|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
30.7.2011 16:28:32   
breskvica13
ojla
vidim da debata teče o sladkorju v krvi. Ko me je G dala prvič na test sem imela vrednost 4,9 in sem morala ta mesec iti ponovno na 50g test. Pa sem že od testa klicala da bi izvedela rezučtat pa od takrat nihče ne dela. Je pa baje normalen sladkor 5,1, ker je več je baje sladkorna.

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
30.7.2011 18:01:56   
Nejčka71
Twiggi hvala za info o vozičku. Sem ful vesela, da ji je OK. Komi čakam ponedeljek, da gremo v MB. Me pa moti, da je pri nas 100 EUR (ali 33%) dražji user posted image , kot če bi ga kupila v Nemčiji. Bom poskusila dobit koga, da mi ga pripelje iz Nemčije, pa bom teh 100 eurčkov raje za kaj drugega porabila.user posted image

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
30.7.2011 19:11:43   
disko
Hvala vsem za info glede sladkorja v krvi. Prihodnjič bom ginekologinjo zagotovo močno pocukala za rokav, ker se mi zdi, da bi znalo biti kaj na tem sladkorju (sem se zredila že za +10kg in danes mi je "lekarnarica" odsvetovala nadaljnje jemanje Elevita, ker je mali očitno res dobro "hranjen"). Zdej me kar malce skrbi. user posted image

Čestitke za 19 let poroke! Vau, meni se to sliši kot znanstvena fantastika in občudujem vse "težkokategorne" pare. user posted image

Melona, tebi želim pa čim lepšo poroko in seveda, da se boš čim prej spet spravila v želeno 34/36 user posted image . Jaz si tudi nikoli nisem želela biti noseča na poroki, ampak zarečenega kruha se največ poje. Naju je namreč presenetila, sicer ZELO pozitivno (sva bila že naročena na "postopke"...), tko da sem tudi to preživela (je bilo pa hecno, kako hitro mi je bila poročna oblekca premajhna in smo jo morali širiti, pa sta minila le dva tedna od prve probe user posted image ).
V lov za hlačami grem pa jutri user posted image

Prijeten in miren sobotni večer vam želim! user posted image

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu Nejčka71)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
30.7.2011 20:51:01   
lollypop
vidim da imate debato od sladkorja v krvi... pri nas nimam pojma kdaj, če sploh to delajo user posted image mi imamo sladkorno sicer v družini (babica), pa sem to tudi povedala pa ni G nič omenila da me bo dala.... no imam naslednji teden pregled, pa bom videla če si je kaj premislila user posted image

uff 19 let poroke user posted image čestitke Nejčka71...  user posted image mogoče pa res za obletnico dobita user posted image
midva zaenkrat še nisva poročena, ne da bi imela kaj močno proti, ampak enostavno "nio blo časa" user posted image sva mogla najprej hiško zgradit... pa tud nobenemu ni sicer do vseh teh ceremonij, ki pašejo zraven, tako da mogoče pa enkrat pobegneva v kakšne tople kraje in okronava najino vezo user posted image

Carpe diem

(odgovor članu breskvica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
31.7.2011 8:25:49   
Lotosova
Hej hej :)

Prov super, da ste ustanovile skupino na Fbju :), sem večkrat tam, tko da mi bo prov pršlo :). user posted image user posted image user posted image

uuuu bravo Nejčka 71, čestitke :) to pa je lepa doba in želim vama še veliko lepih skupnih let :)...
no tud naju še čaka poroka, samo še nisva čist odločena kdaj bi to izvedla :), kr mal komplilciram user posted image . Nevem a bi s trebuhom al bi v naročju z bebico :))))

Drugač vas je pa full lepo brat, čeprav nisem glih full aktivna.

Sladkorna user posted image , me je prav strah k mam čez slabih 14 dni test ( taprvi ), ker to en kup stvari potegne pol za sabo.
Kdaj so vas dali prvič na test? Mene bo šele zdaj, pa se mi zdi pozno hhmmm...mogoče tudi zato ker je teža
otročka lažja, kot bi blo pričakovati pri sladkorni. Glede na to, da imam kar nekaj kil preveč, bi pričakovala, da me bo
takoj vrgla na teste. hmm.

No nosečkice, lep nedeljski dan vam želim,

papa :)user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
31.7.2011 9:01:21   
soncnica1985
Tudi jaz sem imela testiranje za sladkorno šele v petek, pa še to, ker sem sama rekla, sicer sploh ne vem, če bi me dala...upam, da bo vse ok, saj res ne bi rada šla na dieto...je pa res, da kilce kar letijo gor...zaenkrat sem na +14. Se tolažim, da to zato, ker bom imela dva :)

(odgovor članu Lotosova)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
31.7.2011 9:03:17   
diamantina
Dan!

