|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
16.6.2011 7:59:03   
filisa
3xmami - mi spimo dobrih 8-10 ur v kosu, saj drugač je še jaz tud ne bi selila.
Družba v spalnici- hja upam, da hitro. Zdaj nestrpno pričakujem izvide, da vidimo, kako naprej... Delam pa polni delovni čas, ampak v šolstvu, kjer sem se z ravnateljico super dogovorila in v glavnem moj delovni čas ne bo daljši od polnih (ne šolskih user posted image ) ur, razen kakšnih konferenc, izobraževanj - kaj pač sodi zraven.

anju - čestitke T-ju in da se vam to s spanjem čimprej porihta user posted image .

Mi tud že veselo mahamo in pijemo z lončka s slamico ali brezuser posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
16.6.2011 8:16:23   
3x mami
tole je pa fajn, da si se tako zmenila. ostalo bo pa ze, ko bo cas za to.

Tigran user posted image user posted image a ste ze praznovali?

imam obcutek, da mali koncuje z dojenjem. bega me, ker je to tako hitro. cez dan se v glavnem obraca stran, ce se zmoti, pa parkrat povlece in neha. ne vem, ce ga boli zaradi zobkov, ki rasejo, al je kaj drugega. zvecer pred spanjem poje malo vec, ampak je bil tudi kak tak vecer, ko je sam par pozirkov naredil, potem pa sem ga stisnila k sebi oz se je on k meni in zaspal. ponoci se najvec poje, v bistvu. ne vem...
se mi je pa parkrat zgodilo, da me je bil mali tako vesel, ko sem prisla domov, da je pohitel k meni in ko sem ga vzela v narocje, se je kot stisnil k meni - mi je vrnil objem. mogoce nakljucje, ampak jaz sem bila cisto user posted image

aja, mahamo pa ne. glavni hit je odkimavanje user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
16.6.2011 11:07:35   
anju
eno malo tortico smo imeli v ponedeljek, ampak glavno fešto planiramo v nedeljo. so neki slabi obeti za vreme, upam da ne bomo notri.

Vitan se doji skori samo še v spalnici preden gre spat. je problem ker drugega ne pije. pa se tudi obrne stran, ker mu dogaja za se obračat kobacat in to. ampak težko zaspi, če se ne napije, ponavadi ponoviva.

nič se mi ne da, pa je toliko dela. spala bi. verjetno bi se naspala, če bi spala 4h skupi....

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
16.6.2011 11:23:04   
3x mami
moja ima komaj avgusta rd, pa ze zdaj vsak dan poje in vsem razlaga, kako bo imela festo, kaksno torto bo imela, koga bo povabila.¸.. ze komaj caka, da pride na vrsto.

upam, da boste imeli sreco z vremenom.

ma moj ni da se mu dogaja okoli in to. ne vem, ne zanima ga vec - vidim in cutim po nacinu, kako se pristavi, kako povlece, ni to to vec. zvecer sva sama v sobi, v temi (taki kot pac uspejo skura zasencit ob 8h zvecer...), v tisini. tocno caka dojenje oz crkljanje, vem, ker zacne drugace dihat takrat. se podoji kot pac hoce in potem ga dam v posteljico. ce takrat ne zaspi, se vlezem zraven na mojo posteljo. ne vem, kako je mojemu uspelo, da se mali sam uleze in zaspi (tudi cez dan, ko vidi, da je zaspan, mu da dudo v usta in ga da v posteljico. pa se sam uleze in zaspi). ok, malo sem zasla. drugace tudi moj ne pije drugega - kak pozirek vode spravi se vase. ponoci je pa bolj avtomatika, zato vec popije.

imate pestre noci? mojemu pase, da je bolj malo pokrit - ima raje hladno kot pa toplo.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
17.6.2011 9:42:34   
Najki
Lien ful svica, ponoci jo imam v dolgem bodiju, spodaj pa nic, samo malo pokrijem pa itak razbrca.

