|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
14.7.2011 22:25:52   
nalia
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

čestitke zauser posted image  acitakuser posted image user posted image user posted image

čestitam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
15.7.2011 8:39:14   
sarar
KORINCA, jaz grem na Rab insicer 18.8. si morve tel.izmenjati do takrat za kak kafe user posted image
gremo pa v san marino. če boste šli kej na rajsko plažo se ziher srečamo, mi bomo cele dneve tam user posted image
kar se tiče srečanja-ja, kar potihnilo je. pa sve še enkrat hotele z ursho666 malo obuditi pa ni šlo... no, kar predlagaj datum. jaz bi pred avgustom, k potem mam pa dva mulca doma in bom težje.
acitak, še tukaj čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
15.7.2011 8:50:53   
AljaAn
Jutro!
Danes je dobro jutro, no vsaj pri nas je ohlajeno. Sicer sem se že zbudila z glavobolom, ampak sem prepričana, da mine ko se "zares" zbudim.
Sem prvič sanjala dojenčka in fantka in vse to. Malo nenavadne sanje ... sem sanjala, da sem rodila v petek in se po porodu zbudila naslednjo soboto. Vmes pa je mož skrbel za otroka in mu seveda dal ime in podobno. Kr neki. In sem hotela potem obvestiti prijatelje o tem po smsju, pa nisem vedela ne kako mu je ime, ne koliko je velik, težek ..nič. Prav čudne sanje.

Ketikat vidva s sinom sta res full pridna. Meni dostikrat zmanjka idej. Bom malo tebe brala in mogoče bova tudi midve delali sladoled. Je pa moja tudi smešna, ko mi pri vsem pomaga. Mislim, da jih bo to obdobje še prehitro minilo in ne bojo hoteli sploh nič narediti user posted image
Pa Panda me je nasmejala. Dobro si je poenostavil...faca.

Mami4 vročina je pa najbrž danes tudi pri vas popustila. Upam da se počutiš bolje in želim ti nenaporen dan.

Sover user posted image bravo za pregled in prosi koga od domačih naj ti malo dvigne pritisk user posted image No meni ga v službi dostikrat user posted image

korinca super za izlet, čeprav verjamem, da na Šobcu ni čisto nič topla voda. Vseeno ti želim še več takega uživanja s hčero.

Elevit...jaz ga vzamem kadar se spomnim. Sem bila v prejšnji nosečnosti enako "pridna". Mi je slabo po njem in najraje nebi vzela niti ene več. Moja ginekologinja pravi da je najbolj pomembno v prvih mesecih, potem pa ni nujno. Razen če si slabokrven, ker vsebuje tudi full železa. Tako da pri meni zaenkrat še ni panike.
Včasih pomislim kako je bilo 30 let nazaj, ko niso imeli ničesar in samo en pregled v nosečnosti, nič ultrazvokov...nič. Pomoje smo zdaj res lahko srečne, ko otročke vidimo vsaj na vsake štiri edne in obstajajo angel soundi.

Zdaj grem zabavat malo...je danes tako pridno spala do pol osmih...se pozna,da je boljše vreme user posted image
ketikat kakšna ideja?

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
15.7.2011 9:02:45   
Anonimen
jutro!
midva sva pri pitju kave in gledanju risankuser posted image čez kakšno uro greva do mesta, ker moram eno knjigo vrnit pa nekaj sva zmenjena. ampak bomo videli kako bo šel odhod, ker je mali že nekaj nos vihal, ker dežujeuser posted image sam ne preveč pa itak je čist srečen kadar lahko paradira okol v svojih nodi škornjih in pujsa pepa dežniku... cel dan itak ne moreva bit doma.
je pa precej bolj hladno danes, tako da nisem glih noro navdušena, ampak če neha deževat bo že čist ok.
lepo bodite pa se pol kej čitamo!

(odgovor članu AljaAn)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
15.7.2011 10:50:45   
muca*maca
Mami, daj napiši kaj o tem vozičku, jaz ga grem danes gledat...
kakšen se ti je zdel?

končno se je tudi na obali malo ohladilo...
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
15.7.2011 10:55:04   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: nalia

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bambino-world-trikolesnik-crna-barva-p-113.html

mami točno ta voziček sem videla,istegauser posted image

men je tkooo vroče še vedno ko user posted image ,komaj čakam da se bo dalo malo zadihatuser posted image

Nalia, a si ziher, da so to isti vozički?
Ker mislim, da je mami gledala babyboom...
Je pa tale tvoja varianta tudi zelo ugodna.
Kje se da pa videt v živo ta vozek?
LP

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
15.7.2011 11:17:57   
Medea10
Pozdrav,

se javljam na raport. user posted image user posted image

Kako ste?
Jaz sem kar ok.
Vročina me sicer ne ubija, mi na čase prav paše (vedno mi je bila ok) tu in tam me malo matra ampak to samo zaradi nosečnosti.
Mi pa je super ta osvežitev, je kar lažje dihat. Sploh tamali paše.

