|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
27.7.2011 19:57:08   
DIANE
Čer no pa se mal le dogaja tukaj. Jaz se pa včeraj zvečer mu dala mal kašice ampak kar po flaški ker njemu nikakor žlica ne potegne. Sm mu kar mal v moj mlek dala kašice in morem potrkat se je manjkrat zbujal kot ponavadi. Drgč probala sem krompir, bučko, lubenico, korenček ampak njemu ne potegne kr neve kok bi pojedu kr ven pljuva pa kr začne delat kot da bo bruhal pa trese se k šiba na vodi. No vsej mal kašice mi popije.

Drgč pa nvem kej nej nardim glede prebave kaka mi na 3 dni in se kr napenja ja. Sm mu včeraj dala sok od sliv in je dones kakal. Ima katera kako idejo?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
27.7.2011 22:41:32   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: lola_J
MoSoNI kar se tiče vrednosti alergij, ti lahko prepišem  iz mojega izvida, kako se interpretira rezultete specifičnih IgE:
konc.:                   Razred:                 Interpretacija:
<0.35                    0                           negativno
0,35-0,7                1                           zelo nizka koncentracija
0,7-3,5                  2                           nizka koncentracija
3,5-17,5                3                           srednja visoka koncetracija
17,5-50                 4                           visoka koncentracija
50-100                  5                           zelo visoka koncetracija
>100                     6                           abnormno visoka koncetracija

Upam, da spadate v razred 0. Naša Tinkara ima vrednosti pšenice in mleka  v začetku drugega razreda in srčno upam, da bodo vrednosti kmalu začele padati.

Hvala za tole... kot sem predvidevala smo glede na izvide pri vseh preverjanih živilih v razredu 0 user posted image Res pa je, da povsod piše, da rezultati NISO ZANESLJIVI user posted image Zdej sam čakam da me povabijo k alergologu, da mi še on to pove. To pa zna trajat user posted image

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
27.7.2011 23:11:18   
lil_
urša sej vem da si se hecala user posted image user posted image

diane tocno tko kot pri nas...zlica ne gre, probala iste stvari kot ti, no pa se mal sadja zraven. ceprov se mi zdi, da sta bili pri nas nad lubenico se najbolj navduseniuser posted image

tut pri nas kakata na tri dni, vcasih tudi na stiri. se mi pa zdi, da se zdej, odkar probamo jest GH bol napenjata...bom jaz jutr tutprobala s slivami. no al pa cez ene dav dni. danes je kakala ena jutri pa najbrz drugauser posted image

teyla jaz pa ja nisem zlehtuser posted image
te pa veckrat mislim vprasat...pa vedno pozabim...ja tvoj sindromuser posted image ce se s tejo telovadita? ji vaje grejo? nasi tisstih vaj ki so povezane z nogicami-da brcata zogo, al pa se odrivata in kao poskakujemo...no to pri nas ne deluje. sem pa probala tiste vaje ki pise da das otroku v vsako roko eno stvar pri nas primeta brez problema. se mi je zdelo cudno v cem je sploh finta. pa sem potem prebrala, da baje ko prime otrok nekaj v drugo rokico, predmet iz prve izpusti.

aja pa ko smo se pogovarjale o plavanju. zdej sva se z mojim zmenila, da tamali vpiseva, ker sva nasla termin popoldan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
27.7.2011 23:42:16   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: lil_
teyla jaz pa ja nisem zlehtuser posted image
te pa veckrat mislim vprasat...pa vedno pozabim...ja tvoj sindromuser posted image ce se s tejo telovadita? ji vaje grejo? nasi tisstih vaj ki so povezane z nogicami-da brcata zogo, al pa se odrivata in kao poskakujemo...no to pri nas ne deluje. sem pa probala tiste vaje ki pise da das otroku v vsako roko eno stvar pri nas primeta brez problema. se mi je zdelo cudno v cem je sploh finta. pa sem potem prebrala, da baje ko prime otrok nekaj v drugo rokico, predmet iz prve izpusti.