Danes sem imela pregled in smo videli srcek, kako bije user posted image . Noseca sem 6t po velikosti, PDPja mi pa se ni dala. Cez 14 dni imam se en pregled, ker sem zdej skoraj prezgodnja. PDP bi moral biti iz januarja v februar, ma itak racunam februar, tudi ce bo januarja rok, ker bi zihr zamujal kot prva dva user posted image .

JM je dobil vrtec po centralnem seznamu in sem vzhicena user posted image . Lien bo pa itak doma, ker bom spet na porodniski.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
17.6.2011 11:22:14   
3x mami
user posted image za srcek! datum pa bo ze, imajo se cas se zmenit, zadnjo besedo ima pa itak otrocek user posted image
kako bos to naredila - da bo starejsi sel v vrtec, ti bos pa z malo doma? mislis, da bo v redu sprejel?

Najki, sem se spomnila: zadnja med nami si rodila, a (skoraj) prva zanosila. dobra si! moj prvi je iz februarcka postal januar. imam zelo lepe spomine na tisto nosecnost in na pot nazaj iz porodnisnice, ko je bilo vse ob cesti obilno zasnezeno.

spanje. ponoci mu dam en cisto tanek bombazni pajacek (ampak res tanek) z dolgimi rokavi in nogami, pa mu je dovolj. manj ga ne upam oblect, ker se hitro odkrije in bi potem spal odkrit vecino noci.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
17.6.2011 11:59:20   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Delam pa polni delovni čas, ampak v šolstvu, kjer sem se z ravnateljico super dogovorila in v glavnem moj delovni čas ne bo daljši od polnih (ne šolskih user posted image ) 5 ur, razen kakšnih konferenc, izobraževanj - kaj pač sodi zraven.

Ura mi je ušla user posted image .

Mi se dojimo samo pred spanjem in zjutraj, ko se zbudimo, čez dan pa zelo redko (mogoče 1x na teden). Berem pa, da sem lahko s pitjem kar zadovoljna, saj mi spije 1-3 dl vode na dan.

Malo prej sem dobila izvide in bo (kolikor jih jaz razumem) treba na poseg in par dni v bolnici mi ne uide user posted image . Moram poznano zdravnico vprašat, kaj točno pomenijo in kako to vse zgleda. Morda se bo dalo dogovorit, da odidem takoj domov, da moja žaba ne bo brez mame čez noč (ali pa da je vsaj z menoj ).

Najki - super za user posted image !

Brina se tud zelo poti. Ponoči ima bodi s kratkimi rokavi in je v poletni spalni vreči - odkar je v vreči se ponoči več ne zbuja, prej se je pa verjetno zato, ker je bila odkrita.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
17.6.2011 12:34:37   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

kako bos to naredila - da bo starejsi sel v vrtec, ti bos pa z malo doma? mislis, da bo v redu sprejel?

JM je zdej itak v privat vrtcu, jaz pa z malo na porodniski, tako da zanj ne bo nobene spremembe, razen nov vrtec. Ce ne bi hodil v vrtec, bi se strgalo njemu in meni, ker to dete ima too much energije. Ko je bil dlje casa doma, ni vedel kaj bi sam s sabo, jaz sem bila pa ali noseca ali z dojenckom, on bi rad pa tono energije skuril. Sicer je bil z mano precej umirjen, sam zvecer ga je moral pa oci dve uri sprehajat/tekat, ker ga je totalno razganjalo. Sicer je pa tudi JM januarcek user posted image .

filisa a to ti bojo del MV odstranili al kako? kako so pa ugotovili, da s celicami ni vse ok? Papp test?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
17.6.2011 12:39:02   
Najki
Ne skrbi za zabico filisa, par dni bo ze zdrzala. Majabar je bila zdajle 8 dni na tekmi in je pustila LMja pri mami in mu ni nic manjkalo. Samo kaksno zabavi si vzemi, da je ne bos prevec pogresala. Tole das skozi, potem lahko pa kmalu zacneta delat na drugem  user posted image . Vazno, da odstranijo vso sumljivo tkivo.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
17.6.2011 12:42:22   
3x mami
aja, je ze v vrtcu. sem mislila, da imas oba doma. no, potem mu res ne bo veliko spremenilo.

