|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
24.6.2011 8:45:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Madonca, tak dolgo te ni bilo okrog pa me še vedno šiješ pri številu objav. Pa se res skoraj vsak dan javim! user posted image
user posted image user posted image user posted image
ona je bila v nosečnosti zaposlena 24h na RR (tak kot jaz user posted image )

user posted image user posted image user posted image Se spomnim ja...To so bili cajti in čveki...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.6.2011 8:45:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Sem morala it M- kakec pobratuser posted image user posted image user posted image  Nekak še mu ne potegne, da će ga kakat tišči, da ne more bit v isti poziciji kot za lulatuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.6.2011 8:46:59   
KOKICA32

Sem morala it M- kakec pobratuser posted image user posted image user posted image  Nekak še mu ne potegne, da će ga kakat tišči, da ne more bit v isti poziciji kot za lulatuser posted image user posted image

Moj pa je včeraj ležal na robu sedežne (gol seveda, na trebuhu), pa je tudi kakec samo padal iz njega....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.6.2011 8:47:00   
tasa_m

Madonca, tak dolgo te ni bilo okrog pa me še vedno šiješ pri številu objav. Pa se res skoraj vsak dan javim! user posted image

user posted image user posted image user posted image Se spomnim ja...To so bili cajti in čveki...user posted image

da, da. In super da je bilo tako. Spoznala sem polno, polno super duper punc in njihovih malčkov.
Nikoli si ne bi mislila, da lahko tako dobre prijateljice kje na netu najdem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
24.6.2011 8:47:22   
KOKICA32

da, da. In super da je bilo tako. Spoznala sem polno, polno super duper punc in njihovih malčkov.
Nikoli si ne bi mislila, da lahko tako dobre prijateljice kje na netu najdem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
24.6.2011 8:47:42   
tasa_m

Moj pa je včeraj ležal na robu sedežne (gol seveda, na trebuhu), pa je tudi kakec samo padal iz njega....user posted image

hahaha, si kuj predstavljam. Ja, fantki lahko imajo probleme s tem user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
24.6.2011 8:54:01   
tasa_m
Punce v BC imajo -30 na čevlje.
Mi smo oz. oni so (babi Darka, Tomaž in Lija) šli včeraj po NIKE copate . Samo ji je T. pozabil vzet 1.številko večje in ji je vzel za zdaj, tak da jih danes nesem nazaj, ko pridem iz službe.
In moje oči so bile šokirane, ker ji je kupil roza najkice. On, ko je tak proti roza barvi in vse kar je povezano z njo. Ampak je rekel, da so mu bile takoj všeč, tak da jih je mogel vzet.
Izbral ji je tele:
http://www.superge.si/Nike/td-sms-roadrunner-lea-f1--7810975/

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
24.6.2011 11:58:30   
PERSIDA

Mi smo oz. oni so (babi Darka, Tomaž in Lija) šli včeraj po NIKE copate . Samo ji je T. pozabil vzet 1.številko večje in ji je vzel za zdaj, tak da jih danes nesem nazaj, ko pridem iz službe.
In moje oči so bile šokirane, ker ji je kupil roza najkice. On, ko je tak proti roza barvi in vse kar je povezano z njo. Ampak je rekel, da so mu bile takoj všeč, tak da jih je mogel vzet.
Izbral ji je tele:

A tak praviš ,da se je ata razprso,lepo,reci mu naj še meni kupi bom si prste danes odsekala,ok user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
24.6.2011 12:08:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Izbral ji je tele:

A tak praviš ,da se je ata razprso,lepo,reci mu naj še meni kupi bom si prste danes odsekala,ok user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
24.6.2011 12:38:28   
PERSIDA
user posted image Evo danes je dan v znamenju potepanja in čvekanja.Za piknik po morju vse ali naročeno ali kupljeno.Tak,da lahko grem mirne volje na dopust .Edino še dežnike proti soncu moram nekje izbrskat ,da nebomo rabli bit v garaži.