aja pa ko smo se pogovarjale o plavanju. zdej sva se z mojim zmenila, da tamali vpiseva, ker sva nasla termin popoldan user posted image user posted image user posted image

Ti pa res nisi zloba.  user posted image

Ja, moj sindrom še razsaja. Malo smo "ukinili" to telovadbo, ker jaz nimam več tolk časa oz si ga ne vzamem. Kakšno vajo, ki ji je všeč, še naredim, ampak si ne delam dela s tem, da ji plenico dol dajem, predvsem zato, ker v stanovanju ni več tako toplo. Ko bo pa spet sonček, pa jovo na novo. Drugače tud pri nas ne delujejo tiste vaje s poskakovanjem v naročju, ker nogic nič ne krči in izteguje, jih ima samo iztegnjene. user posted image   Rada ji dajem, da vadi svojo levo roko in levo stran, ker je izrazita desničarka (jao, pa ne da bo Janševa user posted image ).
Najraje jo "učim" obrate, čeprav se moram pohvalit, da je zdaj že odkrila, kako pa kaj je s tem v obe smeri. Včeraj se je namreč namensko prekotalila čez celo posteljo naravnost v moje roke. Jo je blo prav luštno gledat. user posted image

Super za plavanje. user posted image Ne vem kako bo pri nas, ampak upam, da bo šlo. Si me zdajle spomnila namreč, da jaz sploh ne bom mogla obiskovat tečaja, če začnem že delat oktobra. user posted image Če obstaja kak termin popoldne bi mogoče šlo, odvisno tud od ure, ker se služba zavleče. Jao, ta moj spomin je res rožica..

Lepe sanje vsem (ve že itak več al manj smrčite user posted image ).

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
28.7.2011 0:04:35   
Nina33
Čer!
Kle je ena, ki še ne smrči user posted image . Bolj ali manj zato, ker čakam žehto user posted image .
Telovadba: poskakovanja pr nas ni več tolko (je bilo pa noro user posted image user posted image ), zdej se neki kao prestopa - ta bo shodu direkt z ležečega položaja user posted image Sem pa ravno prejle gledala slikce mojega starejšega sončka, ko je bil star pol leta (user posted image user posted image ) in je že kar lepo sedel takrat in se obračal ipd., mam zdej mal slabo vest, ker se z drugim ne ukvarjam toliko (nisem jaz kriva, de ima dan le 24 ur, k ne de) in sem si obljubila, de od jutri (...user posted image ) pa "treniramo" vsaj pol ure na dan. Tako, namensko, sej ni, de ne bi nič migali skupaj, ampak... Mam tolk dela, mam tolk dela user posted image
GH: štartamo "jutri" user posted image Ne, drug teden pa res user posted image
Kakanje: spet malo bolj pogosto - po dveh dneh brez danes 3x (1x res bolj za vzorec). Se pa HB nič ne napenja, smo čist po knjigah, ko zenfek user posted image
Pa postal je ovčka - dela baa-baa user posted image Ni treba razlagat, de se moji mami zdi, de hoče babi rečt, k ne user posted image . Mama pa itak že reče... user posted image Čeprav se res lepo sliši, ko je mal lačen in začne cmokat in "pravi" mam-mam user posted image
Žehta fertik - jo grem mal uležat pa obesit pa spat!
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
28.7.2011 9:21:37   
šebela
Jutro!!!
Ne morem se odločit, če je vreme aprilsko al oktobersko..... julija ziher nismo user posted image
Prebava: Mi kakamo še vedno po 3× na dan, seveda bolj gosto in smrdljivo in bres posebnega napenjanja, no malo bolj se že more potrudit. Ima pa zadnje čase vedno v več vetrov in jo včasih prav šraufka in malo jokca al pa jamra, pol pa ga konkretno spusti in je ok user posted image Saj vem da kaka zelenjav napenja, samo je skoraj vsak dan isto, ne glede na to kaj je....
Igranje: Sem tudi jaz končno dobila knjigo Igrajmo se z dojenčkom.... večino vaj smo itak že delali kr tako. Sem pa nabavla veliko žogo in jo ima ful rada. Poskakovanje nam še kr gre, samo na začetku sem narobe pranrala in sem jo jez dvigvala in spuščala, pa je tudi imela samo ravne noge. Zdaj ko jo samo primem in se dotika mojih nog pa veselo skače ali oa kr teče na mestu user posted image
Se pa v trebušnem položaju še vedno premika v krogu kot vrtavka in to samo v levo, v desno jo pa hočem stimulirat, pa nekako ne rata, se premakne minimalno, bo že saj se je tudi kotalila v levo ene mesec prej kot v desno. Gosenice ne obvlada (a to počno vsi dojenčki, al ni nujno?).
Previjenje: Tudi pri nas že nekaj časa zelo zabavno, danes naprimer se je prekotalila in začela brcat tako, da je vrgla dol posodo z vodo in še par drugih stvari. Jo je treba skoz animirat, da se ne obrne na trebuh (petje, igračke) Pa namazat rit je skoraj prava umetnost, tako, da je ne mažem več vedno.
Ne vem, kaj sem še mislila......

