|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
24.6.2011 16:33:54   
marta82
Lušne slikce otrok.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 676
24.6.2011 18:31:36   
kiara24
Ploha- no pri nas tudi pali banana, no upam, da se odpre, zakon ji je še vedno flaša in noti mleko!!!! Manca je luštkan pa super za dan brez pleničke, saj bo počasi.

Ronja- bravo, iskrene čestitke in upam, da bo nosečnost potekala brez zapletov.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem zeloooo slabe volje ,a mpak čakam na jutri k upam, da bo veliko bolje.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 677
24.6.2011 18:46:42   
Ploha
kiara: kaj je narobe? user posted image Lahko tudi na ZS..

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 678
24.6.2011 18:52:10   
sonček33
KIara, naj bo jutri lepši dan

Sirove kokice in August Rush.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 679
24.6.2011 20:26:37   
krtekxx
Sem prišla pofirbcat, kaj je treščilo, da se je v enem dnevu stipkala cela stran in še več...in kaj vidim??? Ronja noseča. Bravo, bravo, bravo!!! jaz držim pesti za še eno punčkouser posted image .
Jaz sem čez vikend samohranilka, moj je šel nekam v A freerajdat z bajkom. Lepo lepo lepo se imejte.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 680
25.6.2011 8:27:13   
farfala
ronja čestitkeuser posted image user posted image user posted image , navijam za fantkauser posted image user posted image user posted image , da bo malo reda narediluser posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 681
26.6.2011 12:35:03   
Jancci
Ronja čestitam!!!!! Nisi nič namignila da bi mela še kakšnega.user posted image  Želim, da ti nosečnost čimprej mine in eno lepo zdravo dete! Pol pa tut če bo fantek!user posted image

Včeraj smo biciklirali od Mojstrane do meje z Italijo in nazaj (42 km). Danes zabušavamo doma.
V Kr.gori se je nekaj kolesarsko freerajderskega dogajal. Neka tekma al kaj? Krtekxx  a niste bli nič tam?

Naslednji vikend gremo v toplice, pa se pol ko smo bli že vse zmenjen spodnjedva spomneta, da onedva gresta pa za ta isti vikend na morje. V celem letu se nikamor ne spravita. Pol gremo pa vsi naenkrat. Ponavadi itak čakata ali bomo mi doma, in če nas ni pol onedva tut kam gresta, če smo doma, pa visita doma in pol ne moreš biti nikoli sam pred bajto. Kr neki. Mi gre na živce.user posted image   Pa še vedno ni vidt da se bomo kam preselil.....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 26.6.2011 12:37:12 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 682
26.6.2011 13:39:59   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

a je fajn film?

jancci lepo turo ste naredili.user posted image A to ste se vozili po novih kolesarskih poteh, ki so tam okoli?
Pa fajn slike o potovanju z AD. A 2000 km je preveč zaradi premalo časa, al nasplošno pač??
Pa kaj zdaj mučkata z novo hišico. user posted image Parcelo že imata se mi zdi. Potem pa  - akcija, če si jo tako želita.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 683
26.6.2011 19:15:48   
Ploha
navijam musko, meta skaklja okol, manca pa kr v stovčku rito muva user posted image user posted image user posted image

medved že ceeeeeel dan spi. Nekaj ga hvata...učer je čistu ječmenove kašče in je zvečer, ko je šu pod tuš vidu da je ves v flekih, po celem trupu...

srbel ga je za znort..pa smo namest v dežurno šli vseeno na veselico. Pršli sred noči domov...njega še vedno srbel. Pa itak sm mu skos govorila naj gre...no pol sva šla spat...ampak je po pol ure ugotovu, da ne bo šlo...in je šu ob pol 2 v dežurno v KR...mu je dohtar dal inekcijo v rit, pa claritin mislim da je...pršu dam in do 5 čakov da ga neha srbet. No pol je celo dopoldne prespal...zdej pa prav da ga vse boli, zebe, vročine še nima,....

mah...

drgač pa nč novga...mislim moja mala francozinja bo pomoje prej francusko znala kot slovensko...tako je smešna (manca namreč) k bi po francosk govorila....za polulat...user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 684
26.6.2011 19:26:13   
Ploha
aja pozabla povedat da so ga opikale neke žuželke/insekti/kajtijazvemkaj user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.6.2011 19:52:09   
Jancci
Otroci spijo user posted image user posted image

Farfala 2000 km je preveč zaradi premalo časa. Smo bli kar veliko v akciji. Bi pasalo kje mal bolj na izi. Saj na koncu vsaj ene 3 dni na enem kraju in bolj na izi. Drugač je blo pa super.user posted image

Kar se pa tiče naše hiške. Prej bi lahk orekla, da hiško imava (vsaj v glavi) in nimava parcele. No, saj ne take, ki bi bila obemma všeč. user posted image

Kako ste pa vi in vaša kahlica? Mi smo zdej skos brez, no pa se je včeraj po dolgem času polulala v hlače. Nazaj grede smo se ustavili na pici, pa je bil zunaj tobogan, trampolin.. pa je pozabila da jo lulat oz. je rekla in že v tistem lulala. user posted image  Drugače pa ji kar gre in sem zelo ponosna nanjo. user posted image

Ploha dej ga no mal popraskaj ne pa plesat tam okol user posted image   A je bilo na veselici fajn?

