![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:22:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Okej sem..malo me križ zajebava a če je res hudo vzamem B-complex pa je kar boljše. Pa zgaga me je začela pečti. Sem že nabavila prvi Donat. takšna je bila moja 2 nosečnost, zgaga in išias, kaj češ boljšega Vidim, da si čez polovico , kdaj imaš rok?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:23:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
2. polovica oktobra....ampak mislim, da bo spet kaj prej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:25:06
|
|
|
|
spps
|
Sem morala it M- kakec pobrat Nekak še mu ne potegne, da će ga kakat tišči, da ne more bit v isti poziciji kot za lulat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:30:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 2. polovica oktobra....ampak mislim, da bo spet kaj prej. a pridno rasteš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:31:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 oooooooooooooooo spps, šašava, lepo, da si prišla naokoli sem mogla dvakrat pogledat, če prav vidim čudeži se dogajajo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:49:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 2. polovica oktobra....ampak mislim, da bo spet kaj prej. a pridno rasteš? Kar ja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:53:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 2. polovica oktobra....ampak mislim, da bo spet kaj prej. a pridno rasteš? Kar ja... Sej boš potem kmal pokurla, kar bo viška - če ne še ti pa našega vsake tolk mal posodim, boš kot manekenka ( čeprav se jaz par kg, ne moreeem znebit )
< Sporočilo je popravil spps -- 22.6.2011 21:54:37 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 22:31:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nika, da boš zjutraj brez vročine. A od doli se nam boš kaj oglašala na RR? Seveda. Veš da ne morem brez vas.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 23.6.2011 9:09:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nika, da boš zjutraj brez vročine. A od doli se nam boš kaj oglašala na RR? Seveda. Veš da ne morem brez vas. Jeeeee! Pa dober dan! Sem malo bolj pozna danes, ker sem šla dati kri za pregled ščitnice, ki mi jo sedaj v nosečn. bolj pogosto kontrolirajo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 23.6.2011 11:33:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Madonca, tak dolgo te ni bilo okrog pa me še vedno šiješ pri številu objav. Pa se res skoraj vsak dan javim! ja, svoje čase sem res visela več na RR In kako si ti? Počutje ok? Aja. pa čestitam ti za bodočega novega člana Prav tako, še Feliši Še katera? hvala, hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 23.6.2011 11:37:28
|
|
|
|
felix7
|
trezika - najprej en veeeeeeeeeeeeeeelik seveda je to šok in je grozna že samo misel na to. Ampak boš videla, se boste navadili na drugačen stil življenja, človek zmore več kot si včasih mislimo. Bodite mu v oporo, da se bo čim prej sprijaznil s tem, vse pa je odvisno od njegove volje. Lahko ti povem, da se je enako zgodilo naši sosedi, ki je ostala brez obeh nog, tudi za njih je bil šok, ampak danes lepo funkcionirajo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 23.6.2011 13:09:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 2. polovica oktobra....ampak mislim, da bo spet kaj prej. Toliko glej ,da bova skupaj pila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 23.6.2011 13:34:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 2. polovica oktobra....ampak mislim, da bo spet kaj prej. Toliko glej ,da bova skupaj pila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 23.6.2011 21:15:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer! Kako je soparno, da že komaj čakam, da se vlije ta "nočni" dež. V Valentinovi sobici je 26 stopinj... To ti je mansarda. Mu bom sedaj malo klimo naštimala, da mu za kakšni dve-tri stopinje shladi. Prejle sva bila na telovadbi. Zadnjič letos. Smo bili na stadionu, kjer so tekli 2x100 m, nato so dobili Pohvale in sledilo je presenečenje. Vzgojiteljici sta jih povabilli na sladoled. In jaz sem bila začudena/presenečena, ko si je Valentin zbral sladoled- modro nebo. Pa rečem sladoledarju: "Joj, tega pa si ni še nikoli zbral", pa on lepo nazaj :" O ja sevedasi je že, z dedijem si vedno tega izbere!" Smo se malo nasmejali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 23.6.2011 22:08:07
|
|
|
|
Najaa
|