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
28.7.2011 10:45:05   
antoninap
lil_, kaj pa če bi vseeno probala hranit eno pa po eno? user posted image Brina je pri žlički zelo neučakana, ji moram hitro v usta dajati hrano, drugače izgubi interes in se zapiči v kakšno drugo stvar ali pa začne tečnarit, verjetno mal iz dolgčasa, malo pa zaradi tega, ker je od mleka navajena, da hrana pride hitro. Vsaj jaz si tako razlagam user posted image

GH: naša pupa je včeraj probala piščančka (+ korenček + riževa kašica) in ji je bil kar všeč. Sem pa imela težave s paličnim, ker sem imela premajhno količino, tako da je bilo bolj na grobo sesekljano in na začetku se ji je prav videlo na obrazu, da je ugotovila novo strukturo user posted image Od sadja smo poskusili še breskvo in je teknila, jo je pa po njej malce napenjalo. Za kosilo sem ji pred dnevi dala še polento z AM, ji je bilo še kar všeč, nad ajdevo kaša pa ni bila navdušena in se sploh ne čudim, ker je obupnega okusa, če ni soljena.

A bi mi katera znala povedati, jaz sem namreč pozabila, kaj je rekla patronažna, kdaj smemo dajati skutike ali pa zdenka sirček? Tam nekje pri 8. mesecu? A če naredim pire krompir, a lahko dam žličko navadnega mleka, ker krompir z AM rata tak poc user posted image

Kakanje: Brina kaka vsak dan, včasih parkrat na dan, so pa ratali kakci malce bolj trdi, ne več tako kremasti, smrdijo pa kot hudič. Se mi zdi, da zdaj bolj redno kaka, kot prej, ko je bila samo na mleku.

O vremenu pa user posted image

Smo pa včeraj končno dobili naročeni kengurujček! In ga seveda sprobali. Mala je uživala in zdržala na potepu po mestu skoraj do 8-ih zvečer! user posted image Ne vem, Brina se full nerada vozi v vozičku popoldne, tako da upam, da je to rešitev user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
28.7.2011 11:52:03   
trsica
Joooj, meni se tko ne da nič pisat. Samo berem vas, pa v mislih zraven komentiram. user posted image  Zdajle trenutno spita, samo ne bo več dolgo. Eh... Drugič dalje. Pri nas je stalno akcija.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
   [Brisano sporočilo]
28.7.2011 11:52:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
28.7.2011 12:18:32   
lil_
ne ignoriramo ...ampak nam je (vsaj meni) vseenouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
28.7.2011 14:24:58   
DIANE
se podpišem ;-)

ne ignoriramo ...ampak nam je (vsaj meni) vseenouser posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
28.7.2011 14:43:16   
Mišyka
Sam da vas pozdravim... smo z morja, kjer smo bli pol 5 dni, ker smo tolk dolg čakali na osebno izkaznico. Pa še to je potem ena znanka na UE urgirala, čene vprašanje če nebi še do konca tedna čakali in nebi šli nikamor.