Smo zadnje dni dost po trgovinah (razprodaje), je tamala dobila kar nekaj stvari za na morje, zdaj ko imajo krilca, kratke hlačke v H&M 50% cenejše.  user posted image
Včeraj smo peljali sestrično domov, potem smo pa na "hitro" skočili še v Avstrijo.
Sem si v NY kupila trenirko (zgleda kotuser posted image hlače- pas se lahko zaviha navzdol ali pa je čez trebuh, pride pa čez popek) mislim, da mi bo res prav prišla. Moram še po kakšno, če bo možnost.

No, v H&M zagledam tak lep rumen kompletek (bodi, hlačke, kapica)  in seveda sem ga morala kupit- prva malenkost za novega člana user posted image - zdaj ga pa hodim nonstop gledat. Nekako mi je šele zdaj postalo prav jasno, da kmalu ne bomo več sami 3. user posted image

Lilije- čestitke še tukaj, da je vse tako kot mora bit. Je prav fajn občutek ane? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ketikat

povem še en hec... sam so "grde besede" vključene... skratka moj mali je videl reklamo za Kung fu pando, ampak je to mal zapleteno za izgovorit in je on rekel temu fu* fu* fandauser posted image user posted image  skor me je kap od smeha

user posted image user posted image user posted image user posted image

Super sta vidva. Dolgčas vama ni user posted image , super mamica si. user posted image

Elevit- jaz ga jemljem tu in tam. Mogoče enkrat ali dvakrat na teden, ker prerosto pozabim. Pa mam tablico s tabletami na vidnem mestu ravno zato, da ne bi pozabila.

sover- super za pregled! user posted image In seveda še enkrat za brce!  user posted image

korinca- škoda, da je voda bila mrzla.

Mi smo zadnjič šli do "šoderjame", moj je malo zaplaval, sestrična tudi, midve s tamalo pa sva raje ostali na obrobju z igračkami. Je bla mrzla voda.

acitak- še tukaj čestitke za pupo! user posted image

Sem vam (tistim, ki že veste kaj boste imele) prav fauš. Mene že prav razganja od radovednosti kaj nosim...

AljaAn- ah te sanje. Jaz sploh več mojemu ne upam povedat kaj sem sanjala, mu ni jasno od kod meni take čudne zadeve... user posted image

Modrost rojevanja- ena je pisala, da bere to knjigo (mogoče tud na fb?) No, jaz jo grem v knjigarno iskat en dan. Jo bom kar kupila, za vsak slučaj- če nas še kadj kakšna nosečnost preseneti. user posted image

Brce- mi jih tud že navzven čutimo. Dragi nima sreče, da bi jih začutil ker ravno takrat, ko ima roko na trebuhu noče brcat. user posted image Jaz se pa kar odklopim, ko začutim premik. Na usta mi pade nasmeh in ničesar več ne registriram.

vikii- čestitke za maturo! user posted image

Zdaj mislim, da sem komentirala vse. Če česar nisem- se opravičujem.

Lepo se imejte, dost čvekajte, se tipkamo.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
15.7.2011 13:40:44   
korinca
Čao

Evo pa smo dočakale ohladitev. Jaz sem se jo ful veselila, zdaj pa se počutim bolj slabo kot vse vroče dni prej. Ne vem al je to sprememba vremena al kaj. Namesto, da bi se dons boljš počutila, sem čisto fertik.

sarar mi gremo pa 16.8  in bomo do septembra dol :). Bomo na Loparju, ampak gremo vedno kak dan malo naokrog. Tko, da bi res loh kako limonado na kaki terasi spil.

ketikat , ja v škornjih po dežju. Ga ni otročka, ki mu to ne bi bilo všeč, so pa mamice, ki se jim (na žalost) zdi to packarija in se to ne sme delati, ker so potem cunjice umazane. user posted image  Tako, da dokler je to aktualno le hitro v škornje in po lužah.
Jaz se v živo spomnim, ko sem kot majhna deklica dobila tako lepo prozorno palarinco z nekimi rožnatimi vzorčki in kot zakleto ni in ni bilo dežja. Potem se me je stara mama usmilila in me med tem, ko je zalivala vrt še mene škropila v palerinici s šlaufomuser posted image ... Skratka nikol pozabila hehe.