Pregled sem imela v četrtek in je zaenkrat vse ok. Sladkor imam na tešče 4,5 tako da mi ni treba na nadaljne preiskave, čeprav je nekaj govorila o njih, potem pa mi ni dala napotnice. Ker je bilo vse tako zmedeno, sem klicala nazaj in mi je sestra povedala, da v primeru, ko je ta test neg. mi ni treba iti naprej. Super. Tudi otroček je normalno velik, ima okrog 780g, kar je čisto prav glede na tedne moje nosečnosti. Nimam pa družinske obremenjenosti (ni imel nihče, ne stari starši, tudi starši ne in to od naju obeh z možem), tudi moja BMI pred porodom je bila komaj 17,8, zredila sem se za slabo 4kg, v prvi N tudi nisem imela GD, tudi splavila nisem nikdar, nobenih težav z zanositvijo, praktično vse ok, na srečo in upam, da tako tudi ostane. 
Sem pa dobila napotnico za cepljenje z rhoganom, logično za nas, ki smo rh-.
Naslednji pregled imam 31. 8.

Poroka - midva sva se 30. maja 2009, tko da je zdaj od tega že 2l in 2m ... prav super je bilo, majhna civilna poroka, kar sva si oba želela.

Lega otroka - kako so vaši obrnjeni? Jaz imam občutek, kot da se mi še zmeraj kar pogosto suče gor in dol, kar čutim po gibih. Taprvi je bil od morf. na glavo, potem pa šok dva tedna pred PDP, začel je sedeti, ampaka na srečo samo za dva dni, pol si je pa premislil in ostal na glavi do poroda.

Lp!

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
31.7.2011 9:24:48   
Tjasa27
oj

mimisi -hvala za predlog ampak mojega ne bom nikakor prepričala v nič "neobičajnega"

sladkorna - mene ni poslala, sem jo vprašala, če me bo, pa je rekla, da ni potrebe. tud prav. ona že ve

moja bejbi je tud še z ritko dol, je g rekla, da ima še čas, da se obrne. urban je bil takle čas že z glavo dol in je tko ostal do poroda. me je stalno v rebra brcal, me je na konc že mal bolel. no upam da se obrne.

šibam na morje, bejbe uživajte, se tipkamo čez 14 dni

čao

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
31.7.2011 12:22:57   
twiggi
naš otroček je tudi z nogicami navzdol obrnjen. prav čutim kako me brca v mehur pa tudi v predelu jajčnikov ga čutim. tak kot je Tjasa27 napisala. Imajo še čas se obrnit.  

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
31.7.2011 17:25:35   
Natka23
OJ!

položaj otroka nazadnje mi je rekla, da je počez glavica spodaj , trenutno se mi sploh ne sanja kako je obrjen, ker včasih čutim take nežne udarce spodaj nizko, in močnejše pri popku, drugič spet kje drugje, bom zvedele čez dva tednauser posted image

poroka midva se bova poročila v roku 5l, tak je plan, želiva da so otroci dovolj veliki, ker si želiva poročno potovanje v avstralijo,, kar so sanje obemauser posted image

dobrodošle noveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
31.7.2011 19:22:38   
hopsala
Savinjcanke... Velja za jutri? Koliko nas bo? :-)

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
31.7.2011 19:45:05   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala

Savinjcanke... Velja za jutri? Koliko nas bo? :-)

Jaz bom prišla in imela malo spremljevalko, pa upam, da osatnem kaj pri mizi, vsaj na začetku bom, dokler se ne naveličauser posted image user posted image user posted image OB 9ihuser posted image pa tokrat lahko že za mizo se dobimouser posted image

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
31.7.2011 19:55:16   
Zojatisa
Hay glede mene je jutri tako če bom utegnila prit pridem itak vas bom našla saj zdej se pa že poznmo ane,
Čene druga bo prepoznavni znak tokrat trebuščki hahahaha.
lp

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
31.7.2011 21:09:44   
binchy2011
čer punce user posted image , če katera še kupuje voziček imam jaz sedaj enega viška in ga prodajam..naju je tašča presenetila z novim user posted image ..

http://www.bolha.com/peg-perego-vozicki/otroski-vozicek-peg-perego-at-4-oglas1275765584

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
31.7.2011 21:19:28   
_betty_
Živjo,
mene pa nekaj zanima. Tu je ena objavila naslov NEXT trgovine. Ker mi je kar nekaj stavari všeč, me zanima kako je z naročilom in številkami. Rok dobave, višina poštnine? Kakšne pa so številke? Majhne, velike? Zanima me tako za novorojenčka kot tudi za dvoletno punčko. Vse številke so od 0-18 m (kar se mi zdi majhno), naslednje pa od 3-6 y (kar pa je nekako zelo velik razpon in za dvoletnico veliko). Ima katera iskušnje?

