|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
4.7.2011 11:54:23   
Najaa
Kokica dobre tek! Sem kar lačna postala in komaj čakam, da se skuha. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
4.7.2011 11:55:35   
KOKICA32
HVALA!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
4.7.2011 12:31:00   
tasa_m
Tak, pa sem tudi jaz nardila česnovo juhico s kislo smetano ter solatko.

Gre papcat.

Dober teeek vsem in se tipkamo jutriiii user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
4.7.2011 12:38:53   
KOKICA32
Tasa, Najaa dober tek tudi vama!user posted image

Jaz sem si šla kar po sendvič, pa na pošto sem odnesla vlogo za odvzem popokovnične krvi. Uuu, ko delam že take stvari me kar spomni nekaj, da kmalu bo pa že šlo zares. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
4.7.2011 13:20:47   
trezika
DanDan! Midve z Marušo sva prišli včeraj domov... ata je že precej bolje....hvala bogu, ker namreč ni veliko manjkalo, da bi imeli zaradi te sepse skoraj pogreb.... ampak je bil zadnje tri dni ful dobro razpoložen, za hece, sicer vidno utrujen, ampak glavno da gre na bolje....Imam pa še eno vprašanje, in sicer glede Maruše.... zadnji čas brez problema lula v kahlico ali na školjko, tudi doma, ko sva zunaj, na travo, pa sama mi pove, ko jo tišči.... zjutraj je plenička že nekaj časa suha.... povsem druga zgodba pa je njeno kakanje.... imam občutek, da jo je strah kakat v kahlico ali školjko... sicer takoj vem, ko jo pritisne, ker se začne za ritko držat, pa maratone ima gor-dol po travi, okoli mize, okoli avta, pač ne more bit pri miru:)) no, pa ji rečem, da greva na kahlico ali školjko in ona takoj, da ne, da je ne tišči... sem jo že nekajkrat nesla ali na kahlico ali na školjko, pa sploh noče gor sedet... jaz je seveda ne silim... no, pa ji dam potem pleničko gor in je v roku 5 minut pokakana:) saj vem, da še neke grozne sile ni, ampak vseeno bi jo rada navadila kakat na kahlico... po drugi strani pa me je strah, da je ne bi preveč zaprlo, ker očitno zadržuje, ko je sila... Matejev bratranec je bil namreč v bolnici zaradi tega... no, kakšna ideja??

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
4.7.2011 14:33:09   
Najaa
Kokica jaz sem tudi naročila to za popkovnico, ko sem bila noseča z Niko pol me je pa žal prehitela. Kje si pa vzela oz. naročila?

trezika, super za očeta. user posted image
Mi smo imeli pri Tiji ravno obratno štorijo glede kakanja. Bila je že suha (odvajali smo jo, ko ni bila v vrtcu), ko je prišla v vrtec pa ji je vzg. dala plenico gor, ker se ji pač ni dalo ukvarjat s tem, no in posledično Tija sploh ni hotla kakat. Ne v wc, ne v plenico, ampak je stiskala in zadrževala... je bilo kar grozno nekaj mesecev, skoz sem ji govorila, da naj je ne skrbi in naj le gre kakat... pol je pa minilo samo od sebe. Jaz bi na tvojem mestu dala Maruši vseeno plenico gor za kakat. Je veliko otrok takih, da hočejo kakat samo v plenico. No Nika pa kaka po tleh, na kavč... kjer se oač nahaja tisti trenutek, le da si hlače sleče prej. user posted image user posted image Mislim, da ne šteka, da se kaka tud v wc.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
4.7.2011 20:43:24   
Najaa
Sam da povem, da je Nika prišla v istih hlačah iz vrtca! user posted image Baje, da je skoz hodila na kahlico lulat. Pa tudi cel popoldan je bila suha, edino ne pove mi, da jo lulat, ampak se začne spodaj grabit. In pol ji rečem, naj gre lulat. Zdej zvečer me je pa presenetla in hotla it brez plenice... bomo vidl, kdaj jo bom preoblačila. Sej pod rjuho ima pa podlogo tak da ni panike.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
5.7.2011 0:24:05   
Tulipan12
Ob 20h sem Lio kregala, da mora bit spočita za na morje, kdo bo pa mene za uho potegnil spat, pa ne vem!user posted image  Sva imeli res borbe, bilo je že krepko okoli 21h in sem rekla, zdaj pa konec s tem ponočevanjem, pa je začela ipiko zganjat, pa da bi risanko, pa jedla, pa vse... user posted image  sem se vsedla na kavč, ji prižgala risanko in rekla, da je njena izbira ali bo gledala risanko in ne gremo jutri na morje, ker ne bo spočita ali pa gre spat? Še hujši jok, verjetno tudi zato, ker sem to povedala s takim mirnim glasom, da sem se sama sebi čudila, pa je prišla do mene in rekla: mami prosim, ugasni risanko, jaz bi šla spat. Pa sem ji samo še enkrat v postelji rekla, da mi je hudo, da se kregava pred spanjem, ker jo imam najraje na svetu in želim, da zaspiva srečni in veseli. Pa je prikimala, mi rekla, da me ima rada, me lupčkala... eh, potem sem pa tak žalostna, ker imam slabo vest, če mogoče kaj narobe delam, če se ji premalo posvečam, ker je tu še Luka... potem pa jo božam in lupčkam, ko že zdavnaj spi!user posted image
trezika super za atija in da gre končno stvar v pravo smer!user posted image
Naja čestitke Nikici za suhe hlačke!user posted image
Jaz sem vzela pol kovčka Liinih spodnjic za na morje, bom vidla kak nam bo tam šlo.
Tak, spakirano je vse razen kozmetike, pospravljeno je tak-tak, ampak zdaj pa res nimam več energije za nič. Me bo že počakalo, ko se vrnem, me ne bo konec, če bom 2 stroja več oprala zraven.