Za dopust rokavčki kupljeni koliko bomo uporabljali bomo videliuser posted image ,sicer jih dam kar naprej.No mogoče bomo mi splavali brez njihuser posted image .Baje na Viru voda topla da  se dojenčki kopajo tak,da nič batuser posted image  .

Ta teden vrtec uspešno že skoraj prebrodli beri brez joka.Ko ,pa pridem domov sem ,pa obmetana z objemi tak,da me že vse vratne mišice bolijouser posted image .Toliko o mojih dveh user posted image .

Danes ne delam nič ,ke sem bila terenska ,se načvekala za naprej in nazaj s sosedi.Na kar še izvem ,da spodnja soseda pričakuje decembra bebija ,mater sem bila kar v 9nebesih.In mi je prav polepšala dan.
Tak,da tasa ko izvem od tebe si ravno fraj vzamem ,da se ga napijemuser posted image .Še za kokico zraven,pa felišo ,pa še koga user posted image .

Ja,ja marčevke smo zakon.Se spomnim nazaj sem iskala na googlu nekaj o umetni oploditvi na koncu pristala na marčevkahuser posted image .Lepše nebi moglo bit.Zato vedno pravim vse se zgodi z razlogom.

tulipan danes je dež lahko prideš malo na kompuser posted image

Najaa upam ,da si fejst študirala na mene ko si se vrgla v morje jaz na tebe sem .user posted image Zdaj vidiš ,kak jaz na tebe študiram ,da še ti v morje ne pustimuser posted image .
user posted image za Niko.Jaz kar pričakujem ,da bomo meli kako vročino na morju tak,da proti temu in driski imamo že kar perajt.

felix kdaj ,pa se tvoj dopust začne ?

In kaj novega pri nas? Zelo počasi napredujemo od bit brez plenice .Na dvorišču,pa imamo dva nova vozila .Beri najmočnejša,z največjimi kolesi z volanom,trobo,najvažnejšim delom dvižno lopato za basanje zemlje ali prevažanje tovora celo skipamo lahko robo.Ni nič lepšega in najboj pomembnega od našega prevoznega sredstva ,kateremu se reče traktoruser posted image .Tak,da ja malo smo važniuser posted image .In učimo se gonit na pedale.Beri gre nam zeeeeelo počasiuser posted image .Na koncu mami obupa in kar na vrvico vlečeuser posted image .No toliko ,da se malo pobahamo na račun moje teteuser posted image ,ki je tako lepo poskrbela ,da je naš vozni park obnovljen in razširjenuser posted image .   

Pa ,da še malo pojamram ponoči ne spim ,pa nisem nosečauser posted image ,ampak me j.... vročina.Sparina ,da se ti zmeša .Upam,da bo danes malo boljše ko bo malo osvežilo zunaj.

Sem še kaj pozabila?Ziher kaj tisto,pa moram prišparat ,da lahko ponovno pridem naokoliuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
24.6.2011 14:07:54   
felix7

user posted image Evo danes je dan v znamenju potepanja in čvekanja.Za piknik po morju vse ali naročeno ali kupljeno.Tak,da lahko grem mirne volje na dopust .Edino še dežnike proti soncu moram nekje izbrskat ,da nebomo rabli bit v garaži.

Za dopust rokavčki kupljeni koliko bomo uporabljali bomo videliuser posted image ,sicer jih dam kar naprej.No mogoče bomo mi splavali brez njihuser posted image .Baje na Viru voda topla da  se dojenčki kopajo tak,da nič batuser posted image  .

Ta teden vrtec uspešno že skoraj prebrodli beri brez joka.Ko ,pa pridem domov sem ,pa obmetana z objemi tak,da me že vse vratne mišice bolijouser posted image .Toliko o mojih dveh user posted image .

