|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
21.6.2011 21:14:09   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

spps - pride samo malo razdražit pol ,pa spiuser posted image user posted image

NIIIII REEEEES!!!
user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
21.6.2011 21:14:27   
spps
PA SEM PRVAAAA :d

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
21.6.2011 21:16:23   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Uf, moje oči so šokirane! user posted image Kakšna barva.

Sem hotla, še jaz včeraj šokirat, pa mi ni uspelo, ker nisem mogla sporočila napisat ;Suser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa kje se skrivaš? A zdej ko maš počitnice si si pa vzela čas za forum? user posted image user posted image

MA GUŽVA JE NONSTOP :s
ups..
no v glavnem, nisem pozabila na vas :D
Ampak smo skoraj skoz vzunaj , ker naš mali ima preveeeeeeč energije. jaz je imam bistveno manj ;D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.6.2011 21:17:36   
spps

spps is back! S slikami vred. user posted image
A veš, da sem ravno par dni nazaj razmišljala, da je čas spet za kak kofe. Danes sem bila pri mami, sam nisem mela časa, nasl. (prvi teden julija) se pa lahko kaj vidiva, če boste doma.

Najaa, čist komot. Popoldan sem doma - če ti je pridi do mene :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
21.6.2011 21:18:44   
spps

http://danicaavet.files.wordpress.com/2010/04/23_01_sexy_man_in_bed_sleeping.jpg

nekak ne rata slike nalimat...
help? hahah

Nebo nič z slikicami ,ker so po novem vse skor avtorsko zaščitene tak,da se prej naveličaš preden enega nagega gor nalimaš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pa mislila, da bom lahk naredila povratek s svojim stilom user posted image

A zdaj se nobenih slik ne da zalepit? Kolk sem včasih bila na tekočem, sem zdaj čist out :D

< Sporočilo je popravil spps -- 21.6.2011 21:28:56 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
21.6.2011 22:49:54   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čer!
Prej me je mami klicala in se mi jokala v telefon user posted image user posted image user posted image ata so morali danes nujno operirati, ker se je nekaj zapletlo in obstaja zelo velika verjetnost, da mu bodo morali celo nogo odrezat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sploh ne pridem k sebi.... gremo jutri na Koroško, malo k njemu na obisk, tako niti ne bo vedel, da smo tam, pa vseeno... pa malo mamo potolažit....  upam, da res ne bo potreben ta skrajni poseg..... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image in 10000000x user posted image user posted image user posted image , naj se vse izteče čim bolje user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
21.6.2011 22:50:05   
felix7

trezika user posted image user posted image upam, da bo vse ok.

Z Niko sva se danes potepali po štajerski in imeli zelo lep dan.

felix, sem ti hotla rečt sam to, da mogoče mu probaj dat maslo v ritko. Oblikuj kot svečko in dej not, učinkuje isto kakor glicerinska svečka pa še razmehča vse skupaj.

hvala, sem poskusila že včeraj, pa ni učinkovalo. Danes sem poskusila še s svečko in revež je pošteno nafilal pleničko user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
21.6.2011 22:50:24   
felix7
oooooooooooooooo spps, šašava, lepo, da si prišla naokoli user posted image user posted image user posted image sem mogla dvakrat pogledat, če prav vidim user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
22.6.2011 8:52:17   
PERSIDA
Heeeeelov.Jaz tu.
Preden štartam z delom še moram malo sem pokukat.Ta teden zaenkrat vse pod kontrolo.Vroče nam je tak vedno preveč.Včeraj smo se skor stopili v stanovanju nam je travnike polil z gnojšnico ,ker kao bo dež tako,da nismo mogli nič odpret pol,pa smo imeli26 stopinj v hiš zvečer tak,da sta se maladva obračala kot na vrtiljaku preden sta zaspala.Jaz sem ta teden več kot pridna ,si urejam stvari katere ni šans da jih naredim ,če sta bavca doma.Tak,da ta teden sem bolj fata,pa kmetica.Ampak na koncu je le fajn ko smo bolj civiliziraniuser posted image ,beri ni bomba po bajtiuser posted image .
Aja,pa dober teden dni,pa se gremo malo namakat,če ne bom preveč izmozgana od dopusta še konec avgusta pojdemo enkratuser posted image .Malo me skrbi ,da nimam tolko kondicije kot bosta onadva zahtevalauser posted image ,no upam ,da ju kamenčki popolnoma zamotijouser posted image  in,da bom vsaj približno imela kaj od morja.No ,pa saj jaz sem srečna ,če ga lahko samo gledam.Tak,da ja me je skor kap sedaj ko sem pogledala na kolendar.Jaz,pa še moram za piknik vse poskrbet ,ker ko pridemo iz mora ima naš ati 40let ta,da definitivno rabim dopust po dopustuuser posted image .