Bodite pridne in aktivne (ene tako, druge drugačeuser posted image ), pa se beremo naslednji teden... pa-pa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
5.7.2011 8:00:52   
tasa_m
Dobro jutro!

Tulipan lepo se imejte in uživajte še za nas, ki imamo dopust komaj po 20.08 user posted image
Trezika super za ateja,da bo le vse okej. Glede Maruške pa poznam dost primerov ko so kakali samo v pleničko. Ampak bolje da kaka samo v pleničko kot pa zadržuje, kar je lahko še s hujšimi posedicami. Važno, da lula na kahlico user posted image
Kokica kje se potepaš? Kako si?
Nika super za suho rito user posted image user posted image

Lijo imam danes doma, grev počasi roti mestu ker se bove peljale z Jurčkom.
Sma se že skregali na vse zgodaj user posted image ker je ves Aciml polila po stolu, mizi, tleh. In je morala v sobo kjer je morala preislit kaj je naredila. V sobi pa je tak tulila, kot da sem ji ne vem kaj nardila.

Nič babike, se tikamo pol.... user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
5.7.2011 10:56:36   
Najaa
tasa poročaj pol o vajini vožnji. user posted image

Moram pohvalit našo babiko, ker je prespala noč s suho rito! user posted image Jaz bi ji dala plenico, pa je včeri sama rekla, da noče in sem rekla ajd da vidmo, sej ima podlogo spodi... no, ob polnoči preden sem šla spat, je bila še suha in sem jo pustila, zjutri sem pa pričakovala, da bo vse mokro. Pa sem doživela prijetno presenečenje. user posted image S tem, da je zvečer spila cedevito pred spanjem, sicer je šla lulat ampak vseeno. Zelo sem vesela. Žal pa ji bo dala v vrtcu plenico za spanje. Ker kao je ležalnik, pa če bo moker... ja ga boš pa preoblekla a ne? To sem ji hotla rečt, pa sem se v jezik ugriznila, sam upam da ne bo zgodba od Tija se ponovila...

Tulipan lepo se mejte na morju! user posted image

zdej grem pa balkon spucat, da bosta popoldan punci lahko uživali v bazenu. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
5.7.2011 12:12:57   
KOKICA32
Ojla,

midva sva doma, ker Valentin že od včeraj popoldan kuha. Drugače je še kar živahen, pije tudi še kar, apetita pa nima nekega. Ima tudi rdečo očko, P pravi, da je možno, da gre za adenavirus (vročina, izcedek iz nosu in vneta očka).

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
5.7.2011 12:28:35   
KOKICA32
Tulipan UŽIVAJTEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Trezika bravo za očeta in Maruško. Kakala pa bo že na WC ali kahlico, daj ji pleničko.user posted image

Tasa, se je Lija pomirila? Kako je bila vožnja?