Danes ne delam nič ,ke sem bila terenska ,se načvekala za naprej in nazaj s sosedi.Na kar še izvem ,da spodnja soseda pričakuje decembra bebija ,mater sem bila kar v 9nebesih.In mi je prav polepšala dan.
Tak,da tasa ko izvem od tebe si ravno fraj vzamem ,da se ga napijemuser posted image .Še za kokico zraven,pa felišo ,pa še koga user posted image .

Ja,ja marčevke smo zakon.Se spomnim nazaj sem iskala na googlu nekaj o umetni oploditvi na koncu pristala na marčevkahuser posted image .Lepše nebi moglo bit.Zato vedno pravim vse se zgodi z razlogom.

tulipan danes je dež lahko prideš malo na kompuser posted image

Najaa upam ,da si fejst študirala na mene ko si se vrgla v morje jaz na tebe sem .user posted image Zdaj vidiš ,kak jaz na tebe študiram ,da še ti v morje ne pustimuser posted image .
user posted image za Niko.Jaz kar pričakujem ,da bomo meli kako vročino na morju tak,da proti temu in driski imamo že kar perajt.

felix kdaj ,pa se tvoj dopust začne ?

In kaj novega pri nas? Zelo počasi napredujemo od bit brez plenice .Na dvorišču,pa imamo dva nova vozila .Beri najmočnejša,z največjimi kolesi z volanom,trobo,najvažnejšim delom dvižno lopato za basanje zemlje ali prevažanje tovora celo skipamo lahko robo.Ni nič lepšega in najboj pomembnega od našega prevoznega sredstva ,kateremu se reče traktoruser posted image .Tak,da ja malo smo važniuser posted image .In učimo se gonit na pedale.Beri gre nam zeeeeelo počasiuser posted image .Na koncu mami obupa in kar na vrvico vlečeuser posted image .No toliko ,da se malo pobahamo na račun moje teteuser posted image ,ki je tako lepo poskrbela ,da je naš vozni park obnovljen in razširjenuser posted image .   

Pa ,da še malo pojamram ponoči ne spim ,pa nisem nosečauser posted image ,ampak me j.... vročina.Sparina ,da se ti zmeša .Upam,da bo danes malo boljše ko bo malo osvežilo zunaj.

Sem še kaj pozabila?Ziher kaj tisto,pa moram prišparat ,da lahko ponovno pridem naokoliuser posted image .

Persidica, draga, tebe pa same nosečke obkrožajo user posted image user posted image
morje je za nas še daleč, šele po 10. avgustu. Ja do tja je še dolga pot, bom pa verjetno vmes kak teden bolniške vzela, takrat ko bodo kakšne nečloveške temperature napovedovali user posted image

Pa tile traktorji, to je pa res super. Zadnjič ga je Jure videl pri enem fantku in je bil itak čist navdušen. Evo, bomo naročili pri kakšni od babic ob kakšni priložnosti (rd, Miklavž...) user posted image tašča mu je hotla to že letos za rd kupit, pa se mi je zdel še mal majhen za to. Pa v bistvu niti ni, samo poganjal ne bi, ga je treba za štrikec vlečt user posted image

kam greste to na morje? na otok Vir? Koliko časa pa vas ne bo? Načofotajte se še za nas user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
24.6.2011 14:13:20   
felix7
so mi pa danes na pol poti v službo crknili brisalci user posted image user posted image user posted image v sicer blagem nalivčku, ampak je pa grozen občutek tako vozit, ko imaš omejeno vidljivost. Sem bila glih na takem ovinkastem odseku, ko se še ustavit nisem mogla nikjer. No, pol je dež ponehal in sem se uspela do LJ pritrogat. Zdej samo molim, da ne bo padalo, ko bo cajt za domov it user posted image
Juretu se stanje izboljšuje, še ene dva dni mora met berdual, najboljše zdravilo je pa itak morje user posted image bo treba kej upoštevat user posted image

Lep vikend vsem!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
24.6.2011 15:14:50   
Najaa

Aja, so v Izoli meduze? Sem sedaj prebrala, da tak niso nevarne a med njimi plavajo ponavadi ene, ki pa so smrtnonosne. In mi smo videli 2 taki. user posted image user posted image

So ja, sam to so klobuki, ki niso nevarni. Mi je pa kar fuuj da bi šla in se kopala med njimi. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
24.6.2011 15:14:55   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dejte še meni povedat, kam to gre, da je tak smešno. user posted image
neja je poznaš. Vseh v Izoli pa tud ne poznaš user posted image

user posted image user posted image Ja pa jih. Tak!

