|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
30.6.2011 20:57:10   
KOKICA32
Najaa super za ušeska!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
30.6.2011 21:28:19   
KOKICA32
Tasa, povej T., da se ustavi pri prehodu za pešče, še posebej nosečnici. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
30.6.2011 22:49:08   
Tulipan12
Čer!user posted image
Dežurna tu!user posted image
Persida user posted image  za izivanje, hvala za user posted image , zdaj mi pa še kakega izganjalca user posted image  pošlji, ker je tak tečko že par dni!user posted image  Lia je bila pa danes spet čudovita, zvečer, tik pred spanjem pa ga je tak srala, da je T. mamo klical, da ji ne smejo več pustit spat čez 14h, ker je ludnica zvečer.
Glava še ni popustila.user posted image
Kokica hvala za super link, bo zelo prav prišel!user posted image
Najaa hvala za datume, sem kr dragemu poslala, da mi jih sprinta, da jih dam na štedilnik, kdaj si mora pico naročit!user posted image  Jaz jutri tudi stradam, zmerno, seveda, ker še polno dojim, oz. sem komaj na začetku uvajanja GH, to pomeni, da grešim in pijem kavo z mlekom in sladkorjem in cedevito. Če pa mi nastane reeees kriza pa kak Smoothie spijem. Ampak se splača ta en dan vedno, ker se mi zdi, da teh kg ne dobim nazaj al pa me res še tolko dojenje ščiti.user posted image
Persida againuser posted image  kdaj greste v Izolo?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
30.6.2011 22:51:45   
Tulipan12
Aja, Naja, so ti izpirali uho? Meni so ga prejšnji teden, se spomniš, ko sem jamrala, da imam vneto? Samo to, če ti ga izpere full dolgo drži, mislim, da so ga meni nazadnje pred cca 6-7 leti. To da pa padajo full kosi ven, pa ni nič slabega, ker imaš pač več ušesnega masla, kar je dobro. V glavnem, tolko o tem, če sem sploh prav razumela!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
1.7.2011 7:43:13   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PETEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEE! user posted image user posted image user posted image Jupijej!

Tulipan prav sta se odločila, da ne dovolita, da še Lia spi po 14h, ker se nam potem lahko samo zmeša zvečer, ko nikak ne morejo zaspati.

So me včeraj klicali iz Ptuja in so mi prestavili 3D UZ iz srede na ponedeljek, tak, da bom že dva dni prej videla svojega razgrajača in se prepričala, če sem si prav trdila.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2780
1.7.2011 7:46:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Najaa hvala za datume, sem kr dragemu poslala, da mi jih sprinta, da jih dam na štedilnik, kdaj si mora pico naročit!user posted image  Jaz jutri tudi stradam, zmerno, seveda, ker še polno dojim, oz. sem komaj na začetku uvajanja GH, to pomeni, da grešim in pijem kavo z mlekom in sladkorjem in cedevito. Če pa mi nastane reeees kriza pa kak Smoothie spijem. Ampak se splača ta en dan vedno, ker se mi zdi, da teh kg ne dobim nazaj al pa me res še tolko dojenje ščiti.user posted image

Na Luna.net sem prebrala, da ob prazni luni lahko poješ vodo, čaje, svež sadni sok, poješ zelenjavno juhico. Sej to pa ni tak slabo, ne? user posted image
So mi izpirali ja, sam jaz hodim pogosteje. Vsaj 1x na leto bi morala, zdej pa nisem bila že par let in sem že prav slabo slišala. Zdej pa slišim ko grom, no, res dobro. Vsak šum, haha, včeri sem cel dan misla, da v stanovanju voda teče. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2781
1.7.2011 7:48:25   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

So me včeraj klicali iz Ptuja in so mi prestavili 3D UZ iz srede na ponedeljek, tak, da bom že dva dni prej videla svojega razgrajača in se prepričala, če sem si prav trdila.user posted image user posted image user posted image

user posted image Pa le poročaj.
Pravijo, da ženska čuti, kaj bo in prav imajo. Jaz sem bila pri Niki tako močno prepričana, da bo user posted image samsem vseeno pol vprašala, da sem vedla oblačila pripravit. In mi je potrdila kar sem že vedela. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
1.7.2011 7:50:13   
Najaa
Pa še dobro jutro.

Ne morem spat že eno uro. user posted image S tem, da sem šla spat okol 2h, ker sem šla malo ven se načvekat in nasmejat in poslušat dobro muziko. Mal pred 7h pa je Nika neki zajavkala iz sobice in ona spi dalje, jaz pa ne morem. Sem preveč vesela, ker gremo na morje. user posted image Pa čeprav sam za par uric, ma meni to ful pomeni.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
1.7.2011 8:27:06   
KOKICA32
Joj, jaz sem tudi to noč takoooo slabo spala, do 02.30h sem se samo premetavala. Potem pa me je nekaj V. klical, pa sem kar pri njem ostala.

