katy82
|
Čau bejbe moje,se spet po dolgem času javljam Vidm da vas že kar nekaj čuti brcike,jst sem jih čutla 3 tedne nazaj,sicer kot mehurčke ampak zdej je še to zginlo.Dobr da mam angelsound še od male miss,da čekiram malega frajerja,srček se sliši za par sekund pol pa pobegne,sliši se da plava a mama ne zazna nič.Zdej ne vm al je tuk lagano sportski in mi bo prizanesel ker Lara me je nabrcala od 17 tedna v eno non stop,ali se pa še pripravlja na veliki naval? A še katero boli sramna kost?Mene v bistvu peče in potem preraste v bolečino,za pop... kaj mi je to zoprno. Ko pravite,da vam trebuh otrdi,do kje pa čutite maternico,jst mislm da jo že par centi nad popkom.Ni pa pri meni nč pogojenega s ponavadi mi otrdi kadar laufam ko za našo malo. Bi pa prosila za en nasvet mamice,ki imajo enega ali več nadebudnežev doma.Lahko pa tudi katera druga svetuje,ni blema.Moja hčerkica je imela maja 3 leta,je normalno razvita,psiholog je rekel,da je zelo inteligentna,čeprav ne vem po kom ,mal heca. Finta je,da je zadnje 3 mesece izredno cmerava,potreba po pozornosti me bo ubila,ker ne vem več kok se naj še ukvarjam z njo,da ji bo zadosti. Dopoldne je v vrtcu,popoldne je doma kaos.Trmari,se meče na tla,butne mi take ven,da jo včasih samo pogledam in ne vem več kaj naj rečem,ko smo pa kje v trgovini al pa v javnosti pa ni problema z njo,lahko na prste ene roke preštejem kokrat je kej poskušala. V vrtcu jo imajo vse vzgojiteljice rade ker jim ful pomaga,še otroke obuva pa pomaga koslo delit,podaja plenice,res ni da ni.Ko pride pa domov pa k da bi ji maska pretvarjanja dol padla,ne znam drugače opisat. Nočem biti mama k bo vse dosegla s kregom in vpitjem,čeprav včasih res povzdignem glas,nočem se ji pa sisat pa podkupovat ,da bo pol mir.Naj povem,da pri nas po sili ramer živita 2 slabo pokretni babici,ki jih rihtamo mi vsi,tast ji daje potuho in je ponavad pri njemu ful pridna,babi je kokr veter zapiha.Slišala sem ju kako ji rečeta,da bo mami huda al pa da jo bom okol kepe,če ne bo ubogala.Mislm ko da sem zmaj al kaj,sicer sem jima povedala kaj si mislim o tem ampak mislm da na skrivaj je še vedno kaka taka izjava na vidiku. Ko gremo zvečer spat se pa ful crklja,objema,sprašuje,če sem huda nanjo ,če jo mam še kej rada,če jo bom kdaj pogledat pršla ko bo imela svojo sobico,pa še bi lahko naštevala.Občutek imam da jo je nečesa strah,kot da doživlja stisko a ne vem več kako ji pomagat.Se cartamo,božam jo pred spanjem,pa se čist umiri pol jo pa neki piči pa začne z izsiljevanjem,da ne te pravljice in valda knjigico zabriše stran,naj spim z njo čeprav je vedno zaspala sama,sej zdej tud k je mož doma ,k gre pa v nočno je pa druga pesem. A je to strah,ljubosumje ne vem...Počutim se k da sem pogorela na celi črti.Fizično nemogoče je da sem več z njo ker sva skor skoz skupi,pohvalim jo za vsako dobro stvar,da sem včasih k lajna,zdej mi je pa zmanjkal idej kaj naj še nardim.Sem se razpisala in olajšala,bi bila res vesela kakega nasveta