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
24.6.2011 15:18:59   
Najaa

Persida sem misla na tebe, sam tiste meduze so mi mal živce kravžljale. user posted image Sej niso nevarne sam... zista sluz nooooo.
Smo pa že nazaj domov, ker sta obe zboleli, Tija celo bruha tak da bomo zdej doma, pa julija zato malo več na morju. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
24.6.2011 21:21:24   
trezika
Čer!

Vidim, da se tu gor kar dogaja... super to... pa tudi jaz sem ZELO, ZELO, ZELO vesela, da vas vse poznam.... super ste in upam, da ostanemo v tako dobrih odnosih...rada vas imam vse po vrsti user posted image user posted image user posted image
Kar se pa mojega ata tiče... včeraj so mu drugo nogo odrezali pri nartu user posted image user posted image user posted image user posted image pa pustili so mu odprto, ker naj bi se v naslednjih 2-3 dneh pokazalo, če bi blo treba še više rezatuser posted image user posted image user posted image mama se sicer presenetljivo dobro drži, skoz mu stoji ob strani, 2krat dnevno je pri njemu po dve uri (zaenkrat še dela 4 ure)... sem sicer vesela, da je tako optimistična in pozitivna, ampak me je po drugi strani strah, da je ne bi vse skupaj naknadno zlomilo.... ata se je danes tudi baje že nekaj hecal, ampak vseeno.... sem šla danes zjutraj laufat kot mi je v navadi že par mesecev, pa sem se sred poti morala ustavit, ker sem se tako jokat začela, da do sape nisem prišla....se sploh ne zavedamo, kako smo lahko srečni, da smo zdravi!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
24.6.2011 21:34:29   
Najaa
trezika ja, ko izgubimo nekaj, za kar nam je samoumevno, da imamo, takrat se zavemo, kako srečni smo, ko smo zdravi, ko imamo svoje ljubljene ob sebi... Tvoj ata je borec, sploh če se je danes že hecal. Malo bo trajalo, ampak se bosta z mamo ufurala in se navadila. Sicer pa bo verjetno upravičen do kakšne nege tako da ob pomoči bo vse lažje. Pa tudi vas vse ima, ki mu stojite ob strani.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
26.6.2011 12:50:24   
tasa_m
Daaaaaan.

Trezika najprej roj pikapokuser posted image user posted image tvojemu atiju, pol pa še en velik objem zate!! user posted image Drži se!

Drugače pa z user posted image sma sama, Lijica v Lenartu-upam da jo čimprej pripeljejo ker jo pogrešaaaam user posted image
Včeraj sma bla z T. na veselici. Prišla domov okoli 3h. Moj dragi je bil včeraj koma, že dolgo ni bil tak user posted image user posted image Ampak je pasalo,oba sma se naplesala, napila (jaz vode on špricarjev) in imela super. Srečala kolegico s katero sma prej ko sva obe še delali v gostilni bile kot rit in srajca in sm bla z njimi in njihovo družbo (jaz tak vse poznam tomaž pa jih še je). Res je bilo super in rabim take sobote!
Peli so : Alfi Nipič in njegovi muzikanti ter Tanja Žagar. Mater je baba user posted image , miga pa tud dobro! user posted image

