Tulipan12
|
cita bravo za kg!!! persida uživajteeeeeeeee!!! Mogoče skoknemo do Izole na kako kavico al pa če boste vi kaj do Portoroža/Pirana hodili, rufni! felix jaz obakrat nisem želela vedeti spola, pa sem full radovednica po naravi. Neprecenljiv trenutek, ko hkrati spoznaš dojenčka, ki si ga 9m nosil pod srcem in zveš spol. Noro! Spomnim se, da mi je bilo prvič čisto vseeno, kakega spola je, no, saj drugič dejansko tudi, ampak sem si potiho želela parček in ko so ga ven potegnili in povedali spol, sem dobila kurjo kožo po celem telesu, jokala kot dež. Joooj, zaradi tistih par trenutkov, ko dejansko porodiš otroka, bi pa imela še 10 otrok, mi je bil to najepši filing v življenju. tasa še navijamo al smo že kaj navile? Naja uh, to pa mi je zelo znano, histerije zjutraj in nočem, ne bom, ne grem ! Je Lia danes tut imela finto, da ne gre k babi, pa sem ji rekla, da moram jaz avto oprat, pa kovčke zložit, ker gremo jutri na morje in da ne morem vse to z njo... je prišla, mi dala lupčka, še enga Luki in rekla: adijo mamica in Luka, se vidimo poteeeeem, grem zdaj k babi in dediju, pa še malo počivat, potem pa pridem nazaj! No, škoda, da ne gremo vsak dan jutri na morje! Kak ti je bila luna? Moja: -1kg! No, to si malo placa delam, ker vem, da na morju pride nazaj! kokica dobra si s hlačami, jaz svojih že po 2 mesecih nisem mogla nosit,ker mi je šlo vse v boke, sem pa lahko vse zgornje dele do konca nosila. Sem pa si tudi jaz kupila ene kavbojke in ene črne hlače-od nosečniških oblačil, ker je bilo tudi meni škoda kupovat za tak kratek čas. Saj najhuje se je za službo oblečt, mislim, da me je to najbolj obremenjevalo proti koncu, ko sem komaj čakala, da bom lahko doma v pajkicah in tuniki skakala!
|