felix7
|
no, pri nas je ves čas pestro, z Juretom sva praktično ves čas "sama", to pomeni, da smo sicer vsi trije doma, ampak ker B. dela (še vedno polaga teraso ), je isto kot da sva sama. Ma se ne pritožujem, ker je res priden, predvsem pa pretirano natančen No, sej v ene treh, štirih dneh bo menda fertik, ampak pol si bo pa kakšno novo zaposlitev našel naslednji projekt je vrtna hišica za Jureta, jaz pa moram zrisati, kako bi rada, da zgleda. Z Juretom sva danes šla po mojega ata in smo šli k mami na piknik, me je pa vožnja do Kranja kar zmatrala - eno uro v vsako smer. Ja, nisem več v pravi kondiciji Popoldne smo pa imeli celo B. familijo na obisku, so rihtal ene parcele zadaj za našo hišo, so si pol piknik naredili na našem vrtu v senčki. Svakinja ima tri fante, pet, tri in dve leti stare in so čist podivjani. Svojih staršev nič ne ubogajo, ko pa jaz glas povzdignem, pa kar otrpnejo se ful malo vidimo in me ne poznajo dobro, tko da moja beseda pri njih še celo zaleže. Definitivno bolj kot pri Juretu Skratka, ko so šli domov, sem si prav oddahnila in kar naenkrat je bil mir in tišina. na koncu dneva sem res precej utrujena, ampak ko se vse umiri, imam šele občutek, da se je zame dan začel takrat pa naredim kaj zase, pogledam kak film in seveda mal prečekiram internet in se pol prav težko v postlo spravim, čeprav vem, da bo zjutraj spet problem vstati pa lahko noč