![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.6.2011 20:57:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa super za ušeska!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.6.2011 21:28:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa, povej T., da se ustavi pri prehodu za pešče, še posebej nosečnici.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.6.2011 22:49:08
|
|
|
|
Tulipan12
|
Čer! Dežurna tu! Persida za izivanje, hvala za , zdaj mi pa še kakega izganjalca pošlji, ker je tak tečko že par dni! Lia je bila pa danes spet čudovita, zvečer, tik pred spanjem pa ga je tak srala, da je T. mamo klical, da ji ne smejo več pustit spat čez 14h, ker je ludnica zvečer. Glava še ni popustila. Kokica hvala za super link, bo zelo prav prišel! Najaa hvala za datume, sem kr dragemu poslala, da mi jih sprinta, da jih dam na štedilnik, kdaj si mora pico naročit! Jaz jutri tudi stradam, zmerno, seveda, ker še polno dojim, oz. sem komaj na začetku uvajanja GH, to pomeni, da grešim in pijem kavo z mlekom in sladkorjem in cedevito. Če pa mi nastane reeees kriza pa kak Smoothie spijem. Ampak se splača ta en dan vedno, ker se mi zdi, da teh kg ne dobim nazaj al pa me res še tolko dojenje ščiti. Persida again kdaj greste v Izolo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 30.6.2011 22:51:45
|
|
|
|
Tulipan12
|
Aja, Naja, so ti izpirali uho? Meni so ga prejšnji teden, se spomniš, ko sem jamrala, da imam vneto? Samo to, če ti ga izpere full dolgo drži, mislim, da so ga meni nazadnje pred cca 6-7 leti. To da pa padajo full kosi ven, pa ni nič slabega, ker imaš pač več ušesnega masla, kar je dobro. V glavnem, tolko o tem, če sem sploh prav razumela!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 7:43:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! PETEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEE! Jupijej! Tulipan prav sta se odločila, da ne dovolita, da še Lia spi po 14h, ker se nam potem lahko samo zmeša zvečer, ko nikak ne morejo zaspati. So me včeraj klicali iz Ptuja in so mi prestavili 3D UZ iz srede na ponedeljek, tak, da bom že dva dni prej videla svojega razgrajača in se prepričala, če sem si prav trdila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 7:46:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Najaa hvala za datume, sem kr dragemu poslala, da mi jih sprinta, da jih dam na štedilnik, kdaj si mora pico naročit! Jaz jutri tudi stradam, zmerno, seveda, ker še polno dojim, oz. sem komaj na začetku uvajanja GH, to pomeni, da grešim in pijem kavo z mlekom in sladkorjem in cedevito. Če pa mi nastane reeees kriza pa kak Smoothie spijem. Ampak se splača ta en dan vedno, ker se mi zdi, da teh kg ne dobim nazaj al pa me res še tolko dojenje ščiti. Na Luna.net sem prebrala, da ob prazni luni lahko poješ vodo, čaje, svež sadni sok, poješ zelenjavno juhico. Sej to pa ni tak slabo, ne? So mi izpirali ja, sam jaz hodim pogosteje. Vsaj 1x na leto bi morala, zdej pa nisem bila že par let in sem že prav slabo slišala. Zdej pa slišim ko grom, no, res dobro. Vsak šum, haha, včeri sem cel dan misla, da v stanovanju voda teče.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 7:48:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 So me včeraj klicali iz Ptuja in so mi prestavili 3D UZ iz srede na ponedeljek, tak, da bom že dva dni prej videla svojega razgrajača in se prepričala, če sem si prav trdila. Pa le poročaj. Pravijo, da ženska čuti, kaj bo in prav imajo. Jaz sem bila pri Niki tako močno prepričana, da bo samsem vseeno pol vprašala, da sem vedla oblačila pripravit. In mi je potrdila kar sem že vedela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 7:50:13
|
|
|
|
Najaa
|
Pa še dobro jutro. Ne morem spat že eno uro. S tem, da sem šla spat okol 2h, ker sem šla malo ven se načvekat in nasmejat in poslušat dobro muziko. Mal pred 7h pa je Nika neki zajavkala iz sobice in ona spi dalje, jaz pa ne morem. Sem preveč vesela, ker gremo na morje. Pa čeprav sam za par uric, ma meni to ful pomeni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 8:27:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Joj, jaz sem tudi to noč takoooo slabo spala, do 02.30h sem se samo premetavala. Potem pa me je nekaj V. klical, pa sem kar pri njem ostala. Se sprašujem, da se ni že kje začela nespečnost?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 8:32:38