< Sporočilo je popravil Jancci -- 26.6.2011 19:53:22 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 686
26.6.2011 20:34:01   
sonček33
Jancci, a obe gresta tako zgodaj spat?

Ronja, boste tudi letos šli na samotni otok?

PLohca, naj bo medved čimprej ok, francoščina je pa kul

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 687
26.6.2011 21:17:55   
ronja
Hvala vsem za čestitkeuser posted image . Saj pravim: naredit jih nama ni težko (ratajo res takoj), ampak potem donosit... to je pa muuuuka! Ampak upam, da tokrat vsaj ne bo večjih problemov, da bojo samo te k* slabosti in to...

jancci, saj sem ves čas govorila, da bi imela (vsaj - zdaj je ziher, da lahko damo tta vsaj stran, tega se jaz še večkrat ne gremuser posted image ) 3... Že ko sem bila mala, sem govorila, da bom imela 3 svoje in 2 posvojenauser posted image . Sicer sva o tem že nekaj časa razmišljala, pa se nisva čisto opogumila (mogoče se boš spomnila, sem enkrat par mesecev nazaj mozgala, da je zdaj že tko fajn z dvema, pa da bi pa ne bi... itd;). No, potem se je pa novembrček sam napovedal (ok, enkrat sva brez kondoma, ampak naj ne bi bilo nevarno takrat) in potem sva se nekak navadila na misel, da nas bo 5 in ko se je ta poslovil (ss v 6. tednu, takrat ko sem šla službeno v Berlin)... no, takrat sva ugotovila, da si tega 3. očitno res želiva - in potem sva ga naredilauser posted image (1 m. moraš počakat in potem naslednje več ni bilo, hehe).
jancci, ti želim hitro selitev - nekam proč, jaz ti samo čestitam, meni bi se odrolalo živet s komerkoli - z mojim fotrom še najlažje, pa si tudi z njim ne želim (niti on ne z mano;).

farfala, hehe, tisti "nesojeni" novembrček, ki je kar ratal, pa si je potem premislil, je bil po lubijevo ziher fantek, za tega pa spet ne veva. Slabo mi je spet, vendar to čisto nič ne pomeni, ker poznam mamice obeh spolov, ki jim je in jim ni bilo slabo - to je moje telo, očitno... Mogoče se bo videlo že naslednji pon. (ne še jutri). poročam:), ve pa držite pesti za dobro ns, pa karkoli bo že mel/a med nogamiuser posted image (upam, da ne glih popkovnice kot Ronja, ki se ni pustila pogledat, smo morali čakat do morfologije... Lejla je pa lepo pokazala, kaj je, da je bilo že na ns 100%).

krtexx, danes smo se vozili čez Vršič, smo šli za vikend v Lepeno in pogledali par lepot tam okoli in smo videli veliko kolesarjev in sem se vsakič nate spomnilauser posted image .

Ronja, boste tudi letos šli na samotni otok?

jap, tudi letos, komaj čakamo, vsi 4je! Sploh midva, tavelikadvauser posted image .

ploha, avtan kupi medveduuser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 688
26.6.2011 22:08:48   
Ploha
no zdej ma pa ta moj medved še na rit fuul flekov, kar od nič...prej jih ni bilo...srbi ga še ....ajmene...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 27.6.2011 8:22:38 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   [Brisano sporočilo]
26.6.2011 22:30:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
26.6.2011 23:02:17   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

a je fajn film?

Zelo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 691
27.6.2011 17:29:38   
kiara24
Ploha- havla sem prekužila sama.... je že mimo kdaj drugič.

Klaro imama doma, smo bili na gibi gibu in sem srečala jancci.... sam ona mene ni spoznala jaz pa tudi nisem hotla vpit.... jancci, maš že tako postavico kot si jo imela prej.....

No upam, da je medved že kaj boljše....

Ronja- tebi pa res želim da mine brez zapletov.

Jaz pa po novem malo tečem, da bom lepša za v kopalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če mi rata še kako kilco dol dat.

Bila pri G in mi je vzel brias sedaj pa čakam, da bodo izvidi ,d a grem lahko mireno notri dat in upam, da bo kamlu ker nočem da se kaj zalomi, sem danes spot govorila z njim pa je rekel da ni šans, da bi zanosila, ker ne smem je prveč nevarno zame je delikatno ne vedno če bi sploh preživela .... tako da srčno upam, da ne bo nič dokler nimam mirene notri.....