medea, midve z malo sva ble zadnjič v hm, pa so ble ene stvari do 70 % znižane, tko, da sva si kuple oblekce za na plažo po 3 € user posted image .  V avstriji se pa splača iti v outlet adidas, imajo za tamale tok hude supergice tut za smešne cene. Smo bli lani , pa smo za nečakinji kupili ene 4 pare, kar malo različnih cifer.

acitak user posted image user posted image user posted image  za user posted image

srečica so danes tvoje resice zrasle in je izvid fertik. Še vedno držim pesti !

Sem se pa včeraj spravila kuhat marmelado iz ringloja, pa je to čist druga finta kot češple. SE ful težko ločijo od koščice, pa kljub velik cukra je še vedno kisla. Ampak sem jih dobila celo vrečo, pa mi jih je bilo škoda zavreči. Sploh pa zdaj, ko sem gorenjka ratala user posted image .

Kako ste z vozički, je šla ker že v nabavo, al vse samo slikce gledateuser posted image .
Jaz sem malo pobolhala za Mutsyji, pa bi ga lahko kar za zmerno ceno dobila. Sem se odločila, da imam rajši rabljenega lepo ohranjenega in takega, ki mi je res uporaben, kot novega, kjer mi pri vseh nekaj fali. Moj dedec ima namreč 2 metra in že tu imava hendikep. Malo je vozičkov pri katerih se ročaj zadost zviša.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
15.7.2011 13:52:21   
sarar
no, korinca pol sve pa zmenjene user posted image . ti bom enkrat na fb cifro posredovala pa se bomo kaj videli user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
15.7.2011 14:05:23   
nalia
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

IZVIRNO SPOROČILO: nalia

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bambino-world-trikolesnik-crna-barva-p-113.html

mami točno ta voziček sem videla,istegauser posted image

men je tkooo vroče še vedno ko user posted image ,komaj čakam da se bo dalo malo zadihatuser posted image

Nalia, a si ziher, da so to isti vozički?
Ker mislim, da je mami gledala babyboom...
Je pa tale tvoja varianta tudi zelo ugodna.
Kje se da pa videt v živo ta vozek?
LP

hej hej

ja vem da je mami gledala drugega,mislim da sma z urso666 gledale tega,sem pa v sredo čist po naklučju vidla tega v garažni hiši ko sem avto parkirala,kje se ga da pa v živo videt ti pa žal ne znam svetovat

danes je meni tkoooo fajn,je tak fajn dihat

< Sporočilo je popravil nalia -- 15.7.2011 14:06:03 >

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
15.7.2011 19:55:25   
MAMI 4
Pozdravljene user posted image !

Vam je kaj vroče?

hvala za dobre namene o varstvu mojih mlajših...se pa ni obneslo, ker so bili ta starejši trije bolj po svoje...sem preživela in bilo je vseeno ok...Jutri pride končno domov iz tabora še ena moja deklica, tako, da bomo spet v "normalni" zasedbi...se mi zdi, da je že pol leta ni...pa tako pestro je bilo vmes...upam, da so se imeli lepo.

nalia-nisem jaz tega vozička gledala...?morda katera druga...ta je bambino World (sploh pa v črni barvi ne bi gledala)

čestitke acitak!

Jaz se za srečanje ne menim, ker imam vse otroke čez počitnice doma, ko pa nimam vseh svojih pa še kakšna 2 dobim v varstvo...user posted image . Tudi tebi ursha se opravičujem...vem, da si takrat ko si bila v KP omenila kavo, ma mi ne bi zneslo...sem bila v gužvi...

AljaAn- tukaj še močno kuri, zjutraj je bilo sicer par kapljic, drugače pa soparno...ma bo tudi to mimo...V nedeljo gremo v Dolenjske toplice, upam, da bo manj vroče vsaj tam? Po Elevitu je bilo tudi meni slabo, ko sem ga jemala na prazen želodec, zdaj pa gre...Danes sta se moja poleg drugega zabavala s Playmaisom...res je zabavno in rada lepita tisto "koruzo". Tamali sicer kar nekaj posvoje, pupa pa je že prava umetnica.

