Medea10
|
Pozdrav, se javljam na raport. Kako ste? Jaz sem kar ok. Vročina me sicer ne ubija, mi na čase prav paše (vedno mi je bila ok) tu in tam me malo matra ampak to samo zaradi nosečnosti. Mi pa je super ta osvežitev, je kar lažje dihat. Sploh tamali paše. Smo zadnje dni dost po trgovinah (razprodaje), je tamala dobila kar nekaj stvari za na morje, zdaj ko imajo krilca, kratke hlačke v H&M 50% cenejše. Včeraj smo peljali sestrično domov, potem smo pa na "hitro" skočili še v Avstrijo. Sem si v NY kupila trenirko (zgleda kot hlače- pas se lahko zaviha navzdol ali pa je čez trebuh, pride pa čez popek) mislim, da mi bo res prav prišla. Moram še po kakšno, če bo možnost. No, v H&M zagledam tak lep rumen kompletek (bodi, hlačke, kapica) in seveda sem ga morala kupit- prva malenkost za novega člana - zdaj ga pa hodim nonstop gledat. Nekako mi je šele zdaj postalo prav jasno, da kmalu ne bomo več sami 3. Lilije- čestitke še tukaj, da je vse tako kot mora bit. Je prav fajn občutek ane? IZVIRNO SPOROČILO: ketikat povem še en hec... sam so "grde besede" vključene... skratka moj mali je videl reklamo za Kung fu pando, ampak je to mal zapleteno za izgovorit in je on rekel temu fu* fu* fanda skor me je kap od smeha Super sta vidva. Dolgčas vama ni , super mamica si. Elevit- jaz ga jemljem tu in tam. Mogoče enkrat ali dvakrat na teden, ker prerosto pozabim. Pa mam tablico s tabletami na vidnem mestu ravno zato, da ne bi pozabila. sover- super za pregled! In seveda še enkrat za brce! korinca- škoda, da je voda bila mrzla. Mi smo zadnjič šli do "šoderjame", moj je malo zaplaval, sestrična tudi, midve s tamalo pa sva raje ostali na obrobju z igračkami. Je bla mrzla voda. acitak- še tukaj čestitke za pupo! Sem vam (tistim, ki že veste kaj boste imele) prav fauš. Mene že prav razganja od radovednosti kaj nosim... AljaAn- ah te sanje. Jaz sploh več mojemu ne upam povedat kaj sem sanjala, mu ni jasno od kod meni take čudne zadeve... Modrost rojevanja- ena je pisala, da bere to knjigo (mogoče tud na fb?) No, jaz jo grem v knjigarno iskat en dan. Jo bom kar kupila, za vsak slučaj- če nas še kadj kakšna nosečnost preseneti. Brce- mi jih tud že navzven čutimo. Dragi nima sreče, da bi jih začutil ker ravno takrat, ko ima roko na trebuhu noče brcat. Jaz se pa kar odklopim, ko začutim premik. Na usta mi pade nasmeh in ničesar več ne registriram. vikii- čestitke za maturo! Zdaj mislim, da sem komentirala vse. Če česar nisem- se opravičujem. Lepo se imejte, dost čvekajte, se tipkamo.
|