Drugače pa sem tudi jaz nova na forumu. Pravtako pričakujem novembra (imeli naj bi user posted image ). Doma imam že 21 mesecev staro pupiko.

Lep preostanek večera!!!

(odgovor članu binchy2011)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
31.7.2011 21:22:07   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Lotosova
Kdaj so vas dali prvič na test? Mene bo šele zdaj, pa se mi zdi pozno hhmmm...mogoče tudi zato ker je teža
otročka lažja, kot bi blo pričakovati pri sladkorni. Glede na to, da imam kar nekaj kil preveč, bi pričakovala, da me bo
takoj vrgla na teste. hmm.

Mene so šele v 25. tednu, tako da najbrž ni prepozno.

(odgovor članu Lotosova)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
31.7.2011 21:26:44   
lananai
lega otroka - naš je že bil obrnjen na glavo, ma je na zadnjem pregledu pokazal, da spet sedi na riti. user posted image

srečanje - pridem in pripeljem družbo za natkino tamalo user posted image , da bomo lahko več za mizo... upam user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
1.8.2011 7:56:20   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: _betty_

Živjo,
mene pa nekaj zanima. Tu je ena objavila naslov NEXT trgovine. Ker mi je kar nekaj stavari všeč, me zanima kako je z naročilom in številkami. Rok dobave, višina poštnine? Kakšne pa so številke? Majhne, velike? Zanima me tako za novorojenčka kot tudi za dvoletno punčko. Vse številke so od 0-18 m (kar se mi zdi majhno), naslednje pa od 3-6 y (kar pa je nekako zelo velik razpon in za dvoletnico veliko). Ima katera iskušnje?

Drugače pa sem tudi jaz nova na forumu. Pravtako pričakujem novembra (imeli naj bi user posted image ). Doma imam že 21 mesecev staro pupiko.

Lep preostanek večera!!!

Nisem še naročala, sem gledala in sedaj čakam da možiček zrihta kartico za plačilo user posted image . Potem bom pa naročila. Kolikor sem gledala je poštnina 5 eur. Številko pa izbereš...imaš zraven še en okenček - za novorojenčka (do 1 mes), potem do 3 mes., za večje imajo potem 12-18 mes; 18-24mes; 2-3 leta... Mislim, da imajo kar lepo razporejeno. No ja, bom videla, ko naročim in dobim user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu _betty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
1.8.2011 8:02:49   
punsha
Še poročilo iz petkovega pregleda. Sem takoooo vesela user posted image . Cerklaža lepo drži user posted image . Počitek naprej, ni pa treba, da sem priklenjena na posteljo, tako da si sedaj lahko privoščim tudi malo okoli hiše user posted image . Je rekel, da do kakih 34 tednov naj bi prišli, kar bo pa več pa še toliko bolje. No ampak je bil kar optimističen, tako da mislim da ne bo kake panike. Že to da imam pregled čez en mesec 29.8., je dober znak. Se pravi G predvideva, da bo vse ok. Sem kar malo bolj zaživela user posted image .

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
1.8.2011 8:29:13   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Še poročilo iz petkovega pregleda. Sem takoooo vesela user posted image . Cerklaža lepo drži user posted image . Počitek naprej, ni pa treba, da sem priklenjena na posteljo, tako da si sedaj lahko privoščim tudi malo okoli hiše user posted image . Je rekel, da do kakih 34 tednov naj bi prišli, kar bo pa več pa še toliko bolje. No ampak je bil kar optimističen, tako da mislim da ne bo kake panike. Že to da imam pregled čez en mesec 29.8., je dober znak. Se pravi G predvideva, da bo vse ok. Sem kar malo bolj zaživela user posted image .

user posted image user posted image super novička user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
1.8.2011 8:30:58   
smrketa24
poroka - uf, čestitke za 19 let. To pa ni kar tako. Midva bova imela 11.9. prvo obletnico poroke, drugače sva pa skupaj 8 let.

lega dojenčka - moj je bil pri morfologiji obrnjen na glavo, sedaj pa leži počez. Ima očitno preveč prostora za svoje akrobacije user posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
1.8.2011 8:59:27   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, morfologija, 3D/4D UZ, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., 10.8., Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.8., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image   user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 8.8., Savinjska user posted image   user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 4.8., 9.8., Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image
Sončna30, 31 let, 1  , 0  , okolica Celja 

