![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 21:14:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - pride samo malo razdražit pol ,pa spi NIIIII REEEEES!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 21:14:27
|
|
|
|
spps
|
PA SEM PRVAAAA :d
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 21:16:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Uf, moje oči so šokirane! Kakšna barva. Sem hotla, še jaz včeraj šokirat, pa mi ni uspelo, ker nisem mogla sporočila napisat ;S Pa kje se skrivaš? A zdej ko maš počitnice si si pa vzela čas za forum? MA GUŽVA JE NONSTOP :s ups.. no v glavnem, nisem pozabila na vas :D Ampak smo skoraj skoz vzunaj , ker naš mali ima preveeeeeeč energije. jaz je imam bistveno manj ;D
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 21:17:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps is back! S slikami vred. A veš, da sem ravno par dni nazaj razmišljala, da je čas spet za kak kofe. Danes sem bila pri mami, sam nisem mela časa, nasl. (prvi teden julija) se pa lahko kaj vidiva, če boste doma. Najaa, čist komot. Popoldan sem doma - če ti je pridi do mene :D
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 21:18:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps http://danicaavet.files.wordpress.com/2010/04/23_01_sexy_man_in_bed_sleeping.jpg nekak ne rata slike nalimat... help? hahah Nebo nič z slikicami ,ker so po novem vse skor avtorsko zaščitene tak,da se prej naveličaš preden enega nagega gor nalimaš jaz sem pa mislila, da bom lahk naredila povratek s svojim stilom A zdaj se nobenih slik ne da zalepit? Kolk sem včasih bila na tekočem, sem zdaj čist out :D
< Sporočilo je popravil spps -- 21.6.2011 21:28:56 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 22:49:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Čer! Prej me je mami klicala in se mi jokala v telefon ata so morali danes nujno operirati, ker se je nekaj zapletlo in obstaja zelo velika verjetnost, da mu bodo morali celo nogo odrezat jaz sploh ne pridem k sebi.... gremo jutri na Koroško, malo k njemu na obisk, tako niti ne bo vedel, da smo tam, pa vseeno... pa malo mamo potolažit.... upam, da res ne bo potreben ta skrajni poseg..... in 10000000x , naj se vse izteče čim bolje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 22:50:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trezika upam, da bo vse ok. Z Niko sva se danes potepali po štajerski in imeli zelo lep dan. felix, sem ti hotla rečt sam to, da mogoče mu probaj dat maslo v ritko. Oblikuj kot svečko in dej not, učinkuje isto kakor glicerinska svečka pa še razmehča vse skupaj. hvala, sem poskusila že včeraj, pa ni učinkovalo. Danes sem poskusila še s svečko in revež je pošteno nafilal pleničko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.6.2011 22:50:24
|
|
|
|
felix7
|
oooooooooooooooo spps, šašava, lepo, da si prišla naokoli sem mogla dvakrat pogledat, če prav vidim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 8:52:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
Heeeeelov.Jaz tu. Preden štartam z delom še moram malo sem pokukat.Ta teden zaenkrat vse pod kontrolo.Vroče nam je tak vedno preveč.Včeraj smo se skor stopili v stanovanju nam je travnike polil z gnojšnico ,ker kao bo dež tako,da nismo mogli nič odpret pol,pa smo imeli26 stopinj v hiš zvečer tak,da sta se maladva obračala kot na vrtiljaku preden sta zaspala.Jaz sem ta teden več kot pridna ,si urejam stvari katere ni šans da jih naredim ,če sta bavca doma.Tak,da ta teden sem bolj fata,pa kmetica.Ampak na koncu je le fajn ko smo bolj civilizirani ,beri ni bomba po bajti . Aja,pa dober teden dni,pa se gremo malo namakat,če ne bom preveč izmozgana od dopusta še konec avgusta pojdemo enkrat .Malo me skrbi ,da nimam tolko kondicije kot bosta onadva zahtevala ,no upam ,da ju kamenčki popolnoma zamotijo in,da bom vsaj približno imela kaj od morja.No ,pa saj jaz sem srečna ,če ga lahko samo gledam.Tak,da ja me je skor kap sedaj ko sem pogledala na kolendar.Jaz,pa še moram za piknik vse poskrbet ,ker ko pridemo iz mora ima naš ati 40let ta,da definitivno rabim dopust po dopustu . Tasa kljub temu ,da napovedujejo hladno ,naslednji teden bo ziher hica ,no vsaj vsako leto nas vreme ni hecalo upam,da nebo letos kakšne spremembe.