kristidream
|
Eh..jst mislim, da tale forum prav gotovo ne bo "izumrl" zarad FB Jst pojma nimam kako je moj otrok obrnjen, ampak sumim, da se še obrača, ker me ne zmeraj na enakem mestu buta...pa tudi čutim, da se obrača, ker se mi zdi, da je takrat občutek drugačen kot ko te brcne. V Ljubljani je TWO way tudi v podhodu v Plavi Laguni...je sicer malo manjši, ampak imajo pa lepo zloženo in se da kaj kupit. Si kdaj kupim kakšno stvar, ampak večinoma kakšno jopco. Majčke so mi pa boljše v HM zato, ker so malo daljše. Se mi zdi!? Jst sm do zdaj kupila samo ene nosečniške hlače in to lanene v HM, pa jih ne nosim ravno veliko, ker so se ful raztegnile in zgledam kot klovn v njih. Do zdej mi šle še skor povsod navadne stvari gor...zadnjič sm si 50% cnej kupla ene hude hlače v S. Oliverju, en par majčk sm si kupla v Tally Weijl štev. M, so imeli akcijo 3 za 2 in mi pridejo lepo čez trebuh, ker so očitno malo daljše. Je pa res da še nism pršla do kavbojk, ker te pa res rabim nosečniške, sam nazadnje so v HM meli sam 34, 36 in potem od 42 naprej...vmes pa ne...Zmanjkal! Sm tut vprašala, če majo še kje kako zalogo, pa niso mel. Sm vidla sicer na netu ene hude kavbojke od La Vie...sam so "TU MAČ" drage... Js rabim malo več cunj, da nisem lih ravno skos isto oblečena v službi...zankrat sm tut kr uspešno "flikala" s kiklcami še od pred nosečnostjo in pajkicami (sm si kr odrezala gumo stran in je zakon )...za jesen bo pa verjetno treba kaj več... Ampak res ful zasolijo ceno za nosečnice...itak vejo, da pač nosečnica more tut met kaj za oblečt, ponudbe ni ravno pretirano velike in nasolijo cene do konca...razpordaje pa očitno za nosečnice ne veljajo KEr nobena nosečniška cinja ni bila zdej znižana...al pa jih sam js nism našla!? Js sm se tut odločala met GT3 Peg Perego in Jane Slalom Pro reverse formula...pol sm ju šla pa probat v Pikapolonico (kjer imajo oba) in sm GT3 takoj odpikala, predvsem zato, ker sta košara in lupinica fuuul težji. Lupinca je tolk težka, da sm jo js prazno komaj nesla...vsaj meni, enako košara...pa tudi voziček sam je malo večji od Janeta! Jane je lažji...res...pa tud nekoliko manjši, lupinica in košara sta lažji. Lepo se vozi, tudi z eno roko lahko zavijaš, pa ni problema! Pri meni je sicer kasnej zmagal Bugaboo, ampak iz čisto preprostega razloga, ker je še lažji od Janeta in če ga moraš nositi po stopnicah (kot ga bom mogla jaz) se pozna tiste 3 kg, poleg tega se košara čisto zloži (splošči), kar je pač kul za manjši prtljažnik, pa tudi ogrodje se zloži na manjše... v bistvu je blo tko, da Bugabooja dam celga v prtljažnik, Janeta pa (NA ŽALOST) ne. Men je bil Jane ful všeč...tut barv majo malo več in bolj živahne so, pa itak dobiš več za ceno in če bi imela več prostora v stanovanju in v avtu, bi ziher kupla zelenga Janeta. Jst predlagam, da če nameravate naročit voziček na netu, da jih greste prej probat. Nočem bit pametna, ampak men se je zdela kr velka razlika med njimi. Predvsem v teži in velikosti...pa tudi (predvsem pri Janetu) se barve na slikah FUL razlikujejo od dejanske. Men je bil ful všeč rumen na sliki, ko sm ga pa v živo vidla, mi je bil pa katastrofa... je bil frulestenten! Totalna razlika. Zelen je tut na sliki temnejši kot je v resnici. Edino problem je k v trgovinah nimajo vseh barv...jih majo sam po naročilu...no, vsaj v Pikapolonici. Felix7...tole v zvezi s porodniško pa mene ful zanima, ker se je meni plača z decembrom za precej dvignila, ampak kolkr sm gledala na strani od CSD Šiška bi mi za kar 3 mesce računal staro plačo... in če bi lahko res nardila tako kot ti, bi potem bil en mesec več z višjo plačo in sm izračunala, da bi mela za 50 evrov višjo porodniško...to je pa kr neki denarja... Včeraj sem se tudi prijavila v Šolo za starše kr v porodnišnici Ljubljana. Začnemo 5.9.2011. Jst mam jutr pregled, sam verjetno UZ itak ne bo...dejte povedat punce kolikokrat vam je (bo) delal/a G UZ pregled? A vam na vsakem pregledu dela UZ? Ker meni ne...na začetku mi je vsakič, ker sem mela grozeči splav, zdej mi pa pred morfologijo ni, pa enkrat k sm bla vsmes tut ne...sam srček je poslušu...sej vem, da naj bi bla kao sam dva UZja, ampak ena kolegica k je tut noseča, ima čist vsakih UZ. Vsem en lep sončen dan!
|