Roberta69
|
M&A, naš tudi sadja ni preveč maral, ampak sem kar vztrajala in sedaj ga čisto lepo je , je sicer nekaj časa trajala, ampak zdaj je OK. Mi je bilo prav mimo, da ne bi jedel sadja, če ima pa toliko pkusov. Ga pa jaz nikakor ne bi kuhala, ker tako vse izgubi, pa za moje pojme niti okusno ni. Poskusi vse vrste sadja in če se za kakšno zapali, ji dajaj bolj to. Pri Izaku so najbolj zapalile nektarine, sčasoma pa tudi vse ostalo . Tinaaleks, vi pa niste kar tako . Ne štekam pa čisto, kje ste to hodili. Kje pa je Aljažev dom? Na stolpu valda niste bili . Jaz sem bila ene 5 x, pa vsakič rečem, da ne grem več , zdaj ko imam otroke, pa najbrž še lep čas res ne bomo šli - se sploh ne bi upala iti z otroki, se mi niti ne sanja, pri kateri starosti bi bilo primerno. Jaz sem z mami hodila po našem visokogorju nekje od 7. leta naprej. Naš pa itak še ne sedi, tako da še ni kandidat za nahrbtnik. Sem se pa glih spomnila, kako je bil moj enkrat "pameten", ko smo šli na Triglav. Zmenjeni smo bili, da krenemo od doma med peto in šesto, on je pa domov prikolovratil okrog štirih kar orng totalka, ampak da ne bi zahinavil, se je kar odločil, da vseeno gremo , tako da je šel po slabi urici spanca dobro opit na Triglav (pa drugače nismo neodgovorne sorte) in je doma še veselo v ruzak metal Actimele, pa to in ono, da je imel ruzak ene 20 kil, na poti gor sem pa mislila, da ga bo pobralo. Po moje, je doživljal take muke, da je groza. Sicer sva bila par ur za kolegi, ampak sva vseeno prišla na vrh (na Kredarico, naslednji dan pa na Alajžev stolp) . Fora je pa to, da je kolega, ki je zelo adrenalinski tip, izbral tako duhamorno pot, kjer je šel na zadnje po moje samo kakšen pastir pred leti. Dokaz zato je to, da nismo srečali žive duše in šli mimo celih planjav planik, prej pa v življenju v živo nisem videla niti ene, pa sem prehodila kar nekaj gora. Tista pot je res ubitačna (gor in dol in gor in dol - res zahtevan pot). Bloom, koliko imaš ti res otrok in koliko si stara, če ni skrivnost ? Aja, pa naše spanje se je uredilo . Že par dni spet zaspimo čisto normalno, okrog 20-ih . nimam pa pojma, zakaj je šlo .