felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Evo danes je dan v znamenju potepanja in čvekanja.Za piknik po morju vse ali naročeno ali kupljeno.Tak,da lahko grem mirne volje na dopust .Edino še dežnike proti soncu moram nekje izbrskat ,da nebomo rabli bit v garaži. Za dopust rokavčki kupljeni koliko bomo uporabljali bomo videli ,sicer jih dam kar naprej.No mogoče bomo mi splavali brez njih .Baje na Viru voda topla da se dojenčki kopajo tak,da nič bat . Ta teden vrtec uspešno že skoraj prebrodli beri brez joka.Ko ,pa pridem domov sem ,pa obmetana z objemi tak,da me že vse vratne mišice bolijo .Toliko o mojih dveh . Danes ne delam nič ,ke sem bila terenska ,se načvekala za naprej in nazaj s sosedi.Na kar še izvem ,da spodnja soseda pričakuje decembra bebija ,mater sem bila kar v 9nebesih.In mi je prav polepšala dan. Tak,da tasa ko izvem od tebe si ravno fraj vzamem ,da se ga napijem .Še za kokico zraven,pa felišo ,pa še koga . Ja,ja marčevke smo zakon.Se spomnim nazaj sem iskala na googlu nekaj o umetni oploditvi na koncu pristala na marčevkah .Lepše nebi moglo bit.Zato vedno pravim vse se zgodi z razlogom. tulipan danes je dež lahko prideš malo na komp Najaa upam ,da si fejst študirala na mene ko si se vrgla v morje jaz na tebe sem . Zdaj vidiš ,kak jaz na tebe študiram ,da še ti v morje ne pustim . za Niko.Jaz kar pričakujem ,da bomo meli kako vročino na morju tak,da proti temu in driski imamo že kar perajt. felix kdaj ,pa se tvoj dopust začne ? In kaj novega pri nas? Zelo počasi napredujemo od bit brez plenice .Na dvorišču,pa imamo dva nova vozila .Beri najmočnejša,z največjimi kolesi z volanom,trobo,najvažnejšim delom dvižno lopato za basanje zemlje ali prevažanje tovora celo skipamo lahko robo.Ni nič lepšega in najboj pomembnega od našega prevoznega sredstva ,kateremu se reče traktor .Tak,da ja malo smo važni .In učimo se gonit na pedale.Beri gre nam zeeeeelo počasi .Na koncu mami obupa in kar na vrvico vleče .No toliko ,da se malo pobahamo na račun moje tete ,ki je tako lepo poskrbela ,da je naš vozni park obnovljen in razširjen . Pa ,da še malo pojamram ponoči ne spim ,pa nisem noseča ,ampak me j.... vročina.Sparina ,da se ti zmeša .Upam,da bo danes malo boljše ko bo malo osvežilo zunaj. Sem še kaj pozabila?Ziher kaj tisto,pa moram prišparat ,da lahko ponovno pridem naokoli . Persidica, draga, tebe pa same nosečke obkrožajo morje je za nas še daleč, šele po 10. avgustu. Ja do tja je še dolga pot, bom pa verjetno vmes kak teden bolniške vzela, takrat ko bodo kakšne nečloveške temperature napovedovali Pa tile traktorji, to je pa res super. Zadnjič ga je Jure videl pri enem fantku in je bil itak čist navdušen. Evo, bomo naročili pri kakšni od babic ob kakšni priložnosti (rd, Miklavž...) tašča mu je hotla to že letos za rd kupit, pa se mi je zdel še mal majhen za to. Pa v bistvu niti ni, samo poganjal ne bi, ga je treba za štrikec vlečt kam greste to na morje? na otok Vir? Koliko časa pa vas ne bo? Načofotajte se še za nas