|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
4.7.2011 8:12:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image Kokica, pri nas ravno obratno kakor pri vas - Valentin priden, Nika user posted image danes zjutraj...

Naš vikend? Kaj pa vem, nič posebnega. Smo čez teden toliko okoli laufale, da smo čez vikend bolj počivali. Izležavanje doma, sprehod, pa spet izležavanje. user posted image

Ja, ja ravno obratno!user posted image

tudi tako preživeti čas paše...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
4.7.2011 8:12:49   
KOKICA32
PRVAAAAAAAAAAA! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
4.7.2011 8:13:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Joj, Najaa poznam to histerijo. user posted image Zato sem danes še posebej izpostavila, ko je bil zjutraj tako drugačen, priden.
Jaz ga (tudi zjutraj pred službo) kar zaprem v spalnico in mu rečem, da naj pride ven, ko bo nehal tuliti. Pa ponavadi res pomaga, je čez slabih 5 minut zunaj in že se carta. Ni mi pa jasno od kod jemljejo moč, ko se upirajo npr. pri obuvanju čevljev. Pa trmari, da mu nisem dala pravih zoknov, majice,...user posted image

To pa jemlje eneregijo in jaz sem potem še cel dan slabe volje, ker sem ga takega spravila v vrtec.user posted image

To se tudi jaz sprašujem. Kako se jim da? A ni življenje lepše brez tega? user posted image Ja, to mi vemo oni se bodo pa še naučili. Ma Nika ima zadnje čase ene čudne fleše. Takole zelo redko trmari moram rečt, sam ko se zgodi mi pa spije živcev in krvi.... Pa zadnje čase se zelo boji vsega. Npr. psov. Že ko stopimo na hodnik iz stanovanja, se me prime za roko in reče, da ni v dvigalu kužija. Pa avtov se boji, no to mi je kar všeč.  Ampak ko kakšen pelje mimo, je kot torpedo pri meni.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
4.7.2011 8:14:11   
Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
4.7.2011 8:33:40   
Tulipan12
cita bravo za kg!!!user posted image user posted image
persida uživajteeeeeeeee!!! Mogoče skoknemo do Izole na kako kavico al pa če boste vi kaj do Portoroža/Pirana hodili, rufni!
felix jaz obakrat nisem želela vedeti spola, pa sem full radovednica po naravi. Neprecenljiv trenutek, ko hkrati spoznaš dojenčka, ki si ga 9m nosil pod srcem in zveš spol. Noro! Spomnim se, da mi je bilo prvič čisto vseeno, kakega spola je, no, saj drugič dejansko tudi, ampak sem si potiho želela parček in ko so ga ven potegnili in povedali spol, sem dobila kurjo kožo po celem telesu, jokala kot dež. Joooj, zaradi tistih par trenutkov, ko dejansko porodiš otroka, bi pa imela še 10 otrok, mi je bil to najepši filing v življenju.user posted image
tasa še navijamo al smo že kaj navile?user posted image
Naja uh, to pa mi je zelo znano, histerije zjutraj in nočem, ne bom, ne gremuser posted image user posted image user posted image ! Je Lia danes tut imela finto, da ne gre k babi, pa sem ji rekla, da moram jaz avto oprat, pa kovčke zložit, ker gremo jutri na morje in da ne morem vse to z njo... je prišla, mi dala lupčka, še enga Luki in rekla: adijo mamica in Luka, se vidimo poteeeeem, grem zdaj k babi in dediju, pa še malo počivat, potem pa pridem nazaj!user posted image  No, škoda, da ne gremo vsak dan jutri na morje!user posted image user posted image user posted image  Kak ti je bila luna? Moja: -1kg!user posted image  No, to si malo placa delam, ker vem, da na morju pride nazaj!user posted image
kokica dobra si s hlačami, jaz svojih že po 2 mesecih nisem mogla nosit,ker mi je šlo vse v boke, sem pa lahko vse zgornje dele do konca nosila. Sem pa si tudi jaz kupila ene kavbojke in ene črne hlače-od nosečniških oblačil, ker je bilo tudi meni škoda kupovat za tak kratek čas. Saj najhuje se je za službo oblečt, mislim, da me je to najbolj obremenjevalo proti koncu, ko sem komaj čakala, da bom lahko doma v pajkicah in tuniki skakala!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
4.7.2011 8:35:57   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piflarka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
4.7.2011 8:44:53   
Tulipan12

