|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
27.6.2011 10:39:25   
felix7
živjo punce,

evo mene čisto ponedeljkovo, z veliko mero lenobe user posted image pa še ful sem prehlajena, zabit nos tja do sinusov, glavobol in kašelj in mislim, da bom od jutri pa do konca tedna kar lepo šla na bolniško...
Kokič - eno nujno vprašanje zate. Kje ste kupili rešilni jopič za Valentina? Mi namreč hodimo na morje h kolegom, ki imajo tudi čoln, pa moram tole nabavit za Jureta. Sem malo gledala po netu, pa je ful različnih. Rada bi pa enega takega, ki ga ne bo ful oviral oz. ni ful debel...

Taša - lahko začnemo navijat? user posted image

Persida - hvala za popestritev dneva s tvojim "dnevnikom" user posted image Začni pisat dnevnik, boš vidla, bo večja uspešnica kot Bridget Jones user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
27.6.2011 12:24:06   
tasa_m
Dober dan.
Kak lep sonček je user posted image Lija panča, sem šla danes po kosilu po njo, jaz pa delam kosilo.

Felix pikapoke, cel roj jih pošiljamo iz tega konca slovenije user posted image Kako je Jure?

Persida... hvala da si z mano user posted image user posted image

In ja, lahko začnete navijat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
27.6.2011 12:50:41   
PERSIDA
O ti ponedeljek .Brezvezen dan za znoret.V službi se mi ni dalo absolutno nič.Vsaka druga je zehala tako ,da je še meni usta narazen vleklo.
Zjutraj mrzlo sedaj spet vroče mislim,jaz bom doktorirala iz oblačenja otrok.
Grem si zdaj malo očesne mišice sproščat ,če bom kaj boljša ,ker sicer si bom ustne mišice ravno razpotegnilauser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
27.6.2011 12:58:11   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dober dan.
Kak lep sonček je user posted image Lija panča, sem šla danes po kosilu po njo, jaz pa delam kosilo.

Felix pikapoke, cel roj jih pošiljamo iz tega konca slovenije user posted image Kako je Jure?

Persida... hvala da si z mano user posted image user posted image

In ja, lahko začnete navijat user posted image user posted image user posted image

Meni so vstavli jajčeca 25.6.pred dvema letoma.
Tak,da so T.plavalci  verjetno sedaj na poti do cilja.In na koncu bo moj pdpuser posted image .Mater sta dobro računala.Samo ne mimo vrste tako kot mi.

Saj razumete ne ,da je taša na isti dan hopsala kot jaz pred dvema letomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .No ja ,jaz sem se lepo mirno samo vlegla ,pa je blo prej fertik kot sem se nastavla,pa še mojega ni blo zravenuser posted image .Ko krava simentalkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mislim,da me pa spet vročina dajeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
27.6.2011 13:03:06   
tasa_m
user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot krava simentalka.

Pa daj noooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.6.2011 13:04:14 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
27.6.2011 13:09:26   
PERSIDA
taši imaš preveč časa ko mala spi?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
27.6.2011 13:11:50   
trezika
saj sem vedela, da moram malo tu gor pokukat, da me boste v dobro voljo spravile user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
27.6.2011 13:21:36   
PERSIDA
trezik kako?,bo? Polno optimizma ti pošiljam,če rabiš kdaj koga za poslušat veš kje sem.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
27.6.2011 13:24:31   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

saj sem vedela, da moram malo tu gor pokukat, da me boste v dobro voljo spravile user posted image

Ena simentalka ,ena hopsarka in ena bolana nahopsanka tu ,ne vem kaj je tu dobregauser posted image user posted image .
Trezika konc avgusta s tašo pijema enkrat al bom ,pa sama pila ona me bo ,pa domov pelala.A se nama boš pridružla? 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
27.6.2011 13:30:33   
felix7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, Persida, ti pa si eno posrečneno bitje user posted image svaka čast! Sem te pa hotla vprašat, a sta bila bavca tvoj prvi IVF poskus?
Taša - jaz že držim pesti. user posted image user posted image user posted image drugače pa je Jure mnogo boljše, danes je šel v vrtec, samo naj zdaj tako ostane, da ne bomo pol poletja doma ždeli user posted image

za prihajajoči vikend smo si pa zaželeli iti z enimi kolegi v Čatež, pa ne dobim nobenega ugodnega apartmaja oz. so zasedeni al pa nočejo dat v najem samo za vikend. Moja bivša firma je tam imela hišico, 30 EUR na noč, pa 5 kart za kopanje vključenih. Ma to je res zastonj, če računaš, da je ena karta drugače 16 EUR user posted image . Sem iskala po bolhi zdej tele apartmajčke, pa so vsi tam okoli 60 EUR pa naprej, pa še kart nimajo vključenih. Mah, bomo se šli pa samo kopat, mogoče za spremembo v Dolenjske Toplice. Tam je tudi fino, za našega mulčka je pa itak sam to važno, da je voda user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
27.6.2011 13:31:18   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ena simentalka ,ena hopsarka in ena bolana nahopsanka tu ,ne vem kaj je tu dobregauser posted image user posted image .
Trezika konc avgusta s tašo pijema enkrat al bom ,pa sama pila ona me bo ,pa domov pelala.A se nama boš pridružla? 