faca je Valentin. In hvala za slikice, si mi polepšala večer. Bom tudi jaz poslala kakšno zdej, ko imam spet svoj rač. Sem ga namreč posodila tašči, ko so šli na morje in sem bila kar malo zgubljena brez svojih slik. Mi smo došli ja, bi se lahko reklo sam bomo verjetno skrajšali dopust... Glavno pa je to, da sem se danes kopala, prav fajn je bilo s Tijo čofotat. Nika pa je bila z vročino žal doma. Se mi smili, ko je ravno zdej fasala tega vročinskega sam tak je. Bo že nadoknadila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.6.2011 7:40:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! PETEEEEK JEEEEEEEEEEEE! Pa čeprav je oblačen... Najaa super za čofotanje, Niki pa še roj , da bo tudi ona čimprej okej. Zakaj pa boste skrajšali dopust? Danes praktično delamo le do 11.15h, ker imamo potem sestanek, ob 12h je malica, ki zna trajati tudi 1h, ob 13.30h pa nam je dal šef voljno, ker začnemo s čago. Trije sodelavci, ki so nedavno napredovali častijo in imamo zabavo do, za nekatere, jutranjih ur. Torej imam zelo malo časa, da pošlihtam službeno kar sem si zadala, da potem ne bom rabla kaj čez vikend delati. V ponedeljek sem spet na sodišču v Bistrici in imam eno res zadevo tam. me je že kar sedaj malo strah. Kje ste vse? Persida, pogrešam tvoje romane. Tulipan, tudi tebe ni, kje se skrivaš. Se hladiš v kakšni senčki s pivom v roki, ha? Felix- kako si? Kako prenašaš vročino? Spps- pa je spet poniknila. Tasa- Delovno? Kako Lija? Je še kar pridna brez pleničke? Trezika- Kako se držite?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.6.2011 7:41:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Aja, so v Izoli meduze? Sem sedaj prebrala, da tak niso nevarne a med njimi plavajo ponavadi ene, ki pa so smrtnonosne. In mi smo videli 2 taki.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.6.2011 8:38:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 oh, kakšna škoda pa tudi če je na novo zaposlen, saj mu pripada 1,5 dneva na mesec, a ne? Ja,saj mu samo ne takrat o imajo ful dela zdaj bi lahko šel, ko je lent speljal ampak zdaj ga jaz nimam Ne morema se uskladit pr dopustih Ja Feliks avgusta naju pričakuj da pridema kdaj bazen sprobat z Lijo (hecam se)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.6.2011 8:39:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika nogo so mu odrezali... pa po vsej verjetnosti mu bodo še drugo včeraj je blo baje njegovo življenje na nitki..... pa sepso ima ko sva bli s sestro pri njemu, se je ful dobro držal, pri mami pa se ni mogel več zadržat in se je zjokal..... saj vem, da se življenje zdaj ne bo ustavilo in je treba živet naprej, ampak kako???? kako bo mami skrbela za njega????? saj ga niti dvignit sama ne more??????? mislim, da vse skup še niti ni prišlo vredu do nas in se še ne zavedamo, kako bo hudo.... joj, kaj to berem. Trezika kaj se zdaj na vas postavil črni oblak in noče vstran. Kar zjokala sem se pa tvojega očeta sploh poznam ne. VEEEEELLLIIIIIKKKK OBJEEEM ti pošiljam, mačika, velik objem!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.6.2011 8:41:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dejte še meni povedat, kam to gre, da je tak smešno. neja je poznaš. Vseh v Izoli pa tud ne poznaš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.6.2011 8:43:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Madonca, tak dolgo te ni bilo okrog pa me še vedno šiješ pri številu objav. Pa se res skoraj vsak dan javim! ona je bila v nosečnosti zaposlena 24h na RR (tak kot jaz )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.6.2011 8:43:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps PA SEM PRVAAAA :d To pa zdaj res ni lepo od tebe Kdo to pravi? :D kaj ne vidiš mojga nicka? Sa res da se doooolgo preolgo nisma vidle samo vseeno. TASA to pravi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.6.2011 8:44:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dejte še meni povedat, kam to gre, da je tak smešno. neja je poznaš. Vseh v Izoli pa tud ne poznaš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 24.6.2011 8:45:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps L. -ima ljubezenske težve, rada govori al pa preveć, ko se spustima v kakšno debato moram se smejat, moram !!!
|
|
|
Jurij ali ?amaliaKatero ime vam je bolj všeč: Jurij aliJURIJ (
17%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
MATEVŽ (
24%)
![](/slike/poll/poll.gif)
LOVRO (
25%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
JERNEJ (
34%)
Število vseh glasov: 493Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!