filisa user posted image samo da postimajo in da bos potem spet mirna. glede bolnic mogoce drugace obravnavajo dojece matere in dovolijo otroka zraven. vprasaj. pa mislils, da bo poseg kmalu? mogoce bo do takrat ze kaj drugace z dojenjem. vem pa, da je tezko, ko se prvic locis od otroka, pa ceprav ves, da mu v tem casu, razen tvoje blizine, ne bo manjkalo nic...

ja, lepo pijete. moj ne spravi toliko tekocine noter.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
17.6.2011 12:45:15   
3x mami
Najki, zdaj si lahko nov ticker dodas user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
17.6.2011 13:26:38   
Najki
ticker bo se malo pocakal, da mi dodelijo PDP user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
18.6.2011 22:18:16   
Roberta69
Ojoj, kar 8 dni brez user posted image , jaz si ne predstavljam niti par ur, itak ne bi šlo, ker bi bil brez dojenja prov en velik revček. Madona, jaz pa telih mojih škratov ne dam tako zlahka od sebe, pa sloh nisem take sortre človek niti mamica, ki bi otroke nase privijala, ampak teli oktrobrčki so za moje pojme še čist dojenčki user posted image , ma, mi2 se ne dava, ne on mene, ne jaz njega user posted image . Že za ta starejšega se spomnim, ko so aprilčice že ne vem kdaj govorile, da so šli s starimi starši na dopust, ma ne vem, meni sploh ni šlo skupaj. Naš ta starejši je bil prvič sam od doma, ko sem jaz rodila Izaka in to po svoji volji - tako sva tudi vedno govorila, da bo sam kje spal, ko bo sam tako hotel, takrat sva mislila, da je to najbolj primeren čas, pa ne glede na starost. Zadnje čase ga pa skoraj noben vikend ni user posted image , tudi zdaj je na morju - ja, starši nimamo časa (moramo doma delat user posted image ), zakaj pa mali ne bi užival, ne.

Pa da bi Izaka selila iz spalnice, si tudi ne predstavljam user posted image . Kaj pa vem, jaz sem čisto nenačrtno, brez kakšnega ramišljanja o tem, preden sem imela otroke, brez kakšne podlage, da bi bila tako vzgojena ali kje to videla, čist tako naravnana, da bom otročkom kar pustila, da se sami odločijo, kdaj bodo naredili te korake (spanje v spovi postelji, konec dojenja, itd.). Čutim, da je tako še najbolj prav (za nas!). Zdaj edino vedno bolj študiram, da bi res kar podrli posteljo, kupili še en jogi, magari 140, dali vse na tla in spali čist carsko, sicer dragi neki jamra, da jogiji na tleh ne dihajo itd., ampak zmeraj bolj razume, da je kavč pa še najslabša varianta user posted image . Po moje bom res en dan mizarja zangažirala (mora priti itak nekaj popravit), da zadevo razdre in se bomo vrnili v študentska leta user posted image , pa še strah me ne bo, da bi Izak telebnil s postelje. Kljub temu da smo pazili, Liam baje je, jaz se sicer zdajle ne spomnim, ampak dragi pravi, da je in ne samo enkrat.

Slikce so krasne, se mi je zdelo, da sem vmes že nekaj pokomentirala, pa očitno nisem user posted image .

Vozički, meni bolj ležijo kakšne športne variante user posted image .

Naš škrat se veselo obrača in vrti user posted image in starejši bratec me skos prosi, naj ga dam čimbolj stran od naju na postelji (zveče, ko gremo spat), da potem leze k nama user posted image - ampak ga nič ne matramo, on malo potelovadi, kar je dobro, bratec se pa zabava, kar je tudi dobro user posted image .