muca maca- voziček si zdaj že verjetno pogledala sama...žal mi ni ratalo prej do rač. Voziček je kar ok. Lepo vodjiv, kar se tiče dodatkov ok...le jaz bi kombinirala nekaj stvari med štirikolesnikom in trikolesnikom, pa se ne da. Namreč jaz sem se zagledala v trikolesnik- je malce manjši in bolj vodljiv, ima pa manjšo košaro in dolžina športnega dela je krajša...sicer materiali ok (razen košara pri trikolesniku ima notranji del iz flisa). Kakšen se zdi tebi?
Drugače pa sem nazadnje jaz gledala tega:

http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/69/otroski_vozicek_3ycombo_rdec_potovalni_paket/

medea-super za nakupe, predvsem za tisto rumeno stvarco...iiii...dobro da si me spomnila na knjigo Modrost rojevnja...tudi jaz se morem počasi psihično pripraviti...zdaj ko dete že veselo brca pa upam, da bo šlo vse prav...

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
15.7.2011 20:25:03   
acitak
še tukaj...kopirala kar iz FB...

takole nosečke moje...zapuščam vas za dva tedna(končno dočakani dopust, malo morja, malo drugod)...božajte svoje trebuščke pas e beremo ni tipkamo...čaw čaw

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
15.7.2011 20:26:21   
MAMI 4
acitak- uživajte še za nas!user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
15.7.2011 21:48:18   
Anonimen
čer,
sem danes poskušala tukaj nabavit suhe brusnice. ker neki čutim spodaj... ampak nisem dobila. ne poznajo sušenih brusnic, za narest čajuser posted image  na srečo ni šlo na slabše in sem se samo namazala s Canasten kremo. bomo vidl. upam, da bo ok.
babca mi je poslala mail (ja vem, da je hecno), da imam malo nizek rezultat za železo in točno katere tablete naj si grem kupit v lekarno. tako da "ista zgodba" kot med prvo nosečnostjo. ampak ni panike. počutim se kar ok.
mi je pa par dni ful čudno. očitno se mi je v trebuhu spet vse "prerazporedil", ker spet lahko spim brez težav čist direkt na trebuhu. pa sploh mi ni nič zrasel trebuh pa brc skoraj ne čutim zdej par dni... čudn je mal, ampak ne tko da bi me skrbel. me bolj skrbi, če imam kako vnetje k ne vem h kateremu zdravniku moram it...user posted image
sva bila z mali v mestu - itak skakanje po lužah je zakon. pol je bila pa ena kolegica na obisku in s kolesom smo šli (midve pa peš) - tko cca 4 ur, pa malega ni nič motilo, ker sva midva govorile angleško, on pa z njo mal slovnesko kakšno besedo po švedsko pa kakšno po angleško user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2239
16.7.2011 12:08:55   
j.b.
čau punce!
vidim da je glih debata o vozičkih. Naj samo pripomnim, da imam sama chiccota 4 oz. 8 kolesnika, (neki podobnega temu: http://dino.sklep.pl/nowy/chicco-enjoy-2011-spacerowy-kurier-gratis-p-10498.html ) ki se je izkazal za izvrstnega tudi po makadamu (mamo okol bajte sam makadam, morem 1 km peš da pridem do prvega asfalta). Pa je zato super, ker je 8 koles, in tamalga ne ruklje tolk. Sestrična ima baby boom lanski model, pa ful noče vozit po makadamu ker tamalga notr res ful ruklje. (ampak ima drugačna kolesa kot tisti, katerega link je mami4 prilimala nazadnje), ampak tega : http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_yquattro/  No, sam povem moje izkušnje, zdej pa same veste kakšen teren imate v okolici. Sej drgač tut mene mika da bi kr nouga kupila, pa se dragi s tem nekak ne strinjauser posted image Zakaj bi se če imamo doma še čist dober voziček?user posted image no, upam da me razumete.

< Sporočilo je popravil j.b. -- 16.7.2011 12:11:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
16.7.2011 16:52:54   
MAMI 4
j.b. Jaz sem imela CHICCO trio (kombiniran), vendar je po dveh otrokih čisto zguncan...sem pa vozila povsod in je res lahek, majhen za zložit,...Lahko bi kupila samo športni del (košaro in jajček imam, ampak ne vem...ko sem peljala babyboom je res razlika). Tudi prijateljica, ki ima enakega kot jaz mi ga je ponudila včeraj, samo se mi zdi grozno, da ji vrnem zrukanega...tudi ona bo mogoče še imela kakšnega otroka...in se mi zdi noro, da bo potem ona novega kupovala. Se bom še odločila...saj akcijo za Baby boom imajo do konca avgusta, pa bova šla takrat z možem še enkrat pogledat, da mi še on pove svoje mnenje. Me je pa drugače tisti trikolesnik kar prevzel in prepričaluser posted image .
Glede serije "yQuattro"-po moje je podobno peljati po makadamu kot Chicco...Zdaj imajo nove modele z napihljivimi gumami, tej me bolj prepričajo za makadam. Je pa res, da so večji, težji in zavzamejo več prostora. Jaz imam sicer kombi in mislim, da za nas ne bo problem (če ne bo naložen še z drugo ropotijouser posted image ). Sem ga že poskusila dat v prtljažnik in je kar ok...