Se sprašujem, da se ni že kje začela nespečnost?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
1.7.2011 8:32:38   
Najaa
Kokica, čisto lahko, da se je že začelo... Sej bo kmalu dopust pa boš lahko spala in počivala tudi čez dan. user posted image
No, mene je zbudila Nika, zdej pa še vsi spijo... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
1.7.2011 8:33:54   
KOKICA32
Ojoj, upam, da ne..ker prvič se mi je to začelo zelo pozno.....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
1.7.2011 8:45:13   
Najaa
Sam zdej je drugače, ker že imaš doma malega otroka in si popoldan z njim in seveda utrujena. Mislim, da je v drugi nos. vse prej, no vsaj pri meni je bilo sam jaz nisem relevantna za primerjavo, ker sem bila rizično noseča. Ampak tak, ko druge poslušam, je vse prej.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
1.7.2011 8:49:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sam zdej je drugače, ker že imaš doma malega otroka in si popoldan z njim in seveda utrujena. Mislim, da je v drugi nos. vse prej, no vsaj pri meni je bilo sam jaz nisem relevantna za primerjavo, ker sem bila rizično noseča. Ampak tak, ko druge poslušam, je vse prej.

Se kar strinjam s tabo, da je vse prej. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
1.7.2011 8:55:26   
Najaa
Pa ti maš itak še vse od Valentina, ne? Ne bo treba nič kupovat.
Kaj Valentin kej dojema ta tvoj user posted image buši? Ve, kaj notri raste? Sliki ga, to so neprecenljive slike, kako otrok boža trebušček. Al pa dej kej gor, npr kako igračko. Jaz sem ravno zadnjič Niki pokazala sliko, na kateri sem dala Nodija v avtu na trebuh in slikala in je bila čisto paf od veselja! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
1.7.2011 8:56:16   
KOKICA32
Kdaj šibate v IZ? Jutri pa je že tak Persida doli, ne? Kak boste/bodo uživali!

Se boste tudi kopali danes?

Midva sva šla včeraj pogledati v Bistrico, če je že odprt naš bazen in sva ugotovila, da je. Vendar sem razočarana, ker sem videla list na katerem piše, da mali bazen ni odprt, ker je nekaj narobe s stenami bazena. user posted image Imela sem namreč plan, da se bova z V. hodila kopati, ko bom na dopustu, da se bo lahko namakal v malem bazenu, jaz pa bom lahko sedela na robu bazena in ne bom rabla v vodi biti, ker kao ni zaželjeno. Sedaj pa mi je plan padel v vodo, ker nama potem ostane samo ta večji bazen, ki pa je globok in Valentin ne bi mogel biti sam v njem. user posted image Ful sem razočarana. Saj ne rečem, da ne bova šla kdaj pa kdaj, vsak dan pa definitivno odpade, ker zame ni okej. Vstopnice so pa simbolične (6 eur za odrasle celodnevna, otroci pa 2,5 EUR- bazen ni ne vem kaj a za namočiti riti v vročini in sopari je super, pa še blizu je).

Vso otroštvo in mladost sem se prekopala v njem in meni je prav fajn, čeprav marsikoga slišim, da reče, da je taaak mali. Pa kaj, plavaš pa lahko v njem in je sigurno boljši kot vsak tisti okrogli pred bajto, kjer lahko plavaš le v krogu.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
1.7.2011 8:58:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa ti maš itak še vse od Valentina, ne? Ne bo treba nič kupovat.
Kaj Valentin kej dojema ta tvoj user posted image buši? Ve, kaj notri raste? Sliki ga, to so neprecenljive slike, kako otrok boža trebušček. Al pa dej kej gor, npr kako igračko. Jaz sem ravno zadnjič Niki pokazala sliko, na kateri sem dala Nodija v avtu na trebuh in slikala in je bila čisto paf od veselja! user posted image

Ja, vse imam....le jajčko si moram sposodit. Tisti bodiji in hlačke na začetku bodo prišči v poštev, ker oktobra bo tak user posted image v dolgih stvareh že oblečen in lahko bom uporabila Valentinove stvari, ki so v zelooo mali količini modre barve.

Ja, kar dojema ja...ga boža in pove, da mamo buba, ko ga hočem kdaj pa kdaj dvigniti. Gleda me pa vedno v pope, ker menda misli, da bo tam ven prišel. Slikala ga do sedaj še nisem ob trebuhu le sam trebuh sem slikala v 23 tednu.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 1.7.2011 9:01:01 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
1.7.2011 9:20:04   
Najaa
Kokica mogoče bodo pa še zrihtali tamali bazenček? Pa cena je čist ok, a to za cel dan? V Lj so namreč grozne cene bazenov, lahko bankrotiraš če greš za cel dan. Kot da imajo zlato vodo. user posted image
Persida gre jutri ja. Jim moram rdečo preprogo naštimat. user posted image
Se bomo kopali, sam če bo vreme. Tukaj malo piha, ni mi všeč to.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
1.7.2011 9:33:49   
KOKICA32
Ne vem, če ga bodo porihtali, ker je baje bil že lani zaprt.user posted image Ja, celodnevna karta je to. Popoldanska je potem še manj...Pa mislim, da Valentinu ne bi niti računali.

