Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica Joooj, meni se tko ne da nič pisat. Samo berem vas, pa v mislih zraven komentiram. Jaz sem ista. Registirana meni je tud vseeno, lahko se zbriše, ker seznam bo vedno daljši. uvajanje GH hm, meni je pa patronažna neki omenila, da naj bom s koščičastim sadjem bolj previdna, ker so lahko alergeni, tako da naj najprej jabolko, hruške in ostale stvari, pa potem breskve in nekatrine... Ne vem, naša itak kot kaže ne mara sadja, kar mi je ekstremno čudno. Danes je zmazala celo bučko, tako da smo obrok v bistvu že zamenjal. Krompirja ji danes nisem dala, ker je bila ekstremno lačna, in bi se predolgo kuhalo. Mesa ji pa tudi še ne mislim ponudit, ker ga itak nikol nimam doma, ga namreč bolj poredko jemo. Mlečne izdelke mislim da lahko po 10.mesecu, nisem pa ziher, mogoče že prej. kravje mleko vem, da lahko po enem letu. antoninap tale kengurujček je pa ful drag. Mi ga je pa nekdo priporočil, da je odličen, in enostaven za uporabo, pa zgleda tud fantastično. Našo jaz kar v slingu nosim, pa ji je kar všeč, edino kar me malenkost moti je to zavezovanje na začetku, sam zdaj gre že hitro in sem v minuti fertik. Mi je pa smešno, če kam greva in si to tam zavezujem, ker me vsi gledajo, kot da sem z lune padla, češ kaj počnem s to 4m ruto. Mišyka no, pa ste le uživali. Sicer ne polnih 7 dni, ampak vsaj nekaj je bilo. Kot si rekla, lahko bi celo doma ostali. Za dretje v avtu pa ne znam pomagat. Mogoče kakšna igračka, ki se pripne na lupinico? Sicer pa verjetno vožnja ni ravno kratka, tako da ji verjetno ni bilo fajn, ko se nič ne dogaja. Tigrica naša kar sama podre kupčka, ko jo po kašici vzamem v naročje, tako da kakšne posebne tehnike nimam. Danes ima Teja točno 6 mesecev. Če bo oči peljal mamo v mesto na sladoled se pa še ne ve.
|