|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
18.7.2011 19:08:44   
Laima
user posted image pozdravljene še iz moje strani.

Danes je za mano morfologija, vstopila sem v 21 teden in lahko potrdim našauser posted image user posted image dojenčica je velika že 23 cm in težka 290g, vse uredu, utrip ok, organčki lepi -skratka šibamo proti decembru in sedaj na pol poti so taki rezultati. Mami presrečna, sem pa peljala tudi malega s sabo in 2x mu je pomahala-on pa mahal nazaj. Je blo luštno.
Drugače pa mam 68kg, torrej sem pridelala +6kg in kljub redni aktivnosti in zdravi prehrani očitno moj metabolizem dela tako, ni ok, a kaj čmo. Bomo hujšal po porodu na zdrav otročku neškodljiv način.

Vesela sem, ko vas prebiram, pogrešate me ravno ne, a tud uredu. Mejte se, se moram it učit. Za urso666 v evidenco naslednji čeking imam 8.8.2011 popoldan, kot danes.
Imena kaj vam je bolj všeč Eli, Gaja, Alia ali Pia? V prvo smo imeli v finalu Ula, a mi sedaj ni več več. Mali navija za Liz, a očku ni všeč pol smo pa pri teh 4 ostali, če do konca novembra ne izumimo še kaj drugega.

Čim manj skrbi in lepe nosečniške dni.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
18.7.2011 21:09:56   
MAMI 4
Laima-user posted image user posted image user posted image . Ste pa res veliki po knjigi. Lepo je ko veš, da vse štima...user posted image .
Za kg, pa kot si napisala...po porodu oz. dojenju bomo skrbele...Glavno, da se zdravo prehranjuješ. Imena? Vsak ima svoje preference...med naštetimi sta mi všeč Gaja in Alia.
Vse dobro!

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
18.7.2011 21:21:57   
MAMI 4
AljaAn- tebi sem prej celo stran napisala...pa je čas potekel in nisem mogla poslati...Lepo se imejte na dopustu!
Tvoji občutki glede spola so normalni. Sem ti pa že povedala...Sem ga dobila v naročje se zjokala...ljubezen na prvi pogleduser posted image . Zagotovo bo tudi pri tebi tako. Je pa točno tako kot je menda korinca napisala...strah pred neznanim.
Pa pridna že nakupuješ zanj!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
18.7.2011 21:48:29   
Anonimen
da še jaz dodam eno na temo spola dojenčka pa verjetno se bo še katera, ki ima sina s tem strinjala: "noben moški ne more biti nikoli tako zaljubljen vate kot je lahko tvoj sin"user posted image user posted image  lahko mi zaupate, ker imam tak primerek doma, ki mi vsak dan pove, da me ima rad in da sem njegova punca in njegova "miškica" in se objema in lupčka z mano in je sploh dober primer kako znajo otroci na lep način izražat čustva (kar je sploh presenetljivo glede na to, da noben od naju ni izrazito verbalen na to temouser posted image )

(odgovor članu MAMI 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
18.7.2011 22:11:24   
Béatrice
sarar - doma nimava še nič, to je prvi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
19.7.2011 9:16:10   
sarar
jutro punce!!! kaj danes še ni bilo nobene gor?
laima, čestitke za uspešno morfologijo!!! user posted image
glede kil- jih tudi jaz kar nabiram in nabiram, pa jem normalno kot prej...ne vem, kaj mi bo v četrtek rekla dohtarca user posted image
imena-vsa ki si jih naštela so mi všeč, še najbolj pa Gaja.
punce, kaj mislite o imenu Kim? sem včeraj omenila starejšemu sinu, pa je reku da mu ni všeč... meni pa... bo treba kak kompromis najti user posted image
ketikat-se strinjam s tabo glede sinčkov!-moj starejši je celo govoril dokler je bil v vrtcu da se bo poročil z mano ko atija ne bo več user posted image . drugače ne vem kako je pri punčkah, ampak tudi moj mali ko se začne crkljati, je tako nežen, čeprav je drugače ta prav gavnar...
beatrice, sori sem te zamenjala s kako... no, bo pa taprvi fantek... to sem imela tudi jaz in so prav hvaležni user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
19.7.2011 10:45:04   
flora1983
Pozdravljene souser posted image .

