Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 10:39:25
|
|
|
|
felix7
|
živjo punce, evo mene čisto ponedeljkovo, z veliko mero lenobe pa še ful sem prehlajena, zabit nos tja do sinusov, glavobol in kašelj in mislim, da bom od jutri pa do konca tedna kar lepo šla na bolniško... Kokič - eno nujno vprašanje zate. Kje ste kupili rešilni jopič za Valentina? Mi namreč hodimo na morje h kolegom, ki imajo tudi čoln, pa moram tole nabavit za Jureta. Sem malo gledala po netu, pa je ful različnih. Rada bi pa enega takega, ki ga ne bo ful oviral oz. ni ful debel... Taša - lahko začnemo navijat? Persida - hvala za popestritev dneva s tvojim "dnevnikom" Začni pisat dnevnik, boš vidla, bo večja uspešnica kot Bridget Jones
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 12:24:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober dan. Kak lep sonček je Lija panča, sem šla danes po kosilu po njo, jaz pa delam kosilo. Felix pikapoke, cel roj jih pošiljamo iz tega konca slovenije Kako je Jure? Persida... hvala da si z mano In ja, lahko začnete navijat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 12:50:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
O ti ponedeljek .Brezvezen dan za znoret.V službi se mi ni dalo absolutno nič.Vsaka druga je zehala tako ,da je še meni usta narazen vleklo. Zjutraj mrzlo sedaj spet vroče mislim,jaz bom doktorirala iz oblačenja otrok. Grem si zdaj malo očesne mišice sproščat ,če bom kaj boljša ,ker sicer si bom ustne mišice ravno razpotegnila .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 12:58:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober dan. Kak lep sonček je Lija panča, sem šla danes po kosilu po njo, jaz pa delam kosilo. Felix pikapoke, cel roj jih pošiljamo iz tega konca slovenije Kako je Jure? Persida... hvala da si z mano In ja, lahko začnete navijat Meni so vstavli jajčeca 25.6.pred dvema letoma. Tak,da so T.plavalci verjetno sedaj na poti do cilja.In na koncu bo moj pdp .Mater sta dobro računala.Samo ne mimo vrste tako kot mi. Saj razumete ne ,da je taša na isti dan hopsala kot jaz pred dvema letoma .No ja ,jaz sem se lepo mirno samo vlegla ,pa je blo prej fertik kot sem se nastavla,pa še mojega ni blo zraven .Ko krava simentalka .Mislim,da me pa spet vročina daje .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:03:06
|
|
|
|
tasa_m
|
kot krava simentalka. Pa daj noooo
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.6.2011 13:04:14 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:09:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
taši imaš preveč časa ko mala spi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:11:50
|
|
|
|
trezika
|
saj sem vedela, da moram malo tu gor pokukat, da me boste v dobro voljo spravile
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:21:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezik kako?,bo? Polno optimizma ti pošiljam,če rabiš kdaj koga za poslušat veš kje sem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:24:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj sem vedela, da moram malo tu gor pokukat, da me boste v dobro voljo spravile Ena simentalka ,ena hopsarka in ena bolana nahopsanka tu ,ne vem kaj je tu dobrega . Trezika konc avgusta s tašo pijema enkrat al bom ,pa sama pila ona me bo ,pa domov pelala.A se nama boš pridružla?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:30:33
|
|
|
|
felix7
|
joj, Persida, ti pa si eno posrečneno bitje svaka čast! Sem te pa hotla vprašat, a sta bila bavca tvoj prvi IVF poskus? Taša - jaz že držim pesti. drugače pa je Jure mnogo boljše, danes je šel v vrtec, samo naj zdaj tako ostane, da ne bomo pol poletja doma ždeli za prihajajoči vikend smo si pa zaželeli iti z enimi kolegi v Čatež, pa ne dobim nobenega ugodnega apartmaja oz. so zasedeni al pa nočejo dat v najem samo za vikend. Moja bivša firma je tam imela hišico, 30 EUR na noč, pa 5 kart za kopanje vključenih. Ma to je res zastonj, če računaš, da je ena karta drugače 16 EUR . Sem iskala po bolhi zdej tele apartmajčke, pa so vsi tam okoli 60 EUR pa naprej, pa še kart nimajo vključenih. Mah, bomo se šli pa samo kopat, mogoče za spremembo v Dolenjske Toplice. Tam je tudi fino, za našega mulčka je pa itak sam to važno, da je voda
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:31:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj sem vedela, da moram malo tu gor pokukat, da me boste v dobro voljo spravile Ena simentalka ,ena hopsarka in ena bolana nahopsanka tu ,ne vem kaj je tu dobrega . Trezika konc avgusta s tašo pijema enkrat al bom ,pa sama pila ona me bo ,pa domov pelala.A se nama boš pridružla? to sem najbrž jest, ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:33:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA taši imaš preveč časa ko mala spi? kaj ti še ne spiš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:34:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj sem vedela, da moram malo tu gor pokukat, da me boste v dobro voljo spravile Ena simentalka ,ena hopsarka in ena bolana nahopsanka tu ,ne vem kaj je tu dobrega . Trezika konc avgusta s tašo pijema enkrat al bom ,pa sama pila ona me bo ,pa domov pelala.A se nama boš pridružla? mislim, da se bom polulala od smeha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:35:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj sem vedela, da moram malo tu gor pokukat, da me boste v dobro voljo spravile