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 3.8. (glukozni test), 19.8., Ljubljana user posted image  user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.9., 9.8., Ljubljana user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , 5.8., okolica Ptuja user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image   user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image , Kranj user posted image user posted image   user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 31.8., Primorska    
disko, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 14.8., Ljubljana user posted image user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 31.8., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.8., Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.8., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 2.8., okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image user posted image
MinnieMouse, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 17.8., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 9.8., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.8., Maribor  user posted image user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 12.8., 29.8. (UZ), Štajerska user posted image  user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.8., okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 26.8., 26.8., Savinjska user posted image   user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1  , 0  , 3.8., Ljubljana user posted image user posted image

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image  user posted image

16.11.
alsa88, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.8., Lovrenc na Pohorju user posted image user posted image

17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 18.8. user posted image   user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 9.8., 2.8.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8. user posted image

19.11.
lean, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.8., okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 4.8., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, 26.8., Zasavje user posted image  user posted image
jass1,  user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , 3.8., 17.8., Ljubljana user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 17.8., user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted imagePrlekija user posted image   user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , 2.8., okolica Ljubljane user posted image   user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image
tjasyka, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 4.8., Slovenj Gradec user posted image user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 9.8., Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 11.8., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.8., Ljubljana user posted image user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 user posted image
Lotosova, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8., Ljubljana user posted image user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.8., okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0, 24.8.,  user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 31.8., Gorenjska user posted image user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.8. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image

30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   
007sissi, user posted image    
polikana, Brežice user posted image
_betty_, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 104
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 16
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 26
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 12

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
      - noseča.com                             - pregnancy.org
  - bibaleze.si                               - bambino.si
           - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
1.8.2011 9:00:10   
_perla_

user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

1.8.
MalinaNina, 6.11., Gorenjska
Spominčica, 17.11., Gorenjska
jagodaaa, 27.10., Novo mesto (glukozni test)

2.8.

mavrica24, 8.11., okolica Ljubljane

3.8.
miskica1983, 14.11., Ljubljana
kristidream, 20.11., Ljubljana
teodora75, 2.11.,Ljubljana (glukozni test)

4.8.
Zojatisa20.11., Prebold
tjasyka, 22.11., Slovenj Gradec
lollypop, 1.11., Gorenjska

5.8.
breskvica13, 5.11., okolica Ptuja

8.8.
lananai, 31.10., Savinjska

9.8.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki
tassika, 18.11.
mimsi, 23.11., Kamnik

10.8.
jagodaaa, 27.10., Novo mesto
melona27, 24.11., Ljubljana (glukozni test)
alsa88, 16.11., Lovrenc na Pohorju

11.8.
amarnat, 8.11., Mariborsko okrožje
melona27, 24.11., Ljubljana
lean, 19.11., okolica MS

12.8.
Maja_V., 11.11., Štajerska

14.8.
disko, 7.11. Ljubljana

16.8.
Edinka, 18.11.
Lotosova, 24.11., Ljubljana
_tina_ 11.11., okolica Jesenic

17.8.
voxaja, 10.11., Posavje
twiggi, 11.11., Maribor
Spetmami, 21.11
Oblačka, 29.10., Primorska + injekcija za Rh-

18.8.
Tjasa27, 17.11.

19.8.
teodora75, 2.11.,Ljubljana

23.8.
Nejčka71, 22.11., okolica Ljubljane

24.8.
moni23, 26.11. + glukozni test

25.8.
scarlett_, 24.11., Ljubljana

26.8.
amalija81, 12.11., Savinjska
hopsala, 20.11., Zasavje

29.8.
Maja_V., 11.11., Štajerska (UZ)
punsha, 8.11., Gorenjska

30.8.
felix725.11., okolica Grosuplja
muca*maca, 27.11.

31.8.
malanovinka, 7.11., Primorska
lisicamica, 26.11., Gorenjska
diamantina, 8.11., Štajerska

13.9.
smrketa24, 5.11., Ljubljana

user posted image

user posted image

datum pregeda
nick, PDP, kraj

2.8.
tassika, 18.11.
Nejčka71, 22.11., okolica Ljubljane

9.8.
smrketa24, 5.11., Ljubljana
melona27, 24.11., Ljubljana
lollypop, 1.11., Gorenjska

17.8.
kristidream, 20.11., Ljubljana

26.8.
amalija81, 12.11., Savinjska

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
1.8.2011 9:01:25   
twiggi
dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem za dobro opravljene preglede user posted image user posted image user posted image

čestitke tudi vsem ki ste praznovale oz. še boste praznovale obletnico/e poroke user posted image user posted image user posted image naju to še čaka, ampak ne v tako bližnji prihodnosti. se nama za 1x še nikamor ne mudi.

morje: komaj čakam da se odpravima, da se malo okolje zamenja. samo še je več kot mesec do takrat. to je še zadnjič da bova ''sama''. user posted image

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
1.8.2011 9:22:28   
dini
Jutro, je kera nosečka iz Gorenjske, da bi se kej vidle?:)

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?