Danes je pa pri nas tako lep dan, se končno da malo dihati. Mi smo imeli pa danes že ob 7.15 morfologijo, jutri vstopam namreč v 21. teden. Naj bi bilo vse ok, vendar se je nekoliko slabše videlo, zaradi položaja posteljice in ker dojenčka ni oblivalo veliko plodovnice. Pa malo nizko dol je itd. Ampak važno da je vse Ok. Spola pa tudi nismo mogli videt, ker je dojenček sedel na ritki in nogice vztrajno skupi tiščal. Tako da moramo počakati do naslednjič. Bolniško bom pa verjetno imela vse do porodniške, ker je tudi mnenje ginekologinje takšno, da je to potrebno. Moje težave z ledvicami lahko namreč na koncu vplivajo na količino in kakovost plodovnice, tako, da me bo proti koncu malo bolj spremljala. Zdaj smo pa vsi skupaj doma, Ciril in Urška se igrata. Cirila danes nisem niti silila v vrtec, ker je bil zujutraj na pregledu zraven, pa babico imamo danes doma, tako da malo uživata.

Aja pa brcike že tudi čutimo, sicer še ne tako redno ampak zagotovo so, se vidijo tudi že na vzven.  Nič uživajte še dalje in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki jih potrebujete.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
19.7.2011 10:55:07   
korinca
dobro jutro.
danes bo pa spet zgleda da znosno kar se vremena tiče. Jaz imam za letos čisto zadosti vročine.

Mam pa eno prijateljico, ki je imela rok 30.6, pa je rodila šele včeraj user posted image . A je to možno, da te pustijo 18 dni čez rok, gulp. Pa punca je bla na ivf, tako, da je čisto jasno, kdaj je bia oploditev.
laima , meni je Eli najlepši od izbranih, ali bi pa Gajo v Galo pretvorila. Gala mi je res všeč.
sarar , tudi Kim mi je všeč, čeprav mi 3 črkovna imena v glavnem ne potegnejo,  mi Eli Ali pa kim ne spadata v to kategorijo ...

Mi pa smo pri  imenih za fanta čisto bosi. Za punčko smo bili čisto prepričani vsi trije in bi bila Vita (malo že zaradi vseh borb, ki sem jih imela ) , za fanta pa mi je zaenkrat najbolj všeč Filip, ali pa Aleks . Kaj pravite?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
19.7.2011 11:00:31   
Medea10
Pozdravljene punce, ste dobro?

Danes smo dopolnili 18. teden! user posted image user posted image user posted image

Danes me je prijelo da bi začela prat cotke za tamalega/tamalo user posted image
Ne vem kaj mi je. Zakaj prehitevam.
Mogoče bi jih morala it samo gledat, tipat in si predstavljat... user posted image

Zadnjič sem nekje brala, da se samo še v Mb porodnišnici otročke povija na široko... Je to res? Ve katera?
Kolk vas gre tja rodit?

Naša Alja je zadnje dni tud razcartana, ampak začuda samo pri meni.

Flora- še tukaj- super da je vse ok, škoda da se spola ni videlo. To jaz tud najbolj pričakujem.
Bo pa drugič. user posted image

Laima- čestitke za uspešno morfo in user posted image .

Sarar- Kim se mi dopade. Se spomnim na Kardshianovo, ko slišim to ime. user posted image

Korinca- Se mi dopadeta obe imeni (Filip in Aleks). Bolj mi je pa všeč Aleks.

Lep dan želim. Se tipkamo.

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 19.7.2011 11:14:37 >

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
19.7.2011 11:04:51   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: korinca

Mam pa eno prijateljico, ki je imela rok 30.6, pa je rodila šele včeraj user posted image . A je to možno, da te pustijo 18 dni čez rok, gulp. Pa punca je bla na ivf, tako, da je čisto jasno, kdaj je bia oploditev.

Meni niti slučajno niso želeli 15. dan pustit (MB). 14. dan sprožitev brez ugovarjanj. (Off topic) Če se nisem strinjala pa trkanje na vest in da takrat ko se bo pa samo od sebe začelo niso dolžni, da me vzamejo, da rodim pri njih. user posted image Če bo pa z otročkom kaj narobe pa bi bila sama kriva. 

