![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 11:51:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida, kdaj in kam greste na morje? Točno kdaj ne vem, vem pa da v Izolo za začetek Če se ne motim pa 3,7 al pa 4,7. Enkrat tu A tja, kot mislim!??? da,da
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 11:52:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa sem zdaj bila že zelo pridna, pospravila Lijino omaro, speglala 3 stroje enega že obesla, zdaj pa grem še odeje in tiste zimske stvari dat v tisto vrečo pa s sesalcem ven posesat zrak al kaj pač morem nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 14:54:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida, kdaj in kam greste na morje? Točno kdaj ne vem, vem pa da v Izolo za začetek Če se ne motim pa 3,7 al pa 4,7. Enkrat tu A tja, kot mislim!??? da,da
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 14:55:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj! Ker je začel z novo službo, ne? Pa niti petka in ponedeljka mu ne bi dali, da bi vsaj 4 dni imeli...Al pa 15.08. je ponedeljek in praznik pa takrat greste..pa imate 3 dni. še nimam takrat jaz dopusta. Ma, še sreča da gre Lija z mojimi čez 3 tedne, da bo vsaj oma uživala Mogoče pa ne boš delala čez vikend!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 15:45:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pr nam pa Tomaž ne dobi dopusta. Mi je včeraj povedal Tak da mi letos definitivno nebomo morja videli, mogoe kak vikend da bomo šibnili kam, tak da se bove z Lijo pač avgusta hodli kopat kolk se bo dalo. oh, kakšna škoda pa tudi če je na novo zaposlen, saj mu pripada 1,5 dneva na mesec, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 16:00:45
|
|
|
|
trezika
|
nogo so mu odrezali... pa po vsej verjetnosti mu bodo še drugo včeraj je blo baje njegovo življenje na nitki..... pa sepso ima ko sva bli s sestro pri njemu, se je ful dobro držal, pri mami pa se ni mogel več zadržat in se je zjokal..... saj vem, da se življenje zdaj ne bo ustavilo in je treba živet naprej, ampak kako???? kako bo mami skrbela za njega????? saj ga niti dvignit sama ne more??????? mislim, da vse skup še niti ni prišlo vredu do nas in se še ne zavedamo, kako bo hudo....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 16:08:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida, kdaj in kam greste na morje? Točno kdaj ne vem, vem pa da v Izolo za začetek Če se ne motim pa 3,7 al pa 4,7. Enkrat tu A tja, kot mislim!??? da,da Dejte še meni povedat, kam to gre, da je tak smešno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 16:08:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika nogo so mu odrezali... pa po vsej verjetnosti mu bodo še drugo včeraj je blo baje njegovo življenje na nitki..... pa sepso ima ko sva bli s sestro pri njemu, se je ful dobro držal, pri mami pa se ni mogel več zadržat in se je zjokal..... saj vem, da se življenje zdaj ne bo ustavilo in je treba živet naprej, ampak kako???? kako bo mami skrbela za njega????? saj ga niti dvignit sama ne more??????? mislim, da vse skup še niti ni prišlo vredu do nas in se še ne zavedamo, kako bo hudo.... joj trezika, ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 16:10:26
|
|
|
|
Najaa
|
No pri nas je pa dan pred odhodom na morje Nika fasala vročino. Mal je smešno, da pakiram, ona pa vsa vročična spi že več kot dve uri. Ampak gremo vseeno. Če bo noč slaba, beri z vročino, bova šle zjutraj še do P. Sicer pa lahko tudi na morju počiva.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:03:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida, kdaj in kam greste na morje? Točno kdaj ne vem, vem pa da v Izolo za začetek Če se ne motim pa 3,7 al pa 4,7. Enkrat tu A tja, kot mislim!??? da,da Dejte še meni povedat, kam to gre, da je tak smešno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:04:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
Trezika
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:04:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nika, da boš zjutraj brez vročine. A od doli se nam boš kaj oglašala na RR?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:06:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 oooooooooooooooo spps, šašava, lepo, da si prišla naokoli sem mogla dvakrat pogledat, če prav vidim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:06:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps PA SEM PRVAAAA :d To pa zdaj res ni lepo od tebe Kdo to pravi? :D