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 9:26:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps PA SEM PRVAAAA :d To pa zdaj res ni lepo od tebe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 9:28:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Čer! Prej me je mami klicala in se mi jokala v telefon ata so morali danes nujno operirati, ker se je nekaj zapletlo in obstaja zelo velika verjetnost, da mu bodo morali celo nogo odrezat jaz sploh ne pridem k sebi.... gremo jutri na Koroško, malo k njemu na obisk, tako niti ne bo vedel, da smo tam, pa vseeno... pa malo mamo potolažit.... upam, da res ne bo potreben ta skrajni poseg..... in 10000000x , naj se vse izteče čim bolje Tudi jaz pošiljam tvojeu atiju in tebi en velik . Pa naj se obrne čim bolje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 9:30:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Heeeeelov.Jaz tu. Preden štartam z delom še moram malo sem pokukat.Ta teden zaenkrat vse pod kontrolo.Vroče nam je tak vedno preveč.Včeraj smo se skor stopili v stanovanju nam je travnike polil z gnojšnico ,ker kao bo dež tako,da nismo mogli nič odpret pol,pa smo imeli26 stopinj v hiš zvečer tak,da sta se maladva obračala kot na vrtiljaku preden sta zaspala.Jaz sem ta teden več kot pridna ,si urejam stvari katere ni šans da jih naredim ,če sta bavca doma.Tak,da ta teden sem bolj fata,pa kmetica.Ampak na koncu je le fajn ko smo bolj civilizirani ,beri ni bomba po bajti . Aja,pa dober teden dni,pa se gremo malo namakat,če ne bom preveč izmozgana od dopusta še konec avgusta pojdemo enkrat .Malo me skrbi ,da nimam tolko kondicije kot bosta onadva zahtevala ,no upam ,da ju kamenčki popolnoma zamotijo in,da bom vsaj približno imela kaj od morja.No ,pa saj jaz sem srečna ,če ga lahko samo gledam.Tak,da ja me je skor kap sedaj ko sem pogledala na kolendar.Jaz,pa še moram za piknik vse poskrbet ,ker ko pridemo iz mora ima naš ati 40let ta,da definitivno rabim dopust po dopustu . Tasa kljub temu ,da napovedujejo hladno ,naslednji teden bo ziher hica ,no vsaj vsako leto nas vreme ni hecalo upam,da nebo letos kakšne spremembe. Da neboš šokirana, ko nas kako soboto al pa nedeljo doli zagledaš Vem kam greš in vem kje se boste kopali
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.6.2011 9:31:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 10:16:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 TAsa, ni včeraj G nič tam spodaj gledala, le v predelu srčka jo je zanimalo in že sem bila končana. Nisem ji gnjavila naj preveri, če še je vedno , ker imam 06.07. 3D UZ, pa bom takrat vedela zagotovo. Kakšna bomba neki, pridi k nam pogledati. Da te kap. Vreme bo v soboto še kar, neke nevihte pa to, drugače pa še sonce. A se bo baje spet ohladilo na 20 stopinj. Kokica, čestitam :D hahahahaKako si kaj? se še me spomniš? :D Seveda se te spomnim. Kako, da ne! Pa kje si? Piši pogosteje, pogrešam tvoj smisel za humor!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 10:17:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
Trezika zate in tvojo družino!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 10:18:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
Danes sem v BIstrici na sodišču, pa ima m sedaj fraj do 13h ...sem šla domov in ker imam kosilo kuhano (sem zvečer pripravila pasulj), lahko sedaj lenarim, ker razmetane bajte tak ne vidim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 10:50:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida, kdaj in kam greste na morje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 11:00:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida, kdaj in kam greste na morje? Točno kdaj ne vem, vem pa da v Izolo za začetek Če se ne motim pa 3,7 al pa 4,7. Enkrat tu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 11:01:04
|
|
|
|
tasa_m
|
Pr nam pa Tomaž ne dobi dopusta. Mi je včeraj povedal Tak da mi letos definitivno nebomo morja videli, mogoe kak vikend da bomo šibnili kam, tak da se bove z Lijo pač avgusta hodli kopat kolk se bo dalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 11:04:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pr nam pa Tomaž ne dobi dopusta. Mi je včeraj povedal Tak da mi letos definitivno nebomo morja videli, mogoe kak vikend da bomo šibnili kam, tak da se bove z Lijo pač avgusta hodli kopat kolk se bo dalo. Ojoj! Ker je začel z novo službo, ne? Pa niti petka in ponedeljka mu ne bi dali, da bi vsaj 4 dni imeli...Al pa 15.08. je ponedeljek in praznik pa takrat greste..pa imate 3 dni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 11:04:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa saj Lija pa gre z babico, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 11:13:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida, kdaj in kam greste na morje? Točno kdaj ne vem, vem pa da v Izolo za začetek Če se ne motim pa 3,7 al pa 4,7. Enkrat tu A tja, kot mislim!???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 22.6.2011 11:51:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj! Ker je začel z novo službo, ne? Pa niti petka in ponedeljka mu ne bi dali, da bi vsaj 4 dni imeli...Al pa 15.08. je ponedeljek in praznik pa takrat greste..pa imate 3 dni. še nimam takrat jaz dopusta. Ma, še sreča da gre Lija z mojimi čez 3 tedne, da bo vsaj oma uživala
|
|
|
RefluxBalonchyKdaj je pri vašem malčku reflux izvenel?Do dveh mesecev (
47%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Do šestih mesecev (
20%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Do desetih mesecev (
6%)
Do enega leta (
6%)
Kasneje (
5%)
Nikoli (
16%)
Število vseh glasov: 591Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!