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 19.7.2011 11:08:33 >

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
19.7.2011 12:03:13   
katy82
Čau bejbe moje,se spet po dolgem času javljamuser posted image

Vidm da vas že kar nekaj čuti brcike,jst sem jih čutla 3 tedne nazaj,sicer kot mehurčke ampak zdej je še to zginlo.Dobr da mam angelsound še od male miss,da čekiram malega frajerja,srček se sliši za par sekund pol pa pobegne,sliši se da plava a mama ne zazna nič.Zdej ne vm al je tuk lagano sportski in mi bo prizanesel ker Lara me je nabrcala od 17 tedna v eno non stop,ali se pa še pripravlja na veliki naval?

A še katero boli sramna kost?Mene v bistvu peče in potem preraste v bolečino,za pop... kaj mi je to zoprno.

Ko pravite,da vam trebuh otrdi,do kje pa čutite maternico,jst mislm da jo že par centi nad popkom.Ni pa pri meni nč pogojenega s user posted image ponavadi mi otrdi kadar laufam kouser posted image za našo malo.

Bi pa prosila za en nasvet mamice,ki imajo enega ali več  nadebudnežev doma.Lahko pa tudi katera druga svetuje,ni blema.Moja hčerkica je imela maja 3 leta,je normalno razvita,psiholog je rekel,da je zelo inteligentna,čeprav ne vem po komuser posted image ,mal heca.
Finta je,da je zadnje 3 mesece izredno cmerava,potreba po pozornosti me bo ubila,ker ne vem več kok se naj še ukvarjam z njo,da ji bo zadosti.
Dopoldne je v vrtcu,popoldne je doma kaos.Trmari,se meče na tla,butne mi take ven,da jo včasih samo pogledam in ne vem več kaj naj rečem,ko smo pa kje v trgovini al pa v javnosti pa ni problema z njo,lahko na prste ene roke preštejem kokrat je kej poskušala.
V vrtcu jo imajo vse vzgojiteljice rade ker jim ful pomaga,še otroke obuva pa pomaga koslo delit,podaja plenice,res ni da ni.Ko pride pa domov pa k da bi ji maska pretvarjanja dol padla,ne znam drugače opisat.
Nočem biti mama k bo vse dosegla s kregom in vpitjem,čeprav včasih res povzdignem glas,nočem se ji pa sisat pa podkupovat ,da bo pol mir.Naj povem,da pri nas po sili ramer živita 2 slabo pokretni babici,ki jih rihtamo mi vsi,tast ji daje potuho in je ponavad pri njemu ful pridna,babi je kokr veter zapiha.Slišala sem ju kako ji rečeta,da bo mami huda al pa da jo bom okol kepe,če ne bo ubogala.Mislm ko da sem zmaj al kaj,sicer sem jima povedala kaj si mislim o tem ampak mislm da na skrivaj je še vedno kaka taka izjava na vidiku.
Ko gremo zvečer spat se pa ful crklja,objema,sprašuje,če sem huda nanjouser posted image ,če jo mam še kej rada,če jo bom kdaj pogledat pršla ko bo imela svojo sobico,pa še bi lahko naštevala.Občutek imam da jo je nečesa strah,kot da doživlja stisko a ne vem več kako ji pomagat.Se cartamo,božam jo pred spanjem,pa se čist umiri pol jo pa neki piči pa začne z izsiljevanjem,da ne te pravljice in valda knjigico zabriše stran,naj spim z njo čeprav je vedno zaspala sama,sej zdej tud k je mož doma ,k gre pa v nočno je pa druga pesem.
A je to strah,ljubosumje ne vem...Počutim se k da sem pogorela na celi črti.Fizično nemogoče je da sem več z njo ker sva skor skoz skupi,pohvalim jo za vsako dobro stvar,da sem včasih k lajna,zdej mi je pa zmanjkal idej kaj naj še nardim.Sem se razpisala in olajšala,bi bila res vesela kakega nasveta
user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
19.7.2011 12:04:35   
muca*maca
Ha, Medea, pri meni je bili isto, v LJ.
14. dan sem prišla na pregled, me niso več hoteli spustiti domov, isto na veliko pritiskanje na vest, še na UZ so me peljali, da so mi dokazali, da ni več dovolj plodovnice, da bi otrok zdržal do naslednjega dne, ko sem hotela priti sama nazaj rodit.
No, potem so mi dali tisto tabletko, je prijela, ampak ne dovolj in sem noč lepo preživela v porodni sobi na najbolj neudobni postelji ever, rodila pa itak naslednji dan ob 2h popoldne.
No, kakšna bi bila razlika, če bi prišla sama nazaj? Rodila bi mogoče 3 ure kasneje...

