Roberta69
|
Joj, jaz pa ne vem, kaj našemu ta malemu škratu tele dni dogaja . Zvečer nikakor noče zaspat . Evo danes je zaspal šele pred 10 minutami in to v vozičku, ker res več nisem vedela, kaj bi . Prej nikoli nobenega problema, spanje smo imeli res kot v sanjah poštimano, mali je vedno zaspal nekje po osmi zvečer redko nekje do devete, ta starejši pa ponavadi okrog devete, ampak jaz sem šla vedno iz sobe, ko je zspal ta mali. Včera pa kar nič in potem jok, pa ne zaspat na joški, niti slučajno, pa kar jok (pa drugače res skoraj nikoli ne joka, sploh pa ne tako protestno ), tako da sem ga morala odnesti iz spalnice, ker ta starejši sploh ni mogel zaspat. V dnevni pa nasmeh do ušes in se je kar dve uri skos smejal in vriskal od veselja . daleč od tega, da bi bil naporen, ampak... Jaz prov rabim ta večerni "mir", imam nekaj dela, ki je zelo v zaostanku, ker mi kakšen večersploh ne znese, sem preutrujena, kadj je vmes kaj tretjega, če mi ga pa otročki sračkajo, smo pa itak tam Danes pa isto. Nikakor zaspat. sem ga nosila, pa zibala, pa probavala to in ono, pa nič Pa ura že taka, da če ne drugega, bi moral biti že totalno utrujen Sem prov brez ideje!?!?! HELP Ja, prov luštno je kakšno "izgubljeno" dušo prebrat. No, sem že rekla, da mi paše, da ni čtivo ni več tako obsežno kot včasih, ker ga potem itak ne bi uspela prebrat, bi pa rada vsaj malce "vedela", kako gre določenim oktobrčkom in mamicam... Ne bo druge, kot da grem na FB - a se lahko registriraš tako, da nikomur ni jasno, kdo si, ker jaz ne bi rada, da me raznorazni skos nekaj najedajo, že tako mi skos pošiljajo vabila, naj se pridružim, pa mi glih ne paše... Jaz se pa sama z malima dvema tako dobro znajdem, da nam oči ponavadi samo zmeša štrene . Jaz bi kot samohranilka čist super furala . Večinoma sem tako in tako z njima skoraj skos sama (oči je že zraven, ampak ne zares), zvečer pa res še najraje vidim, da gre dragi kam ven, ker čeprav je navidezno lažje, da eden spedena enega, drug pa drugega, se mi zdi, da je veliko bolj mirno, če smo sami, kaj pa vem, ta večji itak ve, da imam samo dve roki, če je pa oči, je pa eno samo norenje - in ker je mali res hiper, je včasih to kar divje (Najki, si omenila, da je tvoj živ, pomnoži to vsaj krat 3, pa še vedno ne vem, če ste približno pri nas - se je že večkrat kdo pohecal, da naj ga damo na reklamo za baterije ). Naš se še ne dviguje in ne plazi, se pa zelo vrti in kotali, tako da hitro pride z enega konca na drugega in mi stranska ograja na postelji ne bo več dolgo dovolj. Sva danes naštudirala, da morda najbolje, da kupimo en 180 x 200 jogi in ga damo v otroško na tla (no na letvice, da bo zrak vseeno malo krožil) in bova s tamalim in prihajajočim tam spala, oči pa s tavelikim v salnici, recimo. Tako vsaj ne bo bojazni, da bi kdo kam padel, ta mali bodo imeli pa še čez dan v sobi "trampolin" . Ta prave postelje za škrate pa v naslednjem domovanju. Pred parimi dnevi sem mojim razglasila novico, tako da vam lahko povem, da tudi mi veselo pričakujemo 3. . Ko se najem imam res prov orto trebuh, tako da nisem imela druge, kot da povem, ker bi me zdaj zdaj en dan kdo vprašal, jaz sem pa hotela najprej povedat določenim osebam, ostali pa bodo izvedeli ob priliki. Dragi ni razlagal nikoumr in tudi ne bo, čisto po njegovo . Veseli dogodek naj bi bil 3. februarja. Že ta drugič je bilo čisto usput, tokrat pa pričakujem, da bo še bolj, čeprav ženske tako opevajo, da če je ta zadnja, naj jo res užijem , kaj pa vem, jaz imam toliko veselja, z obstoječima sončkoma, da je trebušček bolj obrobnega pomena .