Meli smo se fajn, ampak itak je prekratko. Kopali smo se, razen Neže, ki je mal namakala nogice in ritko. Je pa zgleda fasala eno bakterijo, ker se ful napenja, prdi in samo 1x na dan kaka kar je za nas zelo mal. Posledično tud spi mal.

Po poti se nam je v obe smeri 3/4 poti prejokala tko da so nas vse ušesa bolela. Pa nč ni pomagal, če sem jo nahranla, previla, pocrkljala, dude ni niti prjela... Sploh ne vem kaj ni ni všeč v lupinici al v avtu. Ma kšna idejo kaj narest? Ker mamo namen it še enkrat na morje in se prov nč ne veselim ravno zarad tega.

Aja, včerej bi mogla met 2. cepljenje pa smo prestavili, zarad noric od katerih mora pretečt 6 tednov da se potem lahko cepi. Zvagala jo je in imamo 6.260 g. Smo bolj šlank, no ja, trije v familiji, mamica pa spada drugam po kilaži.

No, zdej pa pride ta večji domov. Tamala je lih zaspala (prvič dons), enkrat se je že zbudila (na trebuhu seveda) tko da grem mal pripravit za kosilo čene ne bo nč za jest dons.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
28.7.2011 15:04:41   
Tigrica86
joj mišyka, škoda da ste tolk dni zamudli...

Kar se pa dretja v avtu tiče, mi je pa tudi že kr znano. nas tak dolga vožnja še čaka in me je kr mal strah kk bo. se nama je že enkrat iz celja tako drl, da sma se mogla ustavit na Lopati, ker sm misla da je lačn tolk hudo... no, tam sem ugotovila, da mu je revčku blo tolk vroče, da sm ga skor čist slekla in pol je zaspal. Do zdj sm js ponavad zadi  zravn njega sedela (če nism js vozla, a ne user posted image ) za na morje pa ne vem kk bo, k je le dolga vožnja in mi je rado zadi slabo (pa ne zarad user posted image user posted image ) pa še plac nucamo, k ma karavan pač premali prtljažmnik za vse user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
28.7.2011 15:08:06   
Tigrica86
Registrirana, men je tud vseen, čeprav po eni strani je pa fajn videt vse. Glede na to, da ma lil_  kar 2 meseca starejši pupiod mene, in pol ne bom "vedla" kolk sta meli pr taki starosti k smo mi zdj user posted image

Treba vedet, če smo v "mejah normale" user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
28.7.2011 15:10:55   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

že 10x sem hotla vprašat pa me še vedno en sindrom dajeuser posted image
A po GH tud podirate kupčka? Js ga, moj mali ga pa noče user posted image

a mene tud ignorirate?user posted image resno me zanima no...

no, dans ga tak ni blo treba, ker mu cvetača ni niti malo teknila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3315
28.7.2011 17:02:32   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Joooj, meni se tko ne da nič pisat. Samo berem vas, pa v mislih zraven komentiram. user posted image

Jaz sem ista. user posted image

Registirana meni je tud vseeno, lahko se zbriše, ker seznam bo vedno daljši.

uvajanje GH hm, meni je pa patronažna neki omenila, da naj bom s koščičastim sadjem bolj previdna, ker so lahko alergeni, tako da naj najprej jabolko, hruške in ostale stvari, pa potem breskve in nekatrine... Ne vem, naša itak kot kaže ne mara sadja, kar mi je ekstremno čudno. Danes je zmazala celo bučko, tako da smo obrok v bistvu že zamenjal. Krompirja ji danes nisem dala, ker je bila ekstremno lačna, in bi se predolgo kuhalo. Mesa ji pa tudi še ne mislim ponudit, ker ga itak nikol nimam doma, ga namreč bolj poredko jemo.
Mlečne izdelke mislim da lahko po 10.mesecu, nisem pa ziher, mogoče že prej. user posted image kravje mleko vem, da lahko po enem letu.