|
|
|
|
Najaa
|
Kokica, čisto lahko, da se je že začelo... Sej bo kmalu dopust pa boš lahko spala in počivala tudi čez dan. No, mene je zbudila Nika, zdej pa še vsi spijo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 8:33:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ojoj, upam, da ne..ker prvič se mi je to začelo zelo pozno.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 8:45:13
|
|
|
|
Najaa
|
Sam zdej je drugače, ker že imaš doma malega otroka in si popoldan z njim in seveda utrujena. Mislim, da je v drugi nos. vse prej, no vsaj pri meni je bilo sam jaz nisem relevantna za primerjavo, ker sem bila rizično noseča. Ampak tak, ko druge poslušam, je vse prej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 8:49:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam zdej je drugače, ker že imaš doma malega otroka in si popoldan z njim in seveda utrujena. Mislim, da je v drugi nos. vse prej, no vsaj pri meni je bilo sam jaz nisem relevantna za primerjavo, ker sem bila rizično noseča. Ampak tak, ko druge poslušam, je vse prej. Se kar strinjam s tabo, da je vse prej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 8:55:26
|
|
|
|
Najaa
|
Pa ti maš itak še vse od Valentina, ne? Ne bo treba nič kupovat. Kaj Valentin kej dojema ta tvoj buši? Ve, kaj notri raste? Sliki ga, to so neprecenljive slike, kako otrok boža trebušček. Al pa dej kej gor, npr kako igračko. Jaz sem ravno zadnjič Niki pokazala sliko, na kateri sem dala Nodija v avtu na trebuh in slikala in je bila čisto paf od veselja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 8:56:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kdaj šibate v IZ? Jutri pa je že tak Persida doli, ne? Kak boste/bodo uživali! Se boste tudi kopali danes? Midva sva šla včeraj pogledati v Bistrico, če je že odprt naš bazen in sva ugotovila, da je. Vendar sem razočarana, ker sem videla list na katerem piše, da mali bazen ni odprt, ker je nekaj narobe s stenami bazena. Imela sem namreč plan, da se bova z V. hodila kopati, ko bom na dopustu, da se bo lahko namakal v malem bazenu, jaz pa bom lahko sedela na robu bazena in ne bom rabla v vodi biti, ker kao ni zaželjeno. Sedaj pa mi je plan padel v vodo, ker nama potem ostane samo ta večji bazen, ki pa je globok in Valentin ne bi mogel biti sam v njem. Ful sem razočarana. Saj ne rečem, da ne bova šla kdaj pa kdaj, vsak dan pa definitivno odpade, ker zame ni okej. Vstopnice so pa simbolične (6 eur za odrasle celodnevna, otroci pa 2,5 EUR- bazen ni ne vem kaj a za namočiti riti v vročini in sopari je super, pa še blizu je). Vso otroštvo in mladost sem se prekopala v njem in meni je prav fajn, čeprav marsikoga slišim, da reče, da je taaak mali. Pa kaj, plavaš pa lahko v njem in je sigurno boljši kot vsak tisti okrogli pred bajto, kjer lahko plavaš le v krogu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 8:58:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa ti maš itak še vse od Valentina, ne? Ne bo treba nič kupovat. Kaj Valentin kej dojema ta tvoj buši? Ve, kaj notri raste? Sliki ga, to so neprecenljive slike, kako otrok boža trebušček. Al pa dej kej gor, npr kako igračko. Jaz sem ravno zadnjič Niki pokazala sliko, na kateri sem dala Nodija v avtu na trebuh in slikala in je bila čisto paf od veselja! Ja, vse imam....le jajčko si moram sposodit. Tisti bodiji in hlačke na začetku bodo prišči v poštev, ker oktobra bo tak v dolgih stvareh že oblečen in lahko bom uporabila Valentinove stvari, ki so v zelooo mali količini modre barve. Ja, kar dojema ja...ga boža in pove, da mamo buba, ko ga hočem kdaj pa kdaj dvigniti. Gleda me pa vedno v pope, ker menda misli, da bo tam ven prišel. Slikala ga do sedaj še nisem ob trebuhu le sam trebuh sem slikala v 23 tednu.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 1.7.2011 9:01:01 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 9:20:04
|
|
|
|
Najaa
|
Kokica mogoče bodo pa še zrihtali tamali bazenček? Pa cena je čist ok, a to za cel dan? V Lj so namreč grozne cene bazenov, lahko bankrotiraš če greš za cel dan. Kot da imajo zlato vodo. Persida gre jutri ja. Jim moram rdečo preprogo naštimat. Se bomo kopali, sam če bo vreme. Tukaj malo piha, ni mi všeč to.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 9:33:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ne vem, če ga bodo porihtali, ker je baje bil že lani zaprt. Ja, celodnevna karta je to. Popoldanska je potem še manj...Pa mislim, da Valentinu ne bi niti računali. V Mb je prav lepo vreme. Upam, da vam znese, da se boste tudi kopali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 9:46:10
