Roberta69
|
Ojoj, kar 8 dni brez , jaz si ne predstavljam niti par ur, itak ne bi šlo, ker bi bil brez dojenja prov en velik revček. Madona, jaz pa telih mojih škratov ne dam tako zlahka od sebe, pa sloh nisem take sortre človek niti mamica, ki bi otroke nase privijala, ampak teli oktrobrčki so za moje pojme še čist dojenčki , ma, mi2 se ne dava, ne on mene, ne jaz njega . Že za ta starejšega se spomnim, ko so aprilčice že ne vem kdaj govorile, da so šli s starimi starši na dopust, ma ne vem, meni sploh ni šlo skupaj. Naš ta starejši je bil prvič sam od doma, ko sem jaz rodila Izaka in to po svoji volji - tako sva tudi vedno govorila, da bo sam kje spal, ko bo sam tako hotel, takrat sva mislila, da je to najbolj primeren čas, pa ne glede na starost. Zadnje čase ga pa skoraj noben vikend ni , tudi zdaj je na morju - ja, starši nimamo časa (moramo doma delat ), zakaj pa mali ne bi užival, ne. Pa da bi Izaka selila iz spalnice, si tudi ne predstavljam . Kaj pa vem, jaz sem čisto nenačrtno, brez kakšnega ramišljanja o tem, preden sem imela otroke, brez kakšne podlage, da bi bila tako vzgojena ali kje to videla, čist tako naravnana, da bom otročkom kar pustila, da se sami odločijo, kdaj bodo naredili te korake (spanje v spovi postelji, konec dojenja, itd.). Čutim, da je tako še najbolj prav (za nas!). Zdaj edino vedno bolj študiram, da bi res kar podrli posteljo, kupili še en jogi, magari 140, dali vse na tla in spali čist carsko, sicer dragi neki jamra, da jogiji na tleh ne dihajo itd., ampak zmeraj bolj razume, da je kavč pa še najslabša varianta . Po moje bom res en dan mizarja zangažirala (mora priti itak nekaj popravit), da zadevo razdre in se bomo vrnili v študentska leta , pa še strah me ne bo, da bi Izak telebnil s postelje. Kljub temu da smo pazili, Liam baje je, jaz se sicer zdajle ne spomnim, ampak dragi pravi, da je in ne samo enkrat. Slikce so krasne, se mi je zdelo, da sem vmes že nekaj pokomentirala, pa očitno nisem . Vozički, meni bolj ležijo kakšne športne variante . Naš škrat se veselo obrača in vrti in starejši bratec me skos prosi, naj ga dam čimbolj stran od naju na postelji (zveče, ko gremo spat), da potem leze k nama - ampak ga nič ne matramo, on malo potelovadi, kar je dobro, bratec se pa zabava, kar je tudi dobro . Ta starejši je imel takle čas najbrž že kak zobek, ni imel pa čisto nikoli nobenih problemov ob izraščanju zob, tako da smo ga opazili, šele, ko se je posvetil v ustih.
|