felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje ste vse? Kaj boste počele čez vikend? Jaz še nimam plana, ga bo pa traba izkoristiti, ker bo lep... mi bomo v soboto delavni, menda nam bo uspelo to teraso zaključit Boris jo polaga že 3 tedne, sicer smo tako prišparali 700 EUR, ampak včeri je mel že vsega dost, ker ko pride domov in preden si vse pripravi, ima pol glih bogi dve urci, da kej nardi, pa pol mora spet vse orodje pospravit... Je rekel, da mu je žal, da ni dal komu narest, ampak to je samo včeraj rekel, ko mu je čez glavo zrastlo sej drugače se mu fajn zdi, ko bo prišparal, pa še natančen je (že kr mal preveč ) in bo narejeno, tko kot treba aja, v soboto zvečer imamo eno fešto za en RD, Jure bo doma z "varuško", za nedeljo pa si moramo neko relaksacijo omislit, aja, mogoče bomo šli z ladjico po Ljubljanici IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem i kavico skuhala pa se mi je tak gor dvignila, da sem jo kuj nehala pit Pa tak se mi je luštala. Če bo pa nedelja tud lepa pa se bomo verjetno šli malo namakat na Ptuj. Imamo karte. Felix .. se nereš več tak nazaj obrnit, ha pa si ga zato porajslala? jest tut upam, da boš kmalu spet okrogla aja, a katera ve, če se da karte za Ptuj dobit kej ceneje? Mogoče bomo enkrat šli tja, pa me mal zanima, kako je tam mah, res sem bla štorasta, enostavno sem preblizu stebra pripeljala ampak se res nisem nič sekirala, samo Boris mi je še cel teden govoril: pa kako si lohk tok štorasta? ja, noseča sem, a ne? Najaa - uživajte na morju, mmmmmmmmm, kok se mi lušta