meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla meta hvala za okvirne infomracije glede motorike. A pa ni tako, da naj ne bi otroka posedal, če se ni sposoben vsesti sam? Mislim, da sem nekje tudi brala, da otrok sedi, ko se sam vsede ("Vsede" ne "Usede" mimogrede ). Ja, sami se precej pozno usedejo. Morajo že kar nekaj časa kobacat. Po mojem gre bolj zato, da jih ne smeš posedat, dokler ne morejo sami ostat v sedečem položaju. Torej da padajo naprej, nazaj, v stran. BTW, moj črkovalnik v wordu mi vsede popravi v usede, SSKJ-ja pa nimam pri roki klara, jaz vzamem tableto pred odvzemom krvi. Sem se pa tudi že spraševala, če je to prav al ne, tako da mam namen vprašat. tiasana, jaz imam 125mg, med nosečnostjo sem imela celo 150. Dobila pa sem jih prvič 3 mesece po prvem porodu, najverjetneje ravno zaradi porušitve hormonov po porodu in skoraj 3 leta kasneje nič ne kaže, da bi se to kaj spremenilo. No, saj ni tako težko pogoltnit tiste tablete na tešče. Dokler ni hujšega ... antonina, po (citiram) najnovejših navodilih, ki so rezultat 10-letnih raziskav, se gluten uvaja med 4. in 7. mesecem. Preberi si novo knjižico Prehrana dojenčka. Tako, da nič komplicirat, samo z malimi količinami začet za vsak slučaj. No, prvorojenca sem jaz očitno čist zafurala, čeprav sem delala popolnoma po navodilih strokovnjakov nina, jaz sem tud bolj rr kot fb fan
< Sporočilo je popravil meta21 -- 2.8.2011 22:39:15 >
|