Joj, Najaa poznam to histerijo. user posted image Zato sem danes še posebej izpostavila, ko je bil zjutraj tako drugačen, priden.
Jaz ga (tudi zjutraj pred službo) kar zaprem v spalnico in mu rečem, da naj pride ven, ko bo nehal tuliti. Pa ponavadi res pomaga, je čez slabih 5 minut zunaj in že se carta. Ni mi pa jasno od kod jemljejo moč, ko se upirajo npr. pri obuvanju čevljev. Pa trmari, da mu nisem dala pravih zoknov, majice,...user posted image

To pa jemlje eneregijo in jaz sem potem še cel dan slabe volje, ker sem ga takega spravila v vrtec.user posted image

To se tudi jaz sprašujem. Kako se jim da? A ni življenje lepše brez tega? user posted image Ja, to mi vemo oni se bodo pa še naučili. Ma Nika ima zadnje čase ene čudne fleše. Takole zelo redko trmari moram rečt, sam ko se zgodi mi pa spije živcev in krvi.... Pa zadnje čase se zelo boji vsega. Npr. psov. Že ko stopimo na hodnik iz stanovanja, se me prime za roko in reče, da ni v dvigalu kužija. Pa avtov se boji, no to mi je kar všeč.  Ampak ko kakšen pelje mimo, je kot torpedo pri meni.

Lia je tut imela neko obdobje, ko se je vsega bala, se mi zdi, da se je zdaj malo skulirala. Pa bala se je npr. če sva se vozili v avtu in nisem sprve parkirala v boks na parkplacu - če sem večkrat manevrirala (kar je za naš avtobus skoraj nujnouser posted image ), me je kar začela spraševat: mami kaj je narobe, mami zakaj ne parkiraš... Pa še vedno se boji glasnih stvari (fena, miksera, sesalca, kosilnice...) to ji je full neprijetno.
Potem pa je tu še druga skrajnost: ko se z nekim otrokom zašteka, mu hoče vedno vse svoje finte pokazat in ga verjetno navdušit al kaj, takrat kar gre kot da mene ni, me ne sliši, ne vidi, ne upošteva in bog ne daj, da ji takrat kaj rečem, da prekinem njeno postavljanje pred drugimi, je tak užaljena na mene, pa sram jo je, če jo recimo okregam pred kom.user posted image user posted image user posted image  Ma joj, jaz sem mislila, da so to fore 10-letnikov, ne pa naših malih škratov.
Včeraj sem nekaj delala po stanovanju, ona pa se je sama igrala v dnevni, pa pridem v sobo in mi reče: joj, mami, kak sem se pa zdaj vstrašila!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
4.7.2011 8:45:54   
Tulipan12
Grem se oblečt, da šibnem avto oprat, če ne mi ga bo dež prej!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2833
4.7.2011 8:50:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Taša, če bi ti shujšala 15 kg, bi se že posušila user posted image mislim, da ti nič ne manjka, prov fejst si user posted image
sicer pa ne vem spola, morfologijo imam konec meseca, Boris bi tokrat rad vedel, jaz pa ne. Tko da še ne vem, če se bova lahko tko zmenila, da bi on vedu, jaz pa ne, ker dvomim, da bi znal držati jezik za zobmi nadaljnjih par mesecev user posted image
O moja feliška ima kofe v dobrem user posted image
Hehe, pol pa bo najbolje da se spol nebo videl, pol bo 50:50.