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
19.7.2011 12:15:19   
muca*maca
Hmmm, katy82, mogoče se pa preveč trudiš, da ji ustrežeš?
Če trmari in meče po tleh, pa naj se. Mogoče potrebuje čas, da predela svoje občutke, otročki ne zmorejo tako hitro predelat kot mi. Moj Maks (sicer je precej mlajši, leto in 9 mesecev) včasih tudi tako zatrmari. Sploh se mi zdi veliko podobnosti, tudi on potrebuje veliko pozornosti. Ampak, ko ne gre več, ko sploh ne prodre beseda čez tisto trmo, potem ga jaz malo pustim, da se poskusi sam umiriti. Po nekaj minutah se čisto pomiri in pride k meni, kot da ni bilo nič, sonček. In je v redu.
Ne zdi se mi pa prav, da ji dedki in babice grozijo s tabo kot neko grozildo, ki jo bo tepla, pa najbrž ji še rečejo, da je ne boš mela rada, če ne bo pridna, itd... To pa vpliva na deklico in potem jo je jasno strah in preizkuša, če je res ne maraš več, če je "poredna". Mogoče sa malo pomeni s starimi starši, njej pa zagotovi, da jo boš imela rada ne glede na vse. Pa vprašaj jo, saj bo povedala, kaj jo muči. Čim več vprašanj, ne preveč splošnih... pa poslušaj, daj ji čas, da se izrazi.
Pa vsi otroci radi vsak dan slišijo, da jih imamo radi, da so naši, naši (moj, moj fantek) in da smo mi njihovi :)
Veliko uspeha in sreče s tvojo malo punčko

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
19.7.2011 12:39:08   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Ha, Medea, pri meni je bili isto, v LJ.
14. dan sem prišla na pregled, me niso več hoteli spustiti domov, isto na veliko pritiskanje na vest, še na UZ so me peljali, da so mi dokazali, da ni več dovolj plodovnice, da bi otrok zdržal do naslednjega dne, ko sem hotela priti sama nazaj rodit.
No, potem so mi dali tisto tabletko, je prijela, ampak ne dovolj in sem noč lepo preživela v porodni sobi na najbolj neudobni postelji ever, rodila pa itak naslednji dan ob 2h popoldne.
No, kakšna bi bila razlika, če bi prišla sama nazaj? Rodila bi mogoče 3 ure kasneje...

Ojej, so te pa dolgo matrali. Jaz sem v 5. urah in pol od prihoda rodila. S tem da sem eno ura samo ležala da so vidli če mam kaj svojih popadkov. Potem so me pa nafilali z umetnimi.
Tabletke mi niso dali nobene. Kaj naredi ta tabletka? Po eni urci ležanja so predrli mehur, potem pa vsake pol ure (če se prav spomnim) višali dozo umetnih popadkov. Joj, pa to ležanje na teh posteljah... So mi rekle da NE smem na boku ležat, samo na hrbtu sem smela. Popadki pa še toliko bolj neznosni, na boku so bili malo "prijetnejši".
Ne vem zakaj nočejo počakat. Če je spodaj vse pripravljeno, se bo že samo začelo. user posted image
Pri meni je bilo dovolj plodovnice, otroček aktiven, 2cm odprta... Celo razočaranje no. user posted image

Mogoče bo tokrat bolje, pa bova lahko izkusili naravno sprožen porod. user posted image
Če bom tokrat čez rok, bom nardila VSE da se doma začne.

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 19.7.2011 12:45:38 >

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
19.7.2011 12:52:02   
MAMI 4
Pozdravljene!

Jaz sem pa danes šla z mojimi 4. na plažo v Izolo. Kar lušno, le telefon mi je padel pri sladoledu...ugotovila ko sem bila že doma...tako, da sem imela še pol ure vožnje zaradi nerodnostiuser posted image . Morem pa tamalim kupit čevlje za v morje, ker so bolj vajeni stopat po ravnem (bazeni...)tako da niso dolgo vztrajali v vodi. Škoda. Jaz bi se kar namakala. Drugič bomo šli z atijem zvečer.