Vidim, da ste vse na FB, ker tu ni več nobene...ali pa uživate na dopustu? Kakorkoli, lepo se imejte!

Moje dete vidno (po trebuhu in brcah) napreduje. Kako uživam zdaj ko se redno oglaša...kot je ena napisala...vse pustim, se nasmejem in posvetim njemu...

Lep dan!

Jaz še zlikam, potem pa šibamo po našo skavtinjo....jutri pa za en dan v dolenjske toplice. Ciao, ciao!

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
17.7.2011 8:24:01   
AljaAn
Hey punce!

No kolikor vas je še tukaj in ne na dopustu user posted image Seveda vsem želim lep dopust in čudovite dneve. Jaz komaj čakam da gremo. Pokamo v pretek takoj po službi.Dobro da delam samo do dvanajstih. imam pred sabo malo smešen teden. delam v ponedeljek in torek, potem pa v sredo in četrtek dopust, v petek pa moram na žalost spet v službo. Sem pa v sredo prosta, da greva lahko z malo v Maribor na obisk k sestri in pokazat nov avtoček. V četrtek pa imam morfologijo...komaj čakam user posted image user posted image Zadnje dni malega tako slabo čutim in me malo skrbi.
In tudi počutje ni ravno najboljše. Malo so me iztirile tiste sanje in potem sva šli v petek z malo še v šoping in sem kupovala bodije in trenerkice za malčka, pa se nekako še vedno nisem sprijaznila z modro barvo. Mi je bilo potem tako hudo, da sem se v avtu zjokala in bila razočarana sama nad sabo, da se tako počutim. Potem ga pa še ne čutim najbolje in se mi zdi, da bo kar kaj narobe, ker se tako grdo obnašam. Me je mož malo tolažil, ampak on tega itak ne more razumeti. No evo Mami4 se bom tudi jaz malčku morala opravičiti ko se rodi.

Danes pa malo pelem v ZOO. Je bila tako pridna, ko sem rekla, da mora lepo spati in bova zjutraj šli, da je revčka prišla k nama ob pol sedmih in do pol osmih se niti premaknila ni.. me je že malo skrbelo če sploh diha user posted image user posted image Ona gre tako rada gledat živali.
Včeraj pa sva se potepali po Arboretumu...nikjer nobenih ljudi in tako malo otrok na igralih še nisem videla. Se pozna da je večina na dopustu. In ker revčka ni bila od tiste slinavke prav nikjer sem jo peljala še z vlakcem( meni je tako hecno ko je ona navdušena itak pa je to samo traktor z vagoni)

Mami4 uživajte danes.

Pa eno vprašanje za tiste ki ste na bolniški...kako kam greste? Vas ni nič strah da bi vas kdo videl, ali imate napisano da so izhodi po protokolu. Mene kar malo skrbi, da če bi bila na bolniški pa nebi mogla nikamor. Je tukaj soseda čepela doma celih osem mesecev do porodniške in šele potem upala ven. Kako je s tem?

A se še kateri dogaja da ima mravljinčaste noge, roke? Meni že zadnjih 14 dni in mi je tako zoprno. No pa saj za noge v napačnem polozaju mi je jasno, ampak za roke pa ne...če jih položim na mizo in jih imam malo dlje časa v enakem položaju, pa so čisto mravljinčaste. Kakšen nasvet kaj bi pomagalo?

j.b. pri nas sem pa jaz bolj "gorenjka" pa sem povedala, da bomo kar starega peljali na servis, če je slučajno kaj za porihtati (mislim da je z zavoro nekaj narobe) in vse sem preprala in bo kot nov. Me je pa mož vseeno vprašal, če si želim novega in da ga bomo pač kupili. Pa ni potrebe...bom raje več čevljev in cunjic kupila za malega. Da vsaj tam ne bom rabila paziti user posted image

Ketikat ne poznajo brusnic? no to pa je nekja. Ja valjda imajo kaj drugega z enakim namenom. A ne obstajajo tudi neke naravne brusnične tablete? A si poskusila v kakšni drogeriji...vem da je prijateljica, ki je bila v tujini veliko stvari, ki naj bi bile v lekarni ona kupovala v drogeriji. Pa super za malega user posted image Pravi internacionalni frajer.Le tako naprej

Zdaj pa počasi zajtrk in spokat, da ne bo prevelike gneče. Vsem vam želim luštkan dan in uživanje kje na sončku ali senčki...kakor kateri paše. Dopustnicam pa tudi...