antoninap tale kengurujček je pa ful drag. Mi ga je pa nekdo priporočil, da je odličen, in enostaven za uporabo, pa zgleda tud fantastično. Našo jaz kar v slingu nosim, pa ji je kar všeč, edino kar me malenkost moti je to zavezovanje na začetku, sam zdaj gre že hitro in sem v minuti fertik. Mi je pa smešno, če kam greva in si to tam zavezujem, ker me vsi gledajo, kot da sem z lune padla, češ kaj počnem s to 4m ruto. user posted image

Mišyka no, pa ste le uživali. Sicer ne polnih 7 dni, ampak vsaj nekaj je bilo. Kot si rekla, lahko bi celo doma ostali. Za dretje v avtu pa ne znam pomagat. Mogoče kakšna igračka, ki se pripne na lupinico? Sicer pa verjetno vožnja ni ravno kratka, tako da ji verjetno ni bilo fajn, ko se nič ne dogaja.

Tigrica naša kar sama podre kupčka, ko jo po kašici vzamem v naročje, tako da kakšne posebne tehnike nimam. user posted image

Danes ima Teja točno 6 mesecev. user posted image    Če bo oči peljal mamo v mesto na sladoled se pa še ne ve. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
28.7.2011 17:04:46   
lil_
tigrica jst sem te ze prvic prebrala, pa tako slabo jemo, da ti nemorem pomagatuser posted image
ampak najbrz pa ne, ker mi tut po dojenju ne podiramo vec kupckov user posted image sta ponavad vedno sami podrli, ce pa nista si se pa lahko se tako trudu in ni slo. tako da ja, najveckrat podereta kupcek ko ju nosis pokonci ali pa ko paseta kravice.

pri nas smo na sreco v avtu pridni.

antoninap sem ze probala vsako posebej hranit, sam res pa da nikol v narocju. bom probala tudi to. danes sem jima dala od hippa nekej s kokosjim meskom, pa sta se kr jedli. no tako za obcutek...pri nas za obrok pojesta pol "kozarcka" obe skupi. pa se to je ena pojedla samo par zlick, druga pa ostalo. pa druge ni blo treba podojit kar nekaj casa. zdej pa nevem, a res tok mal rabta za najest seuser posted image

previjanje medtem ko drzim za nogice, da je rit v luftu, se mi obrneta...in kako nej ju dam pol v plenicko?user posted image user posted image

nina glede na to da imamo dve imam jst tut kdaj slabo vest, da se ne ukvarjamo toliko z njima kot nekateri z enim. ko pa je treba obe nost in jima posvecat vso pozornost...no mislm, da nista za nic prikrajsaniuser posted image

plavanje ja meni je termin popoldan res fajn. tako da bo vecino casa moj z nami...ce pa bo imel sluzbo popoldan ali kaksno drugo obveznost, pa bom ze dobila koga za menjavo...veliko lazje kot dopoldan, pa se to bo bolj redkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3317
28.7.2011 17:08:41   
lil_
se o sadju...naj je zdravnica rekla nej pocakamo z breskvami, da lahko pa damo marelice.

drugac pa so nam rekl, da lahko ze damo skuto. ceprov jo se nismo probal. dam pa v krompir kislo smetano.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
28.7.2011 22:18:03   
Mišyka
Dretje v avtu - igračko je imela, ne ves čas isto, zadaj je bil še bratec ki se je neki kao trudil jo zabavat, tko da lih ful dolgčas ji ni mogl bit. Jst pa vmes med njima ne morm sedet, bi mogla met ene 20 kg da bi šlo. Vroče ji tud ni blo, sem vse prečekirala. Ko sem jo pa vzela ven, je pa v momentu nehala. Čez čas dala nazaj not, pa je v sekundi spet začela, sam da je dojela, kje je.

Previjanje če se zdej pritožujete, kako lovite ritke s plenico, boste vidle kaj vas še čaka user posted image

Drugač smo pa mi še vedno sam na mlekcu, ampak je je res tko nemogoče nahranit, bradavice me že tko bolijo, ker se ves čas odriva stran pa vrti rito, glavo... skratka nč novga. Sem upala, da je kriva vročina, pa ni nč boljš.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
28.7.2011 22:27:02   
meta21
Hej!

