Nina33
|
Čer! Da sadja ne smemo mešati z mlekom pa tut jaz v prvo slišim Mi sicer npr. jodurt s pomarančo res ni kej prida, ampak banane pa ja grejo z mlekov u kup, a ne? Šebela, čestitke za službo Jaz bi bila tut vesela, če bi našla kaj tako fajnega, de bi bila pripravljena prej it delat No, v bistvu bomvesela skoraj kere koli službe, samo zaenkrat imam iskanje le-te še na "hold" Si imam namen še mal spočiti poj, ko gre starejši v vrtec . Pa lepo slišat, de še kdo tuki planira še . Jaz sem se "odločila", de bi eno strelko/zmajčico (kt smo tolk face ), bo treba še mal počakat za to tut pr nas. Hranjenje v naročju: nam pred dvema letoma v MŠ niso nič takega rekli al pa sem na ušesih sedela Jaz imam tak fajn zic za malega: se ga da zložit (mamo malo prostora in je to res velik plus) in (kar mi pri Nandetu pride prav, pri Šimnu pa ni bilo potrebe, smo ga dobili, ko je že fajn sam sedel) se da lepo poležat sedež, tako da je v bistvu kot v ležalniku z dvignjenim naslonalom le da je fajn visoko, kar je našemu firbcu mnogo, mnogo bolje kot na tleh v ležalniku In ga bom v ta stolček dala, ko bomo štartali. Ker v naročju ga imet in ga futrat - si ne predstavljam sploh Naj najprej lepo sedi (kao) poj bo pa za jest dobil . Triptrap je pa zakon za starejše, pomoje mali kar dol lezejo. Al za velike" je pa res zakon . Ko sem glih pri sedenju: našga igralni center takooo jezi Saj mu je fajn in vse, samo on ne bi ležal v njem (ne na hrbtu in ne na trebuhu) on bi sedel Poj pa se zvrne na bok in ocenjuje une loke in se steguje k njim, de bi se mal gor potegnu al kaj Prava faca . In poj tuli dokler se ga mama ne usmili in mu pomaga sedet notri . Se pa znajdem z blazino za dojenje - v svoji posteljici tako mali princ že lahko lepo "sam" sedi, ko je pa preveč se pa zlekne in "pokliče" mamo, če je slučajno ni glih blizu... Kako hitro raste... Pogostost hranjenja: zadnje dva dni na max. dve uri čez dan Pa je že brez težav zdržal tri (ali več, če sva bila ne terenu in je spal). In zvečer/ponoči je bolj nemiren (in se pomiri +/- samo na ( . ) ). In joka, če me ni zraven - še ati mu ni vedno dovolj dober . A je to spet kak zagon rasti ? Al so pa zobki . Čeprav bo pomoje res šla po Calgel, de vidim, če kej hasne. Starejši je pa tut taka faca: dons mi je razlagal, kako bosta z bratcem (ko bo le-ta zrastel, sevede) tekla in tekla in prišla do avtov in počakala, pogledala levo-desno, in bo frej in bosta tekla naprej Nč, grem počas tut jaz spat. Še žehta se mora obest pa je. Lahko noč in lepe sanje!