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
17.7.2011 9:37:45   
srečica17
Jaz sem že nekaj časa na bolniški. Na odločbi od komisije imam napisan, da so dovoljeni izhodi v dogovoru z zdavnikom, če ne škodujejo zdravstvenemu stanju (nekaj takega). Moja osebna zdravnica ima kar naprej neka nadomeščanja, tako da ponavadi počakam v čakalnici in vse uredi sestra, moja G me je pa prav spraševala kdaj in kam grem na morje.
Kar se tiče službe pa vem, da mi ne bodo pošiljali kontrole, ker delam u šolstvu in so zdaj itak vsi na dopustih, ko so počitnice.

Jaz še ne čutim nobenih brc, itak pa je danes šele začetek 16 tedna. Sem si pa nabavila angelsound in z velikim veseljem poslušam srčka.
Tudi mi smo še en teden doma, potem pa malo na morje, ampak samo do Ankarana.

Izvid od biopsije še pričakujem, ta teden pa res mora prit.
AljaAn očitno nisem dobro sledila. Ti imaš deklico in zdaj pričakuješ dečka?????? In si se zjokala ker bo fantek????
Nakupujem pa še nič. Bo še čas:-)))))

Vsem prav lepo nedeljo!

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
17.7.2011 13:16:55   
AljaAn
Srečica17 no saj to me je zanimalo. Ker se ne morem spomniti, če so meni v prejšnji nosečnosti ko sem bila na bolniški kaj napisali. Samo takrat me ni dosti ganilo. smo se ravno selili, tako da bi me težko dobili na enem naslovu. Zdaj pa mi je malo adijo, ker pomoje bom ginekologinji rekla za bolniško, pa mislim da me bo vsaj na začetku šefinja preverjala, ker je že original tako besna, ker sem "spet" noseča. Kakšno navdušenjeuser posted image

Ja dobro si razumela...imam deklico ki bo zdaj zdaj stara tri leta in sedaj bomo imeli fantka. In sem še vedno v šoku, pa sploh ne vem zakaj. Itak je vse super in parček in tamala navdušena in dedija in babi. Moj je itak (pa ne zato ker je fant, ampak ker bomo imeli pač še enega "štruklja" kot on pravi), samo jaz nekako ne pridem skupaj. Vidim samo rozi stvari in špangice in čeveljčke in ... Pomoje sem bila prvič najbolj srečen človek na svetu, ko sem zvedela da bo punčka, zdaj pa....res upam da bo zdrav in da bo vse uredu. Sem a tako žalostna predvsem zato ker se tako grdo obnašam. Sama nad sabo razočarana.

No evo...mi smo iz ZOOja...mi in pol Slovenije je bilo tam. Naša s takim navdušenjem kaj vse bo božala, potem pa v histeričen jok ko je mali prašiček tekel(pa niti ne proti nam). Nama z možem je bilo tako smešno.

prijetno popoldne

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
17.7.2011 14:09:12   
korinca
Alja jan, jaz sem kar sama opozorila dohtarco, če mi lahko napiše, da se lahko gibam in mi je. V bistvu to samo v kartoteko zabeleži in, če se kdo res spravi preverjat mu potem lahko fige kažeš user posted image . Tudi moj šef je blazno "navdušen" na d mojo nosečnostjo. Ampak jaz se niti sekunde nisem sekirala zaradi tega.
kar pa se spola tiče te lahko razumem. Preberi si moje poste malo višje. Gulp, mi je kar nerodno. Meni se je sicer že vsedlo in se našega fanta neizmerno vseselim in sem že zdaj neušakana.  Bil je pač prvi šok in trenutna faza razmišljanja oz. bolje rečeno čutenja. Gre pa samo za staro navado in trenutek bojazni nad nečim novim. Pač lulice , špangice in kiklce že obvladamo :) . Zdaj se bomo dajale pa z luleki, pa bagerji, pa avtočki. Moj  že sanja kako bosta s sinom ribe skup lovila user posted image .

Tiste, ki gledate vozičke po štacunah, a je kateri, ki se mu ročaj dosti zviša?

...Dons je pa na našem koncu tako mirno, da se mi zdi, da sem sama na tem svetu. Prav grozljivo nobenga nikjer. 