Jaz pa ne vem, če bi lahko vzdržala da nebi povprašala o spolu. Sem preveč radovedni tip človeka... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
4.7.2011 8:52:07   
Najaa
user posted image Sem se morala nasmejat Tulipan, ko si napisala, da se je bala, ko nisi parkirala iz prve. Ja, tudi "čudnih" zvokov se boji Nika npr. sesalca. Pa ko me ni v vidnem polju, me takoj išče. Sta pa ti dve moji ful povezani oz. ne vem kak naj rečem, recimo ko se kaj jezimo na Tijo, gre Niki na jok in obratno. Danes, ko je bila ta sračka zjutraj, je bilo Tiji ful hudo. user posted image Pol je pa še meni hudo in bi najraje nehala vztrajat sam vem, da to ne bi bilo dobro.
Luna, ja šlo je mal dol, sam ne vem točno koliko, ker se nisem pred tem tehtala. Se pa počutim super. Ma jaz zdaj ločujem že nekaj časa in ta vikend, ko smo bili doma, pa pol po luni, sem se mal basala brezveze, pa se je danes takoj poznalo na prebavi. Ne smem več, ker se veliko bolje počutim, če ločujem.

Neposredna povezava do sporočila: 2835
4.7.2011 8:52:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pozdrav iz sončne izole.Spimo popoldanski spanec ,no meni se ne da več .Čakam da se trojka zbudi,se najemo in novim zmagam naproti.Samo toliko da veste ,da smo čist navdušeni nad vodo in vsem kar se dogaja :)
Ja, zdaj pa se oš še z morja afnala user posted image user posted image

UŽIVAJTE MAMIIII user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
4.7.2011 8:56:06   
tasa_m

user posted image user posted image kako mi je to znano.. user posted image
Jaz pa sem danes po dolgem času le spravla pravo kombinacijo skup, da ni imela nobenih pripomb mala gospodična user posted image Pa še v vrtec je šla brem pripomb, samo sem ji morala obljubiti da se bove jutri peljali z Jurčkom po Mariboru. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
4.7.2011 8:56:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Katastrofalne noči, včeraj pa finiš z najtečnejšimuser posted image  večerom in malo boljšo nočjo. No, drugi zobek je zunajuser posted image , zdaj pa upam na malo mira, čeprav bo glede na otečene dlesni zgleda sledil sestrici!
Dobro jutro!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2838
4.7.2011 9:01:43   
tasa_m

Ja le idi,da nebo Lia domov prišla in videla da ni avto opran user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2839
4.7.2011 9:04:56   
tasa_m

Lia je tut imela neko obdobje, ko se je vsega bala, se mi zdi, da se je zdaj malo skulirala. Pa bala se je npr. če sva se vozili v avtu in nisem sprve parkirala v boks na parkplacu - če sem večkrat manevrirala (kar je za naš avtobus skoraj nujnouser posted image ), me je kar začela spraševat: mami kaj je narobe, mami zakaj ne parkiraš... Pa še vedno se boji glasnih stvari (fena, miksera, sesalca, kosilnice...) to ji je full neprijetno.
Potem pa je tu še druga skrajnost: ko se z nekim otrokom zašteka, mu hoče vedno vse svoje finte pokazat in ga verjetno navdušit al kaj, takrat kar gre kot da mene ni, me ne sliši, ne vidi, ne upošteva in bog ne daj, da ji takrat kaj rečem, da prekinem njeno postavljanje pred drugimi, je tak užaljena na mene, pa sram jo je, če jo recimo okregam pred kom.user posted image user posted image user posted image  Ma joj, jaz sem mislila, da so to fore 10-letnikov, ne pa naših malih škratov.
Včeraj sem nekaj delala po stanovanju, ona pa se je sama igrala v dnevni, pa pridem v sobo in mi reče: joj, mami, kak sem se pa zdaj vstrašila!user posted image
Jezusna, te pa se tak mi ne smemo skup dobit te bota user posted image na kupu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2840
4.7.2011 9:06:01   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ja le idi,da nebo Lia domov prišla in videla da ni avto opran user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
4.7.2011 9:10:27   
Tulipan12