Ta starejši je imel takle čas najbrž že kak zobek, ni imel pa čisto nikoli nobenih problemov ob izraščanju zob, tako da smo ga opazili, šele, ko se je posvetil v ustih.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
19.6.2011 2:07:50   
BLOOM 1

IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

BLOOM1, ja, vse so se odselile. bravo za vrtec! a ga bos dala noter? al ga bos se malo drzala doma, da boste skupaj po rojstvu otrocka? ne morem si predstavljat, kako ti uspe vse spedenat. ze res, da ne gres v sluzbo, sam vseeno. jaz imam obcutek, da imam samo se sluzba - voznja - kuhanje - pomivanje - likanje in da na koncu zmanjka energije in casa, da bi ga preziveli lepo vsi skupaj. se dobro, da mi moz res ogromno pomaga. kako bo to potem si sploh nocem predstavljat. kako si ti razporedis cas z otroci? mislim, z vsakim posebej.

pogosto pokukam z januarkam, da vidim, kako ste kaj ti in Najki.

punce, pogresam vas, pogresam nase klepete...

Alo,

kako nam to uspeva user posted image ,hm...nora tempa,dobesedno. Dan razplaniram do minute,včasih si mislim da bi bilo fajn če bi dan imel 48 ur,te bi še imela čas za RR user posted image ,tempa,tempa,tempa....user posted image .In jaz sem pa še tak butec da MORAM naredit vse kaj si zaplaniram,drugač ne bom našla mira.Pralni stroj nam dela 24 ur,kopalnico počistim,posesam-vsak dan,obvezno.....pa bla,bla,bla user posted image Pa seveda naš mali škrat zahteva pozornost.....skratka z eno roko čistim,z eno igram z malim user posted image .Mož samo odpela otroke v šolo in vrtec in ga več ni user posted image .Starejši sin(19) pa starejša hči(11) res v veliko pomoč.Tko da skupaj vse porihtamo....Celo če sem zelo utrujena,moja zlata hčerkica prevzame maliva jaz pa grem predremat pol urice,pa spet v zagon.Ona že zna jih animirat user posted image da je red.Seveda to NI OBVEZNOST da mi pomagata,moram reč da sta "prostovoljca"user posted image .Včasih pa tudi to prakticiramo,da odpelam otroke k tašče in se posvetim samo 1,ali gremo nakupovat(hčerkica)ali samo na kavo (z sinom),ali k ,naprimer,zobozdravniku te grem samo z eno ali enim.Upam da si razumela,ker jaz že spim.napol user posted image .

Drugače,tudi mi dali pregled skoz,user posted image tikataka,noseči smo 9t,PDP je prestavila na 22.01., vel.ploda 22,4 mm.Vse štima...

Najkica zelo san vesela za vaš user posted image .Čestitam vam še enkrat.Upam da boš vseeno ostala januarčicauser posted image

V vrtec,bom pa vidla,če bo mali dober,če ne bo jokal,bom ga dala,samo ko dopolni 1 leto.Če bo pa jokal pa .... te bo doma vsaj do decembra.Bom vidla kako bo bolje za nega.

Dobro zaj pa grem. Lahko noć.

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
19.6.2011 11:47:38   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

filisa a to ti bojo del MV odstranili al kako? kako so pa ugotovili, da s celicami ni vse ok? Papp test?

Ja. Po pogovoru z zdravnico bi moralo ostati v bolnici vsaj 1 noč, ampak se bom poskušala dogovoriti, da odidem še isti dan domov... Upam, da čimprej dobim termin za poseg, saj po samem posegu 3m. naj ne bi zanosila user posted image .

bloom- lepo ti to vse spedinaš in se vsak dan najdeš čas, da počistiš kopalnico in posesaš user posted image  - kapo dol. Jaz vedno pravim, da vse gre, samo komplicirat ne smeš preveč...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
19.6.2011 18:15:50   
M&A
Evo mene z dopusta, nisem pozabila na vas user posted image

Ko bom ven iz pospravljanja, vas preberem in poročam, kako je bilo.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
19.6.2011 21:05:47   
BLOOM 1

IZVIRNO SPOROČILO: filisa

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Jaz vedno pravim, da vse gre, samo komplicirat ne smeš preveč...