Korinca-18 dni čez rok...morda je imela dva datuma...?Včasih je en datum po zadnji menstruaciji, drugi, pa če otrok zelo odstopa po velikosti...?

medea, a ti bi že prala...no pa ne gnezdim samo jazuser posted image . Voziček bi pa jaz tudi že domov pripeljala...

katy82- korajžno...vsi malčki imajo obdobja trme. Eni prej drugi slej, eni v lažji drugi v težji obliki. Res je hudo, če se stari starši mešajo. Predvsem se z njima na samem dogovori, kaj je za vaju s partnerjem pomembno pri vzgoji otroka. In bodita dosledna pri postavljanju mej in zahtev! To je bistvo. Je pa normalno, da je zdaj za otročka kriza, ko mamin trebušček raste...in ne bo več edini mamin srček. Potrebno se je pogovoriti z otrokom tudi o tem. Naj ti pove svoje občutke, ti pa njemu, da bo zate on še vedno ravno tako pomemben kot do sedaj...Upam, da nisem preveč razvlekla. Pisala bi še eno uro pa ne utegnem...Vse bo v redu. Nisi pogorela in tudi čez to obdobje boste uspešno zajadrali.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
19.7.2011 13:06:31   
Medea10
Ravnokar sem se naročila na 3D! So me uspeli pred dopustom "stlačit" not. user posted image
Tako da imam 3D 16.8. ob 16h! Jupi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
19.7.2011 16:05:00   
sarar
oj punce, spet jz :)
korinca, meni sta obe imeni všeč, sploh pa filip. če bi bil moj fantek bi bila ena od opcij, če ne bi bil bratranec user posted image  sem zakomplicirala, upam da štekate. poznam 2 in sta oba fejst fantka...
medea, za mb ne vem, vem pa da v lj ni več širokega povijanja... pa po novem menda tud slikanja ne? user posted image  moja soseda je rodila februruarja in je rekla, da punčki niso slikali kolkov...
očitno sve pa midve najbl firbčne za spol user posted image  mene razganja od firbca user posted image
katy, kakega pametnega nasveta nimam, razen da nadaljuj tako kot že delaš. mislim da jo bo hmalu minilo..(no ja...) meni je enkrat soseda rekla, da ko otroci dopolnejo 3 leta postanejo nemogoči, začnejo uveljavljati svojo voljo... pa sem si mislila moj pa že ne... je bil tud taprav cuker. ko je dopolnil 3 leta, mal kasnej, se je pa začel. in tako pri obeh... sčasoma je pri starejšem postalo znosnejše, potrebno ful volje... pri mlajšemu imamo pa še zdaj izpade, avgusta dopolne 4 leta...
možn je pa tud, da se vedno bolj zaveda da ne bo več edinka in ravno v teh občutljivih letih... poskusi izvrtati, če je to krivo? in kot je napisala mami-bodi dosledna pri postavljanju meja.

medea, super da si dobila datum za 3D!

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
19.7.2011 21:40:28   
Anonimen
katy: če ima kakšno stisko ne vem, ampak mislim, da je to dokaj klasičen časovni razmik za trmarjenje in uveljavljanje svoje volje... punčke so precej bolj "iznajdljive" na to temo (če primerjam mojga in njegovo pol-sestro). tako da če boš eliminirala neke konkretne pomisleke glede stiske in ugotovila, da je navadna trma (nima veze z obnašanjem v javnosti), predlagam, da zadevo preprosto ignoriraš - za večerne scene imam pa jaz tako varianto, da mu rečem recimo ok še eno risanko lahko pogledaš potm greva spat. pa potem res pogleda samo eno in ignoriram kakšne druge ugovore ali jok. potem se dogovoriva katero knjigico in potem to eno preberem. če ne leži lepo ali pa da bi jo vrgel stran, bi pa luč ugasnila in to bi bilo to. se samo parkrat derejo na to temo . če vztrajaš potem hitro nehajo, ker ni pozornosti in ni efekta na njihove fore... tko da tak recept sem jaz ubodla in je sicer občasno kako nezadovoljstvo, ampak načeloma sem trmo kar izkoreninila, ker ve, da pač ne pali.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
19.7.2011 21:41:10   
j.b.
hej hoj punce!
sam tak eno vprašanje, me firbec daje, pa ne bit hude name al pa mislit da se mi zdi brezveze al pa karkol ...
kako to, da tiste ki ste se - ste se odločile da greste in plačate še dodaten pregled 3D?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
19.7.2011 21:45:48   
Anonimen
sarar: naš je zdej k je 3 star pravi cukr. je začel z izpadi trme pri 11 mesecih!! moja mama je mislila, da je hudo resno bolan, ko ni hotel jest in se je začel po tleh metat in dret. sem mogla pediatrinjo klicat kaj je, ker meni ni verjela, da ni bolanuser posted image  tako da smo do 2. leta trmo že izkoreninili. zdej je pa čudovit!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
19.7.2011 22:12:36   
Anonimen
j.b.: jaz se v prvi nosečnosti nisem odločila za 3D ultrazvok, niti se ne bom zdej. sem pa si plačala ekstra morfologijo, ker je imela moja ginekologinja tako (za moje pojme) slab ultrazvok, da nisem nič videla. sicer je ona kao vse organe videla in verjamem, da ima dolgoletno prakso, ampak jaz nisem videla nič od nič. potem sem šla na samoplačniško v dravlje in je bilo na velikem zaslonu še meni vse jasno kaj gledamo... tako da sem bila potem prepričana, da je vse ok. zdej imam morfologijo v ponedeljek 25.7. in bom vidla kako bo zadeva zgledala. pa ti pol povem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
19.7.2011 22:15:57   
Anonimen
zdej imam pa še jaz eno vprašanje: imela sem par dni malo bolj čuden izcedek oz malo več izcedka... ampak nič posebnega dejansko. pa mal me je peklo, ko sem šla lulat. ampak nič srbelo ali kaj bolelo. nič posebnega vse skupaj, samo ne pač tako kot običajno... pa sem si mal s Canastenom namazala par dni zjutraj in zveče. pa se mi zdi zdej po 3 dneh bolš. a je opcija, da se kakšno blago vnetje samo pozdravi??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.7.2011 8:55:17   
Mufka
a je opcija, da se kakšno blago vnetje samo pozdravi??