Tak, zdaj pa grema nekam na kosilo ven, ker se mi pa res ne da kuhat. Pa še slabo mi je tak,da lahko samo kaj prek vržem user posted image user posted image user posted image    (100% je kriv sladoled iz Petrola, ker mi je že včeraj blo slabo). user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 26.6.2011 12:54:52 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
26.6.2011 12:52:32   
tasa_m

Čuj te pa ti rečem,da sem že zdaj, da se še lahko jaz napijem user posted image user posted image user posted image Ker jaz tud morem nazdravit za vse naše marčevke. Saj veš da pri alkotu nimam podna, te pa glih user posted image nebi rada nazdravljala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
26.6.2011 21:55:45   
PERSIDA

Daaaaaan.

Trezika najprej roj pikapokuser posted image user posted image tvojemu atiju, pol pa še en velik objem zate!! user posted image Drži se!

Drugače pa z user posted image sma sama, Lijica v Lenartu-upam da jo čimprej pripeljejo ker jo pogrešaaaam user posted image
Včeraj sma bla z T. na veselici. Prišla domov okoli 3h. Moj dragi je bil včeraj koma, že dolgo ni bil tak user posted image user posted image Ampak je pasalo,oba sma se naplesala, napila (jaz vode on špricarjev) in imela super. Srečala kolegico s katero sma prej ko sva obe še delali v gostilni bile kot rit in srajca in sm bla z njimi in njihovo družbo (jaz tak vse poznam tomaž pa jih še je). Res je bilo super in rabim take sobote!
Peli so : Alfi Nipič in njegovi muzikanti ter Tanja Žagar. Mater je baba user posted image , miga pa tud dobro! user posted image

Tak, zdaj pa grema nekam na kosilo ven, ker se mi pa res ne da kuhat. Pa še slabo mi je tak,da lahko samo kaj prek vržem user posted image user posted image user posted image    (100% je kriv sladoled iz Petrola, ker mi je že včeraj blo slabo). user posted image

Lepo ,da sta z dragim uživala.To jaz tudi rabim samo plesalca rabimuser posted image .
Nisem glih ziher ,da si bla na vodi , ko me teden dni prehitro kličeš kak se mam na morju.Taši ne morem da nebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
26.6.2011 21:58:46   
PERSIDA

Čuj te pa ti rečem,da sem že zdaj, da se še lahko jaz napijem user posted image user posted image user posted image Ker jaz tud morem nazdravit za vse naše marčevke. Saj veš da pri alkotu nimam podna, te pa glih user posted image nebi rada nazdravljala user posted image user posted image user posted image