user posted image user posted image kako mi je to znano.. user posted image
Jaz pa sem danes po dolgem času le spravla pravo kombinacijo skup, da ni imela nobenih pripomb mala gospodična user posted image Pa še v vrtec je šla brem pripomb, samo sem ji morala obljubiti da se bove jutri peljali z Jurčkom po Mariboru. user posted image

Čuj, kaj ta Jurček ima kak vozni red, no, verjetno ga ima, ampak ga slučajno veš na pamet? Kolko je cena? Kak dolgo se pelješ? Pa zakaj je vedno taka gužva gor??? Ker Lia ima zdaj že nekaj časa obdobje vlakov. Bi jo lahko na železniško p. peljala in bi celi dan tam vlake gledala, ampak ko pa srečamo tega Jurčka, pa je vedno tak poln, da ne vem, če bi lahko šla z Luko gor, ker ne vem, če bi vzdržal, pa planiram, da bi šla samo z Lio.
tasa danes je lutkovna predstava Fifi v parku ob 18h, če ti je interesantno. Samo po mojem bo gužva za znoret!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
4.7.2011 9:13:20   
Tulipan12

Jezusna, te pa se tak mi ne smemo skup dobit te bota user posted image na kupu user posted image

Aja, imate isto? No, te pa tak nismo samo mi čudni. Lia je zadnjič hotla eno punčko animirat in je pri Galiču splezala na mrežno ograjo, cca 1,5 metra visoko in hotla na drugi strani dol skočit - beri:past na beton!user posted image user posted image user posted image  Ko sem jo okregala, je skozi jok samo rekla: če pa je punčka....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
4.7.2011 10:30:38   
tasa_m
Tulipan...
http://www.dontravel.si/index.php?option=com_content&task=view&id=303&Itemid=375 cenik in http://www.dontravel.si/index.php?option=com_content&task=view&id=301&Itemid=374 urnik vožnje.
Midve greve utri ob 10h user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2844
4.7.2011 11:01:12   
KOKICA32
Tega Jurčka bomo pa še mi sprobali. user posted image

Tako, do sedaj sem bila kar pridna, sedaj pa sem postala lačna in čakam na 12h, da skoknem ven na sendvič ali štručko. user posted image

Kaj boste kuhale?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
4.7.2011 11:02:16   
KOKICA32
Tasa, danes delaš popoldan? Od danes imate kratke hlače v akciji, ne? 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
4.7.2011 11:13:42   
Najaa
Jaz bom kuhala kumara v omaki in pire krompir. Mmmmm, že sto let nisem tega jedla. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
4.7.2011 11:18:13   
KOKICA32
Jaz tudi ne, od lani. Mnjami. Moram počakati, da kje dobim domače. user posted image

Jaz pa imam koščke belega mesa z rižom v fižolovo-smetanovi omaki.user posted image Iz domačega fižola.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
4.7.2011 11:31:59   
tasa_m

Tasa, danes delaš popoldan? Od danes imate kratke hlače v akciji, ne? 
Popoldan sem ja od 16h.
V bistvu sem cel teden popoldan razen jutri vin v čet. sem fraj user posted image

Ja, otroške kr.majčke in hlače imamo, če se ne motim.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
4.7.2011 11:33:34   
tasa_m
Jaz pa kuham danes nič.
Včeraj je tašča dala pišeka pa zrezke cuj, tak da naredim samo solatko.

Joj smetanove murke. Mljask, moram jih kupit. Jogurt im snetana sta doma, samo kumarc ni user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.