Zadnjič sem prašala, kako je s kopanjem v bazenih, pa ste ene kar korajžne. Povejte mi a ste uporabile tiste tampone, al ne? Pa kteri bazeni so bolj priporočljivi. Ti mestni, al kakšne toplice. Meni se zdijo toplice namreč še bolj bljak, ko se namaka tam toliko teh starih mam in atov. Običajno s tem nimam težav, zdaj pa se mi zdi, da je mogoče tam celo več kakšnjih glivic in podobnega user posted image

Kaj pa Žusterna, a nimajo zam morske vode v bazenih?

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
17.7.2011 15:19:00   
AljaAn
srečica17 se hotela prej še napisati, da ti želim rezultate že jutri. tole čakanje je najbrš rek katastrofa.

Korinca lepo si napisala...najbrž samo zato, ker smo jih navajeni. pri nas okoli so same punce..moja sestra ima dve, svakinja, prijateljice in vsi imajo samo delkice. Potem se pa včasih spomnim kako veliko izbiro bo imel čez dvajeset let. Še v vrtcu imajo 10 punčk in samo 4 fantke. Bojo frajerji. Vem kako si pisala, samo da si se ti hitro spirjaznila...no pa saj je tudi meni jasno. Pomoje je bolj grozno, da bi mi celo nosečnost govorili, da imam deklico in bi potem rodila dečka...tega je zelo veliko neglede na vse ultrazvoke. Tam bi me pa kap na porodni mizi.user posted image

Moj je tudi navdušen...se mi zdi da bolj kot prvič, samo res je da smo se takrat selili in on je službo menjal in hiša se je delala in sploh nisva imela časa da bi se dosti ukvarjala z nosečnostjo. No naš malček ima doma že helikopter na daljinca in nekaj cunjic. Moj je rekel, da če bo zdaj mali mornar(glede na vse belo modre črte, ki sem jih nakupila) Prav smešen je ker ga tolikokrat omeni.

Glede vozičkov ti jaz težko kaj napišem...mi imamo Jane in se ročaj razen gor in dol ne premakne nikamor...definitivno prekratek za nekoga ki je velik. Moj ima 187 in mu je majhen.
Pri nes enako...smo na vasi, pa še tukaj ni nikogar...ne vem kaj bojo kravice in ovce jedle, če so šli vsi na morje user posted image
Kopanje v bazenih...jaz sem si kupila tampone v lekarni, kjer ti jih z veseljem prodajo. Štirje pakirani so skoraj štiri evre user posted image potem pa sem naknadno klicala ginekologinjo in mi je povedala, da če se hočem naplavati mi priporoča edino fdv, drugam pa raje ne ..ne s tamopni, ne brez. Sem jo spraševala za laške toplice, pa je je še ekrat ponovila FDV user posted image Smo bili zadnjič v Bernardinu in je tam tudi morska voda, pa je moj rekel, da to pa res ne sme biti panika, ampak meni se še vedno ni zdelo da bi zaplavala. Sem se samo z malo igrala v majhnem bazenu, kjer sem si zmočila samo noge. Vsak po svoje...eni pa plavajo kot za stavo. Vem da Mami4 nima nobenih težav, jaz pa kaj pa vem...pač nisem pogumna. Zaenkrat se kopam v domačem bazenu, ker vem kaj je notri in čakam na morje user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
17.7.2011 18:19:31   
nalia
hejuser posted image

kako ste?

jaz sem bolj slabouser posted image

alja a vi bi kr v naše konce se šli kopat?user posted image ..no jaz nisem za kopanje v bazenih v času nosečnosti,vsak zase pa najbolje ve..

nevem katera je spraševala o mravljincih,po rokah,ja jaz jih dobivam,tudi med počivanjem,med spanjem ponoči pa me dajejo tudi krči po nogah,ta nadloga me je v prvi user posted image dajala na koncu zdaj pa že tko zgodaj..

srečica če ti komisija podaljša bolniško imaš tudi v odločbi napisano o tvojem gibanju,meni piše do kdaj in da se lahko gibam in če kam odpotujem iz države se moram javiti k dr. al nevem kam že,vglavnem javiti je treba..user posted image

grem sem slabe volje,mali mi biksa z lulanjem noče hodit na školjko,niti na kahlo,po 3 tednih mu je včeraj nekaj kliknilo in se je odločil da pač ne bo hodil,danes se ni nič polulal v hlače,gre res ko je sila vsaj danes ni tega dretja,vglavnem na konc sem z živci zarad njegove trme,upam da bo v vrtcu nespremenjeno da bo lepo hodil lulat ker zdej po novem tud doma ne pove od včeraj da ga sploh tišči..se javim ko bomo malo iz krizeuser posted image

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
17.7.2011 18:57:31   
AljaAn
Nalia jaz sem pisala o mravljincih. Se mi zdi pa da jih je tudi ursha666 omenjala.

