Cari
|
Ojla, mi je končno uspelo priti malo do računalnika da vas malo preberem. Se med najbolj pridnimi nosesečkami Vidim, da vse že razmišljate o opremi, pa o cunjicah, ... Tole gnezdenje je res nekaj najlepšega. Mene je tudi že zagrabilo in sem posteljnino od zibke že oprala. Pa je kar malo prezgodaj, se mi zdi. Jo bom malo prej dala še prezračit v sušilca. Cunjce sva pa z malo zadnjič zlagale, tako prvih par, in jo vprašam, če so od dojenčka, pa ječe, ne moje in začne tlačit nase vse tiste premajhne majčke... Pa glede na to, da se je stlačila že v košaro od vozička, bomo z zibko še malo počakal, da je ne bomo nekoč najdli, ko spi v zibki. Bi se že stisnila... Sedaj ko dobijo jesensko zimsko kolekcijo, pa me bo verjetno vseeno zaneslo malo po trgovinah. Čeprav v materinski šoli pravijo, da moraš kupiti vse številko 62, bom kupila še kakšno 56. Je bila naša punčka kljub temu, da je bila med večjimi, prav boga v tistih velikih pajackih, ampak takrat kakšen mesec, dva nisem hodila po trgovinah (jesen pa virusi...), po ji je bilo pa prav 62, ampak sedaj se bom pa oskrbela tudi z 56 Sem videla da je bilo govora o sušilcu. No jaz sem ga skozi uporabljala, samo sem kupovala raje eno številko večje, če so se slučajno malo skrčile, da ni bilo vse potem premajhno. Pa uporabila em res kakšno lahko sušenje, ne prevroče temperature. Drugače pa notri sušim vse razen volne in svile, tudi srajce od mojega srčka. Jutri imam pa pregled in že komaj čakam, koliko je naš korenjak zrastel. Pritisk imam skozi zelo nizek (90/60), pa je kar problem, ker ne pijem kave. Še večji problem pa je vnetje. Se mi zdi, da ga zmeraj dobim ravno pred pregledom... Glede na to, da sem imela že kar nekaj smole s padci in zvini, upam, da je ok. Je pa tudi pravi boksar . Lepo bodite, čimveč počivajte in se crkljajte, ker od novembra naprej boste crkljale le še . No tiste, ki imamo doma že male nagajivčke, imamo za to manj možnosti