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:06:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps http://danicaavet.files.wordpress.com/2010/04/23_01_sexy_man_in_bed_sleeping.jpg nekak ne rata slike nalimat... help? hahah In vrnila si se v svojem stilu! Me je že bilo sram,da vas nisem prišla nič sem pozdravit, ampak Marcel ne spi, dokler jaz ne grem, zato pa sem tudi posledićno manj na compu.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:06:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TAsa, ni včeraj G nič tam spodaj gledala, le v predelu srčka jo je zanimalo in že sem bila končana. Nisem ji gnjavila naj preveri, če še je vedno , ker imam 06.07. 3D UZ, pa bom takrat vedela zagotovo. Kakšna bomba neki, pridi k nam pogledati. Da te kap. Vreme bo v soboto še kar, neke nevihte pa to, drugače pa še sonce. A se bo baje spet ohladilo na 20 stopinj. Kokica, čestitam :D hahahahaKako si kaj? se še me spomniš? :D Seveda se te spomnim. Kako, da ne! Pa kje si? Piši pogosteje, pogrešam tvoj smisel za humor! Pripelji se na sok , pa da kako rečeva :D
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:07:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Madonca sem nas morala iz 3. strani ven potegniti, ker je TandJ vsem prilimala oni link. KAko kaj? Bo kaj čveka danes? AL moram pred TV?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:09:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika nogo so mu odrezali... pa po vsej verjetnosti mu bodo še drugo včeraj je blo baje njegovo življenje na nitki..... pa sepso ima ko sva bli s sestro pri njemu, se je ful dobro držal, pri mami pa se ni mogel več zadržat in se je zjokal..... saj vem, da se življenje zdaj ne bo ustavilo in je treba živet naprej, ampak kako???? kako bo mami skrbela za njega????? saj ga niti dvignit sama ne more??????? mislim, da vse skup še niti ni prišlo vredu do nas in se še ne zavedamo, kako bo hudo.... Trezika, ostanite močni, čeprav se zdi,da je brezupno, vendar ne obupujte in bodite predvsem drug drugemu v oporo - predvsem očetu.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:09:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spps hellooooo! KO bom nastopila z dopustom pa se bom verjetno res kaj pripeljala okrog. Kako je kaj Marcel? Hodi v vrtec? Pa tvoja šola? Pa ta velika princeska?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:10:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Madonca, tak dolgo te ni bilo okrog pa me še vedno šiješ pri številu objav. Pa se res skoraj vsak dan javim!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:14:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps hellooooo! KO bom nastopila z dopustom pa se bom verjetno res kaj pripeljala okrog. Kako je kaj Marcel? Hodi v vrtec? Pa tvoja šola? Pa ta velika princeska? Ooooo :DSem mislila, da sem sama.Marcel je mali vragec - bi bil pravi za tisto oddajo,ko otroci mal " uničujejo " starše L. -ima ljubezenske težve, rada govori al pa preveć, ko se spustima v kakšno debato Jaz sem pa zmozgana od šole, zmanjkuje mi energije - vendar se neeee dam. Končala sem 2. letnik, "spucane" imam vse izpite za 2 letnika. Čaka me še 6 izpitov in diploma drugo šolsko leto :D Sem pridna, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:16:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Madonca, tak dolgo te ni bilo okrog pa me še vedno šiješ pri številu objav. Pa se res skoraj vsak dan javim! ja, svoje čase sem res visela več na RR In kako si ti? Počutje ok? Aja. pa čestitam ti za bodočega novega člana Prav tako, še Feliši Še katera?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:17:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Bravo! Res si pridna! Le tako naprej. Sedaj pa si res že pri koncu! Očitno so vsi 09-letniki taki živčki (no, vsaj fantki)...L. pa pač mora dati tudi to skozi. Saj bo. Sedaj bodo počitnice in bo imela več časa, da si vse pošlihta.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 21:18:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Okej sem..malo me križ zajebava a če je res hudo vzamem B-complex pa je kar boljše. Pa zgaga me je začela pečti. Sem že nabavila prvi Donat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Folna kislinaaygoSte uživale folno kislino? že pred nosečnostjo in vso nosečnost (
25%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (
8%)
![](/slike/poll/poll.gif)
pred, med nosečnostjo in v času dojenja (
3%)
pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (
15%)
ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (
31%)
je sploh nisem uživala (
18%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!