Točno tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Filisa,držim pesti za te,samo rajš ostani vsaj eno noč,da boš ziher,no jaz bi ostala....

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
20.6.2011 7:12:45   
anju
hej

sem zadnjič napisala soliden post, čakala da mi slikco naloži, pa se mi ugasne računalnik, grrrr. strar je, se segreva.

v glavnem filisauser posted image jaz male ne bi s sabo v bolnico jemala. drugo okolje, ne ravno fajn razpoloženje, je že boljš, če je pri atiju. tebi pa user posted image da se ok opravi. ostani kot ti rečejo. če gre za par dni, samo da je mama ok, bo Brini čisto dobro.

jogi na tleh. nam je zaplesnal v nekaj mesecih. no, tako čisto malo je bilo videt plesen. res ne diha.

nosečke user posted image za user posted image

praznovanje smo dali skozi, tortica je napol uspela..... upamo da gremo na morje v sredouser posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
20.6.2011 7:20:53   
filisa
Punce, hvala vsem za vzpodbudne besede. Upam, da bom do konec tedna že kaj vedela - kaj in kako... V bolnici čez noč ne bi radaostala, ker ziher ne bi nič spala, doma bi pa res samo B podojila, drugač pa striktno mirovala.

anju - držim pesti, da vam rata v sredo na dopustuser posted image . Na Hvar?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
20.6.2011 8:56:25   
anju
oh, ne na Hvar. bolj na kratko smo planirali, 5 dni. ampak sem zdaj poklicala - 53€ mi je malo dostiuser posted image imamo v mislih še en daljši dopust avgusta, ne vemo še kam. vi greste še na Hvar?

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
20.6.2011 22:22:34   
Roberta69
Najki, glej, tale voziček je mene čist navdušil, prov huda pogruntavščina za dva otročka: novorojenčka + malčka ali dva mačka ali samo enega. Tudi samostojno prov super voziček, za dva pa prov prima user posted image .
http://www.youtube.com/watch?v=PvkFrTN6zgo

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
20.6.2011 22:32:48   
missD
Roberta če že gledaš KUL vozičke: http://www.youtube.com/watch?v=EsiGEZHt3DI&feature=related
je tole nadkul. cena je pa ... mja baje da bo 1500$.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
20.6.2011 22:36:29   
missD
oz vidim da je cena 1200$user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
20.6.2011 23:21:06   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: missD

Roberta če že gledaš KUL vozičke: http://www.youtube.com/watch?v=EsiGEZHt3DI&feature=related
je tole nadkul. cena je pa ... mja baje da bo 1500$.

A veš, da meni pa sloh ne user posted image . Tisti, ki sem ga jaz "izbrala" mi je ene 100x bolj na kožno pisan, pa tudi "nemembnost" je čist drugačna. Ocene uporabnic ima ful dobre... Ma, saj jaz sloh ne bi o tem študirala, sem ga pa že ene 2x v živo videla in izgleda prov kulsko user posted image .

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
21.6.2011 9:49:13   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

oh, ne na Hvar. bolj na kratko smo planirali, 5 dni. ampak sem zdaj poklicala - 53€ mi je malo dostiuser posted image imamo v mislih še en daljši dopust avgusta, ne vemo še kam. vi greste še na Hvar?

Mislim, da smo mi z  morjem za letos zaključili user posted image . Itak, če grem (če bo vse po sreči in se mi rata dogovorit) v začetku julija na poseg se vsaj 2-3 tedne ni priporočljivo kopat...

user posted image  vaši user posted image  zvečer sami zaspijo? B. zadnje čase zmeraj potrebuje nekoga poleg nje, da zaspi - najraje seveda, da jo nosi v naročju user posted image . Če jo pa pustimo samo pa joče. Ne bi je rada razvadla, ampak jokat mi jo je pa tud težko pustit. Imate kakšen nasvet ?

Grem ji  zdaj bazenček napihnit user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?