Najaa je balkon tipi top? Uživajte popoldan!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
5.7.2011 13:16:07   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ojla,

midva sva doma, ker Valentin že od včeraj popoldan kuha. Drugače je še kar živahen, pije tudi še kar, apetita pa nima nekega. Ima tudi rdečo očko, P pravi, da je možno, da gre za adenavirus (vročina, izcedek iz nosu in vneta očka).

user posted image Ko je Tija imela adenavirus, je imela vse od angine, vnetih ušes, trebušno gripo... Kao da je to virus, ki prizadene vse telo, več virusov no. Če se spomnem, kako je bila takrat boga... user posted image

Balkon... ja postaja tipi topi sam user posted image je, ko se človek odloči met sadni dan in hlrati pucat balkon. Sem skoraj skupi padla. user posted image Tak da sem zdej na hitro maznila dva sendviča. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
5.7.2011 13:16:40   
Najaa
Še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Valentina.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
5.7.2011 13:42:01   
tasa_m
Dan.
Vožnja bila super, pred vožnjo pa taki izpadi da mi je čist malo manjkalo in bi pokno mi še tist živček ki me je nazaj držal user posted image
Jaz ne vem kaj je danes v zraku kaj al kaj, samo to ni moja Lija, to danes je en mali user posted image

Drugače pa sem kar slabe volje, nebom tu gor pisala, kr ne vem kdo vse bere. V glavnem za bruhat! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
5.7.2011 13:42:35   
tasa_m
PIKAPOKE Valentin!!

Nika bravo, bavo, bavo!!! Le tako naprej user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
5.7.2011 13:47:41   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan.
Vožnja bila super, pred vožnjo pa taki izpadi da mi je čist malo manjkalo in bi pokno mi še tist živček ki me je nazaj držal user posted image
Jaz ne vem kaj je danes v zraku kaj al kaj, samo to ni moja Lija, to danes je en mali user posted image

Drugače pa sem kar slabe volje, nebom tu gor pisala, kr ne vem kdo vse bere. V glavnem za bruhat! user posted image

Taška, kaj pa to zdaj? user posted image user posted image user posted image upam, da hitro mine, karkoli že je user posted image če se rabiš skašljat, pa veš, kje me najdeš user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
5.7.2011 13:48:22   
felix7

PIKAPOKE Valentin!!

podpis user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
5.7.2011 13:54:24   
felix7
če sem pozabila kej pokomentirat ali odgovorit, se opravičujem, berem na obroke, pol pa vmes že pozabim user posted image prej sem šla na ZZZS prijavit enega novega delavca, čakala v vrsti eno uro in ko sem prišla na vrsto, mi gospa pove, da so se zamenjali obrazci in da moj obrazec ni dober user posted image user posted image user posted image mi je dvignl pritisk, ker eno uro stat mi je res težko, ker se mi že po parih minutah začne vrtet in mi je slabo (radosti nosečnosti user posted image ). Ja in nisem mela kej, kukr da sem se obrnila, šla kupit tanove obrazce, ki so jih zamenjali s 1.7., šla nazaj v firmo in spet nazaj na ZZZS. No, sej v tadrugo so se me usmilili in sem šla lahko preko vrste user posted image Tale trebuh dela čudeže user posted image

aja, Trezika, user posted image user posted image user posted image za ata

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
5.7.2011 13:59:39   
Najaa
feliška, pazi na pritisk, ne se razburjat. user posted image
Smo opazli ja, da ne odgovarjaš na zsje. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
5.7.2011 14:21:41   
trezika

Dan.

žal pridejo tudi dnevi, ko so naši malčki pravi vrageci...
če se boš bolje počutila, imaš mojo telefonsko, imaš mail... ti se samo izpovej...včasih je lažje, če komu samo malo potarnaš, ne glede na to a se problem reši ali ne... drugače pa pikepoke, da se bodo zadeve uredile

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
5.7.2011 14:23:52   
trezika

PIKAPOKE Valentin!!

podpis tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
5.7.2011 14:28:12   
Najaa
trezika kako se pa kaj tvoja starša rihtata? sta se že navadila na vse skupaj?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
5.7.2011 17:46:16   
tasa_m
Hvala punce. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa si grem nohteke uredit user posted image , se tipkamo še kaj :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
5.7.2011 18:45:04   
Najaa
Nohteki te bodo sigurno spravili v boljšo voljo. user posted image Maš čist prav, ko si jezna je treba it v šoping ali kaj drugega za dušo naredit. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.