Tasa kljub temu ,da napovedujejo hladno ,naslednji teden bo ziher hica user posted image ,no vsaj vsako leto nas vreme ni hecalouser posted image  upam,da nebo letos kakšne spremembe.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
22.6.2011 9:25:57   
tasa_m

http://danicaavet.files.wordpress.com/2010/04/23_01_sexy_man_in_bed_sleeping.jpg

help? hahah
TOOOO JAAAAAA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
22.6.2011 9:26:19   
tasa_m

PA SEM PRVAAAA :d
To pa zdaj res ni lepo od tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
22.6.2011 9:28:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čer!
Prej me je mami klicala in se mi jokala v telefon user posted image user posted image user posted image ata so morali danes nujno operirati, ker se je nekaj zapletlo in obstaja zelo velika verjetnost, da mu bodo morali celo nogo odrezat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sploh ne pridem k sebi.... gremo jutri na Koroško, malo k njemu na obisk, tako niti ne bo vedel, da smo tam, pa vseeno... pa malo mamo potolažit....  upam, da res ne bo potreben ta skrajni poseg..... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image in 10000000x user posted image user posted image user posted image , naj se vse izteče čim bolje user posted image
Tudi jaz pošiljam tvojeu atiju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tebi en velik user posted image .
Pa naj se obrne čim bolje!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
22.6.2011 9:30:19   
tasa_m

Heeeeelov.Jaz tu.
Preden štartam z delom še moram malo sem pokukat.Ta teden zaenkrat vse pod kontrolo.Vroče nam je tak vedno preveč.Včeraj smo se skor stopili v stanovanju nam je travnike polil z gnojšnico ,ker kao bo dež tako,da nismo mogli nič odpret pol,pa smo imeli26 stopinj v hiš zvečer tak,da sta se maladva obračala kot na vrtiljaku preden sta zaspala.Jaz sem ta teden več kot pridna ,si urejam stvari katere ni šans da jih naredim ,če sta bavca doma.Tak,da ta teden sem bolj fata,pa kmetica.Ampak na koncu je le fajn ko smo bolj civiliziraniuser posted image ,beri ni bomba po bajtiuser posted image .
Aja,pa dober teden dni,pa se gremo malo namakat,če ne bom preveč izmozgana od dopusta še konec avgusta pojdemo enkratuser posted image .Malo me skrbi ,da nimam tolko kondicije kot bosta onadva zahtevalauser posted image ,no upam ,da ju kamenčki popolnoma zamotijouser posted image  in,da bom vsaj približno imela kaj od morja.No ,pa saj jaz sem srečna ,če ga lahko samo gledam.Tak,da ja me je skor kap sedaj ko sem pogledala na kolendar.Jaz,pa še moram za piknik vse poskrbet ,ker ko pridemo iz mora ima naš ati 40let ta,da definitivno rabim dopust po dopustuuser posted image .

