Tulipan12
|
Ob 20h sem Lio kregala, da mora bit spočita za na morje, kdo bo pa mene za uho potegnil spat, pa ne vem! Sva imeli res borbe, bilo je že krepko okoli 21h in sem rekla, zdaj pa konec s tem ponočevanjem, pa je začela ipiko zganjat, pa da bi risanko, pa jedla, pa vse... sem se vsedla na kavč, ji prižgala risanko in rekla, da je njena izbira ali bo gledala risanko in ne gremo jutri na morje, ker ne bo spočita ali pa gre spat? Še hujši jok, verjetno tudi zato, ker sem to povedala s takim mirnim glasom, da sem se sama sebi čudila, pa je prišla do mene in rekla: mami prosim, ugasni risanko, jaz bi šla spat. Pa sem ji samo še enkrat v postelji rekla, da mi je hudo, da se kregava pred spanjem, ker jo imam najraje na svetu in želim, da zaspiva srečni in veseli. Pa je prikimala, mi rekla, da me ima rada, me lupčkala... eh, potem sem pa tak žalostna, ker imam slabo vest, če mogoče kaj narobe delam, če se ji premalo posvečam, ker je tu še Luka... potem pa jo božam in lupčkam, ko že zdavnaj spi! trezika super za atija in da gre končno stvar v pravo smer! Naja čestitke Nikici za suhe hlačke! Jaz sem vzela pol kovčka Liinih spodnjic za na morje, bom vidla kak nam bo tam šlo. Tak, spakirano je vse razen kozmetike, pospravljeno je tak-tak, ampak zdaj pa res nimam več energije za nič. Me bo že počakalo, ko se vrnem, me ne bo konec, če bom 2 stroja več oprala zraven. Bodite pridne in aktivne (ene tako, druge drugače ), pa se beremo naslednji teden... pa-pa
|