Mi smo velikokrat v tvojih koncih..no vsaj do zdaj smo bili. Nama je z možem v Laškem odkar je narejeno na novo full všeč. Velikokrat peleva malo in tudi sama sva bila že parkrat. zdaj imava itak težavo, ker je moj dobil za r.d. vikend paket z nekini razvajanji, pa ga nisva izkoristila takoj zdaj ko sem pa noseča, pa tudi meni bazeni ne dišijo preveč. Mislim pa da bova vseeno to izkoristila septembra in bomo šli kar z malo dvakrat po en dan, pa se jaz pač ne bom kopala. Boš skuhala kakšno kavo takrat?? Ko bova obe že imeli porihtane najine "nepleničarje" Samo da se ne bosta zaljubila, ko sta ravno enako stara user posted image user posted image Drži se in vse bo uredu.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
17.7.2011 19:49:59   
nalia
IZVIRNO SPOROČILO: AljaAn

Nalia jaz sem pisala o mravljincih. Se mi zdi pa da jih je tudi ursha666 omenjala.

Mi smo velikokrat v tvojih koncih..no vsaj do zdaj smo bili. Nama je z možem v Laškem odkar je narejeno na novo full všeč. Velikokrat peleva malo in tudi sama sva bila že parkrat. zdaj imava itak težavo, ker je moj dobil za r.d. vikend paket z nekini razvajanji, pa ga nisva izkoristila takoj zdaj ko sem pa noseča, pa tudi meni bazeni ne dišijo preveč. Mislim pa da bova vseeno to izkoristila septembra in bomo šli kar z malo dvakrat po en dan, pa se jaz pač ne bom kopala. Boš skuhala kakšno kavo takrat?? Ko bova obe že imeli porihtane najine "nepleničarje" Samo da se ne bosta zaljubila, ko sta ravno enako stara user posted image user posted image Drži se in vse bo uredu.

ne morem drgač odgovorit kot da kopiramuser posted image ,ta rr mal zašteka včasih

ja alja vidva si vikend paket podaljšajta da vama ne propade sej po mojem da lahko tud po telefonu,če ne druga meni pošlji pa ti grem jst podaljšat,drgač pa se oglasite ko boste v laškem,vas bomo zelo veseliuser posted image ,vešda skuham kavico,kamot še kaj za zravenuser posted image ,tko da welcomeuser posted image

zdej sem malega dobila na finto kdo bo prej v kopalnici in sma šla tečt na tri štiri zdaj(no sej si predstavljate kak jst tečem a neuser posted image user posted image ) in sma šla lulatuser posted image ,sam nič ne pove ga jst opomnem,joj me skrbi kak bo v vrtcu jutriuser posted image

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
17.7.2011 21:05:03   
sover
ojla, user posted image !

Se malo javljam, da ne boste mislile, da sem zaspala ..

AljaAn - po mojem je v nosečnosti vse normalno. Tudi to, da te iz tira meče spol novorjenčka. Midva sicer sedaj pričakujeva prvega otroka in do sedaj je edina stvar, ki naju res, res zanima, spol otroka. O nobeni drugi stvari se niva toliko pogovarjala. Tako da pogumno zajokaj, potem pa naprej. Pa nikar se zaradi tega ne zgražaj sama nad sabo. Važno je, da si pustiš čutiti in da ne zatiraš teh občutkov.

Mravljinčaste noge ... hmmm, jaz ne čuitm še nič takega.Tudi krčev po nogah nimam. Me je pa po novem začela peči zgaga. Prvič v življenju user posted image

srečica - še naprej držim pesti za rezultate (ne samo, da bi bilo OK, ampak tudi, da bi bilo čimprej)

korinca - midva sva v petek gledala vozičke. Ker sem med višjimi, me je najbolj zainteresiral Mutsy 4rider, ker se ročaj potegne daaaaleč navzgor. Sva ze zelo ogrela zanj, tako da počakava naslednjo BC-jevo akcijo 50:10 (morda katera ve, kdaj približno bo to?).

Naš otroček zdaj pridno vsak dan mal brcne in komaj čakam, da bo tudi mož lahko začutil, kako je to ...

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?