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Ne vem sicer, če je res dobro, ampak glede na totalno NEspanje in na dejstvo, da sem zjutraj odkrila prvi zobek , sem zdaj kar malo pomirjena, ker upam, da je bilo to krivo... ampak ne bom se veselila prehitro! Naja uživajte! Čuj, do kdaj ostane Persida? Mi gremo v Piran v torek... Kokica se kr veselim s tabo ponedeljka! Čuj, glede jajčke, mi je ne bomo rabili več oktobra. Ti jo lahko dam, če nimaš že kje drugje zmenjeno. Uporabljala pa sem jo za oba, tak da ni nova. Ja, če bo pupica, je škoda, ker sta datumsko tak različni z mojo Lio, ker imam še kar nekaj Liinih stvari, eno rundo sem sicer dala, mislim, da številke 74 in 80, drugega pa mam še full za dat, tak da sva na vezi. Valentin ti gleda v popek? Lia ga je non-stop božala in ga še sedaj , da mi je večinoma kr neugodno, ker me včasih tak stisne, da je je prav neprijetno. Moram jo to odvadit, ampak mi ne rata najbolj. Grem si lase oprat in počakam, da se enozobi zbudi, potem pa pičiva v park!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 9:55:42
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan no vidiš, pa imate zobek. Če greste v torek, bo Persida na morju.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 9:59:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
za prvi zobek. Tudi Valentin ga je dobil pri 6mes. Vročina pa je verjetno od cepljenja in zobka hkrati. Joj, res bi mi jo posodila? Ne, nimam še nikjer drugje zmenjeno.... Uživajta v parku! Kaj se kaj dogaja čez vikend v parku?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 10:19:29
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 za prvi zobek. Tudi Valentin ga je dobil pri 6mes. Vročina pa je verjetno od cepljenja in zobka hkrati. Joj, res bi mi jo posodila? Ne, nimam še nikjer drugje zmenjeno.... Uživajta v parku! Kaj se kaj dogaja čez vikend v parku? Lia je prvega dobila pri 5,5m in v tistem mesecu jih je dobila vsega skupaj 6. Ampak ona je bila že od rojstva full sitnobica, da teh zobkov sploh nismo čutili, Luka pa je bil do zdaj super, zadnje čase ga pa malo sračka. Upamo, da so samo zobki. Jajčka: seveda, mi smo zaključili z dojenčki. Nekje avgosta računam, da bo Luka v sedežu in jo dobiš. Za vikend ne vem, razen da je res dosti vsega, kot sem že povedala, konkretno pa ti znam povedat, da je predstava Fifi (veš, oni cvetličnik), v pon. ob 18h. Samo bo po mojem lom, kaka gužva bo to...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 10:26:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 za prvi zobek. Tudi Valentin ga je dobil pri 6mes. Vročina pa je verjetno od cepljenja in zobka hkrati. Joj, res bi mi jo posodila? Ne, nimam še nikjer drugje zmenjeno.... Uživajta v parku! Kaj se kaj dogaja čez vikend v parku? Lia je prvega dobila pri 5,5m in v tistem mesecu jih je dobila vsega skupaj 6. Ampak ona je bila že od rojstva full sitnobica, da teh zobkov sploh nismo čutili, Luka pa je bil do zdaj super, zadnje čase ga pa malo sračka. Upamo, da so samo zobki. Jajčka: seveda, mi smo zaključili z dojenčki. Nekje avgosta računam, da bo Luka v sedežu in jo dobiš. Za vikend ne vem, razen da je res dosti vsega, kot sem že povedala, konkretno pa ti znam povedat, da je predstava Fifi (veš, oni cvetličnik), v pon. ob 18h. Samo bo po mojem lom, kaka gužva bo to... Zmenjeno! HVALA! 6 zobkov v enem mesecu, uuuu to je! Ja, to bo gužva ziher, pa niti ne bom utegnila, ker moram biti ob 19h že na Ptuju!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 13:45:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pijem Donat..mi ga je sodelavec kupil med malco.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 1.7.2011 18:18:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Daaaan. Tak sem crkjena, da bi najraje spat šla, pa je šefe zaspal. Oba pa nemrema oz. lahko že samo ne vem, kako bi bilo pol stanje v stanovanju, ko bi bila mala šefica sama Kokica bom mu rekla, ki ti ni ustavil? Da ga za uhe povlečem
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.