Tasa kljub temu ,da napovedujejo hladno ,naslednji teden bo ziher hica user posted image ,no vsaj vsako leto nas vreme ni hecalouser posted image  upam,da nebo letos kakšne spremembe.
Da neboš šokirana, ko nas kako soboto al pa nedeljo doli zagledaš user posted image user posted image user posted image Vem kam greš user posted image in vem kje se boste kopali user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.6.2011 9:31:07 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
22.6.2011 10:16:52   
KOKICA32

help? hahah

In vrnila si se v svojem stilu! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
22.6.2011 10:16:55   
KOKICA32

help? hahah

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
22.6.2011 10:16:58   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

TAsa, ni včeraj G nič tam spodaj gledala, le v predelu srčka jo je zanimalo in že sem bila končana. Nisem ji gnjavila naj preveri, če še je vedno user posted image , ker imam 06.07. 3D UZ, pa bom takrat vedela zagotovo. user posted image

Kakšna bomba neki, pridi k nam pogledati. Da te kap.

Vreme bo v soboto še kar, neke nevihte pa to, drugače pa še sonce. A se bo baje spet ohladilo na 20 stopinj. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kokica, čestitam :D hahahahaKako si kaj? se še me spomniš? :D

Seveda se te spomnim. Kako, da ne! user posted image user posted image user posted image Pa kje si? Piši pogosteje, pogrešam tvoj smisel za humor! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
22.6.2011 10:17:31   
KOKICA32
Trezika zate in tvojo družino! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
22.6.2011 10:18:43   
KOKICA32
Danes sem v BIstrici na sodišču, pa ima m sedaj fraj do 13h ...sem šla domov in ker imam kosilo kuhano (sem zvečer pripravila pasulj), lahko sedaj lenarim, ker razmetane bajte tak ne vidim.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
22.6.2011 10:50:18   
KOKICA32
Persida, kdaj in kam greste na morje?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
22.6.2011 11:00:09   
tasa_m

Točno kdaj ne vem, vem pa da v Izolo za začetek user posted image Če se ne motim pa 3,7 al pa 4,7. Enkrat tu

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
22.6.2011 11:01:04   
tasa_m
Pr nam pa Tomaž ne dobi dopusta. Mi je včeraj povedal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image
Tak da mi letos definitivno nebomo morja videli, mogoe kak vikend da bomo šibnili kam, tak da se bove z Lijo pač avgusta hodli kopat kolk se bo dalo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
22.6.2011 11:04:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pr nam pa Tomaž ne dobi dopusta. Mi je včeraj povedal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image
Tak da mi letos definitivno nebomo morja videli, mogoe kak vikend da bomo šibnili kam, tak da se bove z Lijo pač avgusta hodli kopat kolk se bo dalo.

Ojoj!user posted image Ker je začel z novo službo, ne? Pa niti petka in ponedeljka mu ne bi dali, da bi vsaj 4 dni imeli...Al pa 15.08. je ponedeljek in praznik pa takrat greste..pa imate 3 dni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
22.6.2011 11:04:39   
KOKICA32
Pa saj Lija pa gre z babico, ne? 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
22.6.2011 11:13:14   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Točno kdaj ne vem, vem pa da v Izolo za začetek user posted image Če se ne motim pa 3,7 al pa 4,7. Enkrat tu

A tja, kot mislim!??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
22.6.2011 11:51:24   
tasa_m

Ojoj!user posted image Ker je začel z novo službo, ne? Pa niti petka in ponedeljka mu ne bi dali, da bi vsaj 4 dni imeli...Al pa 15.08. je ponedeljek in praznik pa takrat greste..pa imate 3 dni. user posted image user posted image user posted image

še nimam takrat jaz dopusta.
Ma, še sreča da gre Lija z mojimi čez 3 tedne, da bo vsaj oma uživala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

pleničke
klitia

Kakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom? Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.

Pampers (43%)

Huggies (7%)

znamka dm (31%)

znamka Mueller (15%)

znamka tuš (0%)

znamka spar (3%)

Število vseh glasov: 67

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!