user posted image user posted image user posted image to sem najbrž jest, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
27.6.2011 13:33:46   
tasa_m

taši imaš preveč časa ko mala spi?user posted image
kaj ti še ne spiš?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
27.6.2011 13:34:43   
tasa_m

mislim, da se bom polulala od smeha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
27.6.2011 13:35:33   
tasa_m

user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
27.6.2011 13:37:07   
tasa_m
Ja, ja Čatež je nenormalno drag. Sem tudi jaz iskala preko Bolhe pa majo take cene, da se mi kar obrača user posted image
Jaz pa sem gledala Aqualuno tak da mislim, da bo naslednja naša destinacija tam user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.6.2011 13:42:12 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
27.6.2011 13:42:56   
felix7

Ja, ja Čatež je nenormalno drag. Sem tudi jaz iskala preko Bolhe pa majo take cene, da se mi kar obrača user posted image
Jaz pa sem gledala Aualuno tak da mislim, da bo naslednja naša destinacija tam user posted image

aaaaaaaaaaaa, Olimje? Tam sem pisala svojo diplomo user posted image par ur sem ždela za knjigami, par ur pa sem raziskovala okolico user posted image lepo je, ful. Gremo pa to poletje za en vikend tudi tja pogledat, ker bo Borisova teta tam en teden, pa nas je povabila, naj pridemo še mi mal pogledat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
27.6.2011 14:05:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Jaz pa sem gledala Aualuno tak da mislim, da bo naslednja naša destinacija tam user posted image

aaaaaaaaaaaa, Olimje? Tam sem pisala svojo diplomo user posted image par ur sem ždela za knjigami, par ur pa sem raziskovala okolico user posted image lepo je, ful. Gremo pa to poletje za en vikend tudi tja pogledat, ker bo Borisova teta tam en teden, pa nas je povabila, naj pridemo še mi mal pogledat.
Uh, to pa je res treba izkoristit. user posted image

Kdaj si zdaj rekla, da lahko pridemo bazen sprobat če zdrži tudi divjake iz štajerskega konca? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
27.6.2011 14:15:57   
felix7

Uh, to pa je res treba izkoristit. user posted image

Kdaj si zdaj rekla, da lahko pridemo bazen sprobat če zdrži tudi divjake iz štajerskega konca? user posted image

prec, ko ga postavmo user posted image nam še ni ratal user posted image oz. Borisu ga ni ratal user posted image pol pa stankamo pol štirne, da ga nafilamo in če ste bolj trdožive narave in vas mrzla voda ne moti, lohk kar prec user posted image če bi pa raj mal toplejšo vodo, pa par dni, da se mal pogreje user posted image še žar zalaufamo, da ne boste lačni, parcela je zdej ograjena, tak da se mame uležemo na ležalnike, otroc pa lahko dirkajo naokoli user posted image aja, pri nas so karte za kopanje brezplačne user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
27.6.2011 14:16:57   
felix7
pišuka, taša, ti boš pa kmalu naklofala 20.000 objav user posted image user posted image user posted image ti si čist divja user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
27.6.2011 14:23:41   
tasa_m

prec, ko ga postavmo user posted image nam še ni ratal user posted image oz. Borisu ga ni ratal user posted image pol pa stankamo pol štirne, da ga nafilamo in če ste bolj trdožive narave in vas mrzla voda ne moti, lohk kar prec user posted image če bi pa raj mal toplejšo vodo, pa par dni, da se mal pogreje user posted image še žar zalaufamo, da ne boste lačni, parcela je zdej ograjena, tak da se mame uležemo na ležalnike, otroc pa lahko dirkajo naokoli user posted image aja, pri nas so karte za kopanje brezplačne user posted image
Zmenjeno, pol pa se povabimo avgusta. Sam ne vemo še al bove z Persido sami prišle...rabima obe relax in ko si zdaj omenila, bazen+ležalike+ograjeno. Aleluja, nebesa user posted image user posted image sam tisto dirkanje in otroci mi nekak ne potegnejo cuj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se, saj če bodo pridni lahko tud oni pridejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
27.6.2011 14:24:09   
tasa_m

pišuka, taša, ti boš pa kmalu naklofala 20.000 objav user posted image user posted image user posted image ti si čist divja user posted image
hvala, hvala..
Saj ni čudno če sem v času user posted image bila v službi na RR user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
27.6.2011 14:58:01   
tasa_m
Sem dans Liji v Lidlu kupla kopalke (3,5€) in sicer dvodelne ker so se mi enodelne zdele brezveze.
In sem ji zdaj pokazala in noče modrca slečt. Sem ga prepozno skila. Itak je obsedena z modrci, non stop si moje oblači.user posted image
Evo, zdaj si že druge oblekla...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
27.6.2011 18:45:38   
trezika

z največjim veseljem.... malo odklopa bi prav pasalouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
27.6.2011 18:46:22   
trezika

trezik kako?,bo? Polno optimizma ti pošiljam,če rabiš kdaj koga za poslušat veš kje sem.

hvala
ja bo moglo bit, kako pa bomo videli....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
27.6.2011 18:48:51   
trezika
Maruša pa je prej na čebelo stopla user posted image user posted image je jokala tako da sem še jaz komaj solze zadrževala... potem pa jo je noga še dve uri za tistem bolela, je rekla, da ne more imet kroksov obutih, da ne more sama hodit, pa cel čas sem ji morala obkladke gor držatuser posted image pol pa sem se naredila, da sva padli po tleh in je lahko brez problema stopla na nogo, pa mene je pobrala.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.