|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
1.7.2011 21:07:06   
felix7
čer user posted image
no, pa smo dočakali dež, ki nam zaliva vrt user posted image vseeno pa upam, da bo vikend lep in topel, danes ni bilo prav nobene vročine. Jaz nisem še nič nosečniška, ko bi mi moralo biti vroče, mene skorajda zebe user posted image no, tam oktobra in novembra bom pa prav vesela, če mi bo bolj vroče kot ne user posted image
Tulipan - 6 zob v enem mesecu? Uau, to pa je fenomen user posted image in user posted image za Lukov prvi zobek. Jutri ga bo verjetno tudi sitnobica že minila user posted image
Kokica - že kej gnezdiš? user posted image meni se zdi november še toooooooook daleč, sej večino opreme itak imamo, potrebno bo kupit pleničke in tak potrošni material in si sposoditi cunjice, ker pri Juretu sem tudi imela vse sposojeno, pa sem vrnila, zdaj pa ta kolegica, ki je večino posodila, nima več, ker je tudi že dala naprej.
Persida - uživajte na polno user posted image namočite riti še za nas user posted image
Taša - a že spiš? user posted image sej jest sem tut zaspana, samo pol najdem 1001 stvar, ki bi jo še počela po 21. uri user posted image
Neja - ste kej plavali danes?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
1.7.2011 21:20:11   
Najaa
felix, če boš imela punčko, imaš še od mene spravljenih ogromno stvari, se spomneš, ko si še sosedi posodila? Drugače pa hej, hitro bo minilo. Ko bo poletja konec boste vse že tako konkretno okorne, da vas bo veselje gledat! user posted image user posted image

Punci sta plavali ja, celo zabavo sta imeli.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
1.7.2011 21:27:58   
KOKICA32
Čer!user posted image

Ne, jaz še nič ne gnezdim...a bi že morala? Plenice in ostalo kozmetiko pa bom septembra kupila...Pa kakšno cotiko...

Pri Europarku, Tasa. Pa ne vleči ga, saj ni panike. user posted image

Najaa super za prijeten dan.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
1.7.2011 21:32:57   
Najaa
ooo Kokič, kako kaj? Ti deca kaj nagajajo? Tisti velik najbrž že spi, kaj pa tisti v trebuhu? A kej miga? user posted image user posted image
Ej kok fajn, da vas je toliko nosečih, prav rada vas berem. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
1.7.2011 21:53:44   
KOKICA32
Vredu sem, danes celo nisem pretirano zmatrana.

Velik otrok že spi od 20.30h, ta mali pa trenutno tudi a ta ima ponavadi veselico, ko se vležem...tudi ponoči. Upam, da bo to spremenil, ko pride na svet.user posted image

PA ti?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
1.7.2011 21:54:05   
KOKICA32
Kaj je še katera noseča poleg naju s Felix?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
1.7.2011 21:58:47   
Najaa
Poleg vaju od marčevk še Lolita, jih pa še en kup poznam izven našega klana. user posted image

Ti, moji dve sta obe bili zelo živahni že v trebuhu. Tija je celo še na porodni, ko pravijo, da se otrok umiri tik pred zdajci, migala kot za stavo. user posted image No... pa vidiš kak je, še vedno sta ko dve petardi.
Jaz pa počakam, da bo ura 22h, da zaženem pralni stroj in grem spat. Evo, to bo zdele. Mi namreč manjka spanca, ker če me tamali ne zbudita zjutraj, pa sama ne morem spat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
1.7.2011 22:02:03   
KOKICA32
Aja, točno ja Lolita, saj ste mi že omenile. Pač pozabljivost.

Jaz tudi sedaj grem v dnevno na kavč...pa zaspala bom tudi kmalu.

LAHKO NOČ in NAJ TI TRAJA ČIMDLJE!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
2.7.2011 20:08:14   
KOKICA32
Ku-ku!

Ni nobene? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
2.7.2011 20:27:49   
Najaa
evo mene, ravno sem dala tamalo spat, tavečja je še pri babici.

Kako si kaj preživela dan, Kokica?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
2.7.2011 21:53:15   
Čer,

me še poznateuser posted image ...ja ja dolgo me ni bilo na okrog sedaj sem prišla da vas na hitro pozdravim...za vse nosečke pa čestitke iz srcauser posted image user posted image user posted image ...Kokica če mi le grata v teh dneh napisat mail bi te lepo prosila za malo pomoč...ampak mi kar ne grata ne vem kaj je to v službiiiii noro doma bljekkkkuser posted image user posted image ampak sej bo nekoč...kar je dobrega je to da je za mano uspešnih -15,5 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
3.7.2011 10:35:37   
tasa_m
Ooooo Cita. ČESTITKE za -15! user posted image user posted image Ko bi jaz imela takšno voljo  user posted image .

Kokica sem mu rekla, pa je reko da bo drugič bolj pazljiv če te kje vidi user posted image , samo sam pr tebi. Še vedno nebo rad ustavljal. Ej, o tem se stalno "prepirama" ko noče ustavit na prehodu. user posted image user posted image

Lukec čestitke za 1.zobek user posted image user posted image

Persida
fajn se imejte!