Evo mene nazaj! Skrajni čas, ker ste v 12 dneh naklepetale samo 7 strani, c c c! Sicer pa vidim, da še zmer "uvajate" GH (al pa se spravljate k temu). Prebrala sem samo zadnjo stran, ker se mi po vseh pralnih strojih in gorah zelenjave, ki jo je blo treba pospravit z vrta, ne da.

Na morju smo se meli fino ampak je z dvema zadeva še malo bolj naporna kot z enim. No, hladno pivo v miru vsekakor odpadeuser posted image . Bine je nor na vodo. Brcal je že, če sem ga samo prinesla blizu vode. Tudi to, da je malo bolj hladna ga ni motilo. Sprobal je tudi sedež na biciklu in sedel notri ko car. Malo je blo edin smešno, ker je proti koncu izletka zaspal in sem mogla kolo rinit.

Za seznam je pa meni boljše, da so gor vse mere. Saj dlje kot do 1. leta tak ne bomo pislale. Takrat se pa selimo na drug forum.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
28.7.2011 23:02:50   
meta21
Enkrat sem vam že obljubljala, da vam nalepim slikico (mislim, da najtežjega) februarčka in ko ravno urejam slike ...

user posted image

Pa še čofotanje

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
28.7.2011 23:19:21   
meta21
Pa še ena aktualna

user posted image

Zdaj pa nehamuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
29.7.2011 8:57:37   
šebela
Jutro!!
Glede seznama: Mi je vseeno, je pa zanimivo videt, da ima naša Klara pri 5,5 mesecih glih toliko kg kot jih je imel Metin Bine pri 2. user posted image BTW luštkan fant, pa debeluh tudi ni je pa res velik in kako lepo že sedite, a to sam sedi al kako?
Podiranje kupčka: po gosti hrani ga ekstra ne podiramo, je pa zdaj itak večina v pokončnem položaju al pa kravice pase, tako da ga kdaj mimo grede podre.
Morje: dobrodošle nazaj, lepo da ste uživeli, tudi če malo krajši dopust.... mi gremo pa 8.8. user posted image user posted image user posted image Komaj čakam.....user posted image
Vožnja z avtom: naša se na srečo rada vozi, eni se pač ne...... mogoče bo bolje potem, ko jo daš v drug sedež, drugače imam moja sestrična tudi tak problem in grejo vedno na pot ko je mala ful utrujena, tako da pač vse prespi.
Teyla bravo za zamenjavo obroka in uspešen zmenek user posted image user posted image Jaz pa sem tudi mislila, da smo že zamenjali, včeraj pa kar ni hotla jest user posted image No saj 100g je pojedla (je blo dovolj za 1 uro), bomo vidli kaj bo danes.
Še kaj pišem, ko bo čas....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
29.7.2011 10:48:51   
Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Sploh ne vem kaj ni ni všeč v lupinici al v avtu. Ma kšna idejo kaj narest? Ker mamo namen it še enkrat na morje in se prov nč ne veselim ravno zarad tega.

Potuješ tako, da mala spi. Če je dolga pot, ni druge kot da štartaš ponoči... Naš prvi se je pri 4M drl kot jesihar od Šibenika do Like (2 uri vožnje).

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
29.7.2011 11:39:09   
šebela

antoninap sem ze probala vsako posebej hranit, sam res pa da nikol v narocju. bom probala tudi to. danes sem jima dala od hippa nekej s kokosjim meskom, pa sta se kr jedli. no tako za obcutek...pri nas za obrok pojesta pol "kozarcka" obe skupi. pa se to je ena pojedla samo par zlick, druga pa ostalo. pa druge ni blo treba podojit kar nekaj casa. zdej pa nevem, a res tok mal rabta za najest seuser posted image

Poskusi v naročju, ker konec koncev sta se zdaj ves čas samo v naročju hranile. Jima bo mogoče bolj domače.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?