V Mb je prav lepo vreme. Upam, da vam znese, da se boste tudi kopali.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
1.7.2011 9:46:10   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image
Ne vem sicer, če je res dobro, ampak glede na totalno NEspanje in na dejstvo, da sem zjutraj odkrila prvi zobekuser posted image , sem zdaj kar malo pomirjena, ker upam, da je bilo to krivo... ampak ne bom se veselila prehitro!
Naja uživajte! Čuj, do kdaj ostane Persida? Mi gremo v Piran v torek...
Kokica se kr veselim s tabo ponedeljka!user posted image  Čuj, glede jajčke, mi je ne bomo rabili več oktobra. Ti jo lahko dam, če nimaš že kje drugje zmenjeno. Uporabljala pa sem jo za oba, tak da ni nova. Ja, če bo pupica, je škoda, ker sta datumsko tak različni z mojo Lio, ker imam še kar nekaj Liinih stvari, eno rundo sem sicer dala, mislim, da številke 74 in 80, drugega pa mam še full za dat, tak da sva na vezi.user posted image  
Valentin ti gleda v popek? Lia ga je non-stop božala in ga še sedaj user posted image user posted image , da mi je večinoma kr neugodno, ker me včasih tak stisne, da je je prav neprijetno. Moram jo to odvadit, ampak mi ne rata najbolj.user posted image
Grem si lase oprat in počakam, da se enozobiuser posted image  zbudi, potem pa pičiva v park!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
1.7.2011 9:55:42   
Najaa
Tulipan no vidiš, pa imate zobek. user posted image
Če greste v torek, bo Persida na morju. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2795
1.7.2011 9:59:27   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image za prvi zobek. Tudi Valentin ga je dobil pri 6mes. Vročina pa je verjetno od cepljenja in zobka hkrati.

Joj, res bi mi jo posodila? Ne, nimam še nikjer drugje zmenjeno....

Uživajta v parku!  Kaj se kaj dogaja čez vikend v parku?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
1.7.2011 10:19:29   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image user posted image za prvi zobek. Tudi Valentin ga je dobil pri 6mes. Vročina pa je verjetno od cepljenja in zobka hkrati.

Lia je prvega dobila pri 5,5m in v tistem mesecu jih je dobila vsega skupaj 6. Ampak ona je bila že od rojstva full sitnobica, da teh zobkov sploh nismo čutili, Luka pa je bil do zdaj super, zadnje čase ga pa malo sračka. Upamo, da so samo zobki.
Jajčka: seveda, mi smo zaključili z dojenčki. Nekje avgosta računam, da bo Luka v sedežu in jo dobiš.
Za vikend ne vem, razen da je res dosti vsega, kot sem že povedala, konkretno pa ti znam povedat, da je predstava Fifi (veš, oni cvetličnik), v pon. ob 18h. Samo bo po mojem lom, kaka gužva bo to...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
1.7.2011 10:26:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Lia je prvega dobila pri 5,5m in v tistem mesecu jih je dobila vsega skupaj 6. Ampak ona je bila že od rojstva full sitnobica, da teh zobkov sploh nismo čutili, Luka pa je bil do zdaj super, zadnje čase ga pa malo sračka. Upamo, da so samo zobki.
Jajčka: seveda, mi smo zaključili z dojenčki. Nekje avgosta računam, da bo Luka v sedežu in jo dobiš.
Za vikend ne vem, razen da je res dosti vsega, kot sem že povedala, konkretno pa ti znam povedat, da je predstava Fifi (veš, oni cvetličnik), v pon. ob 18h. Samo bo po mojem lom, kaka gužva bo to...

Zmenjeno! HVALA! user posted image

6 zobkov v enem mesecu, uuuu to je! user posted image

Ja, to bo gužva ziher, pa niti ne bom utegnila, ker moram biti ob 19h že na Ptuju!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2798
1.7.2011 13:45:38   
KOKICA32
Pijem Donat..mi ga je sodelavec kupil med malco.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
1.7.2011 18:18:28   
tasa_m
Daaaan.
Tak sem crkjena, da bi najraje spat šla, pa je šefe zaspal. Oba pa nemrema user posted image user posted image oz. lahko že samo ne vem, kako bi bilo pol stanje v stanovanju, ko bi bila mala šefica sama user posted image
Kokica bom mu rekla, ki ti ni ustavil? Da ga za uhe povlečem user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.