Felix a ti veš aj boste dobili?

Drugače pa Lija včeraj prvič izrazla željo, da bi pri tašči in tastu ostala. Tak da je tam prespala. Midve pa sma šla domov spala do 9,30 in aleluja, kak je pasalo user posted image
Zdaj grema na boljši seje mal pogledat te pa na kosilo pol pa bomo še videli. Za kopanje zunaj glih ni, tak da smo to prestavili. Itak ji spet iz noska teče... user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.7.2011 10:36:30 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
3.7.2011 15:28:30   
PERSIDA
Pozdrav iz sončne izole.Spimo popoldanski spanec ,no meni se ne da več .Čakam da se trojka zbudi,se najemo in novim zmagam naproti.Samo toliko da veste ,da smo čist navdušeni nad vodo in vsem kar se dogaja :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
3.7.2011 22:14:07   
KOKICA32
Čeruser posted image

Cita heloooo in user posted image user posted image user posted image za tvoj minus, ki je uf in ah zelooooo velik! user posted image user posted image user posted image Javi se mi komot, ker kmalu gremo na morje.user posted image

Persida- super, da vam je všeč. Ti se tudi kaj odpočij, lepo pa je, da ne pozabiš na RR! user posted image user posted image user posted image Bavcema pa pošiljam poljubčka.user posted image

Vikend je minil, vreme ni bilo glih vau a smo se prilagodili. Danes me že cel dan vse boli, ker sem bila včeraj preveč pridna pri pospravljanju.

Čau bau.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
3.7.2011 22:31:46   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

felix, če boš imela punčko, imaš še od mene spravljenih ogromno stvari, se spomneš, ko si še sosedi posodila? Drugače pa hej, hitro bo minilo. Ko bo poletja konec boste vse že tako konkretno okorne, da vas bo veselje gledat! user posted image user posted image

Punci sta plavali ja, celo zabavo sta imeli.user posted image

seveda se spomnim user posted image je že vrnila, ravno zadnjič še zadnjo vrečo, tako da že čaka ta podstrešju, da se lotim sortiranja user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
3.7.2011 22:32:03   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer,

me še poznateuser posted image ...ja ja dolgo me ni bilo na okrog sedaj sem prišla da vas na hitro pozdravim...za vse nosečke pa čestitke iz srcauser posted image user posted image user posted image ...Kokica če mi le grata v teh dneh napisat mail bi te lepo prosila za malo pomoč...ampak mi kar ne grata ne vem kaj je to v službiiiii noro doma bljekkkkuser posted image user posted image ampak sej bo nekoč...kar je dobrega je to da je za mano uspešnih -15,5 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

tebe pa res občudujem za takšno voljo in vztrajnost user posted image saj te še spoznala ne bi več user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
3.7.2011 22:32:10   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ooooo Cita. ČESTITKE za -15! user posted image user posted image Ko bi jaz imela takšno voljo  user posted image .

Kokica sem mu rekla, pa je reko da bo drugič bolj pazljiv če te kje vidi user posted image , samo sam pr tebi. Še vedno nebo rad ustavljal. Ej, o tem se stalno "prepirama" ko noče ustavit na prehodu. user posted image user posted image

Lukec čestitke za 1.zobek user posted image user posted image

Persida
fajn se imejte!

Felix a ti veš aj boste dobili?

Drugače pa Lija včeraj prvič izrazla željo, da bi pri tašči in tastu ostala. Tak da je tam prespala. Midve pa sma šla domov spala do 9,30 in aleluja, kak je pasalo user posted image
Zdaj grema na boljši seje mal pogledat te pa na kosilo pol pa bomo še videli. Za kopanje zunaj glih ni, tak da smo to prestavili. Itak ji spet iz noska teče... user posted image

Taša, če bi ti shujšala 15 kg, bi se že posušila user posted image mislim, da ti nič ne manjka, prov fejst si user posted image
sicer pa ne vem spola, morfologijo imam konec meseca, Boris bi tokrat rad vedel, jaz pa ne. Tko da še ne vem, če se bova lahko tko zmenila, da bi on vedu, jaz pa ne, ker dvomim, da bi znal držati jezik za zobmi nadaljnjih par mesecev user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
3.7.2011 22:32:19   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pozdrav iz sončne izole.Spimo popoldanski spanec ,no meni se ne da več .Čakam da se trojka zbudi,se najemo in novim zmagam naproti.Samo toliko da veste ,da smo čist navdušeni nad vodo in vsem kar se dogaja :)