Boma si v avgustu vzele en dan te,pa ga zažingamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Bom si kar dva dni rezervirala varstvo ,ker nisem ravno ziher ,da bom lahko funkcionirala.user posted image user posted image user posted image user posted image .Ker enkrat moram bit pijana te,pa je kak jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
26.6.2011 22:28:40   
PERSIDA
Dober večer .Sem spet osamljena dušica ,otroka spita ata tudi jaz,pa še ne bom ,ker mi je noč predolga od vsega premetavanja.Ne vem kaj je v luftu ampak jaz ne morem spat se kar naprej obračam.
Tako,da bom malo se šla pisateljiceuser posted image .
Vikend itak prehitro minil.Malo doma ,popoldneve ,pa malo naokoli.V soboto smo bili pri eni kolegici ne daleč vstran ,kjer imajo blizu starši svojo hišo in nekaj živine.Boga krava in svinja sta bila ravno vsa prestrašena ko sta bavca vriskala in piskala ,letala sem in tja ,pa še zajčke majo ,pa kokoške sta hranla ,muce božala ,pa psa ,ma ni ,da ni.Hb imajo okol in okol hiše dovolj prostora ,da sta se natekala in nanorela.Kolegica je zraven nas zunaj skoraj zmrznila,sta imela preveč dela odzunaj ,da bi šla v hišo.Saj mao sta bila in pol sta vozila voziček od pupe.Pupo sta vrgla ven ,še košaro sta dol zmontirala in letala samo z ogrodjem.Tak,da za darilo še sprejmemo samo vozičke za punčkeuser posted image .Na koncu sta bila ta fertik ,da sta zaspala po kratkem postopku.
Naj še samo omenim kaj sta mi delala v soboto dopoldan.Jaz pripravljam za kosilo omako iz lisičk ,ker je babi rekla to moraš probat.In sem se seveda lotla na kar sem tak not padla v  to okušanje in dodajanje sestavin ,da se nisem sekirala ko sta hodla sem ,pa tja po spodnji etaži se igrala in tak. Na kar se Tomaž začne iz srca smejat in meni seveda takoj klikeri začnejo funkcionirat to pomeni alaremuser posted image .Grem pogledat kaj dogaja in onadva točita vodo v teniske ,ki jih imata za doma in nosita tisto vodo iz enega prostora v dugega in izlivata vodo na pod.Ko pridem izza ovinka me je skor kap.Resnično saj nisem vedla al bi popi*dla al bi se režalauser posted image .V glavnem dela mi ne zmanjka.Na koncu se lotim še sesanja ,ker sta mi predtem že čebulo lupla.Evo končam opet čebulni olupi po tleh.Res včasih sploh ne vem od kod se jima jemlje.Tak,da ,če rabite koga   za lupanje čebule evo imam dva prostovoljca.V čem je finta ,pitaj bogauser posted image .
Danes počeli tudi svega i svašta ampak bolj razumno vse skupajuser posted image .
Sta ,pa vsak dan spala tri urce popoldan tak,da včeraj sem z njima hrgolila danes sem ,pa kuhinjo mogla v red spravit,pa kuhat zraven.Sem mojmu rekla ,da bi lahko on kuho,da bi lahko jaz spala ,pa so bili samo čudni pogledi.Ma saj kuha še ni problem samo kaj ko je bilo posode še cela gora ,to,pa me ubija.No nakar sem bila ,pa tak jezna ,da sem iz včeraj naretega domačega sira danes naredila še sirov zavitek.Maladva sta se skor razpočla ,sta vso kosilo pojedla ,pa še sladicouser posted image .No take imamo pri nas.Pa točenje vode iz pipe je postalo in pri nas.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
26.6.2011 22:34:24   
tasa_m

Lepo ,da sta z dragim uživala.To jaz tudi rabim samo plesalca rabimuser posted image .
Nisem glih ziher ,da si bla na vodi , ko me teden dni prehitro kličeš kak se mam na morju.Taši ne morem da nebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čuj na vodi sem bla 100% samo mama je kriva pa ata ker sta rekla da ste šli na morje. In jaz pa brez da pomislim kuj gsm v roke pa pokličem, da ti povem da sem ti fauš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
26.6.2011 22:35:32   
tasa_m

Boma si v avgustu vzele en dan te,pa ga zažingamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Bom si kar dva dni rezervirala varstvo ,ker nisem ravno ziher ,da bom lahko funkcionirala.user posted image user posted image user posted image user posted image .Ker enkrat moram bit pijana te,pa je kak jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image kako lepo da boš takrat ko ti jaz povem novico user posted image user posted image

Mater, mam zdaj te dni kao plodne dni. Me tak meče, da je še moj stari reko da naj malo hejam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
26.6.2011 23:20:28   
PERSIDA

user posted image user posted image kako lepo da boš takrat ko ti jaz povem novico user posted image user posted image

Mater, mam zdaj te dni kao plodne dni. Me tak meče, da je še moj stari reko da naj malo hejam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .To mi delajuser posted image user posted image user posted image user posted image .Se mi nič ne smili vsaj enkrat neuser posted image user posted image user posted image .Povej mu ,da ga mam ful radauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

telegram
Lelly28 RR

Ali ste bile/ bi bile v porodnišnico vesele telegrama ob rojstvu otroka?

da (100%)

ne (0%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!