Ja, ti samo čim več vode pij. Bolj ko boš pila, praj bo bakterije odplaknilo. user posted image  Meni se že več let ob stresu pojavlja vnetje sečil. prej sem vedno letala po antibiotike, potem sem pa pogruntala, da takoj ko začutiš malo pekoč občutek se nalivaš z vodo in vnetje samo od sebe izgine. Nosečnice pa rabimo še malo več vode.

Drugače imam jaz tudi v času nosečnosti povečan izcedek. Ker sem cel dan v službi si menjavam dnevne vložke, da nimam skozi vlažno, ker se ob vlažnosti vnetje še prej pojavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.7.2011 9:13:31   
Agnes27
Dobro jutro,

super za opravljene morfologijeuser posted image

Mufka tko rada bi verjela da se vnetje samo popravi. Men se še vedno ni. imam ga že več kot en teden. Dala sem že kuro vagisana čez, pa je blo mal bolje zdaj me pa spet vse peče. Pa tut pijem dovoljuser posted image  Ketikat, držim pesti da se ti je popravlo. Drgač pa si si v bistvu pomagala s canestenom, morda je tudi to pripomoglo.

Imena - Ja men je tut Filip ful všeč. Jakob je pa moj favorit, sam ga imamo že v družini pa zarad tega ne bom. Za fanta imva midva ideji Vid ali Jan. To je samo rezerva, ker pravjo da bo punčka. Za punčko pa nimava nobene dileme kako ji bo ime user posted image

Jaz se tut ne bom odločla za 3D, ker se itak otroček lepo razvija. Saj je lepo gledat dete kako se premika, ampak tut neki stane to. Je pa seveda to čist stvar posameznika!

Jupi, sam še trikrat v službo pol pa na freeeeeeeee!

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.7.2011 9:17:00   
MAMI 4
Dobro jutro nosečke!

Glede izcedkov in blagih vnetij res priporočam MultiGyn actigel- ne delam reklame, ker me ne plačajo, ampak resnično mi je v prejšnjih nosečnostih zelo pomagal (tudi sestri in drugim...). To nosečnost na srečo nimam težav, zaenkrat. Ga pa imam doma za vsak primer. In že na začetku težav samo namažeš in je takoj bolje...poleg tega nič ne škodi, je naraven. Priporočam tudi po porodu. V lekarni se dobi brez recepta...Ketikat, ti verjetno na vašem koncu ne boš prišla do njega, če pa pride kakšna žlahta na obisk, naj ti prinese, ker je res super.

http://www.lekarnar.com/izdelki/multi-gyn-actigel

Tukaj je lepo ohladilo-deževalo je celo noč, tako, da je tudi na primorskem malo hladneje...user posted image

Lepo se imejte in veliko se smejte!user posted image

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?