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:37:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja, ja Čatež je nenormalno drag. Sem tudi jaz iskala preko Bolhe pa majo take cene, da se mi kar obrača Jaz pa sem gledala Aqualuno tak da mislim, da bo naslednja naša destinacija tam
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.6.2011 13:42:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 13:42:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, ja Čatež je nenormalno drag. Sem tudi jaz iskala preko Bolhe pa majo take cene, da se mi kar obrača Jaz pa sem gledala Aualuno tak da mislim, da bo naslednja naša destinacija tam aaaaaaaaaaaa, Olimje? Tam sem pisala svojo diplomo par ur sem ždela za knjigami, par ur pa sem raziskovala okolico lepo je, ful. Gremo pa to poletje za en vikend tudi tja pogledat, ker bo Borisova teta tam en teden, pa nas je povabila, naj pridemo še mi mal pogledat.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 14:05:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, ja Čatež je nenormalno drag. Sem tudi jaz iskala preko Bolhe pa majo take cene, da se mi kar obrača Jaz pa sem gledala Aualuno tak da mislim, da bo naslednja naša destinacija tam aaaaaaaaaaaa, Olimje? Tam sem pisala svojo diplomo par ur sem ždela za knjigami, par ur pa sem raziskovala okolico lepo je, ful. Gremo pa to poletje za en vikend tudi tja pogledat, ker bo Borisova teta tam en teden, pa nas je povabila, naj pridemo še mi mal pogledat. Uh, to pa je res treba izkoristit. Kdaj si zdaj rekla, da lahko pridemo bazen sprobat če zdrži tudi divjake iz štajerskega konca?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 14:15:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, ja Čatež je nenormalno drag. Sem tudi jaz iskala preko Bolhe pa majo take cene, da se mi kar obrača Jaz pa sem gledala Aualuno tak da mislim, da bo naslednja naša destinacija tam aaaaaaaaaaaa, Olimje? Tam sem pisala svojo diplomo par ur sem ždela za knjigami, par ur pa sem raziskovala okolico lepo je, ful. Gremo pa to poletje za en vikend tudi tja pogledat, ker bo Borisova teta tam en teden, pa nas je povabila, naj pridemo še mi mal pogledat. Uh, to pa je res treba izkoristit. Kdaj si zdaj rekla, da lahko pridemo bazen sprobat če zdrži tudi divjake iz štajerskega konca? prec, ko ga postavmo nam še ni ratal oz. Borisu ga ni ratal pol pa stankamo pol štirne, da ga nafilamo in če ste bolj trdožive narave in vas mrzla voda ne moti, lohk kar prec če bi pa raj mal toplejšo vodo, pa par dni, da se mal pogreje še žar zalaufamo, da ne boste lačni, parcela je zdej ograjena, tak da se mame uležemo na ležalnike, otroc pa lahko dirkajo naokoli aja, pri nas so karte za kopanje brezplačne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 14:16:57
|
|
|
|
felix7
|
pišuka, taša, ti boš pa kmalu naklofala 20.000 objav ti si čist divja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 14:23:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 prec, ko ga postavmo nam še ni ratal oz. Borisu ga ni ratal pol pa stankamo pol štirne, da ga nafilamo in če ste bolj trdožive narave in vas mrzla voda ne moti, lohk kar prec če bi pa raj mal toplejšo vodo, pa par dni, da se mal pogreje še žar zalaufamo, da ne boste lačni, parcela je zdej ograjena, tak da se mame uležemo na ležalnike, otroc pa lahko dirkajo naokoli aja, pri nas so karte za kopanje brezplačne Zmenjeno, pol pa se povabimo avgusta. Sam ne vemo še al bove z Persido sami prišle...rabima obe relax in ko si zdaj omenila, bazen+ležalike+ograjeno. Aleluja, nebesa sam tisto dirkanje in otroci mi nekak ne potegnejo cuj. Hecam se, saj če bodo pridni lahko tud oni pridejo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 14:24:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pišuka, taša, ti boš pa kmalu naklofala 20.000 objav ti si čist divja hvala, hvala.. Saj ni čudno če sem v času bila v službi na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 14:58:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem dans Liji v Lidlu kupla kopalke (3,5€) in sicer dvodelne ker so se mi enodelne zdele brezveze. In sem ji zdaj pokazala in noče modrca slečt. Sem ga prepozno skila. Itak je obsedena z modrci, non stop si moje oblači. Evo, zdaj si že druge oblekla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 18:45:38
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj sem vedela, da moram malo tu gor pokukat, da me boste v dobro voljo spravile Ena simentalka ,ena hopsarka in ena bolana nahopsanka tu ,ne vem kaj je tu dobrega . Trezika konc avgusta s tašo pijema enkrat al bom ,pa sama pila ona me bo ,pa domov pelala.A se nama boš pridružla? z največjim veseljem.... malo odklopa bi prav pasalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 18:46:22
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezik kako?,bo? Polno optimizma ti pošiljam,če rabiš kdaj koga za poslušat veš kje sem. hvala ja bo moglo bit, kako pa bomo videli....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.6.2011 18:48:51
|
|
|
|
trezika
|
Maruša pa je prej na čebelo stopla je jokala tako da sem še jaz komaj solze zadrževala... potem pa jo je noga še dve uri za tistem bolela, je rekla, da ne more imet kroksov obutih, da ne more sama hodit, pa cel čas sem ji morala obkladke gor držat pol pa sem se naredila, da sva padli po tleh in je lahko brez problema stopla na nogo, pa mene je pobrala....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.