|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
5.7.2011 21:28:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nohteki te bodo sigurno spravili v boljšo voljo. user posted image Maš čist prav, ko si jezna je treba it v šoping ali kaj drugega za dušo naredit. user posted image

Ja res so me, ampak sem TAKOJ padla v nočno moro.
Brat imel hudo prometno, njemu na srečo nič a avto totalka. user posted image Sploh nočem vedet kaj bo ata naredo ker fotru je avto več vreden kot lasten sir.
V petek bi morali na morje, tak da z morejm nebo nič...

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.7.2011 21:29:14 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
5.7.2011 21:41:08   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nohteki te bodo sigurno spravili v boljšo voljo. user posted image Maš čist prav, ko si jezna je treba it v šoping ali kaj drugega za dušo naredit. user posted image

Brat imel hudo prometno, njemu na srečo nič a avto totalka. user posted image Sploh nočem vedet kaj bo ata naredo ker fotru je avto več vreden kot lasten sir.

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za brata in HB, da jo je dobro odnesel.... pa žal za tvojega očeta in njegovo razmišljanje user posted image user posted image user posted image user posted image   morje pa bo že počakalo, tudi drugo leto ga bo še na pretek.... zdravje in življenje je pa le na prvem mestu, j.e.b.e.š. materialne stvari....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
5.7.2011 21:41:29   
tasa_m
Kot sem pričakovala.
Ata popizdo, dere se po avtu in joče za avtom. Niti vprašal ni po Žanu.

Sovražim ga, sovražiiiiiiiimmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
5.7.2011 21:42:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za brata in HB, da jo je dobro odnesel.... pa žal za tvojega očeta in njegovo razmišljanje user posted image user posted image user posted image user posted image   morje pa bo že počakalo, tudi drugo leto ga bo še na pretek.... zdravje in življenje je pa le na prvem mestu, j.e.b.e.š. materialne stvari....

HVALA Trezika, itak da morje počaka, samo imajo to srečo da je vsako leto nekaj!

Jočem, ker ne morem se zaustavit... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
5.7.2011 21:43:43   
Najaa

user posted image user posted image Upam, da bo ata dojel, da je najbolj pomembno, da je sine cel. Se je pa to zgodilo mojemu svaku prejšnji teden in smo se dva dni vsi tresli od tega, kaj bi lahko bilo... jeb**** avto, važno da je on cel.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
5.7.2011 21:44:29   
trezika

trezika kako se pa kaj tvoja starša rihtata? sta se že navadila na vse skupaj?

se še navajata.... ata je tako še v bolnici, ker se še ne ve, kako bo z drugo nogo, ampak zaenkrat dobro celi... upam, da bo tako ostalo... potem, ko ga bodo enkrat odpustili iz bolnice, pa gre še za nekaj časa na rehabilitacijo na Sočo... imam občutek, da bo še kar trajalo nekaj časa, da bo prišel domov....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
5.7.2011 21:45:56   
trezika

HVALA Trezika, itak da morje počaka, samo imajo to srečo da je vsako leto nekaj!

Jočem, ker ne morem se zaustavit... user posted image user posted image user posted image

ti se samo joči, daj to jezo in žalost iz sebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega ata pa žal nimam besed...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
5.7.2011 21:47:52   
tasa_m

trezika kako se pa kaj tvoja starša rihtata? sta se že navadila na vse skupaj?

se še navajata.... ata je tako še v bolnici, ker se še ne ve, kako bo z drugo nogo, ampak zaenkrat dobro celi... upam, da bo tako ostalo... potem, ko ga bodo enkrat odpustili iz bolnice, pa gre še za nekaj časa na rehabilitacijo na Sočo... imam občutek, da bo še kar trajalo nekaj časa, da bo prišel domov....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
5.7.2011 21:50:11   
tasa_m
Najaa nebo nikdar prišel do tega spoznanja. Na veliko žalost user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
5.7.2011 21:52:59   
Najaa

