravljene morfologije user posted image user posted image

kavica ljubljančanke - bi se vam še jaz pridružila v sredo če lahko user posted image user posted image

trebuščki rastejo... user posted image smo že prave žogice user posted image mene tudi fulll zgaga peče user posted image pa v križu ščipa kot kako staro mamo user posted image

pa še za seznamček: jaz prispevam še eno punco v mesec november user posted image user posted image

lepo se imejte user posted image user posted image

(odgovor članu Kamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
6.8.2011 23:10:42   
scarlett_
3masha, če kaj potrebujete meni lahko napišeš zs, če nič drugega poznam zanesljivo agentko za stanovanja! Mi imamo tudi problem, samo ga zaenkrat še prav tako nismo rešili..

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
7.8.2011 21:21:51   
Nejčka71
Hojla, kko ste?
Mam eno prošnjo: v maju ali juniju je tekel pogovor o tiskanju majic za nosečnice. Je ena napisala eno ful dobro stran, kjer se da naročit te majčke - imeli so veliko izbiro barv majic in napisov ter znakov: made with love, nogice, rokice, pridem novembra, ... Jz zdej te strani nikakor ne najdem user posted image , a mogoče katera ve spletni naslovuser posted image ? Hvala.

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
7.8.2011 21:55:45   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nejčka71

Hojla, kko ste?
Mam eno prošnjo: v maju ali juniju je tekel pogovor o tiskanju majic za nosečnice. Je ena napisala eno ful dobro stran, kjer se da naročit te majčke - imeli so veliko izbiro barv majic in napisov ter znakov: made with love, nogice, rokice, pridem novembra, ... Jz zdej te strani nikakor ne najdem user posted image , a mogoče katera ve spletni naslovuser posted image ? Hvala.

v Popku imajo veliko tega, si sama zbereš barvo, velikost in besedilo. Ne vem pa, če je bilo govora o tej strani.

(odgovor članu Nejčka71)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
7.8.2011 22:04:12   
melona27
SmešneMajice.si je stran, kjer naročiš take majice;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
8.8.2011 8:24:52   
tassika
Dobro jutro, dober dan user posted image

Jaz sem že navsezgodaj utrujena, kakšen nasvet, kako zdržati še 8 ur v službiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?