Zvezdica
|
kakanje tudi doma ne gre v kahlico/stranišče, temevč vedno prosi za plenico in če je ne dam, potem rajši ne kaka. izkoristi pa to v vrtcu - namreč tam se pokaka tudi 3x v dopoldnevu. zato ga niti ne silim, tudi doma mu z veseljem nataknem pelnico, da se zavleče v svoj kot, opravi in je potem vse ok. točno tako smo imeli pri liamu in zdaj se zgodba ponavlja. dam mu pleničko, se pokaka in je vse ok. Je pa revežek tri dni zadrževal, smo imeli eno noč cel halo. :( Lula v kahlico, kaka v pleničko, čeprav na začetku je šlo tudi kakanje, ampak otrok se je tako odločil. Ko bo čas bo šel sam na wc. Tako je pri nas veliki fant naredil. Šel, si naštimal nastavek za školjko in kakal:) Ja konec šole....naš prvček ne bo več pruček:)...pa še na dopust gremo.... sem pa na račun današnjega začetka dopusta bila včeraj v službi od pol sedmih pa zvečer do pol osmih. In to je družini prijazno podjetje. ja pa kaj še.e Glede varstva otroka med počitnicami je groza... Naš gre zdaj za 14 dni na morje, potem bo 1 teden pri babici, pa v šoli 1 teden, pa v nekem plavalnem društvu 14 dni, pa spet en teden v gibu al pa pri drugi babici babici, potem pa že moja mami pride z dopusta pa do konca pri njej. A ni grozno no? Ampak tole je treba dat skozi, ni kaj. Niia, super za O ja da je boljši. Zoprno je v vročini biti bolan. Sem bila zdaj 14 dni prehlajena, prav tečno je bilo:( Kiara, veliko dojenčkom ni všeč vročina, vem, da je zoprno ker nikamor ne morepš z vozičkom ampak kljub vsemu, smo mi hodili na sprehode (ta dolge) zgodaj zjutraj in pozno popoldne oz že kar zvečer. Sej poletje kar hitro mine, tako da še dober mesec je te vročine potem je ponavadi že vsega konec. Sonček, zadnji dan kaj:) Superca, uživejta z L. sem ti prav fouš za daljše počitnice nič, grem likat, ker danes gremo, seveda ni nič narejeno. In ker nas pol meseca ne bo, tam pa ni nikjer strojev pralnih bo kr kriza, tako da bomo pobrali vse cunje, ki jih otroka imata:). Sonček, morda ti veš imajo tam kake javne pralnice? Želim vam prijeten začetek počitnic. Uživajte...
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.6.2011 6:58:39 >