ooooooo uživači user posted image user posted image user posted image fajn se namočite, vreme naj vam služi, jaz pa ti bom fouš, še posebej jutri v službi user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
3.7.2011 22:45:12   
felix7
no, pri nas je ves čas pestro, z Juretom sva praktično ves čas "sama", to pomeni, da smo sicer vsi trije doma, ampak ker B. dela (še vedno polaga teraso user posted image ), je isto kot da sva sama. Ma se ne pritožujem, ker je res priden, predvsem pa pretirano natančen user posted image No, sej v ene treh, štirih dneh bo menda fertik, ampak pol si bo pa kakšno novo zaposlitev našel user posted image naslednji projekt je vrtna hišica za Jureta, jaz pa moram zrisati, kako bi rada, da zgleda.
Z Juretom sva danes šla po mojega ata in smo šli k mami na piknik, me je pa vožnja do Kranja kar zmatrala - eno uro v vsako smer. Ja, nisem več v pravi kondiciji user posted image Popoldne smo pa imeli celo B. familijo na obisku, so rihtal ene parcele zadaj za našo hišo, so si pol piknik naredili na našem vrtu v senčki. Svakinja ima tri fante, pet, tri in dve leti stare in so čist podivjani. Svojih staršev nič ne ubogajo, ko pa jaz glas povzdignem, pa kar otrpnejo user posted image se ful malo vidimo in me ne poznajo dobro, tko da moja beseda pri njih še celo zaleže. Definitivno bolj kot pri Juretu user posted image Skratka, ko so šli domov, sem si prav oddahnila in kar naenkrat je bil mir in tišina.
na koncu dneva sem res precej utrujena, ampak ko se vse umiri, imam šele občutek, da se je zame dan začel user posted image takrat pa naredim kaj zase, pogledam kak film in seveda mal prečekiram internet user posted image in se pol prav težko v postlo spravim, čeprav vem, da bo zjutraj spet problem vstati user posted image
pa lahko noč user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
4.7.2011 8:06:15   
Najaa
cita user posted image user posted image user posted image user posted image predvsem za voljo in vztrajnost.

Persida uživajte. user posted image user posted image user posted image

tasa si čist super zgledaš, ne rabiš hujšat. user posted image

Dan smo začeli s tako Nikino histerijo, da me je vse minilo in sem še zdaj znervirana. Začelo se je z oblačnjem oblekice, ki je na noben način ni hotla oblečt in pol sem ji pač dala hlače. Nadaljevalo se je s sokom, ki ga je hotla pit na tleh namesto za mizo, takrat je začela že na polno vreščat tak da ko sem jo ubuvala, se je na sezuvala... eh, energije mi je šlo ful s tem.
Je pa šla danes brez plenice v vrtec in upam, da bo šlo.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
4.7.2011 8:06:34   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Ponedeljek je...še dva tedna in dopust bo tu.

Valentin je bil zjutraj taki cuker, ko se je zbudil..z mani se je pogovarjal kot odrasli mož, se smejal in sodeloval pri oblačenju in obuvanju. Joj, kako hitro odraščajo.user posted image

Jaz sem že v službi pa mi nekak ni, da bi se spravila delati.

Felix, torej tebe že tudi muči utrujenost, jaz sploh ne upam pomisliti kako se bom počutila, ko bo pa res vročina zarezala, ker sedaj je super, še posebej noči so fajn hladne. user posted image Tolažim se, da bom takrat imela dopust in ne bo vsako jutro tega vstajanja na uro in potem oblačenja (kaj še sploh lahko oblečem) in rihtanja za službo. To mi sedaj že res preseda. Nisem si kupila nobenih nosečniških hlač za službo, ker je to moja zadnja nosečnost in ne mislim dajati po 40-60 EUR za njih. Nabavila sem si oni pas (bellx belt), pa nosim še vse svoje hlače, tudi kavbojke. Niti prvič se nisem nič zredila v noge in rit, zato mi še "moje" hlače kar pašejo.

In tukaj, kako ste preživele vikend?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
4.7.2011 8:10:07   
KOKICA32
Joj, Najaa poznam to histerijo. user posted image Zato sem danes še posebej izpostavila, ko je bil zjutraj tako drugačen, priden.
Jaz ga (tudi zjutraj pred službo) kar zaprem v spalnico in mu rečem, da naj pride ven, ko bo nehal tuliti. Pa ponavadi res pomaga, je čez slabih 5 minut zunaj in že se carta. Ni mi pa jasno od kod jemljejo moč, ko se upirajo npr. pri obuvanju čevljev. Pa trmari, da mu nisem dala pravih zoknov, majice,...user posted image

To pa jemlje eneregijo in jaz sem potem še cel dan slabe volje, ker sem ga takega spravila v vrtec.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
4.7.2011 8:10:39   
Najaa
user posted image Kokica, pri nas ravno obratno kakor pri vas - Valentin priden, Nika user posted image danes zjutraj...

Naš vikend? Kaj pa vem, nič posebnega. Smo čez teden toliko okoli laufale, da smo čez vikend bolj počivali. Izležavanje doma, sprehod, pa spet izležavanje. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
4.7.2011 8:10:41   
Tulipan12
Katastrofalne noči, včeraj pa finiš z najtečnejšimuser posted image  večerom in malo boljšo nočjo. No, drugi zobek je zunajuser posted image , zdaj pa upam na malo mira, čeprav bo glede na otečene dlesni zgleda sledil sestrici!
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
4.7.2011 8:11:59   
KOKICA32
Tulipanuser posted image user posted image user posted image ..očitno bo res podoben Lii.user posted image  

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.