ronja
|
Hvala vsem za čestitke . Saj pravim: naredit jih nama ni težko (ratajo res takoj), ampak potem donosit... to je pa muuuuka! Ampak upam, da tokrat vsaj ne bo večjih problemov, da bojo samo te k* slabosti in to... jancci, saj sem ves čas govorila, da bi imela (vsaj - zdaj je ziher, da lahko damo tta vsaj stran, tega se jaz še večkrat ne grem ) 3... Že ko sem bila mala, sem govorila, da bom imela 3 svoje in 2 posvojena . Sicer sva o tem že nekaj časa razmišljala, pa se nisva čisto opogumila (mogoče se boš spomnila, sem enkrat par mesecev nazaj mozgala, da je zdaj že tko fajn z dvema, pa da bi pa ne bi... itd;). No, potem se je pa novembrček sam napovedal (ok, enkrat sva brez kondoma, ampak naj ne bi bilo nevarno takrat) in potem sva se nekak navadila na misel, da nas bo 5 in ko se je ta poslovil (ss v 6. tednu, takrat ko sem šla službeno v Berlin)... no, takrat sva ugotovila, da si tega 3. očitno res želiva - in potem sva ga naredila (1 m. moraš počakat in potem naslednje več ni bilo, hehe). jancci, ti želim hitro selitev - nekam proč, jaz ti samo čestitam, meni bi se odrolalo živet s komerkoli - z mojim fotrom še najlažje, pa si tudi z njim ne želim (niti on ne z mano;). farfala, hehe, tisti "nesojeni" novembrček, ki je kar ratal, pa si je potem premislil, je bil po lubijevo ziher fantek, za tega pa spet ne veva. Slabo mi je spet, vendar to čisto nič ne pomeni, ker poznam mamice obeh spolov, ki jim je in jim ni bilo slabo - to je moje telo, očitno... Mogoče se bo videlo že naslednji pon. (ne še jutri). poročam:), ve pa držite pesti za dobro ns, pa karkoli bo že mel/a med nogami (upam, da ne glih popkovnice kot Ronja, ki se ni pustila pogledat, smo morali čakat do morfologije... Lejla je pa lepo pokazala, kaj je, da je bilo že na ns 100%). krtexx, danes smo se vozili čez Vršič, smo šli za vikend v Lepeno in pogledali par lepot tam okoli in smo videli veliko kolesarjev in sem se vsakič nate spomnila . Ronja, boste tudi letos šli na samotni otok? jap, tudi letos, komaj čakamo, vsi 4je! Sploh midva, tavelikadva . ploha, avtan kupi medvedu