tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Heeeeelov.Jaz tu. Preden štartam z delom še moram malo sem pokukat.Ta teden zaenkrat vse pod kontrolo.Vroče nam je tak vedno preveč.Včeraj smo se skor stopili v stanovanju nam je travnike polil z gnojšnico ,ker kao bo dež tako,da nismo mogli nič odpret pol,pa smo imeli26 stopinj v hiš zvečer tak,da sta se maladva obračala kot na vrtiljaku preden sta zaspala.Jaz sem ta teden več kot pridna ,si urejam stvari katere ni šans da jih naredim ,če sta bavca doma.Tak,da ta teden sem bolj fata,pa kmetica.Ampak na koncu je le fajn ko smo bolj civilizirani ,beri ni bomba po bajti . Aja,pa dober teden dni,pa se gremo malo namakat,če ne bom preveč izmozgana od dopusta še konec avgusta pojdemo enkrat .Malo me skrbi ,da nimam tolko kondicije kot bosta onadva zahtevala ,no upam ,da ju kamenčki popolnoma zamotijo in,da bom vsaj približno imela kaj od morja.No ,pa saj jaz sem srečna ,če ga lahko samo gledam.Tak,da ja me je skor kap sedaj ko sem pogledala na kolendar.Jaz,pa še moram za piknik vse poskrbet ,ker ko pridemo iz mora ima naš ati 40let ta,da definitivno rabim dopust po dopustu . Tasa kljub temu ,da napovedujejo hladno ,naslednji teden bo ziher hica ,no vsaj vsako leto nas vreme ni hecalo upam,da nebo letos kakšne spremembe. Da neboš šokirana, ko nas kako soboto al pa nedeljo doli zagledaš Vem kam greš in vem kje se boste kopali
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.6.2011 9:31:07 >
|