cukica
|
Pozdravljene javljam se vam res po zelo dolgem času najprej bom mal prebrala za nazaj in pokomentirala nato pa napisla kaj se dogaja pri nas,.... Plazenje:tudi pri nas počasi napredujemo z plazenejm v rikverc mu gre super naprej pa je tako hecen se da kot en ježek v klobčič pa se potegne naprej,...Drugače je pa cel dan če je treba na trebuhu in mu očitno prav ugaja,... Spanje:tudi mi spimo zadnje čase bolje zaspi ob 19 ali 20 in se zbudi ob 6 ali celo ob 7,na morju nama je spal super(od 19 do 8),mi pa zadnja dva dni bolj malo spi dobivamo zobke in full joka,imamo uneto ritko pa ga previjam na 2 uri,ker je res ves bogi pa še malo se nam je prehladil,... krema: za na morje za otroke mi smo imeli kar od Nivea faktor 50,... posvetovalnico imava midva v sredo in zadnje cepljenje,bomo dali pa tudi vodo in kri,...upam,da nebo preveč jokal,... Gh:mi prav veselo jemo in Nejc zaenkrat poje vse kar mu dam in naredim ne pljuva nič ven,...Se pa tudi lepo kaže na kg ponavadi smo se zredili za 500 g sedaj pa mislim,da se je zredil za več kot kg bomo videli,...Imava pa še vedno 4 obroke z mlekom in zvečer riž in mleko,...Tud mi ne podiramo neki ekstra kupčka,... Kar se tiče seznama men je tud fajn,da mal poškilim kakšni so drugi otročki in kako naš raste in napreduje,... Tako na dopustu je bilo super,Nejc je užival v vodi in se je kr tunkal in pil morsko vodo nato pa nas vse polizal,...Bil je priden ni nič jokal spančkal bolj kot doma in res same pohvale,...vročino dobro prenašal,čeprav ga nismo kaj dosti izpostavljali sončku.Komarji ga niso kaj dosti popikali naštela samo 3 pikice.Z mojim uživala kot nikoli še v teh 9 letih in tudi sva kot,da bi bila sama res smo se imeli super,... Dobivamo prve zobke,in to so 3 spodaj,... Drgač pa hodiva še na fizioterapijo,ki bo potrebna še vsaj kakšen mesec je pa super ker ga res fajn razmiga in potem tudi že sam doma dela tako kot ona tam z njim. Še malo pa bom šla v nov postopek in upam,da se nam drugo leto ob takem času pridruži še ne član ali mogoče dva,...??? Zdaj sem se pa tudi jaz mal bolj razpisala,.... Pa še nekaj naš otrok noče bit sam,ko zginem kam in ga pustim v posteljici samega se tako dere,da me vse mine in ga grem izkat,...to počne odkar smo prišli iz morja,...