Najaa nebo nikdar prišel do tega spoznanja. Na veliko žalost user posted image

Škoda. Pleh je sam pleh. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
5.7.2011 21:53:58   
felix7
joj, Taši, važno, da se je zanj srečno izšlo. Ata je mogoče zdajle hud in vidi samo avto, ampak mislim, da pri sebi vseeno ve, da je lahko srečen, da je sin cel. Žana je nekdo očitno čuval user posted image a je bil sam kriv?
mi smo pa v nedeljo izgubili dobrega družinskega prijatelja, ki se je z motorjem ubil pri Senju (sej je pisalo v novicah). Nas je tudi pretreslo, sploh pa ni bil norec in je vozil po pameti. Smo se tudi zamislili nad lastno minljivostjo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
5.7.2011 22:02:15   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

joj, Taši, važno, da se je zanj srečno izšlo. Ata je mogoče zdajle hud in vidi samo avto, ampak mislim, da pri sebi vseeno ve, da je lahko srečen, da je sin cel. Žana je nekdo očitno čuval user posted image a je bil sam kriv?
mi smo pa v nedeljo izgubili dobrega družinskega prijatelja, ki se je z motorjem ubil pri Senju (sej je pisalo v novicah). Nas je tudi pretreslo, sploh pa ni bil norec in je vozil po pameti. Smo se tudi zamislili nad lastno minljivostjo user posted image
user posted image user posted image user posted image

Pa saj ne vem če je bil on ali ne. On se je v sili zabil v avto pred njim. V nepreglednem ovinku je en madžar prehiteval traktor, ženska pred žanom se mu je komaj umaknila, žan je zapelal na bankino iz bankine ga je vrglo v ženskin avto od tam pa ga odbilo v traktor.
Rešil ga je airbag.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
5.7.2011 22:11:50   
tasa_m
Čudeži se dogajajo.
Ata se je bratu opravičil. user posted image user posted image user posted image Bravo ata, zato pa grem zdaj enega Radlerja spit user posted image

Ma smo vsi v šoku, nismo tega pričakovali!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
5.7.2011 22:13:14   
Najaa
user posted image user posted image user posted image za ata! No vidiš, je le dojel.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
5.7.2011 22:16:51   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image za ata! No vidiš, je le dojel.
Ja, čas je že bil... user posted image

Je pa žan celi v šoku, vrat in roka ga tak bolita da upa da bo lahko sploh kaj spal. user posted image

Se pa sprašujem, če sem zdaj jaz navrsti? Sara je imela, zdaj Žan, vse v tem letu.
Aleluja, kaj so to zdaj neki črni oblaki nad nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
5.7.2011 22:40:03   
felix7

Ja, čas je že bil... user posted image

Je pa žan celi v šoku, vrat in roka ga tak bolita da upa da bo lahko sploh kaj spal. user posted image

Se pa sprašujem, če sem zdaj jaz navrsti? Sara je imela, zdaj Žan, vse v tem letu.
Aleluja, kaj so to zdaj neki črni oblaki nad nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, samo da sta se pomirila user posted image sem se pa ravno zadnjič z nekom pogovarjala, da v takem primeru je kriv Madžar, ki je povzročitelj nesreče. Če se je pa Madžar ustavil in mu je mogoče kej dokazat, je pa drugo user posted image pa kljub vsemu lahko rečemo sreča v nesreči, da je Žan cel. Roka in vrat ga verjetno bolita od sunka, zdej lahko pa še kakšno odškodnino ven potegne user posted image
pa naj te radler sprosti, da malce pozabiš na vse skupaj user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
5.7.2011 23:29:18   
Najaa
tasa če je pameten, naj gre na urgenco, ampak mora it v roku 24 ur. Če ga že zdaj boli vrat, ga lahko kasneje še bolj. Ne mislim (sam) zarad denarja, ki ga lahko iz tega potegne, ampak res zarad križa al vrenetc al kaj je to, ki pol kasneje sranje dela.
Lahko noč, sem se mal zasedela, čeprav sem misla it prej spat.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
6.7.2011 11:16:11   
tasa_m
Dobo jutro ali dober dan.

Felix ja ja kriv je Madžar. Je pa Madžar zbežal iz kraja dogodka, a čez čas je prišel nazaj. Na licu mesta je dobil globo 700€, za kazenske pike pa ne vem. Vsi so napihali 0,0.
Ata pa se je pomiril komaj po pogovoru z policajem, kateri mu je zagotovil da Žan ni nič kriv, čeprav se je zaletel ženski odzadaj in ko mu je policaj rekel, da naj bo srečen, da ima sina živega, ker v takih primerih marsikdaj kdo podleže poškodbam in da pleh je pa nadomestljiv! Zato se mu je pol šel opravičit.
Najaa je včeraj bil že v bolnici na slikanju, danes pri svoji zdravnici. Dobil fizioterapije ter strogo mirvanje mora imet. Ampak mali kar jamra, da ga glava ful boli user posted image

evo, tak pa naš avto sedaj zgleda...

user posted image

Saj bo, saj bo,,, user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.7.2011 11:19:58 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
6.7.2011 11:27:56   
Najaa
o grozno. user posted image Sam, da ni hujšega z bratom. Če ima pretres možganov ga mogoče zato boli glava? Upam, da bo čimprej dobro.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
6.7.2011 11:33:39   
tasa_m

o grozno. user posted image Sam, da ni hujšega z bratom. Če ima pretres možganov ga mogoče zato boli glava? Upam, da bo čimprej dobro.
Saj je rekel da bo šel nazaj če ne bo boljše.

So pa se zdaj moji odločli, da nikoli več Citroena, ker ima premehki pleh user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
6.7.2011 13:44:07   
KOKICA32
Dan!user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image za Žana. Grozno zgleda avto, res! Pa še dobro, da je ata spregledal, ker drugače bi ga lahko samo v rit sunil. (pa brez zamere).

Valentin je danes že brez vročine, sva že bila v knjižnici. Ne, Najaa, Valentin ima ušesa, grlo, pljuča O.K., le nahod in ena očka je rdeča (sedaj že dosti manj- fiziološka in Operil). Jutri še bova doma. Da bo ziher okej.

Sedaj spančka, jaz sem skuhala kosilo (makaronovo meso), se bašem z lubenico in berem RR.

Vlogo za popkovnično kri sem jaz oddala na Zavodu RS za transfuzijsko medicino, kot že pri Valentinu. To je javna banka in deluje kot krvodajalstvo, kdor potrebuje dobi...ni nujno, da počaka ravno na mojega otroka, če bo kdaj potreboval.

V ponedeljek sem bila na 3D UZ in ja dobili bomo punčko!!! Je rekel, zagotovo je punčka in mi sprintal slikico, kjer je to več kot očitno...žemljica in to je to. Moja želja se je uresničila.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
6.7.2011 13:44:46   
KOKICA32

So pa se zdaj moji odločli, da nikoli več Citroena, ker ima premehki pleh user posted image

To je pa ful res, čeprav so avti 1A....tudi varni!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
6.7.2011 14:09:27   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image za Žana. Grozno zgleda avto, res! Pa še dobro, da je ata spregledal, ker drugače bi ga lahko samo v rit sunil. (pa brez zamere).

Valentin je danes že brez vročine, sva že bila v knjižnici. Ne, Najaa, Valentin ima ušesa, grlo, pljuča O.K., le nahod in ena očka je rdeča (sedaj že dosti manj- fiziološka in Operil). Jutri še bova doma. Da bo ziher okej.

Sedaj spančka, jaz sem skuhala kosilo (makaronovo meso), se bašem z lubenico in berem RR.

Vlogo za popkovnično kri sem jaz oddala na Zavodu RS za transfuzijsko medicino, kot že pri Valentinu. To je javna banka in deluje kot krvodajalstvo, kdor potrebuje dobi...ni nujno, da počaka ravno na mojega otroka, če bo kdaj potreboval.

V ponedeljek sem bila na 3D UZ in ja dobili bomo punčko!!! Je rekel, zagotovo je punčka in mi sprintal slikico, kjer je to več kot očitno...žemljica in to je to. Moja želja se je uresničila.

super za Valentina pa super za user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
6.7.2011 14:10:40   
trezika

midva tudi imava Citroena... in ko tega odplačava, tudi nikoli več Citroena user posted image user posted image user posted image ker sva se s tem zaj.... na polno...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
6.7.2011 14:11:33   
trezika

Čudeži se dogajajo.
Ata se je bratu opravičil. user posted image user posted image user posted image Bravo ata, zato pa grem zdaj enega Radlerja spit user posted image

Ma smo vsi v šoku, nismo tega pričakovali!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa user posted image user posted image za Žana, da čimprej pride k sebi... no, pa vi tudi...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.