Uživajte.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 692
27.6.2011 19:43:05   
krtekxx
helou...počitnice...počitnikujemo
Jancci, res je bila tekma v KG, ampak mi tekem ne gledamo :) Je pa v soboto v Kr kolesarska dirka in fanta najbrž gresta tekmovat.
Jaz imam do petka dopust in sem že hotla predlagat srečanje v Gibi gibu v četrtek dopoldan, pa sem ugotovila, da bo ta dan slabo vreme :(
Uživam v par urah svobode - oči je peljal otroke (smo si še enega mal sposodili) v kino gledat Cars 2, jaz pa sem šla mal na bicikel, spila kavico, pospravila sladoled...Lepo se imejte.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 693
27.6.2011 21:03:45   
sonček33
Krtekxx, a B je šla tudi v kino? Matr maš ti pridne otroke. Pa moža.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 694
27.6.2011 22:13:11   
ronja
Bila pri G in mi je vzel brias sedaj pa čakam, da bodo izvidi ,d a grem lahko mireno notri dat in upam, da bo kamlu ker nočem da se kaj zalomi, sem danes spot govorila z njim pa je rekel da ni šans, da bi zanosila, ker ne smem je prveč nevarno zame je delikatno ne vedno če bi sploh preživela .... tako da srčno upam, da ne bo nič dokler nimam mirene notri.....

O, madona, kiara, kaj pa maš ti to enega vraga? Pridno uporabljajta kondome, če bi pa slučajno kak počil, pa jutranjo tabletko, pa bo vse ok. Držim pesti, da lahko čimprej dobiš mireno, če si jo želiš. A to bo vedno tako ostalo - mislim, ne smeš imet več otrok? No, saj jih imaš dovolj, ampak vseeno ni glih fajn občutek, da se ne sme zalomit...

ploha, kako medo?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 695
27.6.2011 22:23:19   
khurde
ronja, čestitke! user posted image user posted image user posted image

se še iz nosečniškega čveka spomnim, da si govorila, da imata v planu ene tri otročke in ko sta avto kupovala, sta tut na to gledala. tko da sem  samo čakala, kdaj se bo tretji "napovedal". no, naj bo tretja nosečnost lažja kot prva in druga user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 696
27.6.2011 22:49:29   
Ploha
zaspana, zaspana....pa meta noče spat...niti nam razlagala kr neki...

u glavnm...medved OK, no pike so še...je pa dr. rekla da je zarad inekcije in claritina zaspan...user posted image

pa je rekla, da ji je mal sumljiv, da to niso piki žuželk ampak gotov kaka alergija...

no to je to....sej dogaja se skos nekaj..samo se mi ne da pisat...

aja edin to povem, če nism že....mene na GIBI GIBU NE vidjo žive več user posted image

groza...322 otrok, 654 babic, atkov, mamic, sosed, tet, botrc, pranonotov...gužva za pop....igrala so tko tko, nekaj polomljenih...pol pa še pridejo kaki ateki in mameki, ki prav tekmujejo kateri se bolj noro po toboganu spusti...o tem da so ene mame prav slepe al pa neumne...ne vem več...meto sem mogla iz unga "vrtiljaka" prav odtrgat dol, ker se drla k jeshar, ker jo je blo strah, mama je zravn stala in opazovala kako njena, za moje pojme že malo prevelika deklina za taka igrala, goni tisti vrtiljak...user posted image user posted image   ahhh povsod je lepo, a pred našo hišo je še najlepše user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 697
27.6.2011 23:08:56   
Jancci
Čer!

Plohca  a nisi ti to že 1x jamrala, da ne greš več na gibigib? Pa si spet šla al kako? Jest sem šla danes samo mimo z eno frendico. Vrjetno me je tam Kiara vidla?user posted image  Samo da je medi boljš!user posted image

Sej to debato smo že mele... za našo bajto so tut prazna igrala, pa še tista fajn guma je po tleh tko da se tut ne hodmo igrat na gibigib.

Ronja naše bejbe načeloma hodijo spat ob 20ih. B pade dol že kako minuto prej, M pa kako minuto kasnej. Zadnjič pa M čez dan ni nič spala, pol pa že prej ugasne. user posted image

Khurde živjo! Pa kje ti hodiš bejba zadnje čase? A je bizi?

Niia parcele so fuuuuuul predrage! user posted image  Kje pa vi2 gledata?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 698
28.6.2011 2:20:10   
Ploha
ah ja, no sej sm napisala, da ne vem al sm že kej napisala al ne...spomin me zapušča user posted image

ja pr ns pred blokam je en tobogan, 2 uni gujsnci na fedr, 5 otrok pa čau miki...jamajka user posted image

grem naprej spat user posted image user posted image

mam občutek, da bo kmal manca pokonc, pol bom pa kr v štalo šla pogledat...user posted image

janccI: vse je tako drago da je za ****! Ma porka duš, to je tako zoprno, če bi rad šel, pa si nekje ujet...upam, da vama sekira v med pade pa se najde kaj fajnega za vajin žep. Kaj pa že narejene bajte, že za vselit? Kakšna komenda, kamnik, medovde...??

< Sporočilo je popravil Ploha -- 28.6.2011 2:21:12 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 699
28.6